Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 107 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Joona kirjoitti: Moro, onko jäät siis avoinna ilmottautumiselle? Oon vasta Oulusta Jyväskylään muuttanut ja jäille tekisi taas kovasti mieli. Löysin pienen etsinnän jälkeen tämän sivuston :) (27 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka aloittaa pelaamaan paikallista NHL-harrastesarjaa ensi kaudella. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
19

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Jukka kirjoitti: Onko Sami H menossa maaliin? (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
62

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Hei. Sovittiin kertamaksuksi 3 eur/henkilö tai 10 eur/kk (Elokuu 6 eur, koska vajaa). Voi maksaa käteisellä tai mun tilille FI86 1045 3500 6920 99 Jos maksat tilille laita KP sähly viestiksi ja monta kertaa maksat. T:Jani Asikainen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
48

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Tuure kirjoitti: Vara (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
105

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Pasi kirjoitti: Jos vain suinkin kerkeen (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
108

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Sami kirjoitti: Kentälle! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
30

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Jari kirjoitti: Pelataan kuitenkin 10+1 porukalla, eli nopeimmat mukaan:) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Matias kirjoitti: Lutakosta kyytiä vailla (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
34

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Juha kirjoitti: Mediakortti löytyy myös nimenhuudosta seuraavasti: Ylävalikosta Kuvat ja materiaalit > Näytä kansiot > Kuvat ja materiaalit. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
71

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Tero kirjoitti: Terve. Marraskuun jäävuoromaksu vakiomiehiltä 20e per pää. Tilinumero: FI37 1045 3500 9298 55 Nordea Saajaksi AC Massa Buugin laskun eräpäivä on 29.11., joten aika nopeat suoritukset olis mukava. Pöppösen Pasin ei tartte maksaa; maksanut kertakäyntejä. Ja Peltosen Ilkka maksaa sen mukaan miten on... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastejengi Pappakiekko! Tällä hetkellä pelaamme kerran viikkoon Laukaan Icecatillä ja tulevaisuudessa myös Killerin hallissa.

Joona kirjoitti: Hockeybasen 10x teroituksia olisi kaupan hintaan 60€ (ovh 80€) (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
65

HC SHN Nimenhuuto.com

Joukkueen ulkopuolisille jäävuoroista 10€ maksu käteisellä paikan päällä tai tilisiirrolla joukkueen tilille: HC SHN ry FI62 5290 0220 5316 67

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Mika kirjoitti: Portterin perästä löytyi vielä yksi musta reppu-. Tuon sen maanantaina Rautpohjaan. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
60

JyKi E2-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekko joukkue

Mikko kirjoitti: Moi. Tänään pienessä joukkue/vanhempain palaverissa kerroimme mahdollisuudesta kerätä joukkueelle rahaa järjestämällä turnauksen Buugissa 22.4.2018. Jotta tämä turnaus saadaan järjestettyä, tarvitsisimme sinne vanhempien apua, vähintään yksi joka perheestä, turnaus järjestelyihin ja toimitsija te... (17 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Teijo kirjoitti: Terve, Laita minulle: * XL valkoinen t-paita * pipo Kiitos teijo (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
57

BS Hockey Nimenhuuto.com

BS Hockey ry on rekisteröitynyt jääkiekkoliiton alainen harrastekiekkoseura. Seura on saanut alkunsa syksyllä 2012 muutaman kaveruksen halusta höntsäillä ja on nyt paisunut 23 pelaajan ryhmäksi. Tavoitteena on hauskan pito ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: pääsen sittenki tulee (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Olli kirjoitti: Nimenhuuto toimii..... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.