Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lappeenranta

Lentopallo - Lappeenranta

Esi-Ladyt Nimenhuuto.com

Istumalentopallo on vammaisurheilua, johon voivat osallistua myös vammattomat. ESI-Ladyjen taustayhteisö on Etelä-Saimaan Invalidit ry.

Johanna kirjoitti: tulen, jos en ole lomareissulla. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Istumalentopallo
Lappeenranta
Naiset
17

LaKi-CP Nimenhuuto.com

Lauritsalan Kisan C-pojat kaudella 2015-16. Uusia harrastajia syntymävuosien 2001-2004 mukaan! Harjoitukset: Maanantai klo 17-18:30 Sammonlahden palloiluhalli Torstai klo 17:30-19 Saimaanharjun koulu - uusi sali

Anton kirjoitti: 12.5. Anton sairas, poissa koulusta ja harkoista tänään. Onko maanantaina harkkoja kun ei näy tuossa listassa? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Pojat
11

LaKi C-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Seuraava turnaus on kotiturnaus, mustat ja punaiset samassa turnauksessa! Pelipaikkana Savitaipaleen liikuntatalo, osoitteessa Jonni Myyrän tie 1, 54800 Savitaipale. Päivän alustava aikataulu (vahvistan turnauskutsun teon jälkeen): Saliin pääsee klo 9 Tekninen palaveri 9:30 LaKi Pun - LaKi Mus 10... (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
23

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Työt alkaa klo 11:45 ja koko päivä, joten vielä harkinnassa ilmaannunko paikalle (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.