Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Karvapallot Nimenhuuto.com

Enemmän tai vähemmän karvainen lentopalloamatööriporukka: Kourulan ConKarit :) Maksutiedot: FI84 5620 0920 3872 70 Summa: 15€ Saaja: SAMI REPO Viesti: Lentopallo, *nimi* Tämä sisältää vielä pari kertaa lenttistä. Tämän viikonlopun vuoroa ei vissiin ollu mahdollista käydä. Jäljellä vielä kaksi vuoroa toukokuussa :)

Mira kirjoitti: Tuleeko huomenna pelaajia ? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
4

Esi-Ladyt Nimenhuuto.com

Istumalentopallo on vammaisurheilua, johon voivat osallistua myös vammattomat. ESI-Ladyjen taustayhteisö on Etelä-Saimaan Invalidit ry.

Johanna kirjoitti: tulen, jos en ole lomareissulla. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Istumalentopallo
Lappeenranta
Naiset
16

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Mikäs tässä on ajatuksena (EPP1)? Testata melojien taitoja, opettaa EPP1-taitoja, ottaa vastaan näyttöjä vai mikä? Ja kuka on vetäjä? (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
24

LaKi C-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Henna on ollut yhteyksissä Artamiin Imatralla, ja heillä olisi 2003 syntyneitä tyttöjä pelaamassa ensi kaudella, mutta sen verran vähän, ettei joukkuetta saa kasaan. Mahdolliset jatkajat, miltä kuulostaisi yhteistyö Artamin kanssa ensi vuotena? Treenien ajankohdat, paikat jne sovittaisiin sitten ... (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
15