Lentopallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kaarina

Lentopallo - Kaarina

Pike C-B-tytöt Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Piikkiön Kehitys on seurana lupautunut hoitamaan Sipilänmäen kesäteatterin esitysten aikaisen makkaramyynnin tulevana kesänä. Makkaramyynnin tuotto tulee suoraan seuralle. Seuran hallitus on päättänyt, että ne jaostot/joukkueet jotka myyntiin osallistuvat, saavat oman osuutensa tuotosta omalle ti... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kaarina, Piikkiö
Tytöt
18

LTU D-tiikerit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kaarina
Tytöt
9

Kaarinan Ura kuntolentopallo Nimenhuuto.com

Marja-Leen kirjoitti: Heippa!Pääsenkin tulemaan maanantaina(25.9)lentikseen.Jalkkispeli siirrettiin alkamaan aikasemmin eli nyt kerkeän lentikseen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kaarina
Naiset
11