Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 95 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Aleksi kirjoitti: Vielä epävarmaa (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
36

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä Maanantaisin klo 18.35-19.45. (jääaika 18.45-19.45) NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Maanantain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen Sunnuntaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä ja tumman siniselle värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua Sunnuntaisin klo 18:00 jälkeen ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05 Kertakävijät 10e per kerta.

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
51

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Jani kirjoitti: Koronatilanteen mukaan Otsojen harrastevuoroille tulee muutoksia. Jyväskylän kaupungin rajoituksien mukaan meidän graniitin sählyvuoro ja Hippoksen minijäävuorot peruuntuvat 13.12 asti. Nämä muutokset huomioidaan vakiovuoromaksuissa. Toistaiseksi perjantai jäävuoro Buugilla on voimassa. Huomioida... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
138

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Mikko kirjoitti: jos koipi kestää (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
58

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Ville kirjoitti: Voinee olettaa, ettei illan vuoroa ole, jos tähän mennessä on 5 ilmoittautujaa? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
131

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
25

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Toni kirjoitti: Otetaan vuoro täyteen ennen pakkohuilia. Moket on, kentälle mahtuu kahdeksan. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
99

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on naisten easy-hockey-joukkue, joka treenailee talvisin ulkojäillä ja keväästä syksyyn sisäjäillä. Toimintaan voi ottaa osaa aina silloin kun jaksaa, haluaa ja ehtii taitotasosta ja iästä riippumatta.

Jutta kirjoitti: Menee tiukille, mutta tulossa (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
90

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Kauko kirjoitti: Koitetaan keritä aamulla, tuli vähän menoja... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
71

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Toni kirjoitti: Vara 1 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
81

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Matias kirjoitti: Antton ja Petrus lassen ja Mircon tilalla (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
68

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Joukkue ilmoitettu..jos 10+mv ei löydy 1.12 mennessä ilmainen peruutus. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
62

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Tuomo kirjoitti: Seurafuusiojoukkue Toisenlaiset Ketut on ilmoitettu mukaan 13.3-14.3 (la-su) pelattavaan kahdeksan joukkueen harrastekaukalopalloturnaukseen Peurungassa. Turnausmaksu 30-40e/pelaaja (5.peliä). Tarjolla myös edullista majoitusta ja ruokailut. Ilmoittaudu mukaan 1.12 mennessä ettemme joudu perumaan... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
57

JyKi U8 Nimenhuuto.com

JyKin U8 on tarkoitettu 13 ja 14 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia pelaajia myös kesken kauden. Aikaisempi kokemus tai sujuva luistelutaito eivät ole edellytyksiä, vaan yhdessä harjoittelemalla opimme. Tervetuloa mukaan!

Viljami kirjoitti: Pipoja saatavilla harkkojen aluksi (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Vesa kirjoitti: Hock'n Holl Hollolasta etsii huomiselle la 21.11. yhtä kentällistä pelaajia höntsäpeliin Suolahden uudessa jäähallissa Suolahden Urhon harrasteporukaa vastaan. Otteluaika klo 15-17, joten toimii hyvänä saunalenkkinä....! Ilmoittaudu suoraan Hock'n Holl:n GM:lle Ari Hämäläiselle 040-5866678. Peli-... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
51

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Petri kirjoitti: Moi, marraskuun vakiovuoromaksut 35 € per vakiovuorolainen. Jos olet tulossa myös ensi lauantain harkkapeleihin peurunkaan maksa +10 € vakiomaksun päälle. Eräpäivä 26.11 Tilinumero: FI 28 8312 6710 0833 56 Saaja: Petri Paakkari Viestiin mitä maksat, esim. AC Massa, marraskuun jäät. Voi maksaa myö... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
55

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
36

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Andreas kirjoitti: Onko porukkaa tulossa? (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
54

HC SHN Nimenhuuto.com

Joukkueen ulkopuolisille kenttäpelaajille jäävuoroista 10€ maksu: HC SHN ry Mobilepay: 31086 Tilinumero: FI62 5290 0220 5316 67

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
39