Jalkapall Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
51

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lomaillaan tämä- ja ensiviikko. Tullaan sen jälkeen kyllä harjoituksiin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
19

Tikka12-13 Nimenhuuto.com

Tikan 12-13 syntyneiden oma futisjoukkue! Kaikki ovat tervetulleita opettelemaan pallon kanssa toimimista hauskassa ympäristössä. Harjoituksissa on lajiharjoitteita, pelejä ja kilpailuita. Pyrimme antamaan lapsille kipinän liikunnalliseen harrastukseen!

Toni kirjoitti: Harkat peruttu 3.3.2019 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Sekajoukkue
32

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Ira kirjoitti: https://youtu.be/rX-RGEoAstQ Tikka/PaRi Huima 0 - 1 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
31