Lentopallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, pesäpallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Karvapallot Nimenhuuto.com

Enemmän tai vähemmän karvainen lentopalloamatööriporukka: Kourulan ConKarit :) Maksutiedot: FI84 5620 0920 3872 70 Summa: 15€ Saaja: SAMI REPO Viesti: Lentopallo, *nimi* Tämä sisältää vielä pari kertaa lenttistä. Tämän viikonlopun vuoroa ei vissiin ollu mahdollista käydä. Jäljellä vielä kaksi vuoroa toukokuussa :)

Mira kirjoitti: Tuleeko huomenna pelaajia ? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
4

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Sisko kirjoitti: Voin toimia vastuuvetäjänä. Makkarat saa syödä raakana, kun on metsäpalovaroitus! Listan 3 viimeiselle (klo 12 jälkeen imoittautuneita) soitin ja kerroin, etteivät ehkä mahdu mukaan. 2 muuta myöhästelijää saakoot kajakin, jos niitä riittää. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
24

LaKi C-tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Ensi kauden jatkomahdollisuudet alkavat vähitellen selvitä! Kaikki Etelä-Karjalan yli 15-v tytöt ja naiset kutsuttu Artamin elokuun harkkoihin perjantaisin klo 16:00-17:30. Lisätietoa löytyy Artamin kotisivuilta artami.sporttisaitti.com ja fb sivuilta http://facebook.com/imatranartami Kun näkee, ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Lappeenranta
Tytöt
15