Jalkapallo Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kajaani

Jalkapallo - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin pelaamme futsalia koulun salissa, kesällä jalkapalloa nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapallo-/futsalturnauksiin. Tule rohkeasti kokeilemaan! Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset, aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan :) Ilmoittaudu mukaan harkkoihin tapahtumasivun "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" -kentässä. Ilmoittautumisen takaraja mainitaan tapahtumasivulla.

Mari kirjoitti: TURNAUS JÄRJESTETÄÄN (mikäli tarpeeksi joukkueita ilmoittautuu mukaan, Fc Rauha jo alustavasti ilmoittautunut :))! Turnauskutsu lähetetty kymmenelle joukkueelle tänään 21.1. Tiedosto on Nimenhuudossa: Kuvat ja materiaalit > Näytä kansiot > Turnaukset > melulinko2018_turnauskutsu.pdf. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
45

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Susanne kirjoitti: Marraskuusta eteenpäin MyClub käytössä!! Nimenhuuto jää pois. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
35

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Tervehdys! Ensinnäkin pahoittelen, että en ole ehtinyt hoitamaan tätä rahurin pestiä sen vaatimalla tarmokkuudella, mutta koitan nyt ehtiä tässä työn ohessa pikaisesti raapimaan hommaa kuosiin siten, että saisimme laskut maksettua. Jos havaitsette virheitä laskutoimituksissani, niin olkaa yhteyde... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
31

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Jussi kirjoitti: Voin olla maalimokkeri (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
91

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Petteri kirjoitti: HUOMIO HUOMIO! ENSI VIIKONLOPPUNA PALLOHALLILLA on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun ja pelailuun ns. kolikkovuorolla. Vuorot ovat La 18.11 Klo 16-18 Su 19.11 Klo 13-15 Maksu 2€/osallistuja, joka maksetaan paikan päällä Rintalan Katille tai Tervosen Petralle. Vuoroilla on paikalla vastuu ai... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
54

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
23

wimma01-02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Fc Wimma on tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloseura Kajaanista. Meid...

Jarmo kirjoitti: Moi, ilmoittakaa kuka tulee 15.11 olevaan puurojuhlaan nahdollisimman pian, niin saadaan ilmoitettua Terjelle henkilömäärä... T. Koutsi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
13

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Terve! Futsalturnaus Suomussalmella lauantaina 27.1. Joukkueet KaPa sininen: Aatu R, Anton, Veikko, Eetu K,Joel, Nikke, Viljami (koutsina Jussi) KaPa valkoinen: Roope, Otso, Jake, Jaakko S, Ossi, Aatu K (koutsina Petteri) Pojat paikalla pelivarustuksessa viimeistään puolituntia ennen ensimmäistä ... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
44

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi kaikille! Ensi viikon tiistaina (Ti 23.1. klo 16:30) on harkkamatsi omalla harjoitusvuorollamme. Käykää ilmoittautumassa sunnuntaihin mennessä. Pari poikaa on vielä ilmoittautumatta kaudelle 2018 KaPalaiseksi. Hoidattehan ilmoittautumisen minulle asap. Laitoin tänne nimenhuutoon ilmoitettuihi... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
29

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Kusti kirjoitti: Terve. Löytyikö pallohallista Kustin juomapullo, numero 44? Jäi treenien jälkeen sinne. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
37

KaPa jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
11

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Eevert kirjoitti: Millon se Kempeleen turnaus olikaan? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
33

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Tulevana perjantaina ei olekaan Pallohallissa harjoituksia - halli on jo perjantain Tamminäyttelyn käytössä. Treenien sijasta pidetään pelaajien palaveri, videomateriaalia viimeisistä peleistä analyysin alla. Vahvistan paikan myöhemmin. (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
29

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Huom! Perjantaina emme pääse pallohalliin, tamminäyttelyn takia. Perjantain treenit Lyskan salissa, klo 16.45-18.00!! (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
48

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Sanna-Mari kirjoitti: HEI KAIKKI! Olen lisännyt tapahtumiin herkkumyyjäisten päivämäärät, eli käykää ilmoittautumassa hyvissä ajoin kyseisiin tapahtumiin ja leivotteko, myyttekö vai molempia :) Kaikkien panos tärkeä. Lisäksi vanhempien palaverissa sovittiin, että kevään varainkeruuprojekti on pilkkoset myynti. Laitan ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
30

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
15

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Illan palaveri on Vimpelin kahviossa klo 18 aiemmasta tiedosta poiketen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
25

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Hei. Hävisi sähköpostista kaikki viestit,olisiko mahdollista saada sellaista yhteenvetoa asioista? Ja miten saataisiin Elinalle pelipuku? T: Suvi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.