Jalkapallo Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, sulkapallo, lentopallo, pesis, haku ja tottis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kajaani

Jalkapallo - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Jani kirjoitti: valokuvaus asiaa, torstaina 14.4 16.30 alkaen junnut ja edari 21.4 aika avoin. kuvan hinnat ryhmäkuva 15x20 5€ tai 20x30 8€ henkilökuva 10x15 4€ käykö aikataulu näin 06/07 16.30 05 16.45 08/09 17.00 03/04 17.20 01/02 17.40 (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
24

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin harkat koulun salissa, kesällä nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapalloturnauksiin. Aloittelijat ja kokeneemmat - kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan! Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan, ei tarvitse edes onnistua joka kerta ;P

Marjaana kirjoitti: Voin varovasti tulla kokeilemaan miten jalka kestää (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
49

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Susanne kirjoitti: Hei! Jos jollakin tarvetta uudelle lämppä asulle (musta verkkapuku) niin laittakaa nimi ja koko niin tilailen.Kokoa voi sovittaa vaikka reeneissä muilta tytöiltä. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
34

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Terve! Ohessa alhaalla "uusien" pelaajien viitenumerot, joita siis käytetään kun maksatte esim. kausimaksuja. Jos joku on oman viitteensä unohtanut tai se puuttuu kokonaan niin minulta voi sitä tiedustella numerosta 0405438345. Tämän kuukauden loppuun mennessä jokainen siis maksaa 100€ tilille: F... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
32

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Manne kirjoitti: IN jos lentistä (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Valtteri kirjoitti: Moi.Valtterilla jalka ollut kipeä pari päivää.aateltiin parannella ettei pahene ja pääsee sunnuntaina toivottavasti turnaukseen. (22 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
43

FC Wimma 05 Nimenhuuto.com

Pelaamisen riemua leikkiä unohtamatta!

Pekka kirjoitti: Joukkueen esittelyvideon kuvaus lauantailta 21.1.2017 on peruttu. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
26

wimma01-02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Fc Wimma on tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloseura Kajaanista. Meid...

Jarmo kirjoitti: Moi, ilmoittakaa kuka tulee 15.11 olevaan puurojuhlaan nahdollisimman pian, niin saadaan ilmoitettua Terjelle henkilömäärä... T. Koutsi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
14

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Petski kirjoitti: Moi! Tänä vuonna palloliiton 2-tason turnaukseen järjestetään erillinen karsinta, joka pelataan kaksiosaisena. Viime vuoden positiivisten kokemuksien perusteella haluamme olla mukana myös tänä vuonna ja osallistumme karsintaan. Vastaan tulee Tervarit punainen ja ottelut pelataan lauantaina 29.4 k... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
30

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HOXHOX!! Tämän päivän treenit peruttu! Kajaanihalli sulkeutuu klo 16 messujärjestelyjen takia! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
47

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
29

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi kaikille! Ensi viikonlopun (sunnuntaina 26.3.2017) Futsal-turnaus Suomussalmella pelataan Liikuntahallissa (Urheilukatu 4, 89600 Suomussalmi). Ensimmäinen peli on 13.30, eli ollaan viimeistään 13 aikoihin paikalla. Viimeinen turnauksessa pelattava ottelu alkaa 17.30 (finaalipeli) jos sinne as... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
30

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Nimenhuuto perustettu! KIITOS Jukka! (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
17

AC Kajaani 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
21

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Hei! Joonalla hävinnyt eilisellä Iisalmen pelireissulla toinen pelipaita ja uudet pelisukat. Joonan pelinumero on 48. Onko kenelläkään tietoa kadonneista vaatteista? T: Anna-Leena Åman (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
41

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Neea kirjoitti: Hei. Neea lopettaa jalkapallon. Joka kerta pitää itkun kanssa lähteä harkkoihin. Joten Neea ei enää jatka joukkueessa. Tiina (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
20

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Moi! Nyt on mahdollisuus tilata seuravaatteita (esite löytyy kuvat ja materiaalit linkin alta). Mallisto on nähtävissä ja sovitettavissa Kajaanin Intersportissa. Takkeja ja housuja voi tilata eri kokoisina mutta collegeasu on aina setti. (Tilauksen muoto: Pelaajan nimi, pelinumero, tuote ja koko.... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
46

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Assi kirjoitti: Pidetään pienimuotoinen harkkatauko 23.8 ja 30.8. Olen silloin lomalla ja lähden Lappiin vaeltamaan. :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.