Jalkapall Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
202

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi. Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki tapahtumat on toistaiseksi peruttu. Kun tilanne rauhoittuu ja muuttuu, jatketaan pelaamista. Yritetään pysyä terveenä! Marko ja Jussi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
31

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Meiltä pyydettiin apuvoimia Lahti Socceriin Lahden Poikien joukkueisiin. Turnaus on tulevana viikonloppuna , molemmat päivät. Huomenna olisi yhteisharjoitukset klo 18-19:30 kisapuistossa. Tarve on kuusi pelaajaa joten innokkaimmat pääsevät mukaan. Laitatteko viestiä että pääseekö mukaan vai ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
25