Jalkapallo Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kellokoski

Jalkapallo - Kellokoski

KelA-05 Nimenhuuto.com

Hävittiin tai voitettiin, reilu peli pelattiin!

Kalle kirjoitti: Tämän päiväisen Tiikereiden pelin jälkeen tulikin jo kerrottua niin pelaajille kuin paikalla olleille vanhemmillekin uutisia. Samu on päättänyt vaihtaa joukkuetta ja jatkaa harrastusta Jäpsissä. Samulle päätöksen tekeminen on ollut erittäin vaikeaa johtuen siitä mahtavasta joukkuehengestä joka me... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
30

KelA M40 Nimenhuuto.com

KelA M40 osallistuu JKKI40 sarjaan Uudellamaalla kaudella 2018.

Teemu kirjoitti: No niin nyt on alustavasti aseteltu kotiottelut aikavälille 30.5.-12.9. Nyt vaan kaikki ilmoittautumaan, että on käytettävissä kesän peleissä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Ei asetettu
39

KelA P02-01YJ Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku-03/02/01/00 pojat. C15 Kakkonen ja Kolmonen Pelitapa 11v11

Atte kirjoitti: Moikka! Teemu kyselee Onko la Kuntosählyyn tulossa porukkaa.Ilmoitelkaa jos olette menossa.Terkuin Nina (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Pojat
33

Kellokosken Alku JP 0304 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku yhdistetty 03- ja 04-ikäluokka. Pelaamme tällä hetkellä yhdessä 03-sarjaa, mutta pelaajia mahtuu kumpaankin ikäluokkaan.

Pekka kirjoitti: Hei! Kevätkauden päätyttyä eli Lahden turnauksen jälkeen tulee muutoksia joukkueeseen. Henkilökohtaisista syistä jättäydyn itse pois valmennustehtävistä ja Kalle siirtyy KelAn 0201-ryhmän mukaan, on kuitenkin tarvittaessa käytettävissä 0304-peleissä. Aurinkoista futiskesää kaikille! -Pekka- (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
19

KelA P02 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku-02/03 pojat. D13 Kolmonen Pelitapa 9v9

Ari kirjoitti: Tapahtumiin ilmottautuminen siirretty 10.1.2016 alkaen uuteen KelA P02-01YJ nimenhuutoon. Kaikille on tullut sähköpostiin kirjautumispyyntö uuteen nimenhuutoon. Jos et jostain syytä ole saanut sitä ole yhteydessä jojo.kela02@gmail.com. T: Ari Ihatsu (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Pojat
21

KelA P10-11 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Eli lapset tuodaan B3 ovesta sisään, jos vanhemmat jäävät katsomaan treenejä, niin vanhempien sisäänkäynti B4 ovesta. Huom! Ulkojalkineet jätettävä ns. likaiselle puolelle, ulkojalkineissa ei saa mennä saliin eikä puhtaalle puolelle. Ja meillä on siis vain liikuntasali käytössä joten luokkatiloih... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
38

KelA45 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Muutama pelimies mahtuisi vielä kokoonpanoon, käykää ilmoittautumassa. Tsemppiä peliin. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
28

Kellokosken Alku JP 2009 Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Hei! Kauden maksuksi on sovittu 350€. Hinta pitää sisällään KelAn seuramaksun (25€), jalkapallojaoksen maksun (60€), 2018 vuoden pelipassin, johon kuuluu vakuutus (9€). Myös pitkähihainen pelipaita kuuluu kausimaksuun. Tämä kausimaksu on siis lokakuu 2017- syyskuu 2018. Maksun voi suorittaa kolme... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
33

KelA Hertat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Muistakaa pelaajatietolomake. Niitä tarvittaan mm pelikokoonpanojen luomiseen . 10 kpl on jo palauttanut kaavakkeen. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Naiset
35

Kela Jalkapallo 2006 Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Kaapo ja Joona, teidän numerot olivat jo käytössä joten valitsetteko uudet (lista päivitetty). Lisäksi Akselilta puuttuu vielä pelinumero. T: Riina (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
17

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Sami kirjoitti: Tullaan pojan kanssa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
22

KelA Vanhat ketut Nimenhuuto.com

Auto Aritan puolikkaan hallin talvivuoro klo 19-20 torstaisin

Ari kirjoitti: Pekka lisää Walid nimenhuutoon walidbitar61@yahoo.com (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Miehet
31

KelA P07 Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: Kokoonpano: Samu, Joska, Aatu S, Allu, Roope, Jesse, Tomi, Ville, Eetu, Aaro, Antonio, Miko, Sara, Eemeli, Joona (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Ei asetettu
37