Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, potkupallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRiT0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com joukkueenjohtajamme Tommi Vuoti, p. 040 584 5215 Jojoiltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
26

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös G-poikien peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com joukkueenjohtajamme Sanna Salo, p. 040 752 4945 / sanna.maria.salo@gmail.com Jojoiltamme saat tietoa mm. harjoitusajoista, pelaamisen kustannuksista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Ville kirjoitti: Päivetty tieto maksuista. Kevään pallokoululaisille seuramaksu on 105€ (jäsenmaksu 10€ sisältynyt jo pallokoulun maksuun)! Jos olet epävarma omasta maksusta tai herää muuta kysyttävää, olethan yhteydessä minuun. -Ville (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
34

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys iivari.oksanen@gmail.com. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Iivari - JoJo

Iivari kirjoitti: Pieni tarkennus keskiviikon harjoituksiin. Ylihuomenna aloitetaan uuden aikataulun mukaisesti 17:30 ja harjoitukset kestää 19:20 asti. Lauantain Vehkahallin harkka menee vielä 'huhtikuun' kaavalla klo 11-13. T: Iivari - JoJo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
36

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Juha kirjoitti: Hei! Toukokuun pelehin + 29.4 peliin on joukkueet nimetty ja lisätty kunkin tapahtuman tietoihin. Käykää ottelut läpi ja ilmoittautukaa IN/OUT. Myös toukokuun harjoitukset lisätty Nimenhuutoon. - Juha (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
46

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Roope kirjoitti: Hei, nyt olisi nopealla toiminnalla mahdollisuus hankkia joukkueelle kioskituottoja! Ensi lauantaina järjestetään sporttipäivä klo 9.30-12.30 ja siellä ei ole vielä kioskin pitäjää, Päiväkodin väki pitää tapahtumassa vohvelikioskia mutta voisin kuvitella että siellä menisi makkaraa yms. myöskin. ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
53

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
32

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
32

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Eero on lopettanut futiksen harrastamisen joukkueessa tältä erää. Samalla myös minä lopetan jojon hommat. Nyt jonkun vanhemmista pitää alkaa 'jojoksi', ettei kaikki kaadu Mikan niskaan. Homma ei ole vaikeaa ja neuvon alkuun pääsemisessä. Lisäksi toimistolta saa apua. Kiitoksia menneistä vuos... (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
24

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Hei, 06lta tuli ao. siirtopyynnöt meidän peleihin. Tein muutokset tapahtumiin. Tuo 26.5. on helatorstain jälkeinen perjantai. Oletteko suunnitelleet reissuja tuolloin? Merkkailetteko IN/OUT, niin tiedetään saadaanko porukkaa kasaan. Ja sama homma muihinkin peleihin, eli OUT jos tiedätte jo, ettet... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
16

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Perjantaista alkaen harjoitukset alkavat ohjatulla lämmittelyllä 20 minuuttia ennen kenttävuoron alkamista. Näin jää enemmän aikaa varsinaisille taito- ja peliharjoitteille, sekä itse pelaamiselle. Pyrkikää varmistamaan että lapsenne on ajoissa kamppeet päällä harjoituksissa, niin päästään aloitt... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
40

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Isla kirjoitti: Isla on ollut sairaana ja nyt antibioottikuurilla. Reenaamaan pääsee vapun jälkeen. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
31

Pari P06 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Kertauksena pelitapahtumiin liittyvät käytännöt -OUT-ilmoittautumiset aina viimeistään keskiviikkona 2 viikkoa ennen pelitapahtumaa. Sen jälkeen valmennus nimeää joukkueen seuraavana päivänä. Tämän jälkeen vasta IN-ilmoittautumiset. -Pelitapahtumiin paikalle 40 min ennen ensimmäistä ottelua. Pide... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
25

PaRi T03 Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Venla:Kioskin kasaus ja myyntivuoro 11.30-13 Ja pitsa (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
31

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
16

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Titta kirjoitti: Ilmeisesti treenejä ei oo tänään? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
29

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: P02 Nimenhuuto Kaikki 02-joukkueeseen nimetyt saavat kutsun P02 Nimenhuutoon. Käykää rekisteröitymässä ja sitä kautta ilmoittaudutte 02-joukkueen sunnuntai harkkoihin ja peleihin (IN/OUT). TV (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
30

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.