Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka aloittaa pelaamaan paikallista NHL-harrastesarjaa ensi kaudella. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
18

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Tänään laitettu tilille. 20.9.2017 ulkopuolinen pelaaja Roope Jylhä 10,- (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
62

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Hei. Sovittiin kertamaksuksi 3 eur/henkilö tai 10 eur/kk (Elokuu 6 eur, koska vajaa). Voi maksaa käteisellä tai mun tilille FI86 1045 3500 6920 99 Jos maksat tilille laita KP sähly viestiksi ja monta kertaa maksat. T:Jani Asikainen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
48

Kypärämäki Rangers Nimenhuuto.com

Kahden kaverin eräänä tylsänä sunnuntai iltana liikkelle laittama projekti. Tässä kun lähdettiin liikkeelle vähän myöhässä tähän kiekkokauteen, olisi meillä tarkoitus pelata tällä kaudella mahdollisimman paljon harkkapelejä ja muutama harraste turnaus. Harjoituspelejä otetaan ilolla vastaan.

Mauri kirjoitti: 50/50 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
16

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Harri kirjoitti: Pelipaikalla ei väliä (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
101

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Pasi kirjoitti: Varalla jos muut ei pääse (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
108

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Samuel kirjoitti: kipeä (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
47

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
31

jyKi E2-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekko joukkue

Ilari kirjoitti: LUISTINTEN TEROITUKSESTA JA OKEASTA KÄYTÖSTÄ Ilkka Laukkanen on luvannut toimia luistinhuoltajana tällä kaudella. Ilkka tarvitsee aisaparin, joten ilmoittakaa kiinnostuksesta suoraan Ilkalle ja myös JoJoille ja valmentajille. Tikkakosken kone tekee hyvää jälkeä terään, kun säädöt ovat kohdallaan.... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Sami kirjoitti: Missä Pakit.? (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

BS Hockey Nimenhuuto.com

BS Hockey ry on rekisteröitynyt jääkiekkoliiton alainen harrastekiekkoseura. Seura on saanut alkunsa syksyllä 2012 muutaman kaveruksen halusta höntsäillä ja on nyt paisunut 23 pelaajan ryhmäksi. Tavoitteena on hauskan pito ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: pääsen sittenki tulee (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

Jyväskylä Hockey Mobsters Nimenhuuto.com

Jyväskylä Hockey Mobsters pelailee tuota tarunhohtoista keskimaan NHL sarjaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Jani kirjoitti: Moro Äijät! Nyt on tänne sivu laitettu ja sinne sitten laitan reenit, pelit jne.. muistakaa käydä klikkaamassa IN tai OUT. Helpottaa huomattavasti. Kiitos! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Jari kirjoitti: Pelataan kuitenkin 10+1 porukalla, eli nopeimmat mukaan:) (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
23

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Jan kirjoitti: Saadaanko toinen maalivahti..? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
36

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Tero kirjoitti: Terve. Kattokaapas jatkossa ilmoittautumiset sillä tavalla kuin on ohjeistettu: - vuoron maksimimäärä on 22. Kaksi maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa - vakiomiesten eli vihreiden tulee ilmoittautua vuoroa edeltävänä sunnuntaina klo 12 mennessä - ekstraajat eli keltaiset: saavat ilmoittautua vuoroll... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
40

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastejengi Pappakiekko! Tällä hetkellä pelaamme kerran viikkoon Laukaan Icecatillä ja tulevaisuudessa myös Killerin hallissa.

Jouni kirjoitti: Pelipaitojen painoon vienti tällä viikolla.Ketkä paitoja tarvitsevat niin äkkiä kaupoille ja paitojen toimitus mulle.Numerotoivomukset voi myös esittää.Varatut numerot löytyvät viesteistä. (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
58

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Pekka kirjoitti: A (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
69

Lviturva kiekko Nimenhuuto.com

Lviturva killeri

Eetu kirjoitti: Samuellsonin frendi 1 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
42

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Janne kirjoitti: Varasijalla 1. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.