Jalkapall Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Palokka

Jalkapall - Palokka

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Väinö kirjoitti: TALVILIIGA JA KOMEETTOJEN TURNAUS Talviliigan otteluohjelma on nyt selvillä, katsokaa tiedot tapahtuman kohdalta. Se missä joukkueessa kukin pelaa selviää viikonloppuna. Osallistumme lisäksi su 12.11 Komeettojen järjestämään pieneen turnaukseen Vehkahallissa. Käykää ilmoittamassa alusta IN/OUT ni... (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
32

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös G-poikien peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com joukkueenjohtajamme Sanna Salo, p. 040 752 4945 / sanna.maria.salo@gmail.com Jojoiltamme saat tietoa mm. harjoitusajoista, pelaamisen kustannuksista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Ville kirjoitti: PaRin seuratuote valikoima laajenee PaRin T03 joukkueen toimesta:) Nyt on tilattavissa PaRin sateenvarjoja upeassa kelta-mustassa värissä! Sateenvarjo on laadukas, iso golf sateenvarjo, halkaisijaltaan 130cm (normaali varjo n.90cm). Erittäin hyvä Suomen sateissa niin kentän laidalla kuin muutenki... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
40

PaRiT0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antavat mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com joukkueenjohtajamme Tommi Vuoti, p. 040 584 5215 Jojoiltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Elsa kirjoitti: Hei! Elsan isoveljen joukkue PariP05 myy PaRin kannatushuiveja, jos joku haluaa ostaa sellaisen voi olla minuun yhteydessä. (Voin toimittaa huivin tyttöjen harkkoihin) Hinta Parin jäsenille 12€ ja muille 15€. Terveisin Kaisa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
30

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Onni kirjoitti: Hei! Olemme varanneet joukkueelle paketointivuoroja Palokan Prismalle joulukuulle. Vuorot alkavat itsenäisyyspäivänä 6.12. ja päättyvät aatonaattona 23.12, vuorolista löytyy kuvat ja materiaalit välilehdeltä. Jokaiselle perheelle on vain yksi vuoro, ja vuorossa on aina oltava yksi aikuinen. Aikui... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
39

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Eva kirjoitti: Hei, nyt olisi aika laittaa varustevastaavan tehtävä kiertoon. Vuoden alusta koittaa uudet haasteet työelämässä muun lisäksi, joten tämä pesti saa jäädä. Voin toimia uuden varustevastaavan rinnalla niin kauan kun tarvetta. Tätä hommaa voi tehdä myös yhdessä jonkun kanssa. Vanhempain palaverissa a... (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
46

PaRi A-juniorit Nimenhuuto.com

Palokan Riento A-juniorit.

Toni kirjoitti: Tervehdys. Jokaiseen harjoitustapahtumaan paikalla olo 30 min, ennen kenttäajan alkua. Poislukien 16.00 alkava vehkahalli vuoro, johon tulette heti kun ehditte. Toni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
28

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
30

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
21

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Jony kirjoitti: TILATTAVISSA PARIN ISOJA SATEENVARJOJA! Tässä viesti Parin T03-joukkueen JoJolta Ulla Kolehmaiselta: ”PaRin seuratuote valikoima laajenee PaRin T03 joukkueen toimesta:) Nyt on tilattavissa PaRin sateenvarjoja upeassa kelta-mustassa värissä! Sateenvarjo on laadukas, iso golf sateenvarjo, halkaisij... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
45

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Isänpäiväpelit. Iskät futisvarustus mukaan. Muutama T03 tyttö tulee mukaan. Jk (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
30

Pari P06 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei, PaRin kauden päättäjäisissä 28.10.2017, joukkueestamme palkittiin seuraavat pelaajat, Jussi Nykänen joukkueen tukipilari palkinto, Olli Teräväinen joukkueemme kauden kehittynein pelaaja ja Jasper Kivi joukkueen ahkerin harjoittelija. Joukkueemme vastuuvalmentaja Henri Kervola valittiin PaRin... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
31

PaRi T03 Nimenhuuto.com

H-P kirjoitti: Puttipajan kynttilöiden myynti toteutetaan 21.9.-15.10.2017 välisenä aikana. Esitteen välissä kaikilla on kaksi lappua: myyjän tilaus- ja koontilista. Koontilista toimitetaan Sarille joko paperisena tai sähköpostilla viimeistään 15.10.2017.(paperisena Anskulle harkoissa, sähköpostilla sari.hyvone... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
28

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, hieman myöhässä mutta 5.9. vanhempainpalaverissa käsitellyt asiat: - pelaajia näyttää olevan tarpeeksi, joten päätettiin ottaa Vehkahallista vuorot (maksulliset) talveksi - joukkueen päättäjäiset 6.10. Jump Parkissa - GUTZ varainhankintaa, Pirkko järkkää - toimihenkilöt ensi kaudelle; Sami (... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
17

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
15

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi P03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki vanhemmat ja pelikamut! Otto ja perhe kiittää koko parip 03 porukkaa. Oton neljä vuotiaana alkanut jalkapallo harrastus jää nyt tauolle. Huikea matka on ollut, iloisia pelejä, rankkoja pelejä, joukkuehenkeä, hikeä ja kyyneleitä. Pääasiassa kuitenkin kaikkea kivaa. Kiitos :) Otto (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
28

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.