Jalkapallo Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, haku, tottis, esine-etsintä ja luistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kajaani

Jalkapallo - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin harkat koulun salissa, kesällä nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapalloturnauksiin. Aloittelijat ja kokeneemmat - kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan! Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan, ei tarvitse edes onnistua joka kerta ;P

Mari kirjoitti: Mahdollisesti 5.6. alkavalla viikolla päästään nurmelle, ilmoitti Ave. Seuraa ilmoittelua (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
51

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Neea kirjoitti: Voisko näistä perutuista harkoista ilmottaa tänne?Jos on aiemmin mainittu niin ei ole Neea kuulema ollut tietoinen ja meni turhaan paikalle. (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
35

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Terve! Ohessa alhaalla "uusien" pelaajien viitenumerot, joita siis käytetään kun maksatte esim. kausimaksuja. Jos joku on oman viitteensä unohtanut tai se puuttuu kokonaan niin minulta voi sitä tiedustella numerosta 0405438345. Tämän kuukauden loppuun mennessä jokainen siis maksaa 100€ tilille: F... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
34

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Jaakko-Ola kirjoitti: KAHVIO JA RUOKAILU 4.6 Hei kaikki!!!! P9 piirisarjan pelit siis kajaanissa ja talkooväkeä ja henkeä tarvittaisiin :) Kahvio olisi avoinna 10-18 ja ruokailun suunniteltu toteutuvan klo11-15. Eli näihin hommiin nyt tarvittaisiin ja kahvioon tietty leivonnaisia myyntiin :) Ilmoitelkaa tänne pääsystä... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
45

FC Wimma 05 Nimenhuuto.com

Pelaamisen riemua leikkiä unohtamatta!

Emma kirjoitti: Moi ! Emma on tehnyt päätöksen ja lopettaa jalkapallon.Katsotaan mikä harrastus kiinnostaa.Kiitoksia kaikille vanhemmille ja valmentajille vuosista.Mukavia hetkiä on koettu.Pitäkää lippu korkealla ja tyttöille Töttörööö wimma. T:Jukka (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Mikko kirjoitti: Voin olla maalissa (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

wimma01-02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Fc Wimma on tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloseura Kajaanista. Meid...

Jarmo kirjoitti: Moi, ilmoittakaa kuka tulee 15.11 olevaan puurojuhlaan nahdollisimman pian, niin saadaan ilmoitettua Terjelle henkilömäärä... T. Koutsi (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
14

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: Hei. Nyt on jaettu kahviovuorot tuleviin tapahtumiin, jossa sii kahvio on.: Käykää tsekkaamassa kuvat ja materiaalikansiot: sekalaiset-> kahviovuorot. Tarkoitus pitää vuoroista kiinni, mutta työesteet/lomareissut on toki ymmärettäviä ja silloin voi vuoron sopia jollekin muulle. Autan kyllä sitten... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
46

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Välitän Kajaanin seurakunnalta tulleen avunpyynnön. Minulla toukokuu on todella kiireinen, mutta jos joku vanhemmista haluaa ottaa kopin, olisi tietysti helpompaa jos joutilaat pieneksi käyneet voisi vaikkapa tuoda jollakin kertaa treeneihin, josta ne voisi kootusti toimittaa seurakunnalle. t. Ou... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
30

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Peliasu yhteensä 65€ -sukat 8€ -pelipaita 35€ -shortsit 22€ Verkka-asu yhteensä 82€ -takki 42€ -housut 40€ Maksut sen mukaan mitä olette saaneet/tilanneet. Hinnat sisältävät numero ja nimi painatukset. Käyttäkää omia viitenumeroita. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
19

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Aurinkoista lauantaita! Tilaamme ensi viikolla peliasuja pojille. Samalla tilaamme täydennystä seuravaatteisiin. Eli jos teillä on puutteita seuravaatteiden osalta niin nyt kipinkapin Intersporttiin sovittamaan. Seuravaate-esite löytyy Kuvat ja materiaalit -valikosta, näytä kansiot -kohdasta. Til... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
34

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Aate-Pette kirjoitti: HOX HOX! Vielä olisi jäljellä kaikkinensa jäljellä 9 toffee, 9 keksi ja 2 papan patukka rasiaa. Haluaako joku vielä ottaa myyntiin? Laittakaa pikaisia vastauksia tänne, koska nopeimmille riittää :). Saman viestin olen laittanut myös P07/08 tiimin nimenhuutoon. Yritetään saada viimeisetkin myytyä ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
26

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Hei! Oiva on niin flunssainen ettei pysty osallistumaan huomiseen turnaukseen. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
47

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Fc wimman 06-07 joukkue on tilannut mustia wimman logolla varustettuja tuubihuiveja, joita meidänkin on mahdollisuus ostaa 10 e kappale hintaan. Mikäli siis haluat sellaisen itsellesi tai vaikka kaverille, niin laitatko viestin minulle whatsapp ryhmään ti 23.5 mennessä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
22

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Kari-Pekka kirjoitti: Terve! Ilmoittautuminen 27.5 pelattavaan piirisarjaturnaukseen päättyy 12.5. Muistakaa ilmoittautua IN tai OUT. KP (19 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
46

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
36

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.