Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, potkupallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRiT0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com joukkueenjohtajamme Tommi Vuoti, p. 040 584 5215 Jojoiltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Tommi kirjoitti: Syksyn joukkuejaot on nyt päivitetty.. Lisäilen tänään syksyn pelipäivät nimenhuutoon. Lyhyesti kolmena pelipäivänä molemmat joukkueet pelaavat samaanaikaan. Yhtenä pelipäivänä vain toinen pelaa kerrallaan. Kaikille on siis luvassa kahdeksan ottelua syksyn aikana. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
27

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys iivari.oksanen@gmail.com. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Iivari - JoJo

Pyry kirjoitti: WhatsApp-ryhmä PaRi P08 Perustimme siis joukkueelle oman ryhmän, joka toimii tiedonvaihtokanavana vanhemmille/huoltajille. Tarkoituksena, että kyseistä foorumia voi käyttää mm. seuraavissa tilanteissa: - vanhemmat voivat sopia kyydeistä harjoituksiin tai peleihin - turnausten aikana tarkemmista a... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
34

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös G-poikien peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com joukkueenjohtajamme Sanna Salo, p. 040 752 4945 / sanna.maria.salo@gmail.com Jojoiltamme saat tietoa mm. harjoitusajoista, pelaamisen kustannuksista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Ville kirjoitti: ------ Megacup 2017 ------ Hieno turnaus pelattiin auringonpaisteen helliessä (sateeseen varustautuneita) vanhempia. :) Upean taistelun jälkeen oman lohkon kakkossija ja sijoituspelissä A lohkon voittajaa vastaan vain niukka tappio. Nähtiin taas paljon hienoja suorituksia, energistä menoa, iloisi... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
38

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
31

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Matias kirjoitti: Mulla hukkui keskiviikona parin tuulitakki nro.7. Onkohan joku ottanut vahingossa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
39

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Aleksi kirjoitti: Moi. Aleksilta on Tampereen jäljiltä kadoksissa Niken mustapunainen pallo. Onko havaintoja? (25 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
48

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
32

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Eero on lopettanut futiksen harrastamisen joukkueessa tältä erää. Samalla myös minä lopetan jojon hommat. Nyt jonkun vanhemmista pitää alkaa 'jojoksi', ettei kaikki kaadu Mikan niskaan. Homma ei ole vaikeaa ja neuvon alkuun pääsemisessä. Lisäksi toimistolta saa apua. Kiitoksia menneistä vuos... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
21

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Terve, Tässä Lahden Masto Cup turnaukseen valitut pelaajat. Ilmoittakaa ajoissa mikäli tikanne muuttuu tai sairaustapauksia ilmenee. Pelaajat; Frida, Viivi, Lotta, Maria, Meri, Henna, Heta, Erika, Ada, Ellen maalivahdit; Siiri, Isla Valkka Jan (11 minuuttia sitten)

Päivitetty 11 minuuttia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
29

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: 22-23.6. harkat peruttu, huilataan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
16

Pari P06 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Nyt se on kevätkausi takana ja katseet kohti syyskautta. Eilen oli joukkueella todella tasapainoinen ja hyvä peliesitys molemmissa peleissä, kahden voiton kanssa on hyvä jäädä kesätauolle. Kiitokset Väinölle eilisestä valmennuksesta, hyvää työtä. Kiitokset kaikille pelaajille ja vanhemmille joukk... (30 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
27

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Aarne kirjoitti: Joukkueen kassi ja pallosäkki jäivät ennen kesätaukoa minulle, tuon ne huomenna Aarnen matkassa treeneihin.. T. Mari (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
40

PaRi T03 Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Kioskin kasaus ja 11.30-13.30 myyntivuoro (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
31

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
16

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Titta kirjoitti: Tervehdys toverit! Polveni tilanne on se, etten pelaa ennen syksyä. :( Elokuussa katotaan, millaisia tuloksia kuntoutuksella on saavutettu ja mihin suuntaan asiassa edetään. Tsemppiä ja iloa kesän peleihin! (18 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
32

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Moi! Jonilta puuttui kotiin tullessa valkoinen puhelimen laturi, Adidaksen mustat uimahousut (koko S tai M) ja juomapullo, jos löytyy jonkin tavaroista. Taru (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
29

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.