Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Miehet Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (20€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Saitko tänään jäsenmaksu- ja toimintamaksulaskun? Jollet niin ole hyvä ja ilmoittaudu täällä: https://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/ Maksuthan oli jäsenmaksu 20€ ja toimintamaksu 190€ eli yhteensä 210€/vuosi. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
33

KePe - E- ja F-pojat Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei. E-pojille on nyt täällä nimenhuudossa pdf-tiedosto, jossa on ohjeet joulutauon omatoimiseen harjoitteluun. Se löytyy kuvat ja materiaalit -osioista. Sinne pitäisi päästä myös tästä linkistä https://cdn-files.nimenhuuto.com/team_files/62452/809056_TmUYWm2WpA_original.pdf?1513535113 Hyvää joul... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
39

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kaikki tytöt mukaan tänne. Sarjoihin osallistumismitalit on luvassa tytöille. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
14

KePe - D-pojat Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Moi! Käykää kaikki ilmoittautumassa in/out harjoituspeleihin 17.3. Hyrylässä ja 14.4. Lahdessa. Laittakaa myös alustava ilmoittautuminen Alueleirille Laitilassa 8.-10.6.2018. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
20

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
18

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
18