Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 100 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Henri kirjoitti: Meen maaliin (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05 Kertakävijät 10e per kerta.

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
45

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Heidi kirjoitti: Tällainen viesti tuli toisessa ryhmässä jakoon: ”Hyvät seurojen edustajat sekä muut jäiden käyttäjät! Olemme tehneet Buugissa eilen keskiviikkona 25.3. sellaisen päätöksen, että sulatamme vallitsevan tilanteen sekä heikon käyttöasteen vuoksi molemmat jäät toistaiseksi. Jäät sulatetaan välittömäst... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
130

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Elias kirjoitti: Kerkee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
133

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Hanne kirjoitti: KOKOUSKUTSU 17.9.2019 HC HELLMETS RY:N VUOSIKOKOUS Tiistaina 1.10.2019 klo 20:50 Tikkakosken jäähalli, Koulukatu 5, 41160 Tikkakoski Vuosikokouksen asiat: 1 Avataan kokous 2 Valitaan kokoukselle a)puheenjohtaja b)sihteeri c)kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d)ääntenlaskijat 3 Todetaan läsnäolevat ään... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
27

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Heidi kirjoitti: Tällainen viesti tuli toisessa ryhmässä jakoon: ”Hyvät seurojen edustajat sekä muut jäiden käyttäjät! Olemme tehneet Buugissa eilen keskiviikkona 25.3. sellaisen päätöksen, että sulatamme vallitsevan tilanteen sekä heikon käyttöasteen vuoksi molemmat jäät toistaiseksi. Jäät sulatetaan välittömäst... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
92

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Vesa kirjoitti: Tsemppiä kaikille ! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
81

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Pete kirjoitti: Hei! Päivitystä Japan jäävuorojen osalta. Toistaiseksi 18.4. asti kaikki vuorot on peruttu hyvässä yhteisymmärryksessä Buugin kanssa. Tilannetta seurataan vielä huhtikuun lopun muutaman vuoron osalta, mutta oletettavaa on, että myös ne tullaan perumaan ja kiekkokausi Japan jäiden osalta on tapute... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
75

CapHawks Nimenhuuto.com

CabHawks on peliporukka jonka tarkoitus on pitää hauskaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Kyseinen jengi pelaa myös harrastekiekko turnauksia ja haaste pelejä.

Tommi kirjoitti: Kiitos kaudesta 2019-2020 kaikille peleissä käyneille. Pyritään jatkamaan ensivuonna samalla kokoonpanolla ja sitoutuneita varapelaajia tarvitaan myös porukkaan. Nyt lepoo -Caphawks (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
112

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Mikko kirjoitti: Kaikki tapahtumat kiekon osalta peruttu!! (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: AIKATAULU Lauantai 8.6.2019 Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua. 09.00 Kisatoimisto aukeaa 11.00 Alkuverryttely 11.30 Lähtö 15.30 Maali ja palkintojen jako 17.00 Kisatoimisto... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
62

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Joosua kirjoitti: Juskan tilalla (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
96

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on naisten easy-hockey-joukkue, joka treenailee talvisin ulkojäillä ja keväästä syksyyn sisäjäillä. Toimintaan voi ottaa osaa aina silloin kun jaksaa, haluaa ja ehtii taitotasosta ja iästä riippumatta.

Jutta kirjoitti: Jos kyydit saan kuntoon ni ehottomasti messissä! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
72

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Kalle kirjoitti: Juhanan tilalla (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
49

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Pete kirjoitti: Lähes kaksi vuotta kuntouteltu,katotaan tuleeko siitä pelaamisesta mitään tänään!T:#21 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
70

Kauppiaskiekko Nimenhuuto.com

Ammattimaisten maksalaatikonmyyjien kaatuiluvuoro.

Mika kirjoitti: Selkäjumi iski (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
71

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Petri kirjoitti: Moi, kuten Tero tuossa aiemmin laittelikin vaihdetaan tässä kohtaa AC Massan laskutusta ja vetovastuita. Terolle vielä isot kiitokset Massan asioiden hoitamisesta sekä piiskaamisesta huippukuntoon. Jatkossa allekirjoittanut vastaa Myllymäen Samin kanssa vuorosta ja Saalastin Samihan on ansioitune... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
47