Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lappeenranta

Lentopallo - Lappeenranta

Esi-Ladyt Nimenhuuto.com

Istumalentopallo on vammaisurheilua, johon voivat osallistua myös vammattomat. ESI-Ladyjen taustayhteisö on Etelä-Saimaan Invalidit ry.

Johanna kirjoitti: tulen, jos en ole lomareissulla. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Istumalentopallo
Lappeenranta
Naiset
17

LaKi-CP Nimenhuuto.com

Lauritsalan Kisan C-pojat kaudella 2015-16. Uusia harrastajia syntymävuosien 2001-2004 mukaan! Harjoitukset: Maanantai klo 17-18:30 Sammonlahden palloiluhalli Torstai klo 17:30-19 Saimaanharjun koulu - uusi sali

Anton kirjoitti: 12.5. Anton sairas, poissa koulusta ja harkoista tänään. Onko maanantaina harkkoja kun ei näy tuossa listassa? (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Pojat
11

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Kovasti haluaisin lähteä, mutta katsellaan tuota rahatilannetta (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
19

LaKi D-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Toukokuussa treenataan vielä ensi viikolla, viimeiset harjoitukset ovat keskiviikkona 24.5. Viimeistään tällöin ilmoittautukaa mukaan joukkueeseen! Ringissä on jo mukavasti porukkaa, mutta kaikki halukkaat pääsevät kyllä pelaamaan! Seuratkaa Nimenhuutoa, tätä kautta ilmoitetaan taas, kun treenit ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.