Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Terhi kirjoitti: tulen myöhässä (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
33

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 35 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Eetu kirjoitti: Eetu tarvitsisi tännekin kyydin, jos on pelaamassa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
42

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Pjs Nimenhuuto.com

Tervetuloa 3-6 vuotiaille tarkoitettuun jalka pallokouluun. Hinta on kuukaudessa 10€. Pjs eli pornaisten jalkapalloseura.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako Jalkapallo tule harjoittelemaan jalkapalloa. Löytyykö muita 3-6 ...

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Halki, Pornainen
Sekajoukkue
1

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Moi! Todellinen ryöstö on oikea termi kuvaamaan Halku FC suoritusta maanantai-iltana Koivusaaressa. 0-0 tasapelissä oli vahva voiton maku, varsinkin kun goal-line thecnology tai sen puuttuminen pelasti meidät kerran ja Matias hoiti muutaman pahan tilanteen lisäksi myös pilkun tyylillä. Fc:n meno ... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
48

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Tarvii kyydin. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
31

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Heippa! Laitatteko kaikki vanhemmat minulle s-postilla seuraavat tiedot osoitteeseen merieliisa@gmail.com: *lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi sekä s-posti osoite.* Ostamme pelipassit kootusti seuran kautta. Joukkueen kausimaksujen osalta laitan illalla vielä viestiä, niin saadaan joukkueel... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
32

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Todnäk myöhässä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
35