Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 99 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Pasi kirjoitti: Kentälle (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
39

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
42

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: eli moket on (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
119

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Anssi kirjoitti: Musta: Järvinen Timppa Näpä Japi Pasa Paunonen Janne Kuitunen Anssi Pun: Hamdi Minkkinen Ville R Kettula Katainen Juha järvinen Henkka Jere Jussi Kuikkanen (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
117

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Ilari kirjoitti: Moi, Sama vielä tännekin, koska kaikki ei ole fb-ryhmässä. Tämä kausi alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu, joten katseet ensi vuoteen. Vakiovuorohakemukset tulee jättää kaupungille huhtikuun loppuun mennessä ja siihen liittyen tarvittaisiinkin hieman taustatietoja porukan innokkuudesta. Siispä valit... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
53

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Eetu kirjoitti: Yks hyökkääjän paikka vapautu buugin harrasteturnauksesta tälle päivälle. 4 peliä ja 2 ruokaa yhteensä 40e. Eka peli ois klo 9:15. Oisko yhtä innokasta? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
83

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Matti kirjoitti: 50/50 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
50

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Benjamin kirjoitti: Lasse McDavidin tilalla (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
82

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Tuomo kirjoitti: AIKATAULU Lauantai 8.6.2019 Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua. 09.00 Kisatoimisto aukeaa 11.00 Alkuverryttely 11.30 Lähtö 15.30 Maali ja palkintojen jako 17.00 Kisatoimisto... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
62

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: AIKATAULU Lauantai 8.6.2019 Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua. 09.00 Kisatoimisto aukeaa 11.00 Alkuverryttely 11.30 Lähtö 15.30 Maali ja palkintojen jako 17.00 Kisatoimisto... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
59

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Ilkka kirjoitti: Eka vara (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Juha kirjoitti: FOHA-NEWS 1/19 luettavissa nimenhuudossa. Katso kuvat ja materiaalit (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
74

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Erik kirjoitti: Tuun ilman kamoja jos ei saa kunnon pelejä (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin Palokan tekojäällä sitten kun jää valmistuu. Sitä ennen mennään halliolosuhteissa.

Johanna kirjoitti: En pääse paikalle, mutta osallistun mieluusti etänä jos mahdollista (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
53

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Petri kirjoitti: En tiedä mihin aikaan ehdin mukaan.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
23

CapHawks Nimenhuuto.com

CabHawks on peliporukka jonka tarkoitus on pitää hauskaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Kyseinen jengi pelaa myös harrastekiekko turnauksia ja haaste pelejä.

Antti kirjoitti: Varalla jos joku jää pois. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
111