Jalkapall Töölö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Töölö ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, futis, lentopallo ja innovointi.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Töölön Taisto Nimenhuuto.com

Töölön Taiston edustusjoukkueen ilmoittautumiset tapahtumiin.

Aleksi kirjoitti: Saki in (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
37

Cassufutis 2018 Nimenhuuto.com

Moikka! Tervetuloa Cassufutiksen tiimisivulle täällä Nimenhuuto.com:ssa. Muistathan päivttää osallistumistietosi jokaiselle treenikerralle erikseen aina viimeistään treenejä edeltävänä perjantaina. Terkuin Joanna

Aino kirjoitti: Moikka! Vähäisen osallistujamäärän vuoksi peruutamme ensi maanantain 24.9. treenit. t. Aino (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Töölö, Helsinki
Ei asetettu
30

Cassufutis 2017 Nimenhuuto.com

Hello! Welcome to Cassu's football team site here at Nimenhuuto.com. Please remember to sign up for every weeks football session on the preceding Friday at the latest. Should you have any questions, just write your message on the team site wall! BR, Joanna

Joanna kirjoitti: HI! We have organized three additional training sessions: Mon, September 18th and 25th and Mon, October 2nd. Please make sure to update your attendance status to "In" or "Out" at the latest on Friday morning through this link: https://cassufutis2017.nimenhuuto.com/events/10090672 BR, Joanna (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Töölö, Helsinki
Miehet
47

HJK City03 Keltaraita Nimenhuuto.com

Helsingin jalkapalloklubi HJK ry:n aktiiviharraste- ja harrastejoukkue 2003 syntyneille pojille. Mukana vajaat kolmekymmentä urheilullista pelaajaa. Osallistutaan piirisarjaan, talvisarjoihin ja turnauksiin aktiiviharrastaja- ja haastetasolla.

Markku kirjoitti: Mikäli sunnuntain peliin tarvitaan vielä lisää pelaajia, niin Joel on valmis ja halukas pelaamaan. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Töölö Munkkiniemi
Pojat
44

TöölönPallo Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: KOTIPELI, Pöytäkirja meidän vastuulla (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsngin Töölö
Miehet
26

WäSy Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Jos wäsy ei pelaa divarissa, musta se harrastesarja isolla kentällä tai harrastemestaruussarja 7+1 voisi toimia, sen verran iso rinki kuitenkin eikä ole säätöä lisenssien kanssa, ja löytyy paidatkin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
31

Deportivo de Töölö Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos ei duunia (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
16