Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Oisko kyytiä saviolta kellään tarjota? (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
30

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Jani! Pääseekö Oiva teidän kyydillä Lahteen perjantaina? Suuret pahoittelut kaikille eilisestä unohtuneesta buffavastuusta,olen ollut pahassa flunssassa koko vkon ja työssä haastetta yritysvaihdon myötä, joten kovalevy jo niin täynnä...Korvaan vuoroni, kertokaa mikä päivä se olisi,,, unohdin tark... (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
23

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Moi La 10.6 pelissä sinisillä toimitsijatehtäviä: Kuusimaa Buffa, Vuojärvi kirjuri, tulostaulu Mouhu, takarajatuomari Kainulainen. Kolmoselta puuttuu tuomari. Käsi pystyyn kuka ottaa homman haltuun? Muistattehan katsoa listalta omat vuoronne jatkossakin, kiitos. Terveisin Anu (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
35

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Iris kirjoitti: Hei kaikille! Kesän treenitauko on 20.6.-12.7. Tänä aikana käykää ulkoilemassa, uimassa, juoksemassa ja heittelemässä palloa sekä mahdollisuuksien mukaan lyömässä. Tämän jälkeen heinäkuun loppu katsotaan osallistujien mukaan. Vedän treenit, jos treenaajia on vähintään 4 tulossa. Katsotaan tapausk... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
15

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
21

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.