Salibandy Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kajaani

Salibandy - Kajaani

KSB MiMut Nimenhuuto.com

Harrastesählyn merkeissä opetellaan ja kehitytään. Vuorolle ovat tervetulleita mimmit, mammat ja mummut. KSB MiMut on oiva vaihtoehto sähläämisen harjoittamiseen. Harjoitusvuoro oli Lohtajan koululla maanantaisin klo 20:30 - 21:30. Salin ulko-ovessa on aikalukko, joten sisälle pääsee välillä 10min ennen vuoron alkamista ja 5min jälkeen vuoron alkamisen. Ulos pääsee milloin vain. Varusteina vuorolla oltava vähintään sisäpelikengät ja salibandymaila. Vaatteet (sporttiset) olisi myös suotavaa. Vuorolle sopii vielä sählääjiä, joten mukaan vaan muitakin.

Erno kirjoitti: Tulevat vuorot on peruttu, ainakin syksyn osalta, vähäisen osanoton takia. Katsellaan uudelleen vuoden 2017 puolella. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
14

Bittium Kajaani Nimenhuuto.com

Bittium Kajaanin perjantain (klo 17-18.30 Rajavartioston sali) reenivuoro. Jos on porukkaa, pelataan sählyä tai vaihtoehtoisesti sulkapalloa. Myös muut lajit mahdollisia kiinnostuksesta riippuen. Tervetuloa!

Toni kirjoitti: Perjantain 24.11 vuoro peruttu rajavartioston oman salin käyttötarpeen vuoksi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy ja Sulkapallo
Kajaani
Sekajoukkue
24

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Ilari kirjoitti: Nuaksen Voima ry:n johtokunta kokoontui maanantaina ja tässäpä tiedoksi muutamia päätettyjä asioita: Voimattarien oma ryhmä lopetetaan ja toiminnasta kiinnostuneet neidit&rouvat sulautetaan emäseuraan, eli Nuavosta tehdään sekaseura. - Jäsenmaksu jaetaan kesä- ja talvikauteen * kesäkausi 1.5 - 30... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

papas3 Nimenhuuto.com

Papas III salibandy joukkue IV-divisioona

Pasi kirjoitti: Moro Viimeinen tiedotus ennen kuin nimenhuudon käyttö päättyy. Ilmoittutumiset Myclubiin tästä eteenpäin. Preseason turnaus Kajaanhallilla 16.9 ja saunailta Valjuksessa illalla. Joukkueet: Papas III, Kainuun Ärjy, Kalliosuon Sisu, KSB ALUSTAVA OTTELUOHJELMA 11:00 Papas III - KSB 11:45 Ärjy - Kall... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
29

Kajaanin salibandy Nimenhuuto.com

Kajaanin salibandyn, KSBKajaanin B-pojat Kajaanin salibandy, KSBKajaani on salibandyn juniorityötä edistävä salibandyn erikoisseura.

Ville kirjoitti: Nyt tehdään kahden viikon seurantajakso jokaisen pelaajan liikunnasta ja ruokavaliosta. Sekalaiset -kansiosta löytyy päiväkirjapohjat, jonka voitte käydä lataamassa itsellenne. Voitte muokata ja tulostaa taulukot, tai tehdä seurannan myös omalla tavallanne. Tässä ohjeet: Ruokapäiväkirja: • Älä mu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
30

FC BA Nimenhuuto.com

Suomen tulisin ruokkissäbäjengi... Kainuun puhutuin ilmiö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
2

PapasN1 Nimenhuuto.com

Joukkue, joka ottaa pelit ja varsinkin alkulämmittelyt vakavasti...

Anni kirjoitti: TÄN PÄIVÄN TALKOO PERUTTU! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
35

Kajaanin salibandy KSBKajaani Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Kipeenä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
27

Papas E-pojat Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Keskiviikon harjoitukset peruttu koska Kajaanin halli on kiinni. Laittakaa sana kiertämään että saadaan tieto kaikille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
29

Papas D-pojat Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Tervehdys kauden 2017-2018 C2-pojille! SM-karsintaturnaus kolkuttelee 1,5 kk:n päästä ja aika alkaa valmistautua toden teolla tuohon koitokseen! Seuran fysiikkavalmentajan Nissisen Villen ohjaamat kesätreenit (heinäkuun ajan) käynnistyvät kuluvalla viikolla ja ensimmäinen treenipäivä on torstai j... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
26

Papas-edustus Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Töissä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
23

Papas C-pojat Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Valmentajat ovat reissussa ja siksi harjoitukset jatkuvat vasta torstaina 11.5 Yläkouluakamitean merkeissä. Toukokuu vedetään vielä sen jälkeen lajitreeniä (myös fysiikkaa). Kesäkuussa alkaa sitten ulkona kesätreenit. Heinäkuu on omatoimijakso (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Pojat
21

Papas2naiset Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: Kajaanihallin poikkeavat aukioloajat juhlapyhien aikana. 2.-4.12. Joulutori 6.12. suljettu 13.12. Kotiuttamiskonsertti 23.12. avoinna klo 14.00 asti 24.-26.12. suljettu 31.12. avoinna klo 14.00 asti 1.1.17 suljettu (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Naiset
24

Spartak Säbä Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Perutaan vuorot ja rahat takasi kiitos..tai jos ei rahnaa takasi nii ei peruta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
21

PapasM1 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: tapahtumia pukkaa :D (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
22

TaitoSähly Nimenhuuto.com

Mittaustekniikan yksikön järjestämät sählyvuorot. Tervetuloa pelaamaan! ;)

Mikko-Pett kirjoitti: Hei Lohtajan koulun Sali on koulun omassa käytössä 22.11.2017-6.12.2017 silloin ei ole salivuoroa. Iltakäyttö jatkuu 7.12.2017 lukukauden loppuun saakka elikkä 22.12.2017. Joulutauko on koulun joululoma-ajan elikkä 23.12.2017-7.1.2017 saakka. Kevätlukukausi alkaa 8.1.2018 jolloin jatkuu myös ilta... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
25

DC-sähly Nimenhuuto.com

Sählyä seminaarin koululla klo 19:30-20:30

Toni kirjoitti: Tänään ei sählyä koska ei ole tulijoita! T: Toni (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Sekajoukkue
19

Papas -E-pojat Nimenhuuto.com

harrastekerho jossa tulee vähän välein milloin missäkin turnauksia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kajaani,Oulu
Pojat
4

Papas C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kotiturnauksen 12.2.17 työtehtävät. Laitan tässä viestissä jokaisen pelaajan perään jonkin työtehtävän, jonka he/vanhemmat tekevät. Jokaiselle on siis tehtävä :) Emma: toimitsija X2 Emmi: huoltaja Noora: kahvileipää (makea) Vilma: kahvio Verna:kahvileipää (suolainen) Jasmin:kahvileipää (makea) Je... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Tytöt
16

KSB II Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Pörssi ok (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kajaani
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.