Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Jos selkä kunnossa (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
32

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Vielä HESA CUPista: TORSTAINA meillä jatkuu jokatapauksessa jatkopelit, periaatteella kerrasta poikki eli voitolla jatkoon ja tappiolla pienelle kesälomalle! Santeri joutui jäämään flunssan takia pois, ikävä asia, mutta täysin ymmärrettävä vallitseva tilanne huomioiden, pikaista paranemista joukk... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
34

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Hou! Piiiitkän piiiitkän odotuksen ja taapertamisen jälkeen vitosen peli asettui uomiinsa ja Heinolan porukka pestiin upein 9-1 numeroin. Ensimmäinen puoliaika oli todellinen näytös 6-0 lukemin ja toinen jakso pelattiin hakien pelikuntoa siinä hyvin onnistuen. Harmillisesti kahden maalin Jonin (t... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
44

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka kaikille. Seuran rahastonhoitaja on laittanut liikkeelle laskuja seuran jäsen, kehittämis- ja olosuhdemaksuista. Aiemmin nämä kaikki ovat sisältyneet joukkueen keräämään kausimaksuun, joka taisi olla viime vuonna 200 eur, ja kerättiin siis 4 erässä. Olemme aiemmin siis jokaisen pelaajan os... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
23

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Heippa! Laitatteko kaikki vanhemmat minulle s-postilla seuraavat tiedot osoitteeseen merieliisa@gmail.com: *lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi sekä s-posti osoite.* Ostamme pelipassit kootusti seuran kautta. Joukkueen kausimaksujen osalta laitan illalla vielä viestiä, niin saadaan joukkueel... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
36