Salibandy Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, sulkapallo, lentopallo, pesis, haku ja tottis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kajaani

Salibandy - Kajaani

KSB MiMut Nimenhuuto.com

Harrastesählyn merkeissä opetellaan ja kehitytään. Vuorolle ovat tervetulleita mimmit, mammat ja mummut. KSB MiMut on oiva vaihtoehto sähläämisen harjoittamiseen. Harjoitusvuoro oli Lohtajan koululla maanantaisin klo 20:30 - 21:30. Salin ulko-ovessa on aikalukko, joten sisälle pääsee välillä 10min ennen vuoron alkamista ja 5min jälkeen vuoron alkamisen. Ulos pääsee milloin vain. Varusteina vuorolla oltava vähintään sisäpelikengät ja salibandymaila. Vaatteet (sporttiset) olisi myös suotavaa. Vuorolle sopii vielä sählääjiä, joten mukaan vaan muitakin.

Erno kirjoitti: Tulevat vuorot on peruttu, ainakin syksyn osalta, vähäisen osanoton takia. Katsellaan uudelleen vuoden 2017 puolella. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
14

papas3 Nimenhuuto.com

Papas III salibandy joukkue IV-divisioona

Pasi kirjoitti: Menen kerholaisten maaliin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
29

PAPAS D-tytöt Nimenhuuto.com

Papas D-tytöt on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva juniorijoukkue. Treeneissä pelaamme ja käymme lajipainotteisia harjoitteita. Uudet harrastuksesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Krista Pyykköseen, Miia Romppaseen tai Tarja Huoviseen

Tarja kirjoitti: Hei! Sunnuntaina jatketaan pelejä Haukiputaalla. Paikka Haukiputaan yhtenäiskoulu, Käyntios. Torpanmäentie 3. Meillä ensimmäinen peli vasta klo 13, joten paikalla kaikki tuntia ennen. Meidän pelit Klo 13 LNM-Papas Klo 15 Papas-Hahe punainen Käydään pelien jälkeen yhdessä taas syömässä. Katsellaan... (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Tytöt
18

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Manne kirjoitti: IN jos lentistä (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

Papas 08-pojat Nimenhuuto.com

Papas 08-pojat on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva juniorijoukkue. Treeneissä pelaamme ja käymme lajipainotteisia harjoitteita. Uudet harrastuksesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Juha Poraseen tai Timo Kortelaiseen.

Juha kirjoitti: Pidetään palaveri vanhemmille ma 27.3. Kajaanihallin luentosalissa klo 18.00. Aiheina: - kuluva kausi - katsaus tulevaan kauteen - oma turnaus 8.4. Omaa turnausta ajatellen katsotaan työtehtävät + paikat läpi. Laitetaan samalla muutamat nakit viuhumaan. Hyvä olisi, että jokaisesti perheestä olisi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
33

Kajaanin salibandy Nimenhuuto.com

Kajaanin salibandyn, KSBKajaanin B-pojat Kajaanin salibandy, KSBKajaani on salibandyn juniorityötä edistävä salibandyn erikoisseura.

Ville kirjoitti: Nyt tehdään kahden viikon seurantajakso jokaisen pelaajan liikunnasta ja ruokavaliosta. Sekalaiset -kansiosta löytyy päiväkirjapohjat, jonka voitte käydä lataamassa itsellenne. Voitte muokata ja tulostaa taulukot, tai tehdä seurannan myös omalla tavallanne. Tässä ohjeet: Ruokapäiväkirja: • Älä mu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
32

FC BA Nimenhuuto.com

Suomen tulisin ruokkissäbäjengi... Kainuun puhutuin ilmiö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
2

Bittium Kajaani Nimenhuuto.com

Bittium Kajaanin perjantain (klo 17-18.30 Rajavartioston sali) reenivuoro. Jos on porukkaa, pelataan sählyä tai vaihtoehtoisesti sulkapalloa. Myös muut lajit mahdollisia kiinnostuksesta riippuen. Tervetuloa!

Toni kirjoitti: Ensimmäinen vuoro näillä näkymin 2.9. Laitan harkat näkyviin kunhan asia varmistuu, mutta laittakaapa kalenteriin ylös! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy ja Sulkapallo
Kajaani
Sekajoukkue
34

PapasN1 Nimenhuuto.com

Joukkue, joka ottaa pelit ja varsinkin alkulämmittelyt vakavasti...

Anni kirjoitti: TÄN PÄIVÄN TALKOO PERUTTU! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
36

Papas 09- pojat Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hei! Pelaamme sunnuntaina lapset vs vanhemmat leikkimielisen pelin. Toivomme, että mahdollisimman moni teistä vanhemmista osallistuu peliin. Jos et omista omaa salibandymailaa, niin varaan mukaan muutamia lainamailoja. Jokainen pelaa omien taitojen mukaisesti ja tärkeintä on, että osallistut. Voi... (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
34

Papas D-pojat Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Hei Perjantaina ei ole D-pojilla harjoituksia. Mikael Gabrielin keikka Kajaanihallilla sotkee aiempia suunnitelmia. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee torstaina akatemiaan. Sitten Nimenhuudon käytöstä. Harjoituksiin ilmoittautudutaan ajallaan. Edellisenä iltana tai viimeistään treenipäivän ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
26

Papas A-tytöt Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Joukkueen tapahtumiin ilmoittautuminen ja tiedotus siirtyvät myClub-järjestelmään. Rekisteröinti https://papas.myclub.fi/flow/events/505048 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Tytöt
35

Papas-edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
20

Papas E-pojat Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Aiemmasta tiedosta poiketen, perjantaina harjoitukset normaalisti Lohtajan koululla. Mikael Gabrielin keikka Kajaanihallilla sotki suunnitelmat (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
31

Papas C-pojat Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: 17.2. ei harjoituksia vanhojen tanssien takia (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
21

Papas2naiset Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: Kajaanihallin poikkeavat aukioloajat juhlapyhien aikana. 2.-4.12. Joulutori 6.12. suljettu 13.12. Kotiuttamiskonsertti 23.12. avoinna klo 14.00 asti 24.-26.12. suljettu 31.12. avoinna klo 14.00 asti 1.1.17 suljettu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
25

Kajaanin salibandy KSB Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: http://floorball.fi/files/3614/7264/9624/M5D-PS_lohkojako_2016-2017.pdf (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
32

Spartak Säbä Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Perutaan vuorot ja rahat takasi kiitos..tai jos ei rahnaa takasi nii ei peruta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
22

PapasM1 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: tapahtumia pukkaa :D (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
22

DC-sähly Nimenhuuto.com

Sählyä Lohtajan koululla klo 16-17

Toni kirjoitti: Tänään ei sählyä koska ei ole tulijoita! T: Toni (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.