Salibandy Oulunsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulunsalo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, futsal, potkupallo, sähäly, palokunta ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Oulunsalo

Salibandy - Oulunsalo

SBT Suola G 09-10 Nimenhuuto.com

09-10-syntyneiden säbäjoukkue jossa harjoitellaan pelitaitoja ja joukkuepelaamista hyvällä ja reilulla meiningillä! Harjoitukset ovat Pitkäkankaan palloiluhallilla keskiviikkoisin klo 18-19 ja Niemenrannan koululla lauantaisin klo 18-19.

Virve kirjoitti: Heippa! Tampereen Särkänniemi Cup-turnaus lähestyy kovaa vauhtia ja meidän G-junnujoukkue on nyt turnaukseen ilmoitettu. Turnaus on siis 6.-7.5 (la-su) ja reissuun lähdemme täältä Oulunsalosta jo perjantai-aamuna kolmen SBT Suolan junnuporukan voimin (G, E ja D-junnut). Nyt tarvimme sitovat ilmoi... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Oulunsalo
Sekajoukkue
16

NIPE Nimenhuuto.com

Vauhdikasta sählyä naisille ja miehille, aloittelijoista kokeneisiin pelaajiin. Joukkue pelaa sählyä ilolla ja kovalla tahdolla pilke silmäkulmassa.

Irina kirjoitti: Hei, en ole hakenut vuoroa tälle vuotta, koska kävijöitä on ollut vähän. Nyt kuitenkin selailin salivuoroja ja Niemenrannan koululla on ti kl 20-21 ja su kl 14-15 vuorot vapaina. Onko tulijoita? Itselleni voisi tuo ti vuoro olla hyvä. Irina (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sähly
Oulunsalo
Sekajoukkue
2

SBT Suola E05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme 2005 syntyneiden poikien salibandyjoukkue Oulunsalosta. Pelaamme alues...

Toivo kirjoitti: Hei, SBTSuola E05-joukkueelle olisi tarjolla varainhankintaan tuulilasinpesunesteen myyntiä. Saisimme nestettä myyntiin hintaan 3 e / purkki, ja mielestäni sopiva ulosmyyntihinta olisi 25 e / 4 purkkia. Tällöin yhden myyntierän kate olisi 13 e. Ainetta pitäisi tilata vähintään 2 lavaa = 368 purkk... (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
24

SBT Suola F07-08 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei. Oulu Cup lähestyy kovaa vauhtia ja muistuttaisin vanhempia harjoittelun tärkeydestä ennen turnausta. Se ei edelleenkään riitä että harjoituksissa käy vain osa joukkueesta ja loput pelaajista osallistuu vain peleihin satunnaisesti. Oulu Cupissa meillä ei ole käytettävissä G-junioreita, joten ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Pojat
24

SBT Suola D2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Perjantain treenit peruttu. (30.12) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
22

Wrinkly Nimenhuuto.com

The team started back in 1995 in the Haukipudas R&D unit of Nokia Telecommunications/Transmission Systems division of that time. The R&D site has been axed long ago but floorball still carries on. Over the years we have played in Nallisport, Maikkula, Heinäpää (Hukka). Nowadays we play from September to end of May every Tuesday at 18 to 19 in Oulunsalon palloiluhalli. Floorball for fun by former legends of this skilled art.

Jussi kirjoitti: Vain kuusi on ilmoittautunut. Saadaanko pelit tänään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Oulu, Oulunsalo
Ei asetettu
26

Ruususuola Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Pienellä varauksella selän vuoksi. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Naiset
23

LiMe Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: PERUTTU! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.