Jalkapall Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu, vapaaehtoistyö ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Asikkala

Jalkapall - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi. Keskiviikon treenit on peruttu, kun molemmat valmentajat ovat estyneitä. Marko ja Jussi (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
30

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Huomiselle olisi tarve muutamalle 07 pojalla, laittakaa viestiä ketkä pääsisivät. -Juho- (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
25

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
22