Jalkapall Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Palokka

Jalkapall - Palokka

PaRi T0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antaa mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com Jojoltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Tommi kirjoitti: Lauantain 20.1 treeni-peli on peruttu... Vastustajalla tullut tupla-buukkaus (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
28

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Ari kirjoitti: Su 21.1. Ekstraharkka perutaan. Pelitapahtumia Vehkahallilla. T: Ari Koskinen (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
31

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös G-poikien peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com joukkueenjohtajamme Sanna Salo, p. 040 752 4945 / sanna.maria.salo@gmail.com Jojoiltamme saat tietoa mm. harjoitusajoista, pelaamisen kustannuksista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Eino kirjoitti: Hei! Nyt on sitten kauden ensimmäiset treenit takana ja pojilla oli selvästi intoa ja energiaa tauon jälkeen. Parina muistutuksena sen verran, että muistakaa ottaa oma pallo ja varusteet mukaan harjoituksiin. Jonkin verran jouduin tänään puuttumaan häiriökäyttäytymisiin harjoitusten aikana. Toivo... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
37

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Kaisa kirjoitti: Hei! Tiedoksi Intersportin kauppiaan viesti, kuvissa ja materiaaleissa löytyy tarjous suksipaketeista. Talvi tuli onneksi myös Keski-Suomeen ja kouluissa aloitetaan luistelu sekä hiihto. Tavaraa on vielä hyvin jäljellä suksissa kuin perusluistimissa. Liitteenä on junioireille tarjous suksipaketei... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
37

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Eva kirjoitti: Hei kaikki! Ilokseni voin tiedottaa, että varustevastaavan hommaan on lupautunut Tiina Aho :) Kiitos siitä hänelle! Varustetilauksen kanssa etenemme siten, että nyt jokainen katsoisi varusteet läpi ja arvioisi ensi kesän tarpeen. Yhteistilaus kerätään kasaan helmikuun alussa ja tilaus laitetaan e... (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
47

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
27

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
30

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
20

Pari P06 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: TÄRKEÄÄ MUISTUTUS VAKUUTUKSESTA Kaudella 2017 11-vuotiaiden poikien Palloliiton vakuutusmaksu oli 4€/poika, mutta kaudella 2018 12-vuotiaiden poikien Palloliiton vakuutuksen hinta on 40€/poika. Jos teillä on jo pojallenne vakuutus, niin tarkastakaa omasta vakuutusyhtiöstänne, korvaako lapsen vaku... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
29

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Tere, Pelipaikka ryhmät on nimetty nimenhuutoon Semi turnauksen kohtaan. Sieltä voi jokainen katsoa pelaajan pelipaikan tähän turnaukseen. Jokaiselle pelaajalle tulee yksi huilivuoro, jolloin saadaan peliaika jalkapalloon sopivammaksi. Huilivuorot kerrotaan pelaajille menomatkalla bussissa. Turna... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
29

PaRi T03 Nimenhuuto.com

H-P kirjoitti: Puttipajan kynttilöiden myynti toteutetaan 21.9.-15.10.2017 välisenä aikana. Esitteen välissä kaikilla on kaksi lappua: myyjän tilaus- ja koontilista. Koontilista toimitetaan Sarille joko paperisena tai sähköpostilla viimeistään 15.10.2017.(paperisena Anskulle harkoissa, sähköpostilla sari.hyvone... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
28

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Heippa kaikki! On aika kerätä seuramaksu vuodelle 2018. Tänä vuonna seuramaksu on perheen 1. lapsesta 145 € ja seuraavista 130 €. Maksu peritään kahdessa kahdessa erässä; tammikuussa 100 € ja huhtikuussa 30/45 €. Maksattehan summan (100 €) joukkueen tilille ke 24.1. mennessä. Tili: FI31 4600 2220... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
42

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: JOULUTAUKO HARKOISTA 24.12.-7.1.2018. TREENAILKAAHAN SUKLAAN SYÖNNIN LOMASSA! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
15

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Vilho kirjoitti: Asustetilaukset lähti juuri eteenpäin. Johanna (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
27

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.