Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 96 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Henri kirjoitti: Meen maaliin (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä Maanantaisin klo 18.35-19.45. (jääaika 18.45-19.45) NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Maanantain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen Sunnuntaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua Sunnuntaisin klo 18:00 jälkeen ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05 Kertakävijät 10e per kerta.

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
47

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: Rypyläisiä tulossa reilusti joten pelit on (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
135

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Niko kirjoitti: 17.10 pääsee jäälle (29 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
123

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Hanne kirjoitti: KOKOUSKUTSU 17.9.2019 HC HELLMETS RY:N VUOSIKOKOUS Tiistaina 1.10.2019 klo 20:50 Tikkakosken jäähalli, Koulukatu 5, 41160 Tikkakoski Vuosikokouksen asiat: 1 Avataan kokous 2 Valitaan kokoukselle a)puheenjohtaja b)sihteeri c)kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d)ääntenlaskijat 3 Todetaan läsnäolevat ään... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
26

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Petri kirjoitti: Noniin, nyt on maaliskuun maksut (3 jää kertaa) selvät eli maksellaan pois tuo vajaa kuukausi mikä koronan vuoksi keskeytyi ja jäi silloin väliin. Maksakaa mielellään ASAP niin hoidan tuon sitten buugin suuntaan kuntoon. Maaliskuun vakiovuoromaksu 26 e per vakiovuorolainen. Eräpäivä: heti Tilinum... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
48

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Yhteisjoukkue Wanhojen Kettujen kanssa ilmoitettu ! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
62

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on naisten easy-hockey-joukkue, joka treenailee talvisin ulkojäillä ja keväästä syksyyn sisäjäillä. Toimintaan voi ottaa osaa aina silloin kun jaksaa, haluaa ja ehtii taitotasosta ja iästä riippumatta.

Jenny-Liis kirjoitti: Vielä vähän auki (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
74

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Heidi kirjoitti: Tällainen viesti tuli toisessa ryhmässä jakoon: ”Hyvät seurojen edustajat sekä muut jäiden käyttäjät! Olemme tehneet Buugissa eilen keskiviikkona 25.3. sellaisen päätöksen, että sulatamme vallitsevan tilanteen sekä heikon käyttöasteen vuoksi molemmat jäät toistaiseksi. Jäät sulatetaan välittömäst... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
92

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Pekka kirjoitti: Morjens kaikille. Lyhyesti to ohjelma, joka löytyy Whatsupp tietona myöskin: Kokoontuminen Hartola golfklubille klo 11.00 keittolounas. Ensimmäinen lähtö klo 12.10. Heti pelin jälkeen Ruunun saunalle, johon osoitetieto tulee Mökki-isännältä. Ruuat ja juomat mukaan mökille (esim. Karoliinan kahvim... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
70

Kauppiaskiekko Nimenhuuto.com

Ammattimaisten maksalaatikonmyyjien kaatuiluvuoro.

Jarno kirjoitti: Jos joku toinen haluaa maaliin niin voin mennä kentälle edellyttäen että mahtuu (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
74

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Arto kirjoitti: Joo joo teamia tulee, pääseekö kaikki lauteelle ? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
81

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Pete kirjoitti: Hei! Päivitystä Japan jäävuorojen osalta. Toistaiseksi 18.4. asti kaikki vuorot on peruttu hyvässä yhteisymmärryksessä Buugin kanssa. Tilannetta seurataan vielä huhtikuun lopun muutaman vuoron osalta, mutta oletettavaa on, että myös ne tullaan perumaan ja kiekkokausi Japan jäiden osalta on tapute... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
75

CapHawks Nimenhuuto.com

CabHawks on peliporukka jonka tarkoitus on pitää hauskaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Kyseinen jengi pelaa myös harrastekiekko turnauksia ja haaste pelejä.

Tommi kirjoitti: Kiitos kaudesta 2019-2020 kaikille peleissä käyneille. Pyritään jatkamaan ensivuonna samalla kokoonpanolla ja sitoutuneita varapelaajia tarvitaan myös porukkaan. Nyt lepoo -Caphawks (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
112

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Mikko kirjoitti: Kaikki tapahtumat kiekon osalta peruttu!! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Joosua kirjoitti: Juskan tilalla (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
96

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Kalle kirjoitti: Juhanan tilalla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
49

HC Salivirta Nimenhuuto.com

Ammattikiekkoilusta "seuraavalla" "sarjatasolla" pelaava porukka.

Juha kirjoitti: Jos vaa pötsi kestää (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26