Jalkapall Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, potkupallo, sähly, salibandy ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme Keskisuomen piirin peli-iltasarjaan ja 2-3 erilliseen turnaukseen vuosittain. Lisätietoja kustannuksista yms. joukkueenjohtajalta: Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Peetu kirjoitti: Moi, 15.6. Lauantain peli-illassa hävisi Peetun nro 21 takki. Kyselin kentältä pariin kertaan ja parin toimistolta, mutta tuloksetta. Olisiko voinut lähteä keskeltä kenttää jonkun pojan mukana vahingossa? T. Harri (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
49

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Veeti kirjoitti: Vavingossa in, mutta tuodaan palkinnot, jos saadaan niitä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
19

PaRi T0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antaa mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com Jojoltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Minna kirjoitti: Joudun lähtemään 15.40 koulutukseen (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
25

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Päätimme ettei joukkue osallistu Kärkkäisen inventointiin, tuli niin vähän ilmoittautumisia. T. Kaisa (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
27

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Tiina kirjoitti: GUTZ-hommia! Vielä on hakematta paketteja. Saa meiltä kotoa tänään ja ABClta kun haen Lauria bussilta. Muutama päivä tehdä palautuksia yms joten nyt on asia hoidettava kuntoon 👍 Kiitokset! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
40

PaRi Miehet edustus Nimenhuuto.com

Palokan Riento Miehet Edustusjoukkue

Joni kirjoitti: Jos flunssa ei paheme (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
23

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
29

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
20

PaRi B-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jos olen Jyväskylässä (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
48

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Lotta kirjoitti: Jon työreissulla. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
28

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Inga kirjoitti: Perutaan kioski ensi tiistaille kun tosiaankaan siellä ei ole kuin 1 ulkopuolinen joukkue meidän lisäksi. Ilmoitin Lkp:kle, että voivat halutessaan pitää kioskin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
46

PaRi T03 Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: lähen vähä aikasemmin pois (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
26

Pari P06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myöhässä, kyytijät töissä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
7

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: HIPPOn otteluohjelma meidän (MuPaRiMeMe) osalta: Lauantai klo 10:00 Kisa - MuPaRiMeMe (paikalla kamat päällä 9:30) klo 14:10 MuPaRiMeMei - JYPK klo 17:30 MuPaRiMeMe- HYPS Sunnuntai klo 11:40 MuPaRiMeMe - PuiU (paikalla kamat päällä 11:10) klo 14:10 Ajax - MuPaRiMeMe Paikka kaikissa matseissa Viit... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
21

PaRiP01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka. Kaipailen kangaskassia jossa on muutama Palokan siis meidän juomspulloja ja mun SAMSUNG Tab. T. Harri 0400 652336 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
1

PaRi B-pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Hei, Tarkistan tänään joukkuemaksut sekä pelireissumaksut tältä kaudelta/vuodelta. Laitan tekstiviestiä niille, joilla maksuja rästissä. Terkuin Nina Hänninen (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
30

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33