Jalkapallo Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kellokoski

Jalkapallo - Kellokoski

KelA M35 Nimenhuuto.com

KelA M35 osallistuu JKKI35 sarjaan Uudellamaalla kaudella 2014.

Jukka kirjoitti: Tulen kokeilee jos paikat kestäis... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Ei asetettu
46

KelA-05 Nimenhuuto.com

Hävittiin tai voitettiin, reilu peli pelattiin!

Eetu kirjoitti: Viikonlopun turnauksen perusteella jäin miettimään Tiikereiden koko kautta huhtikuusta näihin päiviin. Otteluja on ollut laskujeni mukaan 29. Ja ne on päättyneet 11 voittoon, kolme tasan ja 15 tappioon. Laskin noista tappiopeleistä niin, että jopa kymmenen olisi ollut voitettavissa. Ainoastaan pi... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
35

KelA P02-01YJ Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku-03/02/01/00 pojat. C15 Kakkonen ja Kolmonen Pelitapa 11v11

Niko kirjoitti: Niko & co kiittää ja kumartaa näistä vuosista, matka jatkuu tällä kertaa toisaalla. Hymyillään kun tavataan! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Pojat
30

Kellokosken Alku JP 0304 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku yhdistetty 03- ja 04-ikäluokka. Pelaamme tällä hetkellä yhdessä 03-sarjaa, mutta pelaajia mahtuu kumpaankin ikäluokkaan.

Pekka kirjoitti: Hei! Kevätkauden päätyttyä eli Lahden turnauksen jälkeen tulee muutoksia joukkueeseen. Henkilökohtaisista syistä jättäydyn itse pois valmennustehtävistä ja Kalle siirtyy KelAn 0201-ryhmän mukaan, on kuitenkin tarvittaessa käytettävissä 0304-peleissä. Aurinkoista futiskesää kaikille! -Pekka- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
20

KelA P02 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku-02/03 pojat. D13 Kolmonen Pelitapa 9v9

Ari kirjoitti: Tapahtumiin ilmottautuminen siirretty 10.1.2016 alkaen uuteen KelA P02-01YJ nimenhuutoon. Kaikille on tullut sähköpostiin kirjautumispyyntö uuteen nimenhuutoon. Jos et jostain syytä ole saanut sitä ole yhteydessä jojo.kela02@gmail.com. T: Ari Ihatsu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Pojat
21

KelA45 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: KIIREELLINEN Viesti! Koskien AutoAritan torstai vuoroa. Tällä hetkellä hallivuorojen osalta tilanne elää siinä määrin, että keskitytään ensin siihen, että maanantai vuoro (yleensäkin) pystytään hoitamaan. Edustuksen varausten takia moni muu varaus on nyt menossa reisille. Aiheesta maanantaina yli... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
23

Kellokosken Alku JP 2009 Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Tuulipuvut ja reput maksetaan joukkueen tilille Fi9050923020028280 Puku 40€ Reppu 20€ ilman painatusta, 30€ painatuksella. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
26

KelA P10-11 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Moikka. Alustavasti on sovittu seuran kanssa että KelAn kauden päättäjäiset on 7.10 klo 10 Studio 123 Järvenpäässä. Tämä vielä tarkentuu, mutta alustavasti näin. Ohjelma menee niin, että ensin on palkintojen jaot ja sitten katsotaan joku leffa (ei vielä valittu). Seura maksaa pelaajat, mutta sisa... (29 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
34

KelA Hertat Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei, ajattelin " vetää henkeä " eli pitää pienen tauon näin kauden lopuksi. Tulen toki huomiseen peliin ja kokoukseen ensi viikolla, mutta muulta osin pidän paussia vkon 42 loppuun. Pojat 07/08 pitävät myös pääosin taukoa tuon ajan niin olen kotosalla enemmän :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Naiset
34

Kela Jalkapallo 2006 Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Kaapo ja Joona, teidän numerot olivat jo käytössä joten valitsetteko uudet (lista päivitetty). Lisäksi Akselilta puuttuu vielä pelinumero. T: Riina (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
18

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Sami kirjoitti: Poika lähtee myös mukaan ,eli meitä tulee kaksi (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
15

KelA P07 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: Moikka! Aika monella on maksamatta ensimmäinen syksyn maksu, jonka eräpäivä oli 12.9. Laitattehan suorituksia tulemaan, mikäli lasku vielä hoitamatta. Terveisin, joukkueen rahavastaava (3 päivää sitten)

Päivitetty 13 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.