Jalkapall Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Imatra

Jalkapall - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Hei, Alla tiivistettynä tulevien C-ikäluokan joukkueiden toiminnasta kaudella 2017-2018. P14-joukkueen (2004) (IPS/PEPO yj) 2018 valmennus: Jari Enbuska, Timo Ikonen, mahdollisesti (Ismo Penttilä, Marko Liikanen) riippuen heidän poikien joukkueesta Muut taustat: vielä avoinna Avoimet harjoitukset... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
35

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Sanna kirjoitti: Hei! Seuran järjestämä maalivahtikoulu jää tämän viikon jälkeen tauolle. Viimeinen harjoituskerta pidetään sunnuntaina 24.9. Hallikauden aikana maalivahtiharjoittelua jatketaan joukkueiden harjoitusten sisällä valmentajien kanssa erikseen sovitulla tavalla ja ajalla. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
18

ipsb-pojat Nimenhuuto.com

Treenaamisen, sitoutumisen ja postiivisuuden kautta tuloksiin!

Jouni kirjoitti: Muistakaa merkata ketkä on tulossa ensi sunnuntain peliin.Merkatkaa klo.15:00 mennessä päivän harkkoihin oletteko tulossa vai ei päivän treeneihin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Lauri kirjoitti: Hei! Seuran järjestämä maalivahtikoulu jää tämän viikon jälkeen tauolle. Viimeinen harjoituskerta pidetään sunnuntaina 24.9. Hallikauden aikana maalivahtiharjoittelua jatketaan joukkueiden harjoitusten sisällä valmentajien kanssa erikseen sovitulla tavalla ja ajalla. Terveisin Santeri Piirainen (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
43

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
26

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kati kirjoitti: Joukkue pitää siis harjoitustaukoa koko lokakuun. Aviasport aukeaa 30.10. ja sillä viikolla aloitamme talvikauden harjoitukset hallissa. Lokakuun harjoitukset on poistettu täältä nimenhuudosta, mutta kenttäaika on meille varattu, joten omatoimisesti tai porukalla voi ilman muuta kentälle mennä ti... (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
36

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tiistaisin voi käydä 05 tyttöjen treeneissä 16.15-17.45 Karhumäen tekonurtsilla. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
32

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Harkat lisätty tiiistaille klo 19:00-20:15 ja torstaille klo 17:45-19:00 (Huom ei 21.9)! Harkoissa pidetään tauko 5.10 alkaen hallikauden alkuun. Talvikauden harkoista myöhemmin lisää. (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
22

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
8

IPS04 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! Huomiseksi pallopoikia edustuksen peliin klo 15.00 Aviassportille! Tulossa ainakin Vili, Akseli ja Nico! Vielä ainakin tarvitaan 1kpl. Paikalle viimeistään klo 14.40. Tero (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
23

IPSP05 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Niklas on matkoilla USA:ssa elokuun. Takaisin harjoituksissa syyskuun alusta. Tsemppiä peleihin! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
64

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
25

IPS P10 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Tiedote vanhemmille! Santeri Piiraisesta uusi junioripäällikkö Piiraisen työsuhde toteutetaan oppisopimuskoulutuksella yhdessä Pajulahden urheiluopiston kanssa Santeri Piirainen aloittaa elokuun aikana Imatran Palloseuran uutena junioripäällikkönä. Hän korvaa tehtävässä aiemmin toimineen Vesa Ste... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
34

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.