Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme Keskisuomen piirin peli-iltasarjaan ja 1-2 erilliseen turnaukseen vuosittain. Lisätietoja kustannuksista yms. joukkuenjohtajalta: Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Ville kirjoitti: PaRin Futisleiri järjestetään tänä vuonna 4.-8.6.2018 klo 9-14 ja se on kohdistettu 2006-2010- syntyneille. Leirin hintaan (95€) sis. ohjaus, ruokailu päivittäin sekä leiripaita. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: http://www.pari.org/futisleiri2018/ (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
39

PaRi T0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antaa mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com Jojoltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Minna kirjoitti: Keltaiset pelipaidat mukaan! (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
26

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Ari kirjoitti: Hei, Ulkopelikausi alkaa nyt alkavalla viikolla ja suunnittelin että ei käytetä sisävuoroja, kun keskiviikkona olisi sekä ulkovuoro ja Vehkahallin vuoro ja tulevina huhtikuun lopun viikonloppuina on pelejäkin. Ensi viikonlopuksi on jo ihan mukavasti pelaajia, mutta viimeisiin Talviliigan 29.4. pe... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
23

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Helge kirjoitti: Iltavuoro (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
25

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Lauri kirjoitti: Hei, pahoittelen, että varusteviesti tulee vasta nyt maaliskuun puolella. Yritetään olla nopeita, että saataisiin mahdollisimman pian tilaus eteenpäin. Alla ohjeita, aikaa tilauksen tekemiseen on lauantaihin 10.3. eli se on viimeinen päivä laittaa tietoja. 1. Katsastakaa kotona pelaajan varusteet... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
46

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Jarkko kirjoitti: Vielä lisää tiedotuksia.... Tarkistakaa poikienne pelivarusteet eli keltainen pelipaita, mustat shortsit ja keltaiset pelisukat, että onko ne vielä sopivan kokoisia! Tilaamme varusteet huhtikuun puolessa välissä, jotta saamme ne ennen pelien alkua. Mustat harkkapaidat tilaamme myös kaikille, mutt... (29 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
38

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
30

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
20

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Hei! Nyt olisi kesäajan joukkuemaksun aika. Maksun suuruus on 75 € ja se maksetaan joukkueen tilille 30.4. mennessä. Tähän hintaan kuuluu se musta harkkapaitakin. Tili: FI31 4600 2220 1031 80 (SP Optia) Viesti: joukkuemaksu kesä + pelaajan nimi Ps. Muutama seuramaksu vielä uupui. Laittakaahan lop... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
38

Pari P06 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Hyödynnetään Tikkakosken treeneissä yhteiskyytejä niin ei jää kenenkään harjoittelu kyytiasioista kiinni. Meidän kyydissä pääsee joko Mannilasta tai Kärkkäisen pihasta. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
23

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Ja jos sisäpelikengät löytyy, voisi ne varulta ottaa mukaan! (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
23

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Lappeenrannan Visma Areena turnaukseen valitut pelaajat löytyvät nimenhuudosta. Valkka Jk (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
29

PaRi T03 Nimenhuuto.com

H-P kirjoitti: Puttipajan kynttilöiden myynti toteutetaan 21.9.-15.10.2017 välisenä aikana. Esitteen välissä kaikilla on kaksi lappua: myyjän tilaus- ja koontilista. Koontilista toimitetaan Sarille joko paperisena tai sähköpostilla viimeistään 15.10.2017.(paperisena Anskulle harkoissa, sähköpostilla sari.hyvone... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
29

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
15

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Jonna kirjoitti: Ei vaan ehdi bussilla siksi kotiin/ harkkoihin :( (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
33

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Hei kaikille! PSL:n pelit alkavat viikon päästä ja nyt tarvitsisimme lisää sponsorirahoja, jotta saisimme turnauskuluja pienemmiksi. Pienetkin summat tulevat tarpeeseen. Nyt aktiivisesti kyselemään sponsoreita!!! Seuramaksun toinen erä pitää maksaa joukkueen tilille 25.4 mennessä. Aurinkoista vii... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
27

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12