Lentopallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, futsal, sähly, lentopallo, sulkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hypokatit Nimenhuuto.com

Hypokatit on naisten lentopallojoukkue, joka kuuluu Hyvinkään Pontevaan. Harjoittelemme 2 kertaa viikossa Hyvinkäällä Puolimatkan koululla ja Maaseutuopistolla 1.5 h josta n. tunti pelataan. Osallistumme Viking Line Cupin turnauksiin ilman ikärajaa sekä veteraaniturnauksiin ja veteraanien SM kisoihin sarjoihin 45, 50, 55 ja 60 v.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Pelaamme Hyvinkäällä talvisin lentopalloa ja kesäisin biitsiä. Meitä on ...

Tiina kirjoitti: Muistutus syksyn kausimaksusta. Nyt maksaneita on 9. HUOMIOIKAA että pankki ja tilinumero on vaihtunut viime keväästä. Alla viesti jonka lähetin n. 1kk sitten. Hei, Aika maksaa kausimaksu syksy/2020. Maksu on 25 e ja koskee kaikkia treeneissä kävijöitä. Huomioikaa että tilinumero ja pankki on vai... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Naiset
26

HyvinkaanPontevaLentopallo Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen naisten lentopalloseura. Pelaamme naisten 2-sarjaa sekä osallistumme veteraanien SM- sarjoihin N40 ja N45 sarjoissa. Treenaamme "tosissaan" mutta hyvässä hengessä. HUOMIO! Joukkueemme kaipaa kovasti 2-sarjaa pelaajia! Ottakaa rohkeasti yhteyttä jos kiinnostaa! Lisää tietoa www.hypo.sporttisaitti.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Naiset
24

HyPe Nimenhuuto.com

Etelä-suomen paras uusiojoukkue! Hyvinkään Ponteva ja Perttulan Tähti, eihän niistä voi tulla kun pontevia tähtiä! :)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Lentopallo
Hyvinkää Ja Perttula
Naiset
19

Hykis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Mikko mukana. Realistinen arvio osallistumisesta vuoroille 50-60% luokkaa. Kannatan yhteistyötä Lepakoiden kanssa, jos se ilmoittautumisten perusteella alkaa näyttää tarpeelliselta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Hyvinkää
Miehet
23