Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Joonas kirjoitti: Tänään treenit alkaa 21.00 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
33

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
36

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: HUOM voi olla että tiistaina olisi NHL harjoituspeli eli jos jari, juha, tero, antti ja jari M teille sopii niin voimmeko pelata tiistaina NHL porukalla. vata puoli maksaa 50 % vuorosta eli saadaan hyvää loppukauden jää vuoromaksuun. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
39

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
47

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Sami kirjoitti: Kentälle! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 minuuttia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Harri kirjoitti: Jos vesa/jussi ei pääse maaliin voin tulla. Muuten out kun niin myöhäinen peli. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
111

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Lari kirjoitti: Jos tarvetta (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
114

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Sami kirjoitti: JaPan jäävuoro pyörii ensi talven Killerin Buugissa klo 8.00-9.00. Jäävuoron jälkeen on tarjolla aamupala hintaan 5€/hlö. Aamupalaan tulisi sitoutua vähintään 15 ukkoa, joten asiaa kartoitetaan ensimmäisen vuoron aikaan. Tuohon hintaan kuuluu ymmärtääkseni puurot, leivät, juomat ym. joten on enem... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
69

JyKi E1-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue

Kerttu kirjoitti: Kerttu in mikäli terveenä. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin klo 19.15-20.15 Palokan tekojäällä.

Milla kirjoitti: Voi nyt harmittaa! Töitä klo 17 asti joten en millään kerkeä jäille... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
31

Lviturva kiekko Nimenhuuto.com

Lviturva killeri

janne kirjoitti: Moro! Tänään pelataan ihan kiekkoa kamppeet päällä! Joukkueen ulkopuoliset pelaajat vain minun kautta! Eli jos teillä joku jamppa joka ois pyrkimässä pelaamaan mutta ei kuulu joukkueeseen niin viesti mulle. P 0505993984 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
46

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

jeremias kirjoitti: Ossi harrin tilalla (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
77

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Jari kirjoitti: Ei tuo jalka oikein tykännyt viime kerrasta, niin skippaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
48

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Markku kirjoitti: Alaraajavamma (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
30

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Teemu kirjoitti: Hyvää loppu kesää Metsot! Joensuun rytmiryhmän toiveista järjestin ensiviikon tiistaille jään Kilpahallista, niin saa äijät tuntumaa. Odotan 90% osallistumis aktiivisuutta tältä ryhmältä... Pari kenttää puolelleen ja hyvät hikoilut ja palauttavat oluet, niin eiköhän sillä oo aika valmiin näköstä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
71

HC SHN Nimenhuuto.com

Joukkueen ulkopuolisille jäävuoroista 10€ maksu käteisellä paikan päällä tai tilisiirrolla joukkueen tilille: HC SHN ry FI62 5290 0220 5316 67

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Heikki kirjoitti: Tervehdys Keskimaan kiekkoilijat. Keskimaa on tehnyt linjapäätöksen luopua yritysvuoroista ja panostaa oman henkilöstön liikkumisessa jokaisen omaan henkilökohtaiseen ratkaisuun. Tästä syystä puramme yrityksen järjestämät "firmavuorot" pois. Meille Keskimaan kiekkoilijoille tämä tarkoittaa vuosia... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
26

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Eetu kirjoitti: Ei kerkeä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
79