Jalkapallo Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kajaani

Jalkapallo - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin pelaamme futsalia koulun salissa, kesällä jalkapalloa nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapallo-/futsalturnauksiin. Tule rohkeasti kokeilemaan! Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset, aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan :) Ilmoittaudu mukaan harkkoihin tapahtumasivun "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" -kentässä. Ilmoittautumisen takaraja mainitaan tapahtumasivulla.

Mari kirjoitti: Työvuorot selviää 17.8., siihen asti "ehkä IN" (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
54

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Susanne kirjoitti: Marraskuusta eteenpäin MyClub käytössä!! Nimenhuuto jää pois. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
35

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Tervehdys! Ensinnäkin pahoittelen, että en ole ehtinyt hoitamaan tätä rahurin pestiä sen vaatimalla tarmokkuudella, mutta koitan nyt ehtiä tässä työn ohessa pikaisesti raapimaan hommaa kuosiin siten, että saisimme laskut maksettua. Jos havaitsette virheitä laskutoimituksissani, niin olkaa yhteyde... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
31

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Petteri kirjoitti: Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian liikuntaluokalle valmistava kurssi 06-07 syntyneille. Kurssi on tarkoitettu urheilijan polulle tähtääville 5.-6. luokkalaisille ja sen yhtenä tavoitteena on valmistautua yläkoulun liikuntaluokan valintakokeisiin. Kurssilla kehitetään monipuolisesti liikunnallisia yl... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
61

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Rasmus kirjoitti: Saatan myöhästyä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
100

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
23

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Markuksella ei nyt/vielä ole kyytiä. Kyselen ihan pian lähteekö hän nyt mukaan. Terv Hannu K (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
36

KaPa jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hyvää Iltaa, Tästä puhuttiin tänään harkoissa, jokainen osaltaa päättää osallistumisestaan Korttelisarjaan. Terveisin, Jari http://kajaaninpalloilijat.fi/blog/kapan-korttelisarja-2018/ (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
16

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Huomio!Huomio! Ensi viikon TORSTAINA 16.8 ei ole harjoituksia. Jatkamme taas tiistaina 21.8 harjoituksia normaalisti. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
35

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Petski kirjoitti: Moi! Akatemiaharjoittelu jatkuu ensi viikolla, alkaen maanantaina 20.8. Toivottavasti mahdollisimman moni edelleenkin hyödyntää tämän ilmaisen lisäharjoittelun mahdollisuuden, jossa pääpaino on yleisliikunnallisissa taidoissa, sekä lajin vaatimissa perustaidoissa. Yleisliikuntaosiosta vastaa maan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
30

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi! Huomenna taas pelataan. Kokoonpano KaPa - OLS 05 Pohjoinen -kamppailuun on: Wäinö, Olli, Veeti, Juho, Wiljami, Luka, Augustin, Lenni, Miika, Aape, Turo, Anton, Sampo, Santeri, Ilari ja Lassi. Nähdään klo 12 Vimpelissä. Pelivarusteet mukaan… ja juomapullo! - Teemu (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
27

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Tervehdys! Alla oleva viesti välitetty eteenpäin seuran johdolta: Pelaajien toimintamaksuun kuuluu harkkapaita ja selectin pallo. Paidat on hommattu sen vuoksi että jokainen joukkue näyttäisi yhtenäiseltä niin harjoitus- kuin ottelutapahtumissa. Harjoituksissa käytetään vain harkkapaitaa(kapan ve... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
43

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: Hei kaikille. Nyt on uudet kahviovuorot jaettu elo-lokakuulle piirisarja peleihin. Käykää tsekkaamassa omat vuoronne, jos ne ei passaa vaihdelkaa sopiviksi. Löytyy siis sekalaiset tiedostot alta. terkuin Aija V. (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
41

AC Kajaani 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
25

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Sanna-Mari kirjoitti: HEI KAIKKI! Olen lisännyt tapahtumiin herkkumyyjäisten päivämäärät, eli käykää ilmoittautumassa hyvissä ajoin kyseisiin tapahtumiin ja leivotteko, myyttekö vai molempia :) Kaikkien panos tärkeä. Lisäksi vanhempien palaverissa sovittiin, että kevään varainkeruuprojekti on pilkkoset myynti. Laitan ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
31

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
15

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Illan palaveri on Vimpelin kahviossa klo 18 aiemmasta tiedosta poiketen. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
25

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Hei. Hävisi sähköpostista kaikki viestit,olisiko mahdollista saada sellaista yhteenvetoa asioista? Ja miten saataisiin Elinalle pelipuku? T: Suvi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
23