Lentopallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kaarina

Lentopallo - Kaarina

Pike C-B-tytöt Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Seuraava B:n turnaus on kotiturnaus. Turnaus pidetään Rungossa lauantaina 1.12. Kaikki paikalle klo 11, laitetaan buffetti käytävälle kuntoon. Heidi ja Anne eivät osallistu buffetin toimintaan, hoidamme pelien sähköisen kirjuroinnin. Vastustajat tulevat 11.30 ja pelit alkavat 12.15/12.30. Otteluo... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Kaarina, Piikkiö
Tytöt
19

LTU D-tiikerit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Kaarina
Tytöt
8

Kaarinan Ura kuntolentopallo Nimenhuuto.com

Marja-Leen kirjoitti: Heippa!Pääsenkin tulemaan maanantaina(25.9)lentikseen.Jalkkispeli siirrettiin alkamaan aikasemmin eli nyt kerkeän lentikseen (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kaarina
Naiset
11