Jalkapallo Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, potkupallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Palokka

Jalkapallo - Palokka

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys sakari.leppiaho@gmail.com . Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista * Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta * Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtaj

Väinö kirjoitti: Moikka! Kuten tiistain harkoissa puhuttiin, aloitamme harjoituksissa ohjaamisen omatoimiseen harjoitteluun. Eli joka harjoituksessa katsotaan yksi juttu harjoiteltavaksi, joka sitten tarkistetaan seuraavissa harkoissa. Kannattaa pitää mielessä, että kaikella harjoitusten ulkopuolella tapahtuvalla... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
35

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Alex kirjoitti: Hei! Pääsisikö Alex tänään Vehkahallilta kotiin jonkun kyydillä? Miehellä omat treenit päättyy samaan aikaan ja itse olen flunssan kourissa. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
55

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
32

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Markku kirjoitti: Muistathan käydä ilmoittautumassa in/out 4.12 järjestettäviin päättäjäisiin. Meidän pitää tällä viikolla ilmoittaa osallistuvien määrä Peurunkaan. Tapahtuma on maksuton. T.Markku (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
45

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
32

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Palokan Ri...

Esa kirjoitti: Perutaan keskiviikon (14.12.) vanhempainpalaveri - liian vähän osallistujia. Yritetään tammikuun puolella uudestaan. Poistan tapahtuman. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
19

PaRi T03 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Minulla hävisi Gothia Cupissa rähinät koko 158 ja uusi pelipaita. Onko kenenkään repussa näkynyt sellaisia? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
31

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei! Aika paljon porukkaa poissa. Jokin alaraja pelaajissa sovittava. Katsotaan mitenkä porukkaa tulee. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Sekajoukkue
48

Pari P06 Nimenhuuto.com

Unto kirjoitti: Moi, aloitamme pelaajien omatoimisen harjoittelun ohjaamisen. Joka tapahtumassa yksi uusi juttu toistaiseksi ja sitten tarkistus seuraavassa treenissä. Näistä syntyy harjoitepankki omatoimiseen treenaamiseen. Treeneissä tsekataan kehittyminen aina edellisen .uuden asian osalta sekä määritetyt van... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
24

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: Moi. Ensi kesänä pelaamme peli-iltojen sijasta kahta piirisarjaa, T04 ja T06. Yksi peli kestää 2 x 25 min. Peleissä on oikeat tuomarit ei enää pelinohjaajia kuten peli-illoissa. 06-sarjassa piirinmestaruutta ei vielä jaeta. Pelitapahtumat on nyt laitettu Nimenhuutoon, mutta muutokset niihen ovat ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
31

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
23

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Poistelen nimenhuudosta pelaajien tunnuksia, jotka ovat ilmoittaneet etteivät jatka joukkueessa kaudella 2017. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
17

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
16

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi naisten harraste Nimenhuuto.com

PaRittaret: tuo jalkapalloon hurahtaneiden aikuisten naisten harrasteporukka, jossa kuntoaan kohottaa entisten taitureiden lisäksi sekalainen sakki kentän laidalta tai mistä lie rekrytoituja futismammoja sekä kuntoilijoita, joilla on palava halu potkia palloa.

Joukkue etsii pelaajia: Mitä jos pesisit välillä omia pelisukkiasi? Parittaret, naisten harrastejoukk...

Titta kirjoitti: Ilmeisesti treenejä ei oo tänään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Potkupallo
Jyväskylän Palokka
Naiset
29

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Moi! Jonilta puuttui kotiin tullessa valkoinen puhelimen laturi, Adidaksen mustat uimahousut (koko S tai M) ja juomapullo, jos löytyy jonkin tavaroista. Taru (27 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
31

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.