Jalkapall Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
51

Tikka12-13 Nimenhuuto.com

Tikan 12-13 syntyneiden oma futisjoukkue! Kaikki ovat tervetulleita opettelemaan pallon kanssa toimimista hauskassa ympäristössä. Harjoituksissa on lajiharjoitteita, pelejä ja kilpailuita. Pyrimme antamaan lapsille kipinän liikunnalliseen harrastukseen!

Oliver kirjoitti: Oliver Hänninen pitää kesätauko jalkapallosta ja palaa heinäkuun puolivälin jälkeen harkkoihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Sekajoukkue
34

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
19

FCB Tikkakoski Nimenhuuto.com

Aaron kirjoitti: Aaron ei pääse 11.6. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Sekajoukkue
28