Jalkapall Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Hanko

Jalkapall - Hanko

FC HIK 05-06 Nimenhuuto.com

Joukkueemme harjoitukset maanantaisin klo 17.30-19.00 ja torstaisin klo 17-18.30 rukki arenan takakentällä

Jammu kirjoitti: Hei kaikille pelaajille ja vanhemmille. Tässä hieman tietoa tulevalle kaudelle 2018. Valitettavasti ryhmämme on sen verran pieni ( -05 8 pelaajaa ja -06 9 pelaajaa) että joudumme yhdistämään joukkueet tulevalle kaudelle. Vuonna 2019 -05 joukkue pelaa jo kuitenkin 11v11. Tulevalla kaudella pelaamm... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
22

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Tiistaina 26.12 ei harjoitella. Hyvää Joulua kaikille (27 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
25

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: Muistakaa laittaa itseenne sisään 28.10 treeneihin. Aiheet treeneissä on: futsal pelipaikat, futsal säännöt, SEURAVA KAUSI KETKÄ JATKAA VARMASTI, peliä + vähän naposteltavaa. Jos unohdin jotain niin BASSE täydentää. Ja muistakaa peli kamppeet päälle tähän treeniin. Kom ihåg att sätta er in till t... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
22

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 23.09.2017 klo 15:00. Viking Motel Lasitehtaankatu 6, 10900. Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 18.09.2017 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko@gmail.com Sun ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
38

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
24

FC HIK P01 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Hej alla! Som ni kanske märkt så uppdaterade jag igår nimenhuuto med tråkig information. Skickat även till spelarna igår via whatsapp. Tar det ännu så här för säkerhetsskull. Alltså var vi tvungna att ge wo till torsdagens match mot Akilles då så många spelare är borta av olika skäl och vi inte f... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
17

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
12

FC HIK 10-12 Nimenhuuto.com

FC HIK 2010-2012 syntyneille pejaajien joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Anteeksi, että en vastannut, mutta ohjelman ilmaisversiossa ei voi ilmoittaa päättymisaikaa. Laitoin seuraavaan harjoitukseen iilmoitus kohtaan alkamis ja päättymisajan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
22

FC HIK P09-10 Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: Hei ja hyvää vuotta 2018! Infoa vanhemmille: Palloliitto vaatii, että jokaisella pelaajalla on oltava väh. korttelipassi ja voimassa oleva vakuutus. Joissain seuroissa seura hoitaa nämä asiat, meillä ei. Korttelipassin 5e hoitaa joukkue, mutta jos lapsella ei ole vakuutusta hinta 4 euroa, niin il... (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
24

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.