Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 103 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Kimmo kirjoitti: Jollei Pasi saa itteään kasaan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
36

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua maanantaisin klo. 21.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Petteri kirjoitti: Ilmoitan ajoissa jos en saa tytölle hoitajaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
38

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Harri kirjoitti: Jere - Sosso - Henkka Otto - Roope - Kosti Numi - Katainen Kosunen - Juho Tatu - Sakke Hextall (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
113

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: Jos tulee porukkaa.. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
118

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Tommi kirjoitti: Siivoan nimenhuutoa!!! Ne jotka eivät ole käyneet tapahtumissa viimeiseen puoleen vuoteen, poistetaan jotta nähdään kuinka paljon aktiivisia kerta kävijöitä pitää haalia lisää. Mikäli koet vääryyttä että sinut poistettiin niin ei kannata suuttua vaan laittaa minulle viesti niin lisätään sinut tak... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
29

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Toni kirjoitti: Onko kukaan hukannut punaiset hammassuojat. Löytyi hanskastani (5 päivää sitten)

Päivitetty 6 minuuttia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
90

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Sami kirjoitti: JaPalla käytössä myös MobilePay, millä voi jatkossa myös maksaa vuoron, jos niin haluaa. Numero on Virmasen numero 0505537372. Käteinen käy myös entiseen malliin. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
72

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on JYP Juniorien alla toimiva naisten easy-hockey-joukkue, joka treenaa maanantaisin klo 19.15-20.15 Palokan tekojäällä.

Okke kirjoitti: Tervetuloa pelitälleille Laukaan Peurunkaan 3.-4.11.2018! (Taso: naisten light tai classic) • 4 joukkuetta, kaikki pelaavat kaikkia vastaan. • Pelit 2 * 20 minuuttia, juokseva peliaika, erätauko 5 minuuttia jäällä/vaihtoaitiossa. Ei jatkoaikaa, suoraan voittolaukauskilpailuun tasatilanteessa. • V... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
36

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Markku kirjoitti: Perustelut: 1. Olen poissa Suomesta kiihkeimmän jääharjoittelujakson 22.11. – 20.2. 2. Vasemman vetonivelen takuuajan loppu ( 20 v ) alkaa olla lähellä ja sen jo tuntee keskivaratalon jäykistymisenä harjoittelun jälkeen. Pääasiassa selkäpuolella. Etupuolelle tekonivelessä oleva reilu väljyys ei o... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
71

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

juho kirjoitti: Harrin tilalle (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
78

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Petri kirjoitti: Varasijalla (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
28

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Mika kirjoitti: Tänään olisi tarjolla vuoro 16-17 Buugi areenalla. Mukaan mahtuu varmaan vielä 10 peluria eikä maksa mitään. Halukkaat vastatkaa tähän viestiin tai mulle tekstari 040 515 1148. T. Mika P. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
68

JaPa Harrastesarja Nimenhuuto.com

Moro, Tässä JaPan harrastesarjan ilmoittautuminen. Pyöritetään tätä kautta harrastesarjan pelit. Tänne tulle matsien aikataulut ja ilmoittautumiset normaaliin tapaan in tai out. t. Virma

Miika kirjoitti: Pieni epävarmuus, selkä venähti lauantain jäillä ja sit tarviis kyydin, anyone? (24 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

GabHawks Nimenhuuto.com

GabHawks on peliporukka jonka tarkoitus on pitää hauskaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Kyseinen jengi pelaa myös harrastekiekko turnauksia ja haaste pelejä.

Vesa kirjoitti: Tuun jos näyttää siltä, että toista veskaria ei löydy. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
108

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Jari kirjoitti: Seiskakoppiin jäänyt joltain (maalivahdilta?) iso musta paita. Otin mukaan niin ens viikolla saa jos joku paitaansa kaipailee. (26 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
50

Disepapat Nimenhuuto.com

Vähän käytettyjä pelaajia, helvetin huonoilla varustuksilla.

Olli kirjoitti: Nimenhuuto toimii..... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
37