Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 95 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Aleksi kirjoitti: Vielä epävarmaa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
35

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä Maanantaisin klo 18.35-19.45. (jääaika 18.45-19.45) NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Maanantain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen Sunnuntaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä ja tumman siniselle värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua Sunnuntaisin klo 18:00 jälkeen ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05 Kertakävijät 10e per kerta.

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
51

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
34

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Vesa kirjoitti: Moro! Vuoromaksuista asian tynkää. Tuossa nyt, kun käteisen käyttö alkanut vähentymään niin maksuohjeita jatkoa ajatellen. (Käteiselläkin saa edelleen maksaa jos haluaa) Mobilepay suoritukset voi jatkossa laittaa numeroon : 0503306596 / Vesa Nyrönen (allekirjoittanut) Suoraan yhdistyksen tilille ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
141

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Ville kirjoitti: Voinee olettaa, ettei illan vuoroa ole, jos tähän mennessä on 5 ilmoittautujaa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
131

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Mikko kirjoitti: jos koipi kestää (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
58

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
25

JyKi U8 Nimenhuuto.com

JyKin U8 on tarkoitettu 13 ja 14 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia pelaajia myös kesken kauden. Aikaisempi kokemus tai sujuva luistelutaito eivät ole edellytyksiä, vaan yhdessä harjoittelemalla opimme. Tervetuloa mukaan!

Aate kirjoitti: Tällä viikolla siis treenit normaalisti torstaina ja sunnuntaina. Tervetuloa! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
36

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Tuomo kirjoitti: Tänään varmistui, että Suolahdessa päästään pelaamaan! (21 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
60

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Tämä matsi varmistui tänään eli pelaajia kaipailtaisi! (21 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Petri kirjoitti: Moi, helmikuun vakiovuoromaksut 35 € per vakiovuorolainen. Eräpäivä 27.2 Tilinumero: FI 28 8312 6710 0833 56 Saaja: Petri Paakkari Viestiin mitä maksat, esim. AC Massa, helmikuun jäät. Voit maksaa myös mobilepaylla: 050 324 0079 Jos maksat liikuntaseteleillä tms. suoraan Buugin kassaan, päivitä m... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
61

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Panu kirjoitti: Viljo (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
56

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on naisten easy-hockey-joukkue, joka treenailee talvisin ulkojäillä ja keväästä syksyyn sisäjäillä. Toimintaan voi ottaa osaa aina silloin kun jaksaa, haluaa ja ehtii taitotasosta ja iästä riippumatta.

Lotta kirjoitti: Ehkä, pääsen töistä vasta 16 xD (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
91

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Kyösti kirjoitti: Moro Dustin Kiekko - Ukkometsot eli 50 - ja sen jälkeen (noin). Olisi 27.3 launtaina peurunkassa pelattais. Pelit olisi 12:10-13:10. Kiinostaako? (23 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
69

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
36

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Vesa kirjoitti: Hock'n Holl Hollolasta etsii huomiselle la 21.11. yhtä kentällistä pelaajia höntsäpeliin Suolahden uudessa jäähallissa Suolahden Urhon harrasteporukaa vastaan. Otteluaika klo 15-17, joten toimii hyvänä saunalenkkinä....! Ilmoittaudu suoraan Hock'n Holl:n GM:lle Ari Hämäläiselle 040-5866678. Peli-... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
52

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Pasi kirjoitti: Tiistaille mahtuu reippaasti porukkaa! Laittakaa itsenne sisään jos olette terveinä! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
98

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Mika kirjoitti: Vara (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
30

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Toni kirjoitti: Vara 1 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
81

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Matias kirjoitti: Antton ja Petrus lassen ja Mircon tilalla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
68