Jalkapall Palokka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Palokka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, potkupallo, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Palokka

Jalkapall - Palokka

PaRi P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon P10-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, ja mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme Keskisuomen piirin peli-iltasarjaan ja 1-2 erilliseen turnaukseen vuosittain. Lisätietoja kustannuksista yms. joukkuenjohtajalta: Ville Niskanen, p. 050 409 1365 / ville.niskanen@aidon.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Hugo kirjoitti: Moi. Minun mokasta johtuen meillä meni tänään reeniaikataulut ja paikatkin oikein kunnolla solmuun ja Hugo ei pääse tänään reeneihin. T. Niina (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
36

PaRi P08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Palokan Riennon P08 -poikien toimintaan. Joukkueemme toiminta on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2008 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja mukaan pääsee ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja/tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Harjoitusten ajat ja paikat löytyvät kalenterista. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa touhuun ilman mitään velvoitteita. Joukkueeseen liittymiseen tarvitsemme sinulta tietoja jäsenrekisteriämme varten. Tietojen lähetys ari.koskinen@pp.fimnet.fi. Muista ilmoittautua myös valmentajille, kun osallistut ensimmäisen kerran harjoituksiin. Uuden pelaajan muistilista: *Tule mukaan harjoituksiin, tutustuminen 1-3 krt veloituksetta *Ilmoittaudu joukkueeseen lähettämällä tietosi joukkueenjohtajalle. Terveisin Ari K - JoJo

Veeti kirjoitti: Moikka kaikille! Äitienpäivänä 13.5. on pojilla peli-iltasarjan peli Palokan tekonurmella ja meidän joukkueella on mahdollisuus pitää kioskia. Ollaan Outin ja Sariannen kanssa suunniteltu kioskia ja koottu taulukkoon myytäviä ja tarvittavia asioita. Alla linkki taulukkoon, johon kaikki voitte käy... (26 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
23

PaRi T0910 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Palokan Riennon T0910-joukkueen sivulle! Joukkueemme on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017. Mukaan mahtuu, mikäli lapsesi on kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen ikäkausijoukkueessa. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, pääasiassa Palokan liikuntakeskuksen tekonurmella ja Mankolan yhtenäiskoulun tekonurmella. Osallistumme myös F-tyttöjen peli-iltasarjaan. Mikäli haluat lisätietoja, niitä antaa mielellään joukkueenjohtajamme Tommi Hiekka, p. 040 584 7463 / tmhiekka@gmail.com Jojoltamme saat tietoa harjoitusajoista sekä muista joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen valmentajana toimii Minna Järvinen, p. 050 518 5043 / miairaks@gmail.com Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Emilia kirjoitti: Myöhästyy (14 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
25

PaRi Miehet edustus Nimenhuuto.com

Palokan Riento Miehet Edustusjoukkue

Roope kirjoitti: Jos pääsen töistä lähtee ajoissa (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
27

parip05 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P05 joukkue.

Jaakko kirjoitti: Voidaan kuskata poikia (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
38

PaRiP04 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon P04 joukkue. Harjoitukset talven ajan 4 kertaa viikossa. Vastuuvalmentajana toimii Olli Pättikangas.

Lauri kirjoitti: Hei, pahoittelen, että varusteviesti tulee vasta nyt maaliskuun puolella. Yritetään olla nopeita, että saataisiin mahdollisimman pian tilaus eteenpäin. Alla ohjeita, aikaa tilauksen tekemiseen on lauantaihin 10.3. eli se on viimeinen päivä laittaa tietoja. 1. Katsastakaa kotona pelaajan varusteet... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
46

PaRi Toimihenkilöt Nimenhuuto.com

PaRin toimihenkilöt

Harri kirjoitti: kolme tulossa meiltä (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Ei asetettu
30

PalokanRientoP02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylän, Palokka. Jos tätä j...

Mika kirjoitti: Viimeiset kolme peliä jäljellä. Hommatkaa kyydit Äänekoskelle 5.9 hyvissä ajoin.Toivottavasti kukaan ei peru tulevia pelejä jotta saadaan pelit pelattua. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
20

PaRi T06 Nimenhuuto.com

Saaga kirjoitti: kyyti järjestyi (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
30

Palokan Riennon P09 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Hei! Nyt olisi kesäajan joukkuemaksun aika. Maksun suuruus on 75 € ja se maksetaan joukkueen tilille 30.4. mennessä. Tähän hintaan kuuluu se musta harkkapaitakin. Tili: FI31 4600 2220 1031 80 (SP Optia) Viesti: joukkuemaksu kesä + pelaajan nimi Ps. Muutama seuramaksu vielä uupui. Laittakaahan lop... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
37

PaRi T04-05 Nimenhuuto.com

Henni kirjoitti: jos saan kyydin (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
23

Pari P06 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Myöhässä, kyytijät töissä (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
23

PaRi T03 Nimenhuuto.com

H-P kirjoitti: Puttipajan kynttilöiden myynti toteutetaan 21.9.-15.10.2017 välisenä aikana. Esitteen välissä kaikilla on kaksi lappua: myyjän tilaus- ja koontilista. Koontilista toimitetaan Sarille joko paperisena tai sähköpostilla viimeistään 15.10.2017.(paperisena Anskulle harkoissa, sähköpostilla sari.hyvone... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Naiset
29

PaRiP01 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Kiitokset minun puolesta kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmillle ja kaikille taustajoukoille. Pitkä ja raskaskin matka kuljettiin yhdessä. Pelejä tuli paljon, turnauksia ja treenileiri piispalassa. Oma toiminta jatkuu jalkapallon parissa. Siirryn kommeettojen B poikiin fysiikkavalmentaj... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Pojat
23

PaRi T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka, Jyväskylä
Tytöt
15

PaRi P99 Nimenhuuto.com

Kaskilahti kirjoitti: Voittoisa Futsal Joukkue (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Pojat
18

PaRi P03 Nimenhuuto.com

Joonatan kirjoitti: Joonatanilta hukassa tuulitakki ja pitkähihainen harkkapaita. Mikäli joltain löytyy ylimääräinen niin laittakaa viestiä. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä, Palokka
Ei asetettu
27

Palokan Riento Edustus Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Keväällä taas mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Palokka
Miehet
33

PaRiT02 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Jypkissä oleva Milja Puustinen on ottanut isänsä pyynnöstä yhteyttä ja pyytänyt kysymään mihin tytöt olisivat tulossa. Näillä tiedoilla Jypkissä olisi 18 pelaajaa ensi kaudella. Ilmoittaisitko Jukka vaikka Sami Puustiselle? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Palokka
Tytöt
12