Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Miehet Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (20€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Reenit ois jos ois tulijoita (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
33

KePe - E- ja F-pojat Nimenhuuto.com

Terho kirjoitti: Moi! Tämän iltaisen vanhempainillan muistio löytyy Nimenhuudosta, Kuvat ja materiaalit-kansiosta. -Miikka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
39

KePe - D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Me seurassamme haluamme, että viihdyt treeneissä ja että joukkueessasi/ryhmässäsi on hyvä ilmapiiri. Tärkeää on myös, että saamme palautetta treenien sisällön ja valmennuksen osalta. Anna kyselyssä aidosti palautetta hyvin ja huonosti hoidetuista asioista. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suo... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
18

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kaikki tytöt mukaan tänne. Sarjoihin osallistumismitalit on luvassa tytöille. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
11

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
19

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.