Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jyväskylä

Jääkiekko - Jyväskylä

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka aloittaa pelaamaan paikallista NHL-harrastesarjaa ensi kaudella. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
16

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Killerin vuorolle muilta vakio kävijöiltä maksu on 180e / 6kk HUOM! MAKSU OLTAVA MAKSETTUNA 13.11.16 Kertakävijät maksavat 10e joukkueen tilille. Kertakäviät voivat ilmottautua tiistaisin klo 12.00 jälkeen jos vuoro ei ole täysi. Vuorolle otetaan 26+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Jukka kirjoitti: Tervehdys! Toivoisin pikaista suoritusta syksyn jäämaksun osalta. Tai ilmoitusta jos ei ole mukana! Kiitos ja hyvää kesän jatkoa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
55

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Varmaan turha mennä tänään pelaamaan. Ei ole kuntopoisiltakaan ketään menossa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

Kypärämäki Rangers Nimenhuuto.com

Kahden kaverin eräänä tylsänä sunnuntai iltana liikkelle laittama projekti. Tässä kun lähdettiin liikkeelle vähän myöhässä tähän kiekkokauteen, olisi meillä tarkoitus pelata tällä kaudella mahdollisimman paljon harkkapelejä ja muutama harraste turnaus. Harjoituspelejä otetaan ilolla vastaan.

Mauri kirjoitti: 50/50 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
16

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: mv... ja tonki toiseen? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
107

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Mauri kirjoitti: Panu tulee jos omia ei oo tarpeeksi (10 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joonas kirjoitti: tuun juoksemaan ympyrää ja jos sitä sattumalta osuis ees palloon kerran (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
106

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
31

jyKi E2-07 Nimenhuuto.com

Jääkiekko joukkue

Tommi kirjoitti: Moi, Ohessa tietoa JYPn järjestämästä Taitokerhosta: JYP Juniorit järjestää kaudella 2017-2018 LähiTapiola areenalla Taitokerhon maanantain ja tiistain iltapäivissä. Taitokerhon harjoittelun painopisteenä on pelaajien lajitaitojen sekä omatoimisen harjoittelun kehittäminen harjoituksissa käytettä... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
35

Are Old Capitals Nimenhuuto.com

Vuorolle otetaan 10+1 Aren pelaajaa. Vastustajana on HC KIV35 josta tulee toiset 10+1.

Jari kirjoitti: Laittakaapa itsenne jälleen inniin tai outtiin mahdollisimman pian. Tulisiko Tero toiseen päähän veskarix? Kyselkää kavereita mukaan jäille. Laitellaan lauantaina lisämiehistä kyselyä jos ei ole riittävästi. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

Jyväskylä Hockey Mobsters Nimenhuuto.com

Jyväskylä Hockey Mobsters pelailee tuota tarunhohtoista keskimaan NHL sarjaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Jani kirjoitti: Moro Äijät! Nyt on tänne sivu laitettu ja sinne sitten laitan reenit, pelit jne.. muistakaa käydä klikkaamassa IN tai OUT. Helpottaa huomattavasti. Kiitos! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
28

Keskimaan kiekko Nimenhuuto.com

Keskimaan kaukis on 1.1.2014 alkaen keskimaan kiekko. Kevät kausi pelataan pitkällä mailalla raskasta kumilättyä siirrellen.

Jan kirjoitti: Nyt keskimaalainen laita merkintä in/out, niin tiedetään ajoissa kuinka paljon tarvitaan vierailevia pelaajia!!! Kiitos (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
35

Team Wanhat Ketut Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue. Perustettu vuonna 1988. Pelailee kaikenlaisia harraste ja ystävyysotteluita. Lajit: Jääkiekko, Jalkapallo, salibandy, koripallo ja kaikenlainen liikunta.

Juhani kirjoitti: Onko mukaan lähtijöitä ? Hartolassa 19.08 katusählyturnaus. Kyselen lisää jos ollaan menossa. TF2 on jo ilmoittautunut. Jussi (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
54

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

Matias kirjoitti: Oon in (23 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
50

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Hei! Tuomo & kumppanit. Kuusakoski Oy:llä on oma kiekkoturnaus Jämsän jäähallissa lauantaina 25.3 klo 15.00-17.00. nyt on käynyt normaalisti että meitä ei ole kuin kymmen pelaajaa tulossa, yli puolet lupautuneista on perunut osallistumisen kummin kaiman nimipäivien ym. takia. Ollaan viihdereissu ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
57

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastejengi Pappakiekko! Tällä hetkellä pelaamme kerran viikkoon Laukaan Icecatillä ja tulevaisuudessa myös Killerin hallissa.

Jonne kirjoitti: Huomenna mahtuisi kenttäpelaajia Sketsihahmojen vuorolle Killerillä klo 8 aamulla. Ilmottautukaa halukkaat tähän niin lisään rosteriin. 10e kustantaa. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
55

BS Hockey Nimenhuuto.com

BS Hockey ry on rekisteröitynyt jääkiekkoliiton alainen harrastekiekkoseura. Seura on saanut alkunsa syksyllä 2012 muutaman kaveruksen halusta höntsäillä ja on nyt paisunut 23 pelaajan ryhmäksi. Tavoitteena on hauskan pito ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

Juuso kirjoitti: pääsen sittenki tulee (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
22

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Matti kirjoitti: Joensuun Musikat turnaus elokuusssa 40+ sekä 50+ , nimenhuudossa on turnaus avoinna. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
69

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Kimmo kirjoitti: Vuoro on Killerillä Kimmo Vesterinen, profiilikuva Kimmo Vesterinen Tänään torstaina klo 20.10 -21.00 olis Pet-pet jäillä tilaa n. 8-10 ukolle. Jos intoa on 20 min aikaa ( klo 18.10 mennessä ) ilmoita minulle textarina kiinnostus 0400-541441 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.