Jalkapallo Oulunsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulunsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, futsal, potkupallo, sähäly, palokunta ja futis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Oulunsalo

Jalkapallo - Oulunsalo

OsPa P05 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue v. 2005 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Yhteydenotot: - joukkueenjohtaja Vesa Hamari, vesa.hamari@ncc.fi, p. 050 549 2759 tai - vastuuvalmentaja Jukka Ronkainen, jukka_ronkainen@hotmail.com, p. 040 559 1759 Joukkueen tilinumero on FI87 5740 2720 0660 83.

Vesa kirjoitti: Hei, OsPa järjestää jäsenilleen kesällä päivisin toimintaa, meidän joukkueen pojille esim. ensi viikolla nuo kaksi päivä-pelailua yhdessä muutaman muun ikäluokan kanssa. Ohessa linkki jossa asiasta yleisesti kesän ajalta enemmän kerrottu. http://www.oulunsalonpallo.fi/?x118281=1027401 . Lisäilen ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
19

ospapojat03 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille pojille. Jalkapallon pelaamisesta ja iloisen liikumisen oppimisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin. Joukkoomme mahtuu vielä monta reipasta pejaajanalkua. Joukkueenjohtaja: Aimo Raasakka, aimo.raasakka @ outlook.com Valmentaja: Olli Nikkari, olli.nikkari @ dnainternet.net 040-5264927

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Syyslomaviikolla ( ti-pe) mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun klo 10-12 Ajax-hallilla ( Kurikkahaantie 7, Kempele). (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Pojat
20

OsPa T00-01 Nimenhuuto.com

Vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue Oulunsalosta.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Tytöt
21

OsPa T06-07 Nimenhuuto.com

Oulunsalon Pallon T06-07-joukkue.

Jouko kirjoitti: Muutama sananen taitokisoista: Pyritäänpä siihen että about jokainen joka ei futista ole tänä kesänä aloittanut käy taitokisoista tekemässä tuloksen seuran taitokisoissa. Aikaa on nyt jonkin verran harjoitella lajeja, menkääpä seuran vuoroille lajeja harjoittelemaan. Lajien pitäisi olla aikalaill... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
42

OsPaT08-09 Nimenhuuto.com

Oulunsalon Pallo Tytöt 2008-2009 http://www.oulunsalonpallo.fi/joukkueet/tytot-08-092/

Emma kirjoitti: Hei, Ensi viikoksi tarvitaan huoltaja tyttöjen treeneihin! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
45

OsPa T04-05 Nimenhuuto.com

Uusi pelaaja ota yhteyttä valmentajaan tai joukkueenjohtajiin; Valmentaja: Ari Björnholm, ari.bjornholm@gmail.com, 040 778 0834 Joukkueenjohtaja: Ari Venninen, ari.venninen@azchem.com OsPa Tytöt 04-05

Ari kirjoitti: Syyslomalla ei harjoituksia (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
33

OsPa T10-12 Nimenhuuto.com

Ospan T10-12 Joukkue

Pekka kirjoitti: Ensi viikon maanantaina on viimeiset ulkoharkat tälle syksyä. Harkkojen lopuksi voitaisiin pelata lapset vastaan aikuset peli. Ottakaan vanhemmat ulkoiluun sopivaa vaatetta mukaan. Pidämme harkoista taukoa ainakin lokakuun ajan. Katsotaan talven kuvioita sitten treenitauon jälkeen. Talven salivuo... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
25

OsPa-P06 Nimenhuuto.com

Olemme Oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin.

Kasper kirjoitti: Hei! Elikkäs pieni sekaannus tuli paitojen painatuksessa, pahoittelut siitä! Tilaan Vili Polojärvelle uudet paidat. Tähän samaan tilaukseen on vielä mahdollista muillekin halukkaille laittaa treenipaitoja tulemaan. Laittakaa tähän alle viestiä, jos haluatte paitoja tilata! Laitan tilauksen ensi v... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
33

Ospa T02-03 Nimenhuuto.com

OsPa T02-03 on Oulunsalolainen jalkapallojoukkue 2002 - 2003 ikäluokan tytöille. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin.

Ismo kirjoitti: Terve, Alla viestiä Ajaxin b-tytöiltä. Lisäksi turnausjärjestäjä itse soitti ja pyysi meiltäkin apuja, jotta Ajax saa joukkueen kasaan. Kiinnostuneet 02-ikäiset laittakaa viestiä minulle, mikäli olette kiinnostuneet osallistumaan. Vaikka alla puhutaan jopa 98-ikäisistä, niin suurin osa pelaajista... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
32

OsPa M Harraste Nimenhuuto.com

Oulunsalon Pallon miesten harrastejoukkue

Pekka kirjoitti: Pelataan sunnuntaina Oulunsalossa, kun siellä on valot. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Miehet
33

OsPa P04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Terve, Huomenna pidämme harjoitukset jos ilmoittautuneita on kuusi tai enempi. P05t eivät harjoittele huomenna!. Olemme sopineet p05n kanssa, että heidän mukaan saa mennä vaikkei p04lla olisikaan harjoituksia, eli jatkossa emme peruuta harjoituksia osallistujien vähyyden vuoksi. Muistkaa laittaa ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
18

ospaP09 Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Hei, Kesäkausi vetelee viimeisiään. Viimeisen miniliigaturnauksen 30.9. jälkeen pidetään kuukauden treenitauko. Treenejä jatketaan syysloman jälkeen viikolla 44. Mutta tämä kuukausi vielä treenaillaan. Toivottavasti säät sallii pihalla treenailun. Syystauon aikana pidetään joukkueen kauden päättä... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
29

ospaP08 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Terve, Lokakuussa vedetään vähän happea harjoittelusta ja pidetään vähän harjoitustaukoa. Salitreenit alkavat sitten marraskuun alusta. Jos lokakuun alussa on vielä tosi hyviä kelejä niin voin parit treenit vetää tekarilla. -Pekka- (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
26

OsPaAjaxP03 Nimenhuuto.com

Aimo kirjoitti: HauPa ilmotti, etteivät pääse pelaamaan sunnuntaina. Yritetään sopia uusi pelipäivä... (30 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kempele, Oulunsalo
Ei asetettu
26

OsPa P10-11 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Mikon ja Manun ilmoittautumista en voi vielä laittaa, kun minä olen reissussa ja mies ei tiedä vielä työvuoroja :/ miten tehdään, voivatko olla varalla? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
36

OSP Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: kello 18 jälkeen varamiehet (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Futis
Oulunsalo
Miehet
49

FC SUOLA Nimenhuuto.com

tomi kirjoitti: Näillä näkymin out! (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Potkupallo
Oulunsalo
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.