Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 100 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, koripallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Pasi kirjoitti: Kentälle (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
39

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Antero kirjoitti: Huomioikaa poikkeuksellinen kellonaika! (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
107

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: maalintekoon (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
119

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Ilari kirjoitti: Moi, Sama vielä tännekin, koska kaikki ei ole fb-ryhmässä. Tämä kausi alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu, joten katseet ensi vuoteen. Vakiovuorohakemukset tulee jättää kaupungille huhtikuun loppuun mennessä ja siihen liittyen tarvittaisiinkin hieman taustatietoja porukan innokkuudesta. Siispä valit... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
53

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Andreas kirjoitti: Sormen pitäisi olla kunnossa tuun kokeilee (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
82

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Andreas kirjoitti: Sormen pitäisi olla kunnossa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Petri kirjoitti: En tiedä mihin aikaan ehdin mukaan.. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
23

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Pete kirjoitti: Buugin keittiö on suljettu, aamupalaa ei ole tarjolla. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
77

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Olli kirjoitti: Nimenhuuto toimii..... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
34

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Juhani kirjoitti: Moikka ! Tässäpä Vierumäelle lähtijöille; 10.05 - 11.05 2019 Jääleiri Vierumäki (matsi-pizzat- majoitus-aamiainen) Hintaan: - majoitus 60,00 € (parimökki 2 x 6-8henk.) - jäävuoro 10,00 € - pizzat ja aamupala 15,00 € (pizzat mökille ja aamiainen Wanha Sali) Elikkä koko paketti yht; 85,00 € (Juomap... (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
59

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin Palokan tekojäällä sitten kun jää valmistuu. Sitä ennen mennään halliolosuhteissa.

Sanna kirjoitti: Jos saan lastenhoidon järkättyä :) (27 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
48

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Harry kirjoitti: Matti onko sulla jossain ylhäällä,paljonko olet maksanut vuoroja tiskille? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
85

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Lauri kirjoitti: Herra nro 23 (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Juha kirjoitti: Jos ei tule 50+ sarjaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
74

HC Salivirta Nimenhuuto.com

Ammattikiekkoilusta "seuraavalla" "sarjatasolla" pelaava porukka.

Olli kirjoitti: Olettaen, että kyyti järjestyy (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
24