Salibandy Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kellokoski

Salibandy - Kellokoski

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

Kelliksen opesäbä Nimenhuuto.com

Reilua ja rentoa säbäilyä mukavassa porukassa.

Ari kirjoitti: Teemukin oli tulossa, joten kaipa pelataan? Pyydetään vaikka oppilaita käytävältä vahvistukseksi. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski, Tuusula
Sekajoukkue
21

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Juha kirjoitti: Tämmöinen karhuviesti tuli lukion rehtorilta (jostakin vissiin näkee että ovi ei ole kiinni), eli huomioidaan tämä jatkossa: Muistuttaisin Kellokosken koulun (yläkoulu ja lukio) tilojen käyttäjille seuraavasta asiasta. Vuoron vastuuohjaaja huolehtii siitä, että ulko-ovet ovat lukittuina koko vuor... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
17

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Eemi kirjoitti: Penkin taakse (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.