Lentopallo Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, koripallo, haku, jääkiekkko, saunaseura, salibändy ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Uusimaa

Lentopallo - Uusimaa

lentistreenit Nimenhuuto.com

Tämä palvelun kautta voivat Uudenmaan 4-sarja joukkueet kutsua muiden joukkueiden pelaajia omiin treeneihinsä. Olemme huomanneet, että liian monta kertaa harjoituksissa on liian vähän pelaajia. Tästä yleensä seuraa, että ei saada aikaan kunnon harjoituksia ja loppupelejä. Tästä taas seuraa usein se, että harjoituksissa käydään vielä vähemmän eli noidankehä on valmis. - Kaikki halukkaat treenaajat rekisteröityvät palveluun - Vastuuhenkilöt laittavat mahdolliset treenit palveluun ja tiedon monta ulkopuolista otetaan mukaan. Näin varmistetaan, ettei väkeä tule liikaa. Tulijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. - Pelaajilta vaaditaan vähintään nelossarjatason osaaminen

Tuukka kirjoitti: Tänään tilaa ainakin 3 pelaajalle Kisahallilla klo 20:30. (https://rohkonkaatajat.nimenhuuto.com/events/9868135) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Uusimaa
Miehet
23