Jalkapall Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Muhos

Jalkapall - Muhos

PonPa0708t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Elli kirjoitti: Elli on maanantaina Oulussa ja reenit jää väliin. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
23

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Olli kirjoitti: Hei. Keskustelimme kesän treenitauosta valmennuksen kanssa ja päätimme seuraavaa. Treenitauko alkaa Särkänniemi Cupin jälkeen 2.7. ja kestää 30.7. asti. Poikkeuksena tilanne, jos lähdemme 14.7. pelattavaan Kemin turnaukseen niin silloin pidämme ohjatut treenit torstaina 12.7. Kemin turnaukseen la... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
36

PonPa 02- 03 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme muhoslainen tyttöjen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 2002 ja 2003 syntyneitä tyttöjä. Pelaajia meillä on Muhokselta ja Utajärveltä, Pelasimme vuonna 2016 harrastesarjaa ja mestaruussarjaa (piirisarjaa kovimmassa sarjassa) Lisäksi kävimme Kokkolaturnauksessa heinäkuussa (5 päivää) Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Osapelaajista aloitti 2014 syksyllä ja osa aloitti 2015 kesällä. Nyt saimme vielä kolme uutta pelaajaa syksyllä 2016. Ensi kesän alustava tavoite on pelata piirisarjaa ja käydä kahdessa kesäturnauksessa. Nyt talvella pelaamme futsalsarjassa. Huom! Jos tulet esim. Oulusta, emme vaadi sinua käymään kaikissa harjoituksissa. Houkuttele pelikaverin mukaan, vaikka 3 kaveria. Kimppakyydillä Oulusta kulkeminen on helpompaa. Voit ottaa yhteyttä 0400- 436546 Asko Lampinen

Joukkue etsii pelaajia

Leena kirjoitti: Heips! Tässä tulee #SOME-asiaa: Seuralle on perustettu Instagram-tili käyttäjänimellä @ponkilanpantteritry Nyt sitten kaikki äkkiä seurailemaan ja aktiivisesti somettamaan :) Lisäksi olemme suunnitelleet Facebook-sivuston perustamista PonPa:lle, johon tarvitsisimme mielellään jokaisesta joukkuees... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
15

ponpa10p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

Sari kirjoitti: Hep! Huomenna ma 7.5. ei treenejä. Jatkamme kuitenkin niin että sekä ma ja ke pidetään treenit. Minä tai meiltä Henkka voi olla apuna toisena päivänä, mutta aiemmin ilmoitetusta poiketen myös maanantaisin voi meiltä tuleva valmentaja olla paikalla. Rohkeasti vain mukaan! (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
30

ponpa-jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on tarkoitettu pääasiassa 2012 -syntyneille lapsille, ja siellä aloitetaan tutustuminen kuningaslajiin kerran viikossa pidettävissä harjoituksissa.

Juha kirjoitti: Hei, voisiko joku vanhemmista vetää harjoitukset 21.5.? Juhalle tuli meno, jota ei saatu sovittua muulle päivää ja itse olen reissussa koko viikon. T. Mirja (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
26

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

Leena kirjoitti: Hei muistutuksena kaikille tämä: jos et ole vielä käynyt kirjautumassa kannustajaksi, niin vielä ehtii hyvin mukaan tälle vuodelle kerryttämään Ponkilan Panttereiden tukipottia! Seuroille maksettava Kannustajat-tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kukin seura kerää Kannustajia ja Kannust... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
31

Balloriinat Nimenhuuto.com

Muhoksen Balloriinat on kesällä 2013 perustettu naisten harrastejoukkue, joka hakee uusia jäseniä. Pyrkimyksenä on kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Balloriinat kuuluu Ponkilan Pantterit -jalkapalloseuraan.

Heidi kirjoitti: Moi! Osaakohan vielä veikata, että millon siirrytään ulos pelailee? Pitäs työvuoro toiveet ilmoittaa 12.4. mennessä kesäkuun alkuun asti niin voisin toivoa. Tai jos ois jotain tietoa jo, että minä päivänä harkat tulis olemaan ulkona (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
29

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jutta on kokenut nyt jäävänsä jälkeen isompien treeneissä ja päätti jatkaa vain oman ikäisten sarjassa. Kiitos valkulle kun sai Juttaki treenata teidän kans talven. Jos poistat meidät tästä nimenhuudosta. Mirka Huovinen (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
1

ponpa06p Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Meidän kyytiin mahtuu ainaki pari poikaa (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
32

ponpa1011t Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: HOXHOX, tänään treeneissä olleet, tarkistakaa verkkatakit, Seelian verkkatakkia ei löytynyt, takissa lukee SEELIA V. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
18

ponpa0405t Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: Tällä lähtee tilaus huomenna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
34