Lentopallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kaarina

Lentopallo - Kaarina

Pike C-B-tytöt Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: B:n tasoturnauksen aikataulu päivitetty nimenhuutoon. Muistakaa IN / OUT merkinnät viimeistään sunnuntaina 23.9. Meillä ensimmäinen peli vasta klo 11.15 aikataulun mukaan, joten ollaan paikalla valmiina lämmittelemään klo 10.15. Eväitä mukaan runsaasti; päivästä tulee pitkä kun on vain yksi kentt... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Lentopallo
Kaarina, Piikkiö
Tytöt
19

LTU D-tiikerit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kaarina
Tytöt
8

Kaarinan Ura kuntolentopallo Nimenhuuto.com

Marja-Leen kirjoitti: Heippa!Pääsenkin tulemaan maanantaina(25.9)lentikseen.Jalkkispeli siirrettiin alkamaan aikasemmin eli nyt kerkeän lentikseen (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kaarina
Naiset
11