Jalkapall Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kamppailu, handboll käsipallo, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC HIK 11-12 Nimenhuuto.com

FC HIK 2011-2012 syntyneille pejaajien joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Suomi-saksa pelistä: puheenjohtajalta tuli viesti, että tarvitaan 26 junnua saattamaan pelaajat. Yhtenäisenä vaatteina toimii hyvin Meidän joukkueen pelipaita ja paidan alle olisi hyvä laittaa jokin lämmin paita. Tämä on aika ainut laatuinen kokemus junnuille, joten koittakaa tulla ja jos ette pä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
29

FC HIK 08-09 Nimenhuuto.com

Tuleva vuosi mennään 08-09 ryhmällä. Valmentajina Janne B ja Fredda +vielä yksi hakusessa.

Fredda kirjoitti: Joku ehkä otti vahingossa Williamin juomapullon kotiin treeneistä. Voitteko tarkistaa ja ilmoittaa vaikka tänne ja ottaa se mukaan seuraaviin harjoituksiin kiitos (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
27

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Tumpin kanssa jaetaan teille postilaatikkoihin tänään joka vuotiset joulukalenterit. Hinta 5€/kpl tilitetään kalenterit joukkueen tilille. Joukkueella 200kalenteria myytävänä yritämme jakaa niitä tasan kaikille,kaikille ei ehkä nyt tule(riippuu löydwtäänkö postilaatikko) kysymyksiä jos tulee saap... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
25

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
24

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi kaikille, Onnea päättötodistuksen saaneille sekä lukuvuoden suorittaneille! Muistakaahan ilmoittautua in/out manantain harjoituksiin ja tiistain peliin sekä muihinkin tapahtumiin☀ Ystävällisin terveisin, Milko (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
25

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
25

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Syyskokous 2018 Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 08.12.2018 klo 18:00. Cuplishalli Teollisuuskatu 4, 10900 Hanko. Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 1.12.2018 sähköpostitse osoitteeseen suncityh... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
36

FC HIK P10-11 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Kokoontuminen klo 9:40, onko kaikilla kyyti? Omaan autoon mahtuu Alexin ja Arthurin lisäksi vielä pari pelaajaa (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
30

FC HIK06-07 Nimenhuuto.com

Elmer kirjoitti: Om tummen blir bra tills dess. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
24

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23