Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 96 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Aleksi kirjoitti: Etäpäivä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
44

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä Maanantaisin klo 18.35-19.45. (jääaika 18.45-19.45) NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Maanantain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen Sunnuntaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä ja tumman siniselle värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua Sunnuntaisin klo 18:00 jälkeen ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05 Kertakävijät 10e per kerta.

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
51

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Heidi kirjoitti: Huolehditaanhan jokainen omalta osaltamme koronaohjeistusten noudattamisesta: käytetään käsidesiä sekä kun tullaan pukkariin että ennen kuin lähdetään, pidetään turvavälit aina, kun se on mahdollista (pelatessa ei, mutta pukkarissa ja vaihtopenkillä kyllä), ei räitä vaihtopenkillä eikä kosketa to... (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
127

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Jarno kirjoitti: Tuun suoraan töistä menee aika nahkoille mutta uskon kerkiäväni ajoissa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
56

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Ville kirjoitti: Voinee olettaa, ettei illan vuoroa ole, jos tähän mennessä on 5 ilmoittautujaa? (21 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
130

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
26

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Tuomo kirjoitti: Hei ! Lauantaina pelataan Suolahden uudella Areenalla ja hoidan jäämaksun kortilla ennen matsia, joten keräisin 7€/ pelaaja perjantaihin mennessä. Tili FI66 1053 5000 0902 28 tai mobilpaylla 0405620023 Kiitos! (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
61

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Kunttu kirjoitti: Sininen Särmä Kuuri Kirjavainen Määttä Hyyppä Aapo Luukkola Patu Kekäläinen Kupari Valkoinen Innanen Edi Sami L Mako Tiainen Lappalainen Samppa Tuåmainen Mehtä Pekka (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
76

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: 10+mv (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

jeremias kirjoitti: Perttu Eemilin tilalla (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
67

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Kyösti kirjoitti: Olen metsällä silloin 😪 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
71

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Heidi kirjoitti: Hei kaikki! Taas muistuttelen samasta asiasta... koronatartunnat ovat lisääntyneet, joten muistetaan käsien pesu & käsidesi, turvavälit pukkarissa ja vaihtoaitiossa sekä se, että ei syljetä eikä niistetä ilmaan vaihtoaitiossa. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
97

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on naisten easy-hockey-joukkue, joka treenailee talvisin ulkojäillä ja keväästä syksyyn sisäjäillä. Toimintaan voi ottaa osaa aina silloin kun jaksaa, haluaa ja ehtii taitotasosta ja iästä riippumatta.

Anette kirjoitti: Ehkä (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
83

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Timo kirjoitti: https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/f411b398-b039-455d-8355-a9140fc787e1 Päästiin lehteen! Kauden avaus siirtyy ensiviikkoon. Terveisin yksi 65:sta. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
81

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
36

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Kalle kirjoitti: Juhanan tilalla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
55

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Petri kirjoitti: Moi, elokuun vakiovuoromaksut 35 € per vakiovuorolainen. Eräpäivä 25.8 Tilinumero: FI 28 8312 6710 0833 56 Saaja: Petri Paakkari Viestiin mitä maksat, esim. AC Massa, elokuun jäät. Jos maksat liikuntaseteleillä tms. suoraan Buugin kassaan, päivitä maksamasi summa, pvm., ja laskunro. tänne: https:... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
51

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Mika kirjoitti: Vara (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Kauppiaskiekko Nimenhuuto.com

Ammattimaisten maksalaatikonmyyjien kaatuiluvuoro.

Jarno kirjoitti: Jos joku toinen haluaa maaliin niin voin mennä kentälle edellyttäen että mahtuu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
77