Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Pornainen

Jalkapall - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Moi! Valmennustiimi kokoontui talven osalta tiistaina. Koska kaikki löytämämme talvisarjat oli pienellä kentällä, päätimme järjestää talven pelit itse. Meillä on kerran kuukaudessa hallivuoro Järvenpäässä (su klo 9-10) ja käytämme jokaisen vuoron harkkapeliin. Onko halukkuutta tämän lisäksi pelat... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
33

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: en ole varma kerkeänkö treeneihin... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
39

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Jarkko kirjoitti: 50/50 jos töiltä kerkeää (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
54

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi, Opel-liigan peli ensi viikolla on poikkeuksellisesti torstaina. 23.8.2018 klo 18 (paikalla 17:30) Vantaalla Rajakylän tekonurmella. (lähellä Campo Centerin säbähallia) Tämä lähinnä muistutuksena jos ette ole vielä huomanneet nimenhuudossa. -Jari (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
33

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Nuppu kirjoitti: Kunnan yleisurheilumestaruuskisat samaan aikaan kentällä.....eli ei varmaan käy tämä, (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
39

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! Hesa-cup jatkuu TORSTAINA kello 14.00 jatko-ottelulla. Ottelua alkaa klo 14.00 ja paikka on Laajasalon tekonurmi 42B. Ollaan paikalla 13.20 ja ne jotka ovat mahdollisesti jossain toisaalla pelaamassa, tulevat pikavauhtia paikalle, kun ehtivät. Zemppiä kaikille. Juha (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
13