Lentopallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kaarina

Lentopallo - Kaarina

Pike C-B-tytöt Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Seuraava B:n turnaus on kotiturnaus. IN / OUT merkinnät viimeistään 16.3.2019. Kahvio järjestetään; Katja organisoi tämän lähempänä turnauspäivää. Kaikki paikalle klo 9.30 laittamaan kahvio ja pelikentät kuntoon. Anne ja Heidi hoitavat pelien kirjuroinnin, joten meitä ei lasketa mukaan kahviovahv... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kaarina, Piikkiö
Tytöt
20

LTU D-tiikerit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Kaarina
Tytöt
7

Kaarinan Ura kuntolentopallo Nimenhuuto.com

Marja-Leen kirjoitti: Heippa!Pääsenkin tulemaan maanantaina(25.9)lentikseen.Jalkkispeli siirrettiin alkamaan aikasemmin eli nyt kerkeän lentikseen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kaarina
Naiset
11