Jalkapall Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, jääkiekko, joukkuevoimistelu, harrastekiekko, sähly, urheilu, lentopallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Tikkakoski

Jalkapall - Tikkakoski

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
55

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

Tuukka kirjoitti: Lomaillaan tämä- ja ensiviikko. Tullaan sen jälkeen kyllä harjoituksiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
35

Tikka JP05 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005 syntyneille pojille.

Kalle kirjoitti: Moikka. Sunnuntaina 18.2 klo15:00 olisi vanhempainpalaveri ensi kesään liittyen. Kaikkien ensi kesänä pelaavien vanhempia toivotaan paikalle jotta pystytään tekemään kesään liittyen suunnitelmat. Paikkana Tikkakosken liikuntahalli. Janne Haapavirta (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
16

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moikka! Saku oli vahingossa ottanut Laurin tavarat jotka olivat samanlaisessa S-marketin pussissa kuin hänellä. Tuo torstain harkkoihin ne...löytyyköhän Sakun tavarat jostain? :) -Mikko (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
31