Jalkapall Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi. Aamun harjoitukset perutaan. Keli on hieman kirpeä nappiksille, joten yritetään ensi viikonloppuna uudelleen. Toivotaan että silloin päästään vielä pelaamaan tuo suunniteltu matsi. Kohta voi muutenkin jo alkaa hommailemaan sisäkenkiä. Seurataan kuitenkin tuon koronan liikkeitä ja toimitaan s... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
30

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Meiltä pyydettiin apuvoimia Lahti Socceriin Lahden Poikien joukkueisiin. Turnaus on tulevana viikonloppuna , molemmat päivät. Huomenna olisi yhteisharjoitukset klo 18-19:30 kisapuistossa. Tarve on kuusi pelaajaa joten innokkaimmat pääsevät mukaan. Laitatteko viestiä että pääseekö mukaan vai ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
21