Salibandy Oulunsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulunsalo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, futsal, potkupallo, sähäly, palokunta ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Oulunsalo

Salibandy - Oulunsalo

SBT Suola F2 09-10 pojat Nimenhuuto.com

09-10-syntyneiden säbäjoukkue jossa harjoitellaan pelitaitoja ja joukkuepelaamista hyvällä ja reilulla meiningillä! Harjoitukset ovat Pitkäkankaan palloiluhallilla perjantaisin klo 17-18 ja sunnuntaisin klo 15-16

Petri kirjoitti: Hei, Tulevan viikonlopun olen Vallen jäkisturnauksessa Leppävirralla enkä osallistu harkkoihin.Mikko on sunnuntaina pois,mutta tod näk kerkeää myöhässä perjantaina futisharkoista.Perjantaina vetovastuu harkoissa F1 valkoilla.Sunnuntaina yhteisvuoro F1 joukkueen kanssa ja vetovastuu F1 joukkueen v... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Sekajoukkue
20

NIPE Nimenhuuto.com

Vauhdikasta sählyä naisille ja miehille, aloittelijoista kokeneisiin pelaajiin. Joukkue pelaa sählyä ilolla ja kovalla tahdolla pilke silmäkulmassa.

Irina kirjoitti: Hei, en ole hakenut vuoroa tälle vuotta, koska kävijöitä on ollut vähän. Nyt kuitenkin selailin salivuoroja ja Niemenrannan koululla on ti kl 20-21 ja su kl 14-15 vuorot vapaina. Onko tulijoita? Itselleni voisi tuo ti vuoro olla hyvä. Irina (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähly
Oulunsalo
Sekajoukkue
2

SBT Suola D2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme 2005 syntyneiden poikien salibandyjoukkue Oulunsalosta. Pelaamme alues...

Mira kirjoitti: Ruokailu edustuksen pelin jälkeen n. klo 17 Limingantullin Prisman Pizzapbuffetissa. Pelaajiebn ruokailun maksaa joukkue, muut 10.90€, lapset alle 12v 6.90€. Jätskibuffet 1.90€. Ilmoittautumiset viikonlopun aikana. https://sbtsuolad2.nimenhuuto.com/events/10364571 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
24

SBT Suola F1 08 Nimenhuuto.com

Damiel kirjoitti: Hei. Tarkistaisin vielä, että oliko tämä: FI65 5744 7720 0748 43 tili, jolle maksetaan vaatteet? Terella (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Pojat
23

Aromisuola Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Oulunsalo
Miehet
18

SBT Suola D1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Perjantain treenit peruttu. (30.12) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
22

Wrinkly Nimenhuuto.com

The team started back in 1995 in the Haukipudas R&D unit of Nokia Telecommunications/Transmission Systems division of that time. The R&D site has been axed long ago but floorball still carries on. Over the years we have played in Nallisport, Maikkula, Heinäpää (Hukka). Nowadays we play from September to end of May every Tuesday at 18 to 19 in Oulunsalon palloiluhalli. Floorball for fun by former legends of this skilled art.

Jussi kirjoitti: Terve, tuli flunssa, joten jätän pelit väliin. Onpa huonoa tuuria. --Jussi (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Oulu, Oulunsalo
Ei asetettu
31

Ruususuola Nimenhuuto.com

irina kirjoitti: koulutus pv, yritän ehtiä! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Naiset
23

LiMe Nimenhuuto.com

Anders kirjoitti: 50/50 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.