Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, pesäpallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Karvapallot Nimenhuuto.com

Enemmän tai vähemmän karvainen lentopalloamatööriporukka: Kourulan ConKarit :) Maksutiedot: FI84 5620 0920 3872 70 Summa: 15€ Saaja: SAMI REPO Viesti: Lentopallo, *nimi* Tämä sisältää vielä pari kertaa lenttistä. Tämän viikonlopun vuoroa ei vissiin ollu mahdollista käydä. Jäljellä vielä kaksi vuoroa toukokuussa :)

Mira kirjoitti: Tuleeko huomenna pelaajia ? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
4

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Halli melonnat peruttu tältä keväältä ellei muuta tiedoteta. Saimaan Ladun päätös perua kaikki yleisötapahtumat ja liikuntavuorot 31.5 asti. Suomen Ladun päätöksen mukaisesti. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
24

LaKi C-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Ensi kauden jatkomahdollisuudet alkavat vähitellen selvitä! Kaikki Etelä-Karjalan yli 15-v tytöt ja naiset kutsuttu Artamin elokuun harkkoihin perjantaisin klo 16:00-17:30. Lisätietoa löytyy Artamin kotisivuilta artami.sporttisaitti.com ja fb sivuilta http://facebook.com/imatranartami Kun näkee, ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
15