Jalkapall Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Hanko

Jalkapall - Hanko

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

Nicholas kirjoitti: när börjar 08 ha seriematcher? (28 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
24

FC HIK 05-06 Nimenhuuto.com

Joukkueemme harjoitukset maanantaisin klo 17.30-19.00 ja torstaisin klo 17-18.30 rukki arenan takakentällä

Marcus kirjoitti: Heippa! Päätettiin Marcuksen kanssa ottaa ainakin toistaiseksi vähän taukoa jalkapallosta. Kaunis kiitos valmentajille ja muille toimihenkilöille....teette tärkeää työtä. Terv. Anna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
30

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: Rasmus R och Edwin K får spela idag så klick in eller ut om ni kommer med. Häls.Tommy (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
25

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 23.09.2017 klo 15:00. Viking Motel Lasitehtaankatu 6, 10900. Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 18.09.2017 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko@gmail.com Sun ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
38

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
29

FC HIK P01 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Hej alla! Som ni kanske märkt så uppdaterade jag igår nimenhuuto med tråkig information. Skickat även till spelarna igår via whatsapp. Tar det ännu så här för säkerhetsskull. Alltså var vi tvungna att ge wo till torsdagens match mot Akilles då så många spelare är borta av olika skäl och vi inte f... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
18

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
22

FC HIK P09-10 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Peetu sivussa 2-3 viikkoa (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
24

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.