Jalkapall Vihtavuori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihtavuori ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, soutu ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vipa 09 10 Nimenhuuto.com

ViPan KYMPPIEN joukkue on täynnä VIHTAVUORELAISTA RUUTIA! Futisporukka, joka ei pelkää vauhtia eikä haasteita. Harjoitellaan, pelataan ja pidetään hauskaa mahtavan pallopelin ympärillä! Joukkueen runko koostuu 2010 syntyneistä pojista, maustettuna 2011 syntyneistä, enemmän pelanneista pojista. Uudet pelaajat ohjataan lajin pariin ViPan pallokerhojen kautta.

Pasi kirjoitti: Pelataan ilmoittautuneilla eli mukaan Miika, Okko, Jimi, Veetu, Aaro ja Antti. Ajoissa paikalle! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Ei asetettu
24

ViPa FutisTytöt Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Yleensä en peru sään takia harjoituksia, mutta oheiset on sen verran pitkäkestoiset ja välillä rauhallisempaa harjoittelua, niin turhan kylmä tulee. Ennusteen mukaan vettä pitäisi tulla nyt koko päivän kokoajan. Oli nimittäin ideana pitää tasapaino-, reaktiokyky-, dynaamisiaharjoitteita ja pallon... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Tytöt
25

ViPa 06 pojat Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Onko joku nähnyt Sampo palloa se hävisi maanantain reeneissä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Pojat
33

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Seura tarjoaa jäsenistölleen perinteisen Peurunka-illan ke 24.4.2019 alkaen klo 16.30. Kylpylän ja punttisalin vapaa käyttö. Jäsenmaksu oltava maksettuna. