Jalkapall Riistavesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riistavesi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Riistavesi

Jalkapall - Riistavesi

Ac Barca 07-08 Nimenhuuto.com

Iloista jalkapalloa Riistavedellä (06) 07-08 syntyneille pojille ja tytöille. Treeneissä harjoitellaan jalkapallon pelaamista sekä monipuolisia liikunnan taitoja. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
21

Ac Barca - Nelonen Nimenhuuto.com

Harrastefutisjoukkue 4 divarista, joka pelaa pelinsä Vartialassa. Treenit ympäri vuoden 2krt viikossa Kuopiossa ja Vartialassa. Kotikenttänä Vartiala. Valmentajina Veli-Matti Heikkinen / 0504106927 Antti Heiskanen

Jukka kirjoitti: Kiitos kaudesta 2016. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017 toivottaa Jukka Venäläinen kentän laidalta (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Miehet
31

AC Barca 03 Nimenhuuto.com

Riistaveden ja sen lähialueen jalkapalloseura. Seuran 03-joukkueella treenit 2-3 kertaa viikossa (Kesällä Vartialassa ja talvella koulun salissa ja Kuopio-hallissa). Lisäksi pelaamme harjoitusotteluita lähialueen seuroja vastaan. Pelataan mm. piirisarjaa: http://www.palloliitto.fi/ita-suomi/

Heikki kirjoitti: Tänään ei harjoituksia, koska ei porukkaa.... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Ei asetettu
10

AC Barca JKKI40 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Riistavesi
Miehet
28