Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka aloittaa pelaamaan paikallista NHL-harrastesarjaa ensi kaudella. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Mats kirjoitti: Ilmottelen huomenna ite osallistumisesta sit viimeistään siinä ku ulkopuolisten kysely alkaa. Vähän puolkuntonen.. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
29

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
35

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Aikamonelta vielä maksut maksamatta hoitakaa maksut kuntoon. Moikka Nyt on selvillä Vakiovuorolaisten määrä 2018-2019 se on 21 kenttäpelaajaa + 2 maalivahtia. Syyskauden jää maksu tulee maksuun heinäkuun alussa, Nyt tulee maksu tietoa vakkari pelaajille. Jokainen vakkari kävijä maksaa 155,- jää m... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
66

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
47

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Antero kirjoitti: myöhästyn. tulen tarvittaessa jos ei ole tasamäärä tms. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
107

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: maaliin (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
114

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Sami kirjoitti: Onkohan joukkueen aktiivit rippijuhlissa tms? Uskaltauduin kuitenkin pistämään FB harrastekiekkoryhmään ilmoa, jotta saadaan moke ja pelaajia illalle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

JyKi E1-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue

Tommi kirjoitti: Höntsävuoroja kesälle... Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-13 on Buugissa lasten ja nuorten mailallinen höntsävuoro. Hinta 4€/hlö ja kypärä pakollinen. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Sami kirjoitti: Ma & ke 11-12 Buugi lounasjäät (10e pelit + lounas). Liittyminen: killerinaamuvuoro.nimenhuuto.com (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
49

HC SHN Nimenhuuto.com

Joukkueen ulkopuolisille jäävuoroista 10€ maksu käteisellä paikan päällä tai tilisiirrolla joukkueen tilille: HC SHN ry FI62 5290 0220 5316 67

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
24

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Petri kirjoitti: Tälle vuorolle tarvitaan paljon....simaa ja hassuja naamareita!!! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
31

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Jan kirjoitti: Moro, keskimaan kiekon kausi 2017/2018 on päättynyt ja kiitämme kaikkia pelaamaan osallistuneita.Vuoro mahdollisesti jatkuu syyskuussa, toisin kuin tiedoitettu. Mutta asiasta ei varmuutta tässä vaiheessa , seuratkaa uutisointia tällä kanavalla ;) Mukavaa kesää kaikille! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin klo 19.15-20.15 Palokan tekojäällä.

Outi kirjoitti: Kannustaja (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
29

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Juhani kirjoitti: Moi ! Eipä tainnut saada tuulta purjeisiin tuo pesismatsi ? Pitänee ilmoittaa haastajille että joukkuetta ei saada kokoon. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
57

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Juha kirjoitti: Hei, Kilpajäähalli on käytettävissä su 15.4. asti eli kaikki jäävuorot peruuntuvat ma 16.4. alkaen. Perutun varauksen tiedot: Varauksen nimi: Ukkometsot ry Käyttäjä: UkkoMetsot r.y. Maksaja: UkkoMetsot r.y. Varauksen nro: 751241 Peruttu tilasta: KILPAJÄÄHALLI - KJH kaukalo Peruttu ajalta: 17.04.2... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
71

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Eetu kirjoitti: Ei kerkeä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
79

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Mites tämän vuoden suunnistukset? http://www.suuntajyvaskyla.fi/kunto/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
58

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Sami kirjoitti: Pyritään pitämään saunailta tässä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22