Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moi, On siis kevät kuljen hakaniemen rantaa.... Kevät tulossa ja mieli tekee jo kentälle, laitoin ensi viikon maanantaista alkaen treenejä tekikselle. Saimme vakiovuorot ma klo17:30-19 ja ke klo17:30-19, keskiviikoksi meille koko kentän vuoro eli siellä voidaan treenata ison kentän pelejä.... Mut... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
36

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Helmi kirjoitti: Tuun jos ehin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
26

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Heips! Teksti keusoten sivuilla on aika selkeää luettavaa, KAIKKI aikuisten harrastustoiminta niin sisällä kuin ulkonakin on keskeytettynä 31.3.2021 saakka. Ja vaikka meikäläinen uhoaakin kansalaistottelemattomuudella ja muulla vastaavalla, niin kyllä tässä tosipaikan tullen mennään kiltisti vira... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
51

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka! Vaikka tällä hetkellä kaikki toiminta ikäluokallamme on pandemiasta johtuen seis, niin luotamme vahvasti siihen että ensi kesänä taas harrastetaan ja pelataan kuningaslajia jalkapalloa. Laitan nimenhuutoon tapahtuman, johon toivon jokaisen, siis JOKAISEN reagoivan. Laittakaa itsenne In, m... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
26

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Onko harkat todella kaksi tuntia?! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
41