Pesäpallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, koripallo, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Naantali

Pesäpallo - Naantali

Ahto MKS Nimenhuuto.com

Merimaskun Ahto, pesäpallon naisten maakuntasarjajoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki, Saaga on poissa joukkueesta tämän kauden. Hyviä pelejä ja loistavaa pelikautta koko joukkueelle, olette niin parhaita! ps. Pahoittelut nakkilistan tekijälle, että nimemme tipahtaa listalta:( (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Naantali
Tytöt
15

Naantali Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Onko kiinnostusta alla olevaan viestiin?? Moikka! Kun Kupittaan liigalle kävi niin kuin kävi niin kyselenkin teiltä, että vieläkö löytyy intoa pelata pesistä syyspuolella. Me Ruskolla ainakin haluaisimme kovasti pelata ja Paimion ukoilta sekä turun harrastepesikseltä kuulin samaa... Meillä olisi ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Naantali
Ei asetettu
46

Merimaskun Ahto E-pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Ensiviikon pelit on peruttu pelaaja pulan vuoksi. Uudet ajat sovitaan myöhemmin. Ensiviikolla siis vain treenataan.... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Naantali
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.