Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Pornainen

Jalkapall - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Moikka! Tilaus on lähdössä. Tilaukseen tulee Pelipaita Adidas Squad 17 / Squadra 17 (naisten / miesten, valinnan mukaan) Kotipaita punainen, vieraspaita musta https://www.stadiumteamsales.fi/Product/List/121809/125764#product_4824477_ https://www.stadiumteamsales.fi/Product/List/121809/125764?shS... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
29

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Hyvää päivää, hyvät kanssaihmiset, Vuosi 2017 oli vauhdikas, pelejä, turnauksia ja treenejä riitti ja hauskaa tuntui olevan. Oli tiukkoja pelejä ja onneksi harvemmin ei niin tiukkoja pelejä, Hesa Cup oli mielestäni ja mitä olen jutellut poikien kanssa, niin vuoden kohokohta. Tänään on vuoden 2017... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
40

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Poe Rava Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen yhteisjoukkue hyvässä hengessä aktiivisesti eteenpäin pyrkien! Haluatko mukaan? Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Sami Löf lof.sami@outlook.com

Päivi kirjoitti: Moi! Tänne oli jäänyt tapahtumia roikkumaan, kaikki on siirretty talveksi Helmien Nimenhuutoon. Jos jossain tapahtumassa on alaikäraja, siitä kerrotaan kyllä. Kaikkeen kannattaa ilmoittautua :) T. Päivi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
23

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Moi!!!! Upea porukka, hieno fiilis, mahtava reissu. Ja vaikka putoaminen sunnutaina hetken kirpaisi ikuista kilpailijaa, niin toisaalta en ole vielä koskaan eläessäni katsonut valioliigamatsin (Liverpool - City) kanssa samaan aikaan Tinder-matchejä (päivänsankari hoiti), jota nyt siis tein turnau... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
49

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi, tänne nimenhuutoon on nyt lisätty kaksi uutta dokumenttia. Toinen on kooste meidän budjettiarviosta tulevalle vuodelle, ja toinen on vakuutustodistus seuralle. Nyt tämä vakuutusasia on kiireellinen. Varsinkin niille ketkä lähtevät tulevana lauantaina pelaamaan futsalia. Lopputalven futsal-pe... (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
32

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Pelikausi päättyi runsas kuukausi takaperin ja syksyn pelit sujuivat viimeistä lukuunottamatta hyvin. Silloin muuan Hanna Salminen pelasti meidät ikävältä vajaalla pelaamiselta. Ja vaikka Akillekselle hävittiinkin, syksyn pelien saldo oli hyvä. Tulevan talven futsalmatseja on jo täällä nimen... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
24

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Moi Käyttekö päivittämässä pelaajatiedot, kiitos. Ainakin sukunimi puuttui. t.Harri (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.