Lentopallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Hyvinkää

Lentopallo - Hyvinkää

Hypokatit Nimenhuuto.com

Hypokatit on naisten lentopallojoukkue, joka kuuluu Hyvinkään Pontevaan. Harjoittelemme 1-2 kertaa viikossa Hyvinkäällä Vehkojan koululla 1.5 h josta n. tunti pelataan. Osallistumme Viking Line Cupin turnauksiin ilman ikärajaa sekä veteraaniturnauksiin ja veteraanien SM kisoihin sarjoihin 45, 50 ja 55 v.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Pelaamme Hyvinkäällä talvisin lentopalloa ja kesäisin biitsiä. Meitä on ...

Anne kirjoitti: Noniin emännät! Se ois taas kotiturnaus eessa ja puffat järkättävänä. Eli just saatiin jengit molempiin sarjoihin ja tällä porukalla pitäis sit järkätä myös puffat. Miun piti siirtyy nyt harrastepuolelle toiseks passariks, joten luontevasti nyt järkkään sen Vehkojan puffan. Kuka kilpajengistä ott... (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Naiset
32

HyvinkaanPontevaLentopallo Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen naisten lentopalloseura. Pelaamme naisten 2-sarjaa sekä osallistumme veteraanien SM- sarjoihin N40 ja N45 sarjoissa. Treenaamme "tosissaan" mutta hyvässä hengessä. HUOMIO! Joukkueemme kaipaa kovasti 2-sarjaa pelaajia! Ottakaa rohkeasti yhteyttä jos kiinnostaa! Lisää tietoa www.hypo.sporttisaitti.com

Heli kirjoitti: http://www.vikinglinecup.net/yleinen/vlc-syyskauden-2016-turnauskalenteri/ (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Naiset
26

HyPe Nimenhuuto.com

Etelä-suomen paras uusiojoukkue! Hyvinkään Ponteva ja Perttulan Tähti, eihän niistä voi tulla kun pontevia tähtiä! :)

Anne kirjoitti: Huomenna vois taas mennä pelaamaan Petän junnujen kanssa Perttulaan. Itse yritän ehkä mennä. Junnuja näyttäis olevan menossa 5. Olisiko muita innokkaita? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Hyvinkää Ja Perttula
Naiset
20

Hypolentistytöt Nimenhuuto.com

Opetellaan lentopallon pelaamista rennossa hengessä kerran viikossa torstaisin Hämeenkadun koululla 18-19.30

Kaisa kirjoitti: Ok! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Tytöt
7

Hykis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Japi kirjoitti: Järvenpään turnaus 21.1. Ekana tuomarointi. Järvenpään Lukio, Lukiokatu 1. Lähtö Kehakujan TB klo 8.30. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.