Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Ari kirjoitti: Lisäsin kokouspöytäkirjoihin yhteenvedon torstain vanhempainpalaverista. Käykäähän tutustumassa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
32

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös G-poikien peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com joukkueenjohtajamme Sanna Salo, p. 040 752 4945 / sanna.maria.salo@gmail.com Jojoiltamme saat tietoa mm. harjoitusajoista, pelaamisen kustannuksista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Pyry kirjoitti: Moikka! Intersportista ilmoitettiin, että vihdoin viimeiset verkkatakit ovat saapuneet ja menevät nyt painoon. Ensi viikolla Otson ja Eemelin pitäisi saada ne. Onko kaikki muut saaneet tilaamansa vaatteet? Ja muutenkin vaateasiat kunnossa? (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
39

PaRiT0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com joukkueenjohtajamme Tommi Vuoti, p. 040 584 5215 Jojoiltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Topi kirjoitti: Moi, verkkatakeista (koko 128), tuulipuvusta ja peliasusta lasku (ks. välilehti 20170813peliasut): Venla Lönnqvist Elsa Rusanen Emilia Tiilikainen Nella Niskanen Lilla Kemell https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uDJlINqCJAj1_SQeEUfKDN7xPMUz8yGg9gmyg2c5Y3c/edit?usp=sharing Topi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
28

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Aleksi kirjoitti: Moi. Aleksilta on Tampereen jäljiltä kadoksissa Niken mustapunainen pallo. Onko havaintoja? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
46

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Jarkko kirjoitti: Vanhempainpalaverissa sovittiin, että keräämme rahaa joukkueelle Gutz:n myyntikampanjalla. Kuvastot ovat nyt saapuneet ja tuon niitä keskiviikon (6.9) ja perjantain (8.9) harkkoihin. Myyntiaikaa on sunnuntaihin 1.10.2017 saakka. Jos on kysyttävää tai epäselvää, niin voitte laittaa viestiä minulle... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
39

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
28

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
31

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
21

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Lauantain pelin pelaaja IN puolella. Jk (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
30

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: 22-23.6. harkat peruttu, huilataan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
17

PaRi T03 Nimenhuuto.com

H-P kirjoitti: Puttipajan kynttilöiden myynti toteutetaan 21.9.-15.10.2017 välisenä aikana. Esitteen välissä kaikilla on kaksi lappua: myyjän tilaus- ja koontilista. Koontilista toimitetaan Sarille joko paperisena tai sähköpostilla viimeistään 15.10.2017.(paperisena Anskulle harkoissa, sähköpostilla sari.hyvone... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
29

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Varustetilaus on saapunut ja tuon varusteet tänään harkkoihin. Jos ette ole vielä maksaneet, niin maksakaa alla oleva summa joukkueen tilille: Aleksi K. 46,90 € Leevi 46,90 € Eino 46,90 € Elias 40,40 € (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
42

Pari P06 Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Comets Cup pelattiin 19 - 20.8.2017. Jokaiselle pelaajalle varatiin ja maksettiin ruokailu 7,50 euroa/henkilö sunnuntaiksi. Turnausmaksu oli kaksipäiväisestä turnauksesta 25 euroa eli yhteensä kaikille osallistujille tuli maksettavaa 32,50 euroa. Osa on maksanut nyt pelkän osallistumismaksun 25 e... (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
28

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
15

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Heidi kirjoitti: Kiitos naiset futiskaudesta pelien osalta, treenit jatkuu ja ilmottautuminen futsalin on alkanut , löytyy tulevat tapahtumat osiosta (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
32

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Moi! Jonilta puuttui kotiin tullessa valkoinen puhelimen laturi, Adidaksen mustat uimahousut (koko S tai M) ja juomapullo, jos löytyy jonkin tavaroista. Taru (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
30

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.