Jalkapall Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Imatra

Jalkapall - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Siiri kirjoitti: Muistutus Jos on oma vakuutus (joka kattaa kilpailu ja peli tilanteet) niin vakuutuksesta todistus jojoille marraskuun loppuun mennessä, muuten hankitaan ja laskutetaan Palloliiton vakuutus... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
19

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Hei, Alla tiivistettynä tulevien C-ikäluokan joukkueiden toiminnasta kaudella 2017-2018. P14-joukkueen (2004) (IPS/PEPO yj) 2018 valmennus: Jari Enbuska, Timo Ikonen, mahdollisesti (Ismo Penttilä, Marko Liikanen) riippuen heidän poikien joukkueesta Muut taustat: vielä avoinna Avoimet harjoitukset... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
41

Imatran Palloseura P11 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran 2011-syntyneiden joukkue.

Santeri kirjoitti: Hei! Järjestämme seuran sisäisen E-tason valmentajakoulutuksen ma 6.11. klo 16:30 - 20:30 Aviasport Areenalla (kokoustila ja halli). Tilaisuus on maksuton. Toivoisimme että koulutukseen osallistuisivat valmentajat, jotka eivät ole viellä käyneet kyseistä koulutusta. Koulutus tarjoaa perusedellety... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
21

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Lauri kirjoitti: Moi kaikille, Joulu tekee tuloaan ja uudet lisenssit ja vakuutukset täytyisi taas hankkia ensikaudelle. Keväällä päätetyn 30 euron kuukausimaksun johdosta jokainen pelaaja maksaa itse lisenssin sekä vakuutuksen joukkueen tilille. Lisenssin ja vakuutuksen hinta varmistuu lähiviikkoina. Viime vuonn... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
35

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kati kirjoitti: Kiitokset kaikille kannatusjoukoille kaudesta ja erityiskiitos vielä äideille kauden päätösmatsista! Harjoitukset alkavat viikolla 44 taas Aviasportilla. Harjoittelemme torstaisin klo 18.30-19.30 ja sunnuntaisin klo 16.30-17.30. Lisään harjoitusajat nimenhuutoon lähiaikoina. Seuraavan kauden kuuk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
30

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Muistattehan, että marras-joulukuun maksu erääntyy 31.10. (80€) ja se tilinumero oli: FI82 5620 0920 4358 06. Viitenumerot pysyivät samana, mutta jos se on hävinnyt voi sitä kysellä minulta puh. 040-8476695 T:Jaana (22 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
35

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
26

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Harkat lisätty tiiistaille klo 19:00-20:15 ja torstaille klo 17:45-19:00 (Huom ei 21.9)! Harkoissa pidetään tauko 5.10 alkaen hallikauden alkuun. Talvikauden harkoista myöhemmin lisää. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
22

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
8

IPSP05 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Muistutus pelaajien vakuutuksista! Jos pelaajalla on oma, kilpaurheilun kattava vakuutus, pelaajalle ei oteta vakuutusta Palloliiton kautta. Tässä tapauksessa vakuutuksen osuus huomioidaan pelaajan kausimaksussa (-40€). Omasta vakuutuksesta tulee ilmoittaa JA LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTILLA TODISTUS PÄIVI... (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
53

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
30

IPS P10 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Hei! En tänään valitettavasti päässyt harjoituksiin, koska olen torstai-iltapäivään asti suorittamassa oppisopimuskoulutukseen kuuluvaa lähikoulutusjaksoa. Vielä valitettavampaa on, että kuulemma poikien käytöksessä tämän päivän harjoituksissa oli ollut "normaalia" enemmän harjoitustapahtuman tur... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
38

IPSP15 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! Sivut päivitetty olemme IPSP15 Alla uusi kirjautumissivu! ipsp15.nimenhuuto.com Tero (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
23

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.