Jalkapall Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu, vapaaehtoistyö ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Asikkala

Jalkapall - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
22

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi. Nyt meillä on seuran treenipaitoja kokoja 128 ja 140. Ne pelaajat, jotka ovat jo jäseniä, eikä ole paitaa saaneet, saavat siis paidan. Ne, joilla paita jo on, mutta haluaa uudemman version, on mahdollisuus ostaa. Kuvan ja hinnan näkee nettisivuilta. Joitain suurempia kokoja löytyy Teivaisen ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
28

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Tervehdys, Talvi alkaa vaikeuttamaan ulkona olemista joten nyt on aika siirtyä sisälle. Eli huomenna harjoitukset klo.9:30-11:00 liikuntahallilla. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
27

FC Asikkala pojat 04 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Hei Nanna ja Jarkko Virtanen! Mikähän on se aktiivinen viestintäkanava nyt kesällä 2017? Tapahtumiin pitäisi lisätä kesä-heinäkuun taitteen Lahden jalkapalloturnauksen tiedot! Hoitaakohan näitä sivuja kukaan? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
26