Lentopallo Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, sulkapallo, lentopallo, pesis, haku ja tottis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kajaani

Lentopallo - Kajaani

Kajaanin Kuohu Lentistytöt 01- Nimenhuuto.com

Olemme iloinen lentistyttöjen joukkue Kainuusta! Harjoittelemme ja pelaamme sarjassa rennosti mutta tosissamme. Lentis on kivaa!

Heidi kirjoitti: Pelipaitatilaus:paidan koko ja numero? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Kajaani
Tytöt
12

Solepa Nimenhuuto.com

Lentopalloa kokeneemmille harrastajille, jotka arvostavat harjoitusvuorollaan hyviä tapoja sekä maltillista kilpailuhenkeä, mutta myös laadukasta pelaamista. Useamman onnistuneen vuoron jälkeen joskus haikailemme turvallisella etäisyydellä olevista turnauksista ja melkein päädymme osallistumaan niihin. Yksi harjoitusvuoro viikossa tällä porukalla on varsin sopivasti.

Kimmo kirjoitti: Kuohu paikalla! (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Kajaani
Miehet
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.