Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Kalle kirjoitti: Tuun vähän myöhemmin paikalle. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
31

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Aika monta IN/OUT klikkausta puuttuu. Käykäähän ilmoittautumassa. (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
24

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Seuralta viestiä: Kepen syyskokous lähestyy.. (HUOM!!Muuttunut aika.) Kokous pidetään kotipesässä 29.9 klo.19->> Kokouksessa valitaan Kepen hallitukseen uusia edustajia sekä puhutaan seuran toiminnasta. Tervetuloa! T.Jani (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
30

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Mikon viesti: Hei. Laittakaa pikapuolin osallistumisenne turnaukseen, niin tiedän tuleeko Keravalta yksi vai useampi joukkue. Myös lisenssittömät ja pesiskoululaiset ovat tervetulleita! (21 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
15

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
22

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.