Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, potkupallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys iivari.oksanen@gmail.com. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Iivari - JoJo

Pyry kirjoitti: Varustetilaus - kaksi asiaa! 1. Harjoituspaidat Hankitaan harjoituksiin erilliset paidat, jotta pelipaidat säästyvät peleihin ja kestävät pidempään. Harjoituspaita on lyhythihainen, väriltään musta eikä siihen tule mitään painatuksia. Tämän paidan hankkiminen on siis suositeltavaa. Ilmoittakaa mi... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
38

PaRiT0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com joukkueenjohtajamme Tommi Vuoti, p. 040 584 5215 Jojoiltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Topi kirjoitti: Moi, tuulitakkeja ja osaa verkkatakkeja lukuun ottamatta muut tilatut varusteet on toimitettu. Viisi verkkatakkia on painossa ja jaetaan tilausjärjestyksen mukaisesti. Maksuluettelo löytyy vanhasta paikasta: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uDJlINqCJAj1_SQeEUfKDN7xPMUz8yGg9gmyg2c5Y3c/edit?... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
27

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös G-poikien peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com joukkueenjohtajamme Sanna Salo, p. 040 752 4945 / sanna.maria.salo@gmail.com Jojoiltamme saat tietoa mm. harjoitusajoista, pelaamisen kustannuksista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Miiro kirjoitti: Kestävätkö keskiviikon harjoitukset nyt klo 18 saakka vaiko 18.15 saakka kuten nimenhuudossa lukee? Jouduin tänään kyyditsemään muuta perhettäni harjoitusten aikaan ja kun tulin kentälle klo 18.10, oli treenit loppu ja poikaa ei näkynyt missään. Onneksi toiset vanhemmat olivat pitäneet itkevästä ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
39

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Miska kirjoitti: Heipä hei. Vielä tarvittaisiin muutama pelaaja sekä Särkänniemi Cupiin että Kokkola Cupiin. Molempiin tarvittaisiin vähintään neljä pelaajaa, jotta tavoite saataisiin täytettyä. Tsekatkaa vielä viimeisetkin, ketkä eivät ole ilmoittautuneet, että olisiko kalenterissa tilaa. Ilmoittautuminen on kai... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
53

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
29

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Teemu kirjoitti: Ottikos joku takkini tänään reeneistä numero 41 (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
46

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
32

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Eero on lopettanut futiksen harrastamisen joukkueessa tältä erää. Samalla myös minä lopetan jojon hommat. Nyt jonkun vanhemmista pitää alkaa 'jojoksi', ettei kaikki kaadu Mikan niskaan. Homma ei ole vaikeaa ja neuvon alkuun pääsemisessä. Lisäksi toimistolta saa apua. Kiitoksia menneistä vuos... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
21

Pari P06 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Hei, Ohessa on linkki varustetilaukseen -> https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ESF68IR3j4C5ZxjacoyTBSuqZeCT2LATezaI6l0ljz8/edit?usp=sharing Laitan tilauksen eteenpäin ensi 15.5 maanantaina eli tilaukset on tehtävä 14.5 mennessä. Laitan Sirpan kanssa tiistaina tietoa meidän kahvivuorosta, mikä... (21 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
26

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Musta joukkue huomio --> 7.6. oleva peli on siirtynyt tälle päivälle. Poistan 7.6. olevan tapahtuman. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
42

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Terve, Maanantain ja tiistainpeleihin peleihin pelaajat valittu. Valitut IN puolella. Jatkossa muistakaa ilmoittaa pääseekö pelaaja pelitapahtumaan viikkoa ennen tapahtumaa IN/OUT. Pelaajat valitaan IN pelaajista. Ilmoittautumattomat pelaajat katsotaan jatkossa automaattisesti ettei pääse tapahtu... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
28

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Hei, 06lta tuli ao. siirtopyynnöt meidän peleihin. Tein muutokset tapahtumiin. Tuo 26.5. on helatorstain jälkeinen perjantai. Oletteko suunnitelleet reissuja tuolloin? Merkkailetteko IN/OUT, niin tiedetään saadaanko porukkaa kasaan. Ja sama homma muihinkin peleihin, eli OUT jos tiedätte jo, ettet... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
14

PaRi T03 Nimenhuuto.com

Netta kirjoitti: eka myyntivuoro. suklaapiirakkaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
31

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
16

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Sarianne kirjoitti: Pienellä varauksella... oikea lonkka ja penikat vihottelee (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
30

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Vilho kirjoitti: Huhtikuun asustetilaus tullut. Osa saanut tänään asusteet treeneissä. Maksuasioista olen asianosaisille laittanut sähköpostia. Johanna (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
29

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.