Salibandy Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kajaani

Salibandy - Kajaani

Papas 08-pojat Nimenhuuto.com

Papas 08-pojat on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva juniorijoukkue. Treeneissä pelaamme ja käymme lajipainotteisia harjoitteita. Uudet harrastuksesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Juha Poraseen tai Timo Kortelaiseen. Olemme siirtyneet käyttämään myClub-palvelua, johon kirjautuminen joko http://www.papas.fi tai https://papas.myclub.fi.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
32

KSB MiMut Nimenhuuto.com

Harrastesählyn merkeissä opetellaan ja kehitytään. Vuorolle ovat tervetulleita mimmit, mammat ja mummut. KSB MiMut on oiva vaihtoehto sähläämisen harjoittamiseen. Harjoitusvuoro oli Lohtajan koululla maanantaisin klo 20:30 - 21:30. Salin ulko-ovessa on aikalukko, joten sisälle pääsee välillä 10min ennen vuoron alkamista ja 5min jälkeen vuoron alkamisen. Ulos pääsee milloin vain. Varusteina vuorolla oltava vähintään sisäpelikengät ja salibandymaila. Vaatteet (sporttiset) olisi myös suotavaa. Vuorolle sopii vielä sählääjiä, joten mukaan vaan muitakin.

Erno kirjoitti: Tulevat vuorot on peruttu, ainakin syksyn osalta, vähäisen osanoton takia. Katsellaan uudelleen vuoden 2017 puolella. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
14

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Panu kirjoitti: Kantapää sökönä, viimenen vaihtopelaaja, kun ei enä kellään muulla jalat riitä.. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

papas3 Nimenhuuto.com

Papas III salibandy joukkue IV-divisioona

Pasi kirjoitti: Hola Uudet pelaajat, joilla on paperit muussa seurassa, kannattaa hyödyntää vapaata siirtoaikaa. Siirrot ajalla 1.-30.6.2017 (ns. vapaa siirtoaika) Vapaa siirtyminen on mahdollista ajalla 1.-30.6.2017. Näissä siirroissa ei tarvita vanhan seuran hyväksyntää. Mahdollinen kasvattajakorvaus kuitenkin... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
32

PAPAS D-tytöt Nimenhuuto.com

Papas D-tytöt on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva juniorijoukkue. Treeneissä pelaamme ja käymme lajipainotteisia harjoitteita. Uudet harrastuksesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Krista Pyykköseen, Miia Romppaseen tai Tarja Huoviseen

Tarja kirjoitti: Hei, Pidimme tiistaina vanhempainpalaverin, jossa mukana oli Simo Leppänen. Olen lisännyt lyhyen muistion kuvat ja materiaalit kansioon. Jotain varmasti jäi pois, mutta kyseessä oli lähinnä infoa syksystä ja ajatusten vaihtoa, mitään päätöksiä ei tehty. Lyhyesti kiteytettynä ajatus on, että -04 s... (21 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Tytöt
17

Kajaanin salibandy Nimenhuuto.com

Kajaanin salibandyn, KSBKajaanin B-pojat Kajaanin salibandy, KSBKajaani on salibandyn juniorityötä edistävä salibandyn erikoisseura.

Ville kirjoitti: Nyt tehdään kahden viikon seurantajakso jokaisen pelaajan liikunnasta ja ruokavaliosta. Sekalaiset -kansiosta löytyy päiväkirjapohjat, jonka voitte käydä lataamassa itsellenne. Voitte muokata ja tulostaa taulukot, tai tehdä seurannan myös omalla tavallanne. Tässä ohjeet: Ruokapäiväkirja: • Älä mu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
31

FC BA Nimenhuuto.com

Suomen tulisin ruokkissäbäjengi... Kainuun puhutuin ilmiö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
2

Bittium Kajaani Nimenhuuto.com

Bittium Kajaanin perjantain (klo 17-18.30 Rajavartioston sali) reenivuoro. Jos on porukkaa, pelataan sählyä tai vaihtoehtoisesti sulkapalloa. Myös muut lajit mahdollisia kiinnostuksesta riippuen. Tervetuloa!

Toni kirjoitti: Ensimmäinen vuoro näillä näkymin 2.9. Laitan harkat näkyviin kunhan asia varmistuu, mutta laittakaapa kalenteriin ylös! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy ja Sulkapallo
Kajaani
Sekajoukkue
34

PapasN1 Nimenhuuto.com

Joukkue, joka ottaa pelit ja varsinkin alkulämmittelyt vakavasti...

Anni kirjoitti: TÄN PÄIVÄN TALKOO PERUTTU! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
36

Papas E-pojat Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Hei Nyt olisi taas pojille tarjolla futisturnauksia heinäkuussa. Turnaukset järjestetään ja pelataan samaan tapaan kuin Sotkamon turnaus. Lauantaina 1.7. pelataan Hyrynsalmella ja 8.7. Paltamossa. Näissäkin turnauksissa on joukkueen osallistumismaksu 60€/joukkue. Jos pääset/haluat mukaan, niin kä... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
30

Papas D-pojat Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Ei pääse mukaan. Töissä Helsingissä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
26

Papas-edustus Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Tulen jos kerkeän C-poikain palaverista (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
22

Papas 09- pojat Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Kiitos kaudesta 2016-2017! Kiitos salibandykerhon junioreille ja vanhemmille menneestä kaudesta. Kauden aikana kerhotoimintaan osallistui 31 salibandystä kiinnostunutta nuorta pelaajaa. Kehitystä lajitaidoissa ja joukkuetoiminnassa tapahtui kauden aikana huimasti, mutta ennen kaikkea harjoituksii... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
34

Papas C-pojat Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Valmentajat ovat reissussa ja siksi harjoitukset jatkuvat vasta torstaina 11.5 Yläkouluakamitean merkeissä. Toukokuu vedetään vielä sen jälkeen lajitreeniä (myös fysiikkaa). Kesäkuussa alkaa sitten ulkona kesätreenit. Heinäkuu on omatoimijakso (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
21

Papas2naiset Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: Kajaanihallin poikkeavat aukioloajat juhlapyhien aikana. 2.-4.12. Joulutori 6.12. suljettu 13.12. Kotiuttamiskonsertti 23.12. avoinna klo 14.00 asti 24.-26.12. suljettu 31.12. avoinna klo 14.00 asti 1.1.17 suljettu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
24

Kajaanin salibandy KSBKajaani Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: http://floorball.fi/files/3614/7264/9624/M5D-PS_lohkojako_2016-2017.pdf (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
35

Spartak Säbä Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Perutaan vuorot ja rahat takasi kiitos..tai jos ei rahnaa takasi nii ei peruta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
22

PapasM1 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: tapahtumia pukkaa :D (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
22

TaitoSähly Nimenhuuto.com

Mittaustekniikan yksikön järjestämät sählyvuorot. Tervetuloa pelaamaan! ;)

Timo kirjoitti: Tervehdys Perinteinen juhannussähly ti 20.6.2017 klo 20-21.30 kenttä 6. Terv. Timo Mauno (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
23

DC-sähly Nimenhuuto.com

Sählyä Lohtajan koululla klo 16-17

Toni kirjoitti: Tänään ei sählyä koska ei ole tulijoita! T: Toni (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.