Salibandy Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Palokka

Salibandy - Palokka

Saarenmaan-monstercocks Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: Peruin nyt sitten kevään loput vuorot, kun näyttää aika epävarmalta, että saako sinne edes kentällistä, vaihtomiehistä puhumattakaan. Kattellaan syksyllä miltä näyttää, että otetaanko taas vuoroja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Palokka
Miehet
16

Palokka sählää Nimenhuuto.com

Palokka sählää positiivisessa hengessä,iloisella mielellä. Mukana "ringissä" yli 30 henkilöä Pelaajamäärä on rajoitettu 16 + 2 maalivahtia tarkoitettu vain 35 + vuotiaille miehille ja naisille.

Joukkue etsii pelaajia: http://palokka.fi/?action=juttu&ID=855 Jyväskylä / Palokka Porukassa on mukan...

kari kirjoitti: Jokianen voisi käydä kirjaamassa pelinumeronsa omaan profiiliinsa. Avaa Omaprofiili oikealta ylhäältä nimesi kohdalta. Lisää numero Pelinumero kenttään ja tallenna. Helppoa .. eikö vain ;) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jyväskylä / Palokka
Ei asetettu
36

Säbäsunnuntai Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Palokka
Ei asetettu
12

PalokanSähly Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Hei! Otin lauantaina väärän mailan mukaan. Onko jollain toisellakin väärä maila? Kyseessä on sinivalkoinen Fatpipe. Maila on muuten samanlainen kuin pitäisi olla, mutta tässä on enemmän sinistä kuin omassani. T.Jussi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Palokka
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.