Jalkapall Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lauttasaari

Jalkapall - Lauttasaari

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj07.fi

Eemeli kirjoitti: Moi. Keltaiset, aktiivisuutta kaivataan! Ilmoituksia Kiitos! T. Mikko (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
73

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Moi kaikille! Nyt tulee hieman pitkä viesti, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti. Aiheet: 1) Kesän ulkomaan turnaus 2) Peleihin ilmoittautuminen 3) Kuvaus maanantaina 13.11. 4) Yhteinen futisleiri keväällä 2018 5) Vanhempainillan muistio 1) Olin maanantaina tapaamassa Eiran ArosCupen toimik... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
41

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Mikko kirjoitti: Moi, MUISTUTUS Joukkuekuva otetaan klo 18.30 - valmiina kuvausvaatteet päällä 15min ennen HUOM! - sinivalkoinen kotipelipaita - alaosana siniset shortsit tai Jako-verkkarit - vanhemmat odottavat kuvauksen ajan hallin päädyssä -> ei tulla ottamaan omia kuvia samalla Pelaajat jaetaan suurinpiirtein... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
50

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Aku kirjoitti: Hei PPJ WEST 05 pelaajat ja vanhemmat! Talvikauden treenivuorot pyörähtävät taas syysloman jälkeen käyntiin. Nimenhuudosta löytyvässä talvikauden infossa jo kerrottiinkin, että talvikauden lokakuun 2017 - maaliskuun 2018 harjoitusmaksu on 75€/kk per pelaaja. Harjoitusmaksulla katetaan kenttävuoro... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
40

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: Itsenäisyyspäiväturnauksen ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.11. Eli laittakaa kaikki IN tai OUT ennen sitä! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
45

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Elis kirjoitti: Elis teloi eilen jalkansa ja ortopedi kirjoitti viikoksi sairaslomaa sekä jalkapallosta että koululiikunnasta. Elis osallistuu keskiviikkona joukkuekuvaukseen. Yst.terv. Niina (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
61

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
13

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Terve kundit, moni on kysellyt maksuista. Ensinnäkin jässärien jälkiperintä meni hyvin ja maksuja sekä viime talven treenimaksuja kertyi yhteensä yli tonni. Tämän talven Lauttasaaren treenit Eterahallissa tai siis sponsorin mukaan Erkkerihallissa: 120,- koko talvi ja kertamaksu 10,- Tällä pyritää... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
53

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.