Jalkapall Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Muhos

Jalkapall - Muhos

PonPa0607t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Sanna kirjoitti: Hei vaan! Harjoitustauko alkaa olemaan lopuillaan, huomenna alkaa siis harjoitukset. Harjoitella pitäisi, koska ihan pian, 6.8. on piirisarjan turnaus Pudasjärvellä. Siihenkin pitäisi nyt ilmoittautua täällä nimenhuudossa, vähintään 10 tyttöä tarvitaan mukaan. Lisäksi täällä nimenhuudossa on tapa... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
26

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Matias kirjoitti: Matias ei pääse tänään paikalle (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
31

PonPa 02- 03 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme muhoslainen tyttöjen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 2002 ja 2003 syntyneitä tyttöjä. Pelaajia meillä on Muhokselta ja Utajärveltä, Pelasimme vuonna 2016 harrastesarjaa ja mestaruussarjaa (piirisarjaa kovimmassa sarjassa) Lisäksi kävimme Kokkolaturnauksessa heinäkuussa (5 päivää) Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Osapelaajista aloitti 2014 syksyllä ja osa aloitti 2015 kesällä. Nyt saimme vielä kolme uutta pelaajaa syksyllä 2016. Ensi kesän alustava tavoite on pelata piirisarjaa ja käydä kahdessa kesäturnauksessa. Nyt talvella pelaamme futsalsarjassa. Huom! Jos tulet esim. Oulusta, emme vaadi sinua käymään kaikissa harjoituksissa. Houkuttele pelikaverin mukaan, vaikka 3 kaveria. Kimppakyydillä Oulusta kulkeminen on helpompaa. Voit ottaa yhteyttä 0400- 436546 Asko Lampinen

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Viimeiset harjoitukset Urheilusalissa kaikuu valmentajan ankara ääni, juniorit parhaansa yrittää, toinen toistaan jo taitavampi on. On kolmen vuoden tarina tullut päätökseen, viimeisen kerran, pienen joukkueen viimeiset pelaajat, seisovat ankaran valmentajan edessä. Viimeisen kerran valmentaja ka... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
15

ponpa10p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

Markus kirjoitti: Markuksella muutaman viikon tauko jalitsusta..lonkkanivelen tulehdus.. (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
41

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jutta on kokenut nyt jäävänsä jälkeen isompien treeneissä ja päätti jatkaa vain oman ikäisten sarjassa. Kiitos valkulle kun sai Juttaki treenata teidän kans talven. Jos poistat meidät tästä nimenhuudosta. Mirka Huovinen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
23

ponpa-jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on tarkoitettu pääasiassa 2012 -syntyneille lapsille, ja siellä aloitetaan tutustuminen kuningaslajiin kerran viikossa pidettävissä harjoituksissa.

Juha kirjoitti: Hei, Pidetään jalkapallokoulu tällä viikolla normaalisti torstaina, mutta sen jälkeen parin viikon lomatauko eli harjoitukset jatkuvat 27.7. T. Juha ja Mirja (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
35

Balloriinat Nimenhuuto.com

Muhoksen Balloriinat on kesällä 2013 perustettu naisten harrastejoukkue, joka hakee uusia jäseniä. Pyrkimyksenä on kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Balloriinat kuuluu Ponkilan Pantterit -jalkapalloseuraan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! :) Kiitos kaikille pelikavereille kaikista yhteisistä hetkistä! :) Me muutettiin nyt Kajaaniin ja maanantaina alan käymään FC Melun reeneissä! Elikkä pelikentillä tavataan vaikkakin eri porukoissa! ;) Lähinnä sen takia ilmoitin että jos Mari saa poistettua minut tästä ryhmästä! :) (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
35

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

Matti kirjoitti: 21.5 pelattavaksi merkitty TP-47-PonPa peli on siirretty pelattavaksi 13.5 Klo:16.00 Peli pelataan lappiahallissa huonon kenttä tilanteen vuoksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
46

ponpa1011t Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Hei! Kesätauko alkaa olemaan lopuillaan ja treenit alkavat pyörimään jälleen tulevalla viikolla. Muistakaa tulla ja ilmoittautua:) Muistakaa myös ilmoittautua mahdollisiman pian elokuun ensimmäisen viikonlopun miniliiga-turnaukseen joka pelataan kempeleessä joko lauantaina tai sunnuntaina. Tähän ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
18

ponpa06p Nimenhuuto.com

Miko kirjoitti: Mikolla jäi toissa iltana tekonurmelle musta-harmaa Umbron verkkatakki, oiskohan kukaan sattunut poimimaan talteen? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
40

ponpa0405t Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei kaikki Kokkolaan lähtijät!! Menipä vähän tipalle, lomalla. Taristakaahan, että mukana on ainakin: -Makuualusta, makuupussi, tyyny halutessa -Pelikamppeet (pelipuvut, nappikset, sääärisuojat, pelisukat, verkkapuku, juomapullo) -Lääkkeet jos käytössä ja jokaisella hyvä olla särkylääkettä jota o... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.