Jääkiekko Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seminaarinmäen Senators Nimenhuuto.com

Olemme Jyväskyläläinen harrastejoukkue, joka pelaa paikallista NHL-harrastesarjaa. Runkomme koostuu tällä hetkellä korkeakoululaisista (JAMK & JYU), mutta kaikki pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen tavoitteena on luoda hyvä yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tarkoitus on viettää aikaa hauskan harrastuksen parissa, saada uusia tuttavuuksia, kasvattaa kuntoa, ja pelata hyvää jääkiekkoa! Joukossamme on sekä kokeneita konkareita, että höntsätaustan omaavia. Kauden aikana pyrimme treenaamaan kerran viikossa, ja pelejä tulee kauden mittaan n. 20 kpl. Kesäkaudella käymme potkimassa futista kun suinkin ehdimme.

Henri kirjoitti: Meen maaliin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

Buugi Ravintola Nimenhuuto.com

Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team on iästä ja sukupuolesta avoin "höntsä" porukka jonka pääasiallisena lajina on Pipolätkä. Pelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Buugi Lähi- Tapiola Areenalla Jyväskylässä Killerillä. Pelien maksu on 5€ ja Buugin 12 kk asiakkaille ilmainen. Pelien yhteydessä pääsee tutustumaan vaihtuviin Buugin ja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin sekä tarjontaa Buugi Ravintola on Buugi Lähi-Tapiola Areenan ja Liikuntakeskus Buugin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola. Buugi Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallin ja liikuntakeskuksen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa arvostaville asiakkaille. Lounas arkisin klo 10.30-14 9,50EUR ja Buugin 12 kk asiakkaille 8,50EUR

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Buugi Ravintola Sport Team urheilujoukkueeseen. Buugi Sport Team o...

Kimmo kirjoitti: Onko pelejä vielä keväälle tiedossa? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Pipolätkä
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Foxies Ht Nimenhuuto.com

Foxies Ht on perustettu 2016. Ydinjoukkueella pelataan keskimaan NHL harrastesarjaa. Lisäksi joukkueella on Jäävuoro Killerillä tiistaisin klo 19-20. NHL sarjan pelaajille ilmoitetaan erikseen maksujen summat! Tiistain vuorolle NHL ja Vakkarikävijät ilmoittatutuu ajoissa vuorolle ennen maanantaita klo 18:00 (keltaisella ja punaisella värillä olevat pelaajat) ja ns. kertakävijät (vihreällä värillä olevat pelaajat) saa ilmoittatua maanataisin klo 18:00. ja jos vielä on vapaana paikkoja niin 21:00 jälkeen laitettaan extrapejaalista (valkoisella värillä) tiedustelua ja saavat ilmoittautua. Vuorolle otetaan 20+2. MAKSUT MAKSETAAN TILILLE Foxies Ht ry FI34 5105 0620 1014 05

Sami kirjoitti: Laitoin jukan in mutta Jarkko Hytönen tulee maliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
41

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Jyp -09 Nimenhuuto.com

JYP G1 Joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu kauden mittaan Jyvässeudun seurojen kesken pelattavaan Hippoliigaa sekä turnauksiin, joissa kohdataan muita Liigaseuroja - See more at: http://www.jypjuniorit.fi/fi/joukkueet/g1/#sthash.9NNRN5N3.dpuf

Seppo kirjoitti: Hola! Tänne lomalle on kantautunut tieto Jyp Junioreiden ilmoiittatuminen tulevalle kaudelle on avattu. Kauden hinta 650 + 40. 2010 ja 2011 syntyneet ilmoittautuu G junioreihin. 45 ensin ilmoittautunutta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Jyp Juniorit net- sivujen kautta. Jyp G 09/10 nimen... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Anssi kirjoitti: 50/50 in (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
127

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Sami kirjoitti: 2 mokea mannekiineilta (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
132

HC Hellmets Nimenhuuto.com

Hellmetillistä sähläystä urheilun merkeissä jo vuodesta 2011!

