Pesäpallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kerava

Pesäpallo - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Ville kirjoitti: Hei kundit! Toi saunailta-homma. Eniten ääniä sai perjantai 24.2, mut meitä nyt on vaan viis ilmoittautunutta sinne, kun Kallekin jää mielummin töihin sinä iltana. Keksitäänkö parempi ajankohta, niin että saadaan enempi väkeä mestoille vai miten tehdään? Onko Mikko/Lasse messissä? (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
29

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Väinö kirjoitti: Moikka Leireille ei ole oikein lähdössä tarpeellista määrää porukkaa. Saataisiinko kasaan jengi edes la 10.6 päivään? On toki G-ikäisten mutta muutama F varmasti mahtuisi mukaan... Olisi varmasti hieno kokemus... Tai jos vielä emmitte muita leirejä niin tänään vielä ehtii merkinnät tekemään. Lait... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
21

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Su 19.2 ja Su 26.2 treenit peruttu. Nikkari on kiinni hiihtolomaviikon. Muistakaa käydä klikkaamassa pelaajat IN/OUT tenavaleirille ja alueleirille Nimenhuudossa! Ilmoittautuminen leireille tapahtuu jo 1.3, jolloin myös ensimmäiset pelipassit tulee olla maksettuna. Päätämme osallistumisesta ilmoi... (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
17

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Iris kirjoitti: Hei! Vähäisen osallistujamäärän ja talviloman alkamisen vuoksi tämän viikon sunnuntain treenit perutaan. Seuraavan kerran treenit 5.3.! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
14

KePe tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.