Lentopallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kaarina

Lentopallo - Kaarina

BBB Nimenhuuto.com

Banana Beach Boys on huippulahjakkaiden lentopalloilijoiden talvisarjajengi.

Heikki kirjoitti: Pahoittelen myöhäistä peruutusta, mutta olin TYYstin unohtanut illan alumnitapaamisen. Onneksi porukkaa on sentään seitsemän paikalla. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kaarina
Miehet
15

Kaarinan Ura kuntolentopallo Nimenhuuto.com

Miina kirjoitti: Kysyisinkö jos Kaisa-Maria Tuomi tulis Peltolaan meidän joukkuetta paikkaamaan ? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo
Kaarina
Naiset
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.