Pesäpallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, koripallo, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Naantali

Pesäpallo - Naantali

Ahto MKS Nimenhuuto.com

Merimaskun Ahto, pesäpallon naisten maakuntasarjajoukkue.

Racel kirjoitti: Hei ! Tervetuloa vanhempain ja pelaajien iltaan keskiviikkona 21.3 klo.18.00. Paikka tuttu Maijamäen liikuntahallin luokka. Käydään läpi mm.pelaajatilannetta, kesän treenisuunnitelmia sekä farmisopimuksen sisältöä käytännön kannalta. Kahvitarjoilu. Nähdään ! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Naantali
Tytöt
15

Naantali Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Onko kiinnostusta alla olevaan viestiin?? Moikka! Kun Kupittaan liigalle kävi niin kuin kävi niin kyselenkin teiltä, että vieläkö löytyy intoa pelata pesistä syyspuolella. Me Ruskolla ainakin haluaisimme kovasti pelata ja Paimion ukoilta sekä turun harrastepesikseltä kuulin samaa... Meillä olisi ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Naantali
Ei asetettu
46

Merimaskun Ahto E-pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Ensiviikon pelit on peruttu pelaaja pulan vuoksi. Uudet ajat sovitaan myöhemmin. Ensiviikolla siis vain treenataan.... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Naantali
Pojat
18