Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Ville kirjoitti: Tuun jos selkä on ok. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
29

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Lumi kirjoitti: Pesäpallovarusteiden kirpputori tiedoksenne. https://www.facebook.com/groups/956566934463160 (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
23

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Pesäpallovarusteiden kirpputori tiedoksenne. https://www.facebook.com/groups/956566934463160 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
14

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Pesäpallovarusteiden kirpputori tiedoksenne. https://www.facebook.com/groups/956566934463160 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
19

KePe tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.