Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Mikko kirjoitti: 50/50 ehdinkö töistä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
44

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Reetta kirjoitti: Mä vielä epävarma (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
33

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Pjs Nimenhuuto.com

Tervetuloa 3-6 vuotiaille tarkoitettuun jalka pallokouluun. Hinta on kuukaudessa 10€. Pjs eli pornaisten jalkapalloseura.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako Jalkapallo tule harjoittelemaan jalkapalloa. Löytyykö muita 3-6 ...

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Halki, Pornainen
Sekajoukkue
1

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Tomi kirjoitti: Pienellä varauksella (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
47

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka kaikille! Kevätkierrokset saatiin viime viikolla pakettiin molemmilla peliryhmillä. Pelit menivät hyvin. 2006 syntyneiden 8v8 sarjassa sijoituksena lohkon toinen sija, tasapisteillä ykkösen, FC Kirkkonummen kanssa. Hienosti maalintekijätilastossa Elias sijalla neljä, 10 tehtyä maalia. Sarj... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
31

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
31

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Todnäk myöhässä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
35