Salibandy Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, harrastekiekko, musiikki ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Teemu kirjoitti: Kausi sitten päättyi äkisti, mutta sarjapaikka pysyi ja Tuusulan valtikka vietiin. Ensi kaudelle ilmoittautuminen kolmoseen on hoidettu kuntoon. Nyt pyydän arvon herroja vastaamaan nimenhuutoon tulevan kauden tilanteensa eli onko joukkueen mukana IN vai ulkona OUT. On erittäin tärkeää, että kaikk... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
29

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Jussi kirjoitti: Hei, Säbäilyt päättyivät tältä keväältä koronaan, mutta syksyllä jatketaan taas. Sain vuorojen jaossa saman koko salin tiistaivuoron samaan klo 20:30-21:30 aikaan. Laitan tämän kauden maksuista viestiä sitten kun kunnasta lasku tulee. t. Jussi N. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
23