Jalkapall Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääpallo, salibandy, jääkiekko, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
21

IPS Harraste Nimenhuuto.com

Ympärivuotista harrastefutista Imatralla. Tarkempaa tietoa toiminnasta joukkueen sivuilla https://imatranpalloseura-fi.directo.fi/joukkueet/miesten-harrastefutis/

Mika kirjoitti: Tuun reilu 20 min. Myöhässä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
46

IPS P07-P08 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran vuosina 2007-2008 syntyneiden poikien joukkue. Joukkueeseemme kuuluu sekä enemmän että vähemmän tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavia pelaajia. Uusia pelaajia otetaan mukaan! Ole yhteydessä joukkueenjohtajiin, jos kiinnostaa liittyä joukkueeseen.

Petri kirjoitti: Seura on linjannut, että kaikki joukkueet siirtyvät käyttämään Nimenhuudon tilalla MyClub -palvelua. Alla ohjeet miten jokaisen tulee menetellä päästäkseen mukaan MyClubiin. Nimenhuuto tulee olemaan vielä jonkin aikaa käytössä, mutta toivottavaa on, että jokainen luo itselleen tunnukset MyClubiin... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
46

IPS T05 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2007

Sanna kirjoitti: Imatran Palloseura seuraa Suomen Palloliiton liittohallituksen torstaina 12.3.2020 antamaa suositusta kilpailu- ja harjoitustoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Turnaus- ja harjoitustoiminnan keskeytys astuu voimaan välittömästi ja jatkuu ainak... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
21

Imatran Palloseura P9 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran 2011-syntyneiden joukkue.

Mika kirjoitti: Joukkuejako sunnuntaille: Punainen: Roope Timofei Anton Perttu Kosti Leo Edvin Musta: Nooa Oiva Valentino Peetu Onni Maksim Lauri Jaakko (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
33

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 1. Tuplajuusto (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
30

IPS T09-11 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Hei kaikille! Jätetään Nimenhuuto unholaan ja siirretään kaikki tiedotus jatkossa MyClubiin, jossa osa onkin jo, ryhmä on T06-08, mutta kaikki voivat liittyä ryhmään. 1. https://imatranpalloseura.myclub.fi/flow/login klikkaa linkkiä 2. Valitse joko "Ota jäsentili käyttöön", jos olette huoltajana ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
16

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: https://www.imatranpalloseura.fi/uutiset-2/kotikikkakilpailu/ Kotikikkakilpailu alkaa nyt! Lähetä oma videosi Santerille whatsapilla numeroon 0407613723. Parhaat videot palkitaan IPS:n seuratuotteilla. Ohjeet kilpailuun: Nyt ei kilpailla siitä kuka on taitavin ponnauttelija tai laukoja, vaan siit... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
46

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tarja kirjoitti: Pääseuran aloitteesta otamme joukkueessa käyttöön uuden myClub-palvelun, mikä korvaa käytössä olevan Nimenhuuto-palvelun. Pidän ainakin 15.3. asti kunnossa molempia palveluita, jotta näemme, että palvelu pelaa ja kaikki pääsevät käyttämään myClub-palvelua. Saat uudesta palvelusta aktivointilinkin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
24

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Harkat lisätty tiiistaille klo 19:00-20:15 ja torstaille klo 17:45-19:00 (Huom ei 21.9)! Harkoissa pidetään tauko 5.10 alkaen hallikauden alkuun. Talvikauden harkoista myöhemmin lisää. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
21

PEPO-IPS Yj P06 Nimenhuuto.com

PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran vuonna 2006 syntyneiden kilpajoukkue

Katja kirjoitti: Heinäluun kuukausimaksut Keräämme kuukausimaksun vielä heinäkuulta, jatkoa tarkastelemme myöhemmin. Maksut joukkueen tilille FI16 5620 0920 4162 36 heinäkuun loppuun mennessä. Bräysy 80eur Hackman 80eur Laitinen H 59eur Laitinen E 80eur Pietikäinen 80eur Pohjonen 7,07eur Rots 80eur Rännänen 80eur... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
27

PEPO-IPS Yj P05 Nimenhuuto.com

PEPO:n ja IPS:n vuonna 2005 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Eelis kirjoitti: 2.ryhmä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
35

PEPO-IPS B-junnut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kun sarjapaikka on varmistettu, niin mennää tämä viikko kevyemmin ja perutaan perjantain harjoitus (ips edustuksen peli perjantaina). (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
28

IPS P10 Nimenhuuto.com

Jaro kirjoitti: IPS 2010 joukkueen harjoitukset ja muut tapahtumat on peruttu toistaiseksi. Lisää informaatiota Imatran Palloseuran verkkosivuilta ja Facebook-sivulta. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
31

IPSP15 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Voi mennä huomenna pelaamaan Husseinin ja kumppaneiden kanssa olettaen ettei muilla vuoroa siellä. Ei tehdä kuitenkaan omin päin tapahtumia tänne. Käyttäkää vaikka viestitoimintoa. Poistan tapahtuman. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
21

IPS Witch Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Meillä lätkä pelit kausalassa.. Tuun ku kerkeen.. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
22

Imatra Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Imatra
Miehet
3