Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 102 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Pasi kirjoitti: Kentälle (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
38

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
35

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
40

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Juho kirjoitti: Töissä ysiin asti, mut paahdan kahtasataa paikalle (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
117

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Eero kirjoitti: Voin olla varalla (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
118

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Ilari kirjoitti: Ja sitten huomio! Hellmetsin kirstunvartijan rooli lankesi vuosikokouksessa allekirjoittaneen harteille ja nyt on vihdoin myös byrokratia pankin kanssa saatu päätökseen ja tilioikeudet siirrettyä. Pikaisella tiliotteiden vilkaisulla vaikuttaa siltä, että porukalla on hyvinkin vaihtelevia tapoja h... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Pekka kirjoitti: Moro, olisko tilinumeroa laittaa. Pekka (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
72

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Eero kirjoitti: Saatan joutua töihin. Varmistuu pe (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
75

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Jari kirjoitti: Jos 15-16 (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Jan kirjoitti: Höntsäkiekkoa tarjolla Peurungassa su kello 12:25. Jos intoa riittää niin voi tulla tänä sunnuntaina pelailemaan, hinta 10 eur. Ilmoitus mulle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
96

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

jeremias kirjoitti: Juku Epen tilalla (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
77

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin Palokan tekojäällä sitten kun jää valmistuu. Sitä ennen mennään halliolosuhteissa.

Jutta kirjoitti: Koitan sopia, jos pääsisin lähtee töistä aiemmin kun on merkattu. Muuten tuun jäille myöhässä. (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
45

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Kalle kirjoitti: Myöhästyn vähän, paikalla n. 8.30 jäälle 8.45 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
74

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Tero kirjoitti: Terve! Joulukuun vakiovuoromaksu 30e per vakiovuorolainen. Eräpäivä 30.12. Tilinumero: FI37 1045 3500 9298 55 / AC Massa Jos maksat liikuntaseteleillä tms. päivitä maksamasi summa, pvm., ja laskunro. tänne: https://docs.google.com/spreadsheets/d/13-OMqfKj4NF9j-VV1FJzcFtdWUYjzou7TjjeDuhv1V0/edit?u... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
50

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Petri kirjoitti: Tulen myöhässä, about 21:30 vasta paikalla. (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Olli kirjoitti: Nimenhuuto toimii..... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
37

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Mikko kirjoitti: Jori ei pääse lähtemään, yksi ylimääräinen paikka auki jos jollain intoa.... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
27