Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 106 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Joona kirjoitti: Moro, onko jäät siis avoinna ilmottautumiselle? Oon vasta Oulusta Jyväskylään muuttanut ja jäille tekisi taas kovasti mieli. Löysin pienen etsinnän jälkeen tämän sivuston :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka aloittaa pelaamaan paikallista NHL-harrastesarjaa ensi kaudella. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
19

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Matti kirjoitti: Mukana jos kyydin saa (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Petteri kirjoitti: Tulen jos tyttö ei tule mulle (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
65

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
48

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Jani kirjoitti: jos ehtii palata reissusta niin inni (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
106

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Kousti kirjoitti: Eka peli jää väliin (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
111

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Tomi kirjoitti: jos kerkee tervehtyä.. (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Petri kirjoitti: Pieni sauma in/out, ratkeaa varmaan klo 20. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Antero kirjoitti: Pienellä varauksella huomenna ke jäälle, jos töistä pääsen??? (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
70

HC SHN Nimenhuuto.com

Joukkueen ulkopuolisille jäävuoroista 10€ maksu käteisellä paikan päällä tai tilisiirrolla joukkueen tilille: HC SHN ry FI62 5290 0220 5316 67

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26

JyKi E2-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue

Ilari kirjoitti: MUUTAMIA HUOMIOITA VALMENNUKSELTA HÄRKÄVIIKON ALLA: Viime viikkojen treeniteema SYÖTTÄMINEN näkyy alkavallakin viikolla treeneissä ja pelitapahtumissa. Paljon hyvää oppimista ja onnistuneita suorituksia teemasta ilmeni lauantain peleissä Diskosta ja Pelikaaneja vastaan, vaikka tappioihin oli tyyt... (21 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Petri kirjoitti: In (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastejengi Pappakiekko! Tällä hetkellä pelaamme kerran viikkoon Laukaan Icecatillä ja tulevaisuudessa myös Killerin hallissa.

Vesa kirjoitti: HC PAKKI ry:n vuosikokouksen kokouskutsu Aika: 2.2.2018 klo 18:00 (saunaillan yhteydessä) Paikka: Väinönkatu 8, 5 krs. (Kauppalaisseuran sauna) HUOM! MIKÄLI ET HYVÄKSY KOKOUKSEN PITÄMISTÄ NÄIN NOPEALLA AIKATAULULLA (SÄÄNNÖISSÄ 7 VRK) ILMOITATHAN ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI HALLITUKSEN JÄSENELLE!!! ESITY... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
68

BS Hockey Nimenhuuto.com

BS Hockey ry on rekisteröitynyt jääkiekkoliiton alainen harrastekiekkoseura. Seura on saanut alkunsa syksyllä 2012 muutaman kaveruksen halusta höntsäillä ja on nyt paisunut 23 pelaajan ryhmäksi. Tavoitteena on hauskan pito ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: pääsen sittenki tulee (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

Jyväskylä Hockey Mobsters Nimenhuuto.com

Jyväskylä Hockey Mobsters pelailee tuota tarunhohtoista keskimaan NHL sarjaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Jani kirjoitti: Moro Äijät! Nyt on tänne sivu laitettu ja sinne sitten laitan reenit, pelit jne.. muistakaa käydä klikkaamassa IN tai OUT. Helpottaa huomattavasti. Kiitos! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Veijo kirjoitti: Hei! Väisäsen Timolta terveisiä että vielä kerkiää terotuttamaan luistimet. Teroitus tapahtuu tekojään huoltokopissa. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
26

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Tero kirjoitti: Tammikuun kk maksu vakiomiehille 35e. Saa suorittaa. Eräpäivä kuun lopussa, joten mahd. pian. FI37 1045 3500 9298 55 / AC Massa (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
47

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Mika kirjoitti: Portterin perästä löytyi vielä yksi musta reppu-. Tuon sen maanantaina Rautpohjaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
64