Hanne kirjoitti: KOKOUSKUTSU 17.9.2019 HC HELLMETS RY:N VUOSIKOKOUS Tiistaina 1.10.2019 klo 20:50 Tikkakosken jäähalli, Koulukatu 5, 41160 Tikkakoski Vuosikokouksen asiat: 1 Avataan kokous 2 Valitaan kokoukselle a)puheenjohtaja b)sihteeri c)kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d)ääntenlaskijat 3 Todetaan läsnäolevat ään... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
67

HC-KIV35 Nimenhuuto.com

HC KIV35 "jääkiekkojoukkue", jos pelailu hyvässä porukassa kiinnostaa, painetaan täysillä - kuitenkin kieli poskessa, niin ota yhteyttä! http://www.kiv35.net/joukkue.html Ei se voitto vaan kotoa karkaaminen!

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkojoukkue HC KIV35 hakee pelaajia mukaan turnauksiin ja harjoituksiin ...

Artsi kirjoitti: Eli tässä olis taas harkkapeli Hockey Mobstereita vastaa..sami vois vaikka muokata tapahtuman? (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
28

JaPa Nimenhuuto.com

Janokkaat Pakit

Pete kirjoitti: Pieni epävarmuus (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
72

hurricanesjkl Nimenhuuto.com

Vakiopelaajat in klo 12:00 mennessä, sen jälkeen varapelaajille avoin!

jeremias kirjoitti: Samuel mun paikalla (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
93

PAKKI Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa rennolla otteella. Kopin puheiden perusteella luulisi että osataan pelata, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Kaksi jäävuoroa viikossa, pelaillaan aina välillä ja saunaillat valitettavan harvinaisia.

Mikko kirjoitti: Vara2 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Ei asetettu
90

Night Hawks Nimenhuuto.com

Jyväskylän Night Hawks Team!

Mika kirjoitti: Vara (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
29

Ukkometsot Ry Nimenhuuto.com

Ukkometsot Ry on veteraanijääkiekko joukkue. Jäsenmäärä on rajoitettu Foha Ry jäsenseura

Jukka kirjoitti: Tähän tietoon pääsen mukaan. Pieniä muuttujia on vielä matkassa. (28 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
69

AC Massa Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoporukan vakiovuoro Killerin buugilla.

Ilkka kirjoitti: Löytyykö Massan maalivahti osastolta aamuvirkkua maalivahti? 6.12 klo.8 Buugilla olisi Kädettömien vuorolla mokelle tarve. Taso erittäin höntsää. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
46

Aamutiimi Nimenhuuto.com

Aamutiimi on pitkät perinteet omaava lätkäporukka, joka pohjautuu teräksen lujaan tekemiseen. Pelissä on hurjaa vauhtia, huikeaa taitoa, lähes yli-inhimillistä fysiikkaa. Kun muut nukkuvat tämä porukka on jo hallilla. Mottona toimii "Hampaat irvessä ja vaikka väkisin!"

Ilkka kirjoitti: Kaudella 2005–2006 NHL:ään tuli ensin AHL:ssä testattu puolisuunnikkaan muotoinen maalivahdin alue. Maalivahti voi pelata kiekkoa vain kyseisellä alueella tai maalilinjan edessä. Jos hän pelaa kiekkoa maalilinjan takana ja puolisuunnikkaan ulkopuolella, hänelle tuomitaan kahden minuutin rangaistu... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
79

Hoki Puumat Nimenhuuto.com

Hoki Puumat on naisten easy-hockey-joukkue, joka treenailee talvisin ulkojäillä ja keväästä syksyyn sisäjäillä. Toimintaan voi ottaa osaa aina silloin kun jaksaa, haluaa ja ehtii taitotasosta ja iästä riippumatta.

Petra kirjoitti: Ehdottomasti ehkä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Naiset
62

Kauppiaskiekko Nimenhuuto.com

Ammattimaisten maksalaatikonmyyjien kaatuiluvuoro.

Jarno kirjoitti: Mika kaljat! (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Sekajoukkue
61

HC Salivirta Nimenhuuto.com

Ammattikiekkoilusta "seuraavalla" "sarjatasolla" pelaava porukka.

Juha kirjoitti: Valkoinen sorron yöstä nouskoon, kuolema punaisille. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
25

Prohoki Nimenhuuto.com

Harraste höntsyä.

Jere kirjoitti: Tonin tilalla (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
46