Pesäpallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, golf, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Naantali

Pesäpallo - Naantali

Ahto C-tytöt Nimenhuuto.com

Merimaskun Ahdon C-tyttöjen pesäpallojoukkue

Saaga kirjoitti: Saaga melkoisessa räkätaudissa kuten koko perhe, muutama päivä menee taatusti toipumisessa. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Naantali
Tytöt
18

VG-62-mantaliiga Nimenhuuto.com

VG-62:n pesisladyt osallistuvat kesällä 2013 V-S Pesiksen järjestämään Mantaliigaan. Jos haluat mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen vg(at)vg-62.fi

Pauliina kirjoitti: Halojaaa kaikki ensi tiistaina 12.5 pesistreeneihin osallistuvat!!!! Minä en pääse paikalle, mutta mulla on välinekopin avain. Kenelle voisin avaimen toimittaa, että saatte välineet sitten treeneihin?? Marja on vielä lomalla silloin. Vastatkaa mahdollisimman pian niin ehdin avaimen toimittamaan. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Naantali
Naiset
28

Naantali Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Onko kiinnostusta alla olevaan viestiin?? Moikka! Kun Kupittaan liigalle kävi niin kuin kävi niin kyselenkin teiltä, että vieläkö löytyy intoa pelata pesistä syyspuolella. Me Ruskolla ainakin haluaisimme kovasti pelata ja Paimion ukoilta sekä turun harrastepesikseltä kuulin samaa... Meillä olisi ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Naantali
Ei asetettu
46

Merimaskun Ahto E-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mä en pääse jatkaa valmennusta koska aikaa ei riitä ja kesästä tulossa kiireinen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Naantali
Pojat
17

DAhto Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Naantali
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.