Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme Keskisuomen piirin peli-iltasarjaan ja 1-2 erilliseen turnaukseen vuosittain. Lisätietoja kustannuksista yms. joukkuenjohtajalta: Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
38

PaRi T0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antaa mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com Jojoltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Tommi kirjoitti: Joutuu lähtemään kesken treenien pois (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
26

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Veeti kirjoitti: Moikka kaikille! Äitienpäivänä 13.5. on pojilla peli-iltasarjan peli Palokan tekonurmella ja meidän joukkueella on mahdollisuus pitää kioskia. Ollaan Outin ja Sariannen kanssa suunniteltu kioskia ja koottu taulukkoon myytäviä ja tarvittavia asioita. Alla linkki taulukkoon, johon kaikki voitte käy... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
24

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Lauri kirjoitti: Juuson warm top tuli kokoa S, piti olla XS. Koko on pieni, haluatteko sovittaa tuon S kuitenkin? Otan meille jos ei sovi. t. tiina (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
46

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Iina kirjoitti: Hei, Sovittiin Barcelonan matkaa koskevassa vanhempainpalaverissa, että luodaan Whats Up ryhmä Pari 05 vanhemmista, jossa voimme viestitellä Barcelonan turnauksen aikana kuulumisia, tuloksia, tapaamisia jne. kaikkea mahdollista matkaan liittyvää. Jos haluat ryhmään mukaan, niin laita puhelinnumer... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
38

PaRi Miehet edustus Nimenhuuto.com

Palokan Riento Miehet Edustusjoukkue

Roope kirjoitti: Jos pääsen töistä lähtee ajoissa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
27

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
30

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
20

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Hei! Nyt olisi kesäajan joukkuemaksun aika. Maksun suuruus on 75 € ja se maksetaan joukkueen tilille 30.4. mennessä. Tähän hintaan kuuluu se musta harkkapaitakin. Tili: FI31 4600 2220 1031 80 (SP Optia) Viesti: joukkuemaksu kesä + pelaajan nimi Ps. Muutama seuramaksu vielä uupui. Laittakaahan lop... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
38

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Henni kirjoitti: Tarvitsen kyydin eestaas. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
22

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Katsomoon kannustamaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
31

Pari P06 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Myöhässä, kyytijät töissä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
22

PaRi T03 Nimenhuuto.com

H-P kirjoitti: Puttipajan kynttilöiden myynti toteutetaan 21.9.-15.10.2017 välisenä aikana. Esitteen välissä kaikilla on kaksi lappua: myyjän tilaus- ja koontilista. Koontilista toimitetaan Sarille joko paperisena tai sähköpostilla viimeistään 15.10.2017.(paperisena Anskulle harkoissa, sähköpostilla sari.hyvone... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
29

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
15

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Jonna kirjoitti: Ei vaan ehdi bussilla siksi kotiin/ harkkoihin :( (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
33

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: nilkka kipeenä (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
27

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12