Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Killerin vuorolle muilta vakio kävijöiltä maksu on 180e / 6kk HUOM! MAKSU OLTAVA MAKSETTUNA 13.11.16 Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua tiistaisin klo 12.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 26+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Antti kirjoitti: Koskas on soveliasta alkaa kyselemään täytemiehiä? (Noin tunti sitten)

Päivitetty 12 minuuttia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
47

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hei! Perjantain vanhempainpalaverista muistio löytyy Nimenhuudon välilehdeltä: Kuvat ja materiaalit ==> muistiot. Muistiossa vähän menneestä kaudesta ja enemmän uudesta kaudesta. JYP Juniorit päättäjäiset torstaina 4.5. ja JYP Juniorit G:n päättäjäiset tiistaina 9.5. Niistäkin tarkemmin muistioss... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Varmaan turha mennä tänään pelaamaan. Ei ole kuntopoisiltakaan ketään menossa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Kypärämäki Rangers Nimenhuuto.com

Kahden kaverin eräänä tylsänä sunnuntai iltana liikkelle laittama projekti. Tässä kun lähdettiin liikkeelle vähän myöhässä tähän kiekkokauteen, olisi meillä tarkoitus pelata tällä kaudella mahdollisimman paljon harkkapelejä ja muutama harraste turnaus. Harjoituspelejä otetaan ilolla vastaan.

Mauri kirjoitti: 50/50 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
16

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Toni kirjoitti: Varalla saatana (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty 34 minuuttia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
104

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Tomi kirjoitti: Jos jalka vaan kestää. (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Lasse kirjoitti: MV (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
104

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Jussi kirjoitti: Minä olen out kun on kuvaushommia samaan aikaan. Juttelin tänään aamulla yhden jampan kanssa, joka kuuluu pakin rosteriin: heillä on rosterissa 7 kpl maalivahteja, joten heiltä varmaankin löytyy ukkelit molempiin päihin mikäli Tero ei pääse. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Jan kirjoitti: Moro,jos jollain tuttu joka pääsee maaliin. Niin eikun nimeä listaan... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
35

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Mika kirjoitti: Moro! Jos futis kiinnostaa kesän aikana, niin ollaan pienellä porukalla kokoonnuttu lauantaisin viitaniemen koulun kentälle lauantaisin klo 17. Tervetuloa mukaan! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Lviturva kiekko Nimenhuuto.com

Lviturva killeri

Eetu kirjoitti: Samuellsonin frendi 1 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
45

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastejengi Pappakiekko! Tällä hetkellä pelaamme kerran viikkoon Laukaan Icecatillä ja tulevaisuudessa myös Killerin hallissa.

Vesa kirjoitti: Vuoden 2017 Jäsenmaksut maksuun niille ketkä eivät ole vielä maksaneet: - Saaja: HC Pakki Ry - tilinro: FI12 5290 9520 0697 16 - Viestikenttään viestiksi: Liittymismaksu 2017, Oma nimi - Summa: 20,- - Eräpäivä: 30.5.2017 Tänä vuonna jäseniksi hyväksytyt maksavat vain liittymismaksun, eivät jäsenm... (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
52

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Juhani kirjoitti: Huomenta ! Menihän vähän sähläilyksi ... elikkä Pajulahden jääaikaa on aikaistettu klo 19-20. Suomi-Ruotsi pelin (klo 20.15 alk.)vuoksi. Jyväskylän lähtö 15.30... Ps. Ilmoitteletteko toisillenne jos joku ei huomaa postia... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
53

jyKi F1-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekko joukkue

Anni kirjoitti: Tervetuloa päättäjäisiin 16.5 Buugiin, kokoustila 1. Klo 18.45-19.45 . Tarjottaville voisi tuoda astiat mukanaan ja varmaan on kupit ja kipotkin jo hoidettu. Kiitos siitä. Tarkoituksena kertoa muutama sana menneestä kaudesta ja vähän tulevastakin sekä jokainen saa osallistumismitalin ja muutamat ... (16 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Timo kirjoitti: Näyttäisi siltä että ke-vuorolaiset empii golf-kisoihin osallistumista...kisa kaikille avoin..rohkeasti vaan..pelataanhan tasoituksellinen kisa, joten kuka vaan voi olla tämän vuoden mestari..#15 (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
67

BS Hockey Nimenhuuto.com

BS Hockey ry on rekisteröitynyt jääkiekkoliiton alainen harrastekiekkoseura. Seura on saanut alkunsa syksyllä 2012 muutaman kaveruksen halusta höntsäillä ja on nyt paisunut 23 pelaajan ryhmäksi. Tavoitteena on hauskan pito ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

Juuso kirjoitti: pääsen sittenki tulee (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
19

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Kimmo kirjoitti: Tapanin Killerin vuoro on normaalsti , menkää hikoilemaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
29

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Olli kirjoitti: Nimenhuuto toimii..... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
30

Jyväskylä Hockey Mobsters Nimenhuuto.com

Jyväskylä Hockey Mobsters pelailee tuota tarunhohtoista keskimaan NHL sarjaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Jani kirjoitti: Moro Äijät! Nyt on tänne sivu laitettu ja sinne sitten laitan reenit, pelit jne.. muistakaa käydä klikkaamassa IN tai OUT. Helpottaa huomattavasti. Kiitos! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.