Jalkapall Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu, vapaaehtoistyö ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Asikkala

Jalkapall - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Olosuhteiden vuoksi perutaan harjoitukset huomiselta. (26 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
29

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Huomiset treenit perutaan keliolosuhteiden vuoksi. Liikuntahallin vuorot alkavat pyörimään ensi maanantaista lähtien, mutta elämme sään mukaan. Mikäli tekonurmella on olosuhteet inhimilliset niin pyrimme olemaan ulkona, mikäli ei niin siirrymme sisälle. Ilmoitamme nimenhuudon välityksellä. T... (26 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
26

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
22

FC Asikkala pojat 04 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Hei Nanna ja Jarkko Virtanen! Mikähän on se aktiivinen viestintäkanava nyt kesällä 2017? Tapahtumiin pitäisi lisätä kesä-heinäkuun taitteen Lahden jalkapalloturnauksen tiedot! Hoitaakohan näitä sivuja kukaan? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.