Lentopallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, potkupallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Palokka

Lentopallo - Palokka

Palokan Pyryharakat Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Muistutuksena ja mietittäväksi. Loppuvuodesta valitaan uusi hallitus. Mä jään siitä silloin pois, kun en enää pelihommissa ole ollut hetkeen mukana. Teidän kannattaa valita joukkueesta sinne joku mukaan, niin pääsette vaikuttamaan seuran rahojen käytöstä. Hallituksen kokouksia on ollut vuodessa n... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Palokka
Naiset
18

Palokan Pyry Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Mihin asti meillä jatkuu treenit ennen joululomaa? :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Palokka
Naiset
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.