Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lappeenranta

Lentopallo - Lappeenranta

Karvapallot Nimenhuuto.com

Enemmän tai vähemmän karvainen lentopalloamatööriporukka: Kourulan ConKarit :) Maksutiedot: FI84 5620 0920 3872 70 Summa: 15€ Saaja: SAMI REPO Viesti: Lentopallo, *nimi* Tämä sisältää vielä pari kertaa lenttistä. Tämän viikonlopun vuoroa ei vissiin ollu mahdollista käydä. Jäljellä vielä kaksi vuoroa toukokuussa :)

Mira kirjoitti: Tuleeko huomenna pelaajia ? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
4

Esi-Ladyt Nimenhuuto.com

Istumalentopallo on vammaisurheilua, johon voivat osallistua myös vammattomat. ESI-Ladyjen taustayhteisö on Etelä-Saimaan Invalidit ry.

Johanna kirjoitti: tulen, jos en ole lomareissulla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Istumalentopallo
Lappeenranta
Naiset
16

LaKi-CP Nimenhuuto.com

Lauritsalan Kisan C-pojat kaudella 2015-16. Uusia harrastajia syntymävuosien 2001-2004 mukaan! Harjoitukset: Maanantai klo 17-18:30 Sammonlahden palloiluhalli Torstai klo 17:30-19 Saimaanharjun koulu - uusi sali

Anton kirjoitti: 12.5. Anton sairas, poissa koulusta ja harkoista tänään. Onko maanantaina harkkoja kun ei näy tuossa listassa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Pojat
11

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Sisko kirjoitti: Voin toimia vastuuvetäjänä. Sisko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
22

LaKi C-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Ja nyt on koko porukkaa koskevat harkka-ajat lisättynä ma ja ke osalta, torstaina on vielä harkkapäivä, mutta muutama asia on vielä auki torstain osalta, lisään tiedot, kun kuviot varmistuu. Salivuorot alkavat siis syyskuun alussa, elokuulle voisi sopia treenikertoja ulos, mutta näitten osalta kä... (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
22