Jalkapallo Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kajaani

Jalkapallo - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin harkat koulun salissa, kesällä nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapalloturnauksiin. Aloittelijat ja kokeneemmat - kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan! Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan, ei tarvitse edes onnistua joka kerta ;P

Mari kirjoitti: Kuin monelle sopisi jos pidettäisiin to 16.11. harkat poikkeuksellisesti jo klo 19:00-20:00? Tämä ois mahdollista, koska meitä edeltävät ei käytä tuolloin vuoroaan. Vastaa kyselyyn Facebookissa tai kommentoi Nimenhuutoon! (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
44

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Susanne kirjoitti: Marraskuusta eteenpäin MyClub käytössä!! Nimenhuuto jää pois. (24 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
35

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Tervehdys! Ensinnäkin pahoittelen, että en ole ehtinyt hoitamaan tätä rahurin pestiä sen vaatimalla tarmokkuudella, mutta koitan nyt ehtiä tässä työn ohessa pikaisesti raapimaan hommaa kuosiin siten, että saisimme laskut maksettua. Jos havaitsette virheitä laskutoimituksissani, niin olkaa yhteyde... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
31

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Ilari kirjoitti: Nuaksen Voima ry:n johtokunta kokoontui maanantaina ja tässäpä tiedoksi muutamia päätettyjä asioita: Voimattarien oma ryhmä lopetetaan ja toiminnasta kiinnostuneet neidit&rouvat sulautetaan emäseuraan, eli Nuavosta tehdään sekaseura. - Jäsenmaksu jaetaan kesä- ja talvikauteen * kesäkausi 1.5 - 30... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Petteri kirjoitti: HUOMIO HUOMIO! ENSI VIIKONLOPPUNA PALLOHALLILLA on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun ja pelailuun ns. kolikkovuorolla. Vuorot ovat La 18.11 Klo 16-18 Su 19.11 Klo 13-15 Maksu 2€/osallistuja, joka maksetaan paikan päällä Rintalan Katille tai Tervosen Petralle. Vuoroilla on paikalla vastuu ai... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
51

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
23

wimma01-02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Fc Wimma on tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloseura Kajaanista. Meid...

Jarmo kirjoitti: Moi, ilmoittakaa kuka tulee 15.11 olevaan puurojuhlaan nahdollisimman pian, niin saadaan ilmoitettua Terjelle henkilömäärä... T. Koutsi (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
14

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Helou. Futsalreissun maksut: Bussin osuus 23,80€ ja ruoat 17,80€. Juuso, Iivari, Joona, Valtteri, Eemeli, Jere, Luka, Eeli, Arttu K, Aatu M, Onni M, Niklas ja Jesse. Jos on kysyttävää niin kysäiskää WhatsAppilla. Saapi nopeamman vastauksen kuin tätä kautta. Tiimille tupsahti lopultakin elokuun bu... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
31

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: HUOMIO! Tulevana viikonloppuna on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun ja pelailuun ns. kolikkovuorolla. Vuorot ovat La 18.11 Klo 16-18 Su 19.11 Klo 13-15 Maksu 2€/osallistuja, joka maksetaan paikan päällä Rintalan Katille tai Tervosen Petralle. Vuoroilla on paikalla vastuu aikuinen joka varmi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
48

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
30

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Riitta kirjoitti: HUOMIO HUOMIO! Teemulla mennyt päivät ja ajat sekaisin. Pojat aloittavat treenit tiistaisin klo 16.30 ja torstaisin klo 15.15 ! Terkuin Riitta S. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
34

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Moi! Ovatko kaikki pojat osallistumassa talvikaudella pallohalli treeneihin? Mikäli junnunne Ei osallistu, niin laittakaa minulle pikimmiten viestiä asiasta. Tarvitsen tiedon sunnuntaihin 12.11 klo 12 mennessä. Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja niin.. Aurinkoa päiväänne kaikki isukit. T. Jenni P.... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
47

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
36

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Terve! Seuravaatetilauksen tuotteet ovat tulleet ja noudettavissa Intersportista. Maksu tapahtuu noudettaessa. terveisin Kari Hiltunen (23 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
42

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
15

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Illan palaveri on Vimpelin kahviossa klo 18 aiemmasta tiedosta poiketen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
25

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Hei. Hävisi sähköpostista kaikki viestit,olisiko mahdollista saada sellaista yhteenvetoa asioista? Ja miten saataisiin Elinalle pelipuku? T: Suvi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
23

AC Kajaani 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.