Salibandy Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kellokoski

Salibandy - Kellokoski

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Juha kirjoitti: Moi, ensi sunnuntaina viimeinen sähly. Jussihan laittoi vetämään hakemuksen Jokelaan, jos saataisiin vuoro sieltä syksyn alusta. Haen jokatapauksessa vuoroa Kellokosken koulun saliin, heti kun sen saa käyttöön. Arvio tällä hetkellä muistaakseni helmi-maaliskuu 2018. Itse en aikonut jäädä pöhöttym... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
17

Kelliksen opesäbä Nimenhuuto.com

Reilua ja rentoa säbäilyä mukavassa porukassa.

Jyrki kirjoitti: Tiistaina 18.4. kauden viimeiset pelit Kellokoskella. Tämän jälkeen sali poistuu liikkakäytöstä. Kaikki mukaan:)) (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski, Tuusula
Sekajoukkue
21

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Eemi kirjoitti: Penkin taakse (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.