Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lappeenranta

Lentopallo - Lappeenranta

Karvapallot Nimenhuuto.com

Enemmän tai vähemmän karvainen lentopalloamatööriporukka: Kourulan ConKarit :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
4

Esi-Ladyt Nimenhuuto.com

Istumalentopallo on vammaisurheilua, johon voivat osallistua myös vammattomat. ESI-Ladyjen taustayhteisö on Etelä-Saimaan Invalidit ry.

Johanna kirjoitti: tulen, jos en ole lomareissulla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Istumalentopallo
Lappeenranta
Naiset
16

LaKi-CP Nimenhuuto.com

Lauritsalan Kisan C-pojat kaudella 2015-16. Uusia harrastajia syntymävuosien 2001-2004 mukaan! Harjoitukset: Maanantai klo 17-18:30 Sammonlahden palloiluhalli Torstai klo 17:30-19 Saimaanharjun koulu - uusi sali

Anton kirjoitti: 12.5. Anton sairas, poissa koulusta ja harkoista tänään. Onko maanantaina harkkoja kun ei näy tuossa listassa? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Pojat
11

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Samat 5 nuorta tulossa melomaan kuin edellisenä lauantaina. Liitän tähän poikien äidin laittaman palautteen viime kerrasta (tullut sähköpostina Anulle): "Hienosti meni ja ohjaus oli huippuhyvää! Missään ei ole noin henkilökohtaista opetusta tarjolla eikä anneta aikaa tehdä niin hienosti. ErityisK... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
22

LaKi C-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Vappuaattona ei treenejä, keskitytään munkin syöntiin (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
22