Jalkapall Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: spr, ensiapu, vapaaehtoistyö ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Turnauksessa pelataan 8:lla pelaajalla, pääseekö turnaukseen? Onni H, Joonas K, Eino P, Voitto ja Toivo? Nici? jesse&jere? Oskari ja Tuisku? (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
31

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Huomiselle olisi tarve muutamalle 07 pojalla, laittakaa viestiä ketkä pääsisivät. -Juho- (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
22

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
21