Jalkapall Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Pornainen

Jalkapall - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Minna kirjoitti: Heippa, Tässäpä ALUSTAVA ohjelma talviliigaan :) https://cupdom.com/games/?316 -minna- (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
38

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Poe Rava Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen yhteisjoukkue hyvässä hengessä aktiivisesti eteenpäin pyrkien! Haluatko mukaan? Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Sami Löf lof.sami@outlook.com

Päivi kirjoitti: Muistattehan että nyt talvikauden ilmoittautumiset Helmien Nimenhuutoon. Tänään treenit Parkkojalla :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
23

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Kaverit houkuttelivat Lassin Futuraan pelaamaan, joten ura HalkU:ssa päättyy tältä erää. Joppe ja Lassi kiittävät kuluneista vuosista ja suuntaavat jatkossa harjoitusmatkat hieman toiseen suuntaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
33

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Heps! Viimeviikolla heitettiin laatumatsi kyykkää vastaan ja 0-1 tappio tuli mallikkaalla pelillä. Parkkojan kenttä ei välttämättä suosinut kumpaakaan jengiä, meidän peli kärsi huonosta alustasta aivan samoin kuin mahdollisten nousijoidenkin. Toivotaan, että Parkkojalla on ensi kaudella sellainen... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
43

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei, Tervetuloa Opel-liigan P06 lopputurnaukseen Tuusulan urheilukeskukseen 23. ja 24.9. Tapahtumassa on myös buffet sekä arpajaiset, jossa on loistavat palkinnot (mm. lahjakortteja seuraaviin yrityksiin: trampoliinipuisto Rush, Huimala, FlamingoSpa, Confetti, McDonalds, Burger King, Subway sekä ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
32

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: KAHVIOPALAVERIN KOOSTE Timo hoitaa paikalle katoksen, pöytiä, grillin, kaasun, sähkön, kahvinkeittimen BUFFA: töissä koko päivän: Sanna Savusalo Sanna Tanskanen MUUTAMA LISÄÄ BUFFAN TARJOTTAVAT Vähäkangas, pullaa ja karkkia Pajunen, porkkanakakku, GL,L Tanskanen, mokkapaloja Felt, mokkapaloja Kai... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
32

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! Huomiseen Lahden peliin tarvittaisiin vielä muutama ukko. Jos kyyti on ongelma, mun autoon mahtuu Matiaksen ja itseni lisäksi 3 tai 2, jos Eetu tulee mun kyydillä. Yt. Juha (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.