Jalkapall Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Ossi kirjoitti: Ossi jää pois treeneistä migreenin vuoksi. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
27

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
59

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset.

Viljami kirjoitti: Lopullinen kokoonpano meidän joukkueen osalta on nyt tässä, Eirasta tulee mukaan 3 pelaajaa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
37

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Pihla kirjoitti: Pihla tulee suoraan Sirkus Finlandiasta treeneihin ja saattaa myöhästyä hieman treenien aloituksesta. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
41

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Moi! Tässä joukkuejaot by Akke 2020 Helsinki Cupiin. Valkoinen: Felix S Espen L Verner S Emppu Hugo M Tuomas T Walter S Peliohjelma: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/naytajoukkue.php?joukkue=170319 Sininen: Alvar h Emil Y Aapo P Eemil H Samuel L Samu N Miro N Peliohjelma: https://helsinkicup... (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
44

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Kiitollisuus! Se on ensimmäinen tunne, joka tulee mieleeni näistä yhteisistä vuosista. Yhdessä poikien kanssa olemme kokeneet ilot, surut, onnistumiset ja pettymykset. Tämän takia jalkapallo onkin erinomainen kasvualusta ihan kenelle tahansa. Kävin läpi viimeisten kausien tuloksia valmennuksellis... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
42

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

Larun höntsäfutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa Larun höntsäfutisryhmään! Kontaktintaso: höntsä eli säärisuojat voi jättää kotiin. Kaikki tervetulleita! Pelit - ”vakiovuoro” keskiviikkoisin Ruukinlahden puistossa klo 17.30. - ex-tempore pelit samalle päivälle? 8 ilmoittautujaa klo 12 mennessä -> pelit järjestetään.

Antti kirjoitti: Huom! Tänään poikkeuksellisesti pelit Pajalahden puiston hiekkakentällä Hesa Cupin takia. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
87

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: Kokkolassa 8-9.8 KKI55 Dicken aloittaa lauantaina Iltatähteä vastaan klo 12. Muut joukkeet meidän lohkossa ovat Ilves, PuPa ja PPV/Gnistan. Linkki ohjelmaan https://www.palloliitto.fi/jkki-55/ottelut?group=5 (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
54