Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 102 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Juha kirjoitti: Voin myös jäädä pois jos on tarpeeks torjujia (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
39

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
35

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Ville kirjoitti: Jos polvi kestää (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
119

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Harri kirjoitti: Pelipaikalla ei väliä (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
109

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Ilari kirjoitti: Ja sitten huomio! Hellmetsin kirstunvartijan rooli lankesi vuosikokouksessa allekirjoittaneen harteille ja nyt on vihdoin myös byrokratia pankin kanssa saatu päätökseen ja tilioikeudet siirrettyä. Pikaisella tiliotteiden vilkaisulla vaikuttaa siltä, että porukalla on hyvinkin vaihtelevia tapoja h... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Aleksi kirjoitti: Tuomas Lassen tilalla (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
82

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Erik kirjoitti: Olli Sivula (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Markku kirjoitti: Tuli illan jäillä pieni vamma, estää huomisen jäät. Nauttikaa... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
74

CapHawks Nimenhuuto.com

CabHawks on peliporukka jonka tarkoitus on pitää hauskaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Kyseinen jengi pelaa myös harrastekiekko turnauksia ja haaste pelejä.

Erik kirjoitti: Anton Jukka P tilalla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
112

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Pasi kirjoitti: Tiistain vuoron vaihto 12.3-23.4 Torstaille klo 20.10-21.20. Hei. Olemme sopineet Diskoksen kanssa, että vaihdamme keväällä 5 vko ajaksi vuoroja. Vaihto tapahtuu viikolla 11, eli 12.3 vuoroa ei ole vaan se on 14.3 ja viimeinen torstai 25.4. Poistan Tiistain vuorot ja lisään Maaliskuun muuttuneet ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
83

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Janne kirjoitti: Vara 1 (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Juhani kirjoitti: Moicca ! Laitelkaahan ilmoittautumisia Vierumäen jääleirille niin saadaan laskettua maksupolitiikkaa ja varmistettua varaukset ! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
59

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Kunttu kirjoitti: Tuomo Kunttu Jari H Hele Pete Patu Aapo Joel Jaakko Lumela Sunttu Rami Mehtä Jari Kassu Matti Vilu Isomäki (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
77

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Ville kirjoitti: Varauksella vielä in. Riippuu vähän alkuviikon lumisateiden määrästä. (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
23

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin Palokan tekojäällä sitten kun jää valmistuu. Sitä ennen mennään halliolosuhteissa.

Okke kirjoitti: Ja mut voi syrjäyttää mistä tahansa lightin kenttäpelaajaksi, jos tulee oikeesti joku classic-pro tasoinen (tai vaihtoehtoisesti 2m pitkä ja 150 kg) maalivahti jostain. (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
52

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Jari kirjoitti: Unohdin ilmoittautua, heitin matkalla hallille uukkarin.😀Varalla. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
50