Jalkapall Riistavesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riistavesi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ac Barca 11-12 Nimenhuuto.com

Ikäluokan 2011-2012 ryhmä harrastaa jalkapalloa Riistavedellä. Mukana on noin 15 innokasta jalkapallon ystävää, jotka harjoittelevat jalkapallotaitoja sekä liikunnallisia perustaitoja pelien ja leikkien muodossa. Ryhmässä on mukana sekä tyttöjä että poikia. Ryhmän mukana harjoittelee myös 2008-2010 syntyneiden tyttöporukka, joka pelaa eri ikäluokissa sekä erillisissä tyttöjen turnauksissa.

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
18

Ac Barca 07-08 Nimenhuuto.com

Iloista jalkapalloa Riistavedellä (06) 07-08 syntyneille pojille ja tytöille. Treeneissä harjoitellaan jalkapallon pelaamista sekä monipuolisia liikunnan taitoja. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seuraava peli 12.7.klo 15:00 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
20

Ac Barca 13-14 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Treeneissä harjoitellaan: 1 vastaan 1 tilanteita. Vastustajasta tulisi päästä ohi harhauttamalla. Olemme aiemmin käyneet vartalo- ja askelharhauttamista. Tästä linkistä voi katsoa ennakkoon ja harjoitella kotona https://www.youtube.com/watch?v=tUlpPz0unZc (40 sekuntiin asti) Syöttö laitaan -> kul... (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
21

AC Barca JKKI40 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Miehet
32

Ac Barca 2015-2016 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
22