Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Vaihtavat kotipesään mattoa, mutta mahdutaan varmaan jompaan kumpaan reunaan (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
31

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Veeti on flussassa ja kovassa yskässä. Jää siis harkat huomenna väliin ja en uskalla luvata pääsemistä sunnuntain peliinkään..toivottavasti saatte jonkun muun. T.Anne (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
38

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Hermanni kirjoitti: Moi. Mennään f-poikien kanssa treenaamaan huomenna ja tiistaina Koivikkoon kello 17-18.30. E-pojat voivat hyvin tulla mukaan, jos huvittaa. Mikko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
24

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Iris kirjoitti: Hei kaikille! Kesän treenitauko on 20.6.-12.7. Tänä aikana käykää ulkoilemassa, uimassa, juoksemassa ja heittelemässä palloa sekä mahdollisuuksien mukaan lyömässä. Tämän jälkeen heinäkuun loppu katsotaan osallistujien mukaan. Vedän treenit, jos treenaajia on vähintään 4 tulossa. Katsotaan tapausk... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
15

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
21

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.