Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka aloittaa pelaamaan paikallista NHL-harrastesarjaa ensi kaudella. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Mats kirjoitti: Ilmottelen huomenna ite osallistumisesta sit viimeistään siinä ku ulkopuolisten kysely alkaa. Vähän puolkuntonen.. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Jukka kirjoitti: Laitoin sut Petteri IN ku olit vahingossa laittanut OUT. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
66

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Miehistöpula. ei sählyä tänään. ensi kerralla kevään viimeinen kerta. Kaikki paikalle. saadaan budjettia korjattua (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
47

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Pekka kirjoitti: musta: Seppo-Nevis-Friman Cash-Sakke Eki M-Tatti-Olli R ukki-nipa valkonen ahonen-timo-kosti numi-ilkka p kassu-ismo-eki s julma (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
103

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Ville kirjoitti: Olen jo edellisellä vuorolla pelaa, joten paikalla ollaan. (29 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: Alustavasti (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
112

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Sami kirjoitti: Pyritään pitämään saunailta tässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

JyKi E2-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue

Kerttu kirjoitti: Kerttu out, on flunssainen... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Jari kirjoitti: Tässä olisi pelien aikataulut. Klo.10.00 Klo. 13.00 Klo.15.00 Ilmoita itsesi piakkoin, viimeistään 13.4 mennessä on tai out. Tiedetään ottaa lisävahvistuksia jos ei omista tule riittävästi. Mennään kuitenkin max.13.sta pelurilla. (20 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26

HC SHN Nimenhuuto.com

Joukkueen ulkopuolisille jäävuoroista 10€ maksu käteisellä paikan päällä tai tilisiirrolla joukkueen tilille: HC SHN ry FI62 5290 0220 5316 67

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26

HC Salivirta Nimenhuuto.com

Ammattikiekkoilusta "seuraavalla" "sarjatasolla" pelaava porukka.

Juha kirjoitti: No niin, nyt kaikki nössykät ilmottautumaan hopi hopi. 12 pelaajaa ois kiva ni ei tarttis vetää ekan 10min jälkeen ihan hapoilla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
21

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Team Wanhat Ketut (30v) osallistuu jalkapallon Hartolan Kuningascupiin la 30.6.2018..myös TF Kakkosen nilkkoihin potkiskelijat ovat tervetulleita mukaan! Tarjolla 4-6 jalkapallo-ottelua nurmella ja jälkipelit tietenkin! Sitovat ilmoittautumiset minulle. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
58

Lviturva kiekko Nimenhuuto.com

Lviturva killeri

janne kirjoitti: Morjesta! Nyt tulevana keskiviikkona 18.4 2018 ei ole normaalia vuoroa ollenkaan! Kylätimpurit pitää oman höntsäsetin! Ens viikolla jatkuu normaalisti läpi koko kesän! Hyvää pääsiäistä ja vappu pimiää!!! T. Jansson(komissaario) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
46

Jyväskylä Hockey Mobsters Nimenhuuto.com

Jyväskylä Hockey Mobsters pelailee tuota tarunhohtoista keskimaan NHL sarjaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Jani kirjoitti: Eikö tosiaan ole innokkaita? Nyt ois hyviä pelejä luvassa! 😄 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
33

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Matias kirjoitti: Ajaako kukaan lutakon ohi? Joudun laitetaan out ellei kyytiä saa (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
26

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastejengi Pappakiekko! Tällä hetkellä pelaamme kerran viikkoon Laukaan Icecatillä ja tulevaisuudessa myös Killerin hallissa.

Vesa kirjoitti: Vuoden 2018 maksut: - Liittymismaksu 40,- (liittymisvuonna maksetaan vain liittymismaksu!!!) - Jäsenmaksu 20,- - Kannatusjäsenmaksu 100,- Maksetaan tilille: FI12 5290 9520 0697 16 Saaja: HC Pakki Ry VIITE: - Liittymismaksu/Oma nimi - Jäsenmaksu 2018/Oma nimi - Kannatusjäsenmaksu/maksajan nimi MUU... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
77

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Juhani kirjoitti: Vierumäen tapahtuman saunominen ja yöpyminen on muuttunut vapautuneeseen village-huvilaan. Yhteinen illallinen on hotellin ravintolassa. JS (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
57