Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Ei vissiin ketään tänään treeneihin tulossa? Auttaisko jos alku laitettas tuntia myöhemmäksi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
30

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Iris kirjoitti: Pesiskoulu 2017 Pesiskoulu alkaa Killan koulun kentällä, toukokuussa perjantaisin 17:00-18:30. Kaikki f- tytöt saavat käydä näissä treeneissä ja ohjaajana on Noa ja Aarne, eli tuttuja löytyy! Tämä ei maksa Kepen jäsenille mitään. Kesäkuussa treenejä on tiistaisin ja perjantaisin. Merkitsen pesisk... (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
15

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Moi Saimme järkättyä 1,5-2h käytännön koulutussession pesiskouluohjaajille. Mukaan olisi hyvä saada myös kaikki apuvalkut ja apuvalkuksi aikovat (c-/vanhempi d-ikäiset ja vanhemmat halukkaat). Pistättekö viestiä eteenpäin asap omien joukkueidenne apuvalkuille ja jos tiedätte että muita halukkaita... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
34

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Ajankohtaista buffa-asiaa tiedoksi. "Semmoinen päätös tehtiin hallituksessa että ostetaan jatkossakin wilhelmiä, laatikoittain oreganosta. Tämä tarkoittaa sitä että makkarat maksaa 1,5€ paketti joukkueille. Myyntihinnaksi päätettiin 2€ per maggara. Käytännössä toimitaan niin että kukin joukkue me... (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
20

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
21

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.