Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 102 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Juha kirjoitti: Pääsen jos saan kyydin Kuokkalasta,kun auto on huollossa. (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
36

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
40

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: Tähän kaivataan vielä muutama pelaaja... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
129

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Vesa kirjoitti: maaliin (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
123

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Hanne kirjoitti: KOKOUSKUTSU 17.9.2019 HC HELLMETS RY:N VUOSIKOKOUS Tiistaina 1.10.2019 klo 20:50 Tikkakosken jäähalli, Koulukatu 5, 41160 Tikkakoski Vuosikokouksen asiat: 1 Avataan kokous 2 Valitaan kokoukselle a)puheenjohtaja b)sihteeri c)kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d)ääntenlaskijat 3 Todetaan läsnäolevat ään... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
28

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Nikolas kirjoitti: Jolle mun tilalla (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
92

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin Palokan tekojäällä sitten kun jää valmistuu. Sitä ennen mennään halliolosuhteissa.

Okke kirjoitti: Mä lähden mukaan huoltamaan, mutta annan tilaa uunissa joko d-tyttöjen mv:ille tai amandalle. (29 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
62

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Arto kirjoitti: Moro ! Omatoimiset on sitten tehty, pientä lipsumista on havaittu. Kauden aloitus on 4.9.2019 KJH:ssa. Pelaajamaksut on 200 €/kausi ja maksettava 4.9.2019 mennessä tilille FI52 5290 0240 1095 51 viitteellä "kausimaksu 2019-2020". Tämä budjetti on laadittu 35:llä pelajalla ja toivottavasti se määr... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
78

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Kunttu kirjoitti: Sininen: Määttä Virma Auvinen Edi Vilu Matti Mehtä Samppa Jari Hämähäkkimies Valkoinen: Heikki Tuomo Kunttu Lappalainen Aapo Paaso Pete Patu Hugo Pekka (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
69

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Samuli kirjoitti: Juhanan tilalle (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
44

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Reijo kirjoitti: Näin pois tämän illan jäiltä,paikka vapaana (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
69

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Henry kirjoitti: Moi. Maksoin jäsenmaksun hc pakki ry:n tilille 40€ T. Henry Linna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
88

Kauppiaskiekko Nimenhuuto.com

Ammattimaisten maksalaatikonmyyjien kaatuiluvuoro.

Mika kirjoitti: Maalivahdit voi ilmoittautua edelleen. Otan pojan maaliin jos ei muita ilmaannu. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

HC Salivirta Nimenhuuto.com

Ammattikiekkoilusta "seuraavalla" "sarjatasolla" pelaava porukka.

Olli kirjoitti: Olettaen, että kyyti järjestyy (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Mika kirjoitti: Vara 1 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
29

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
36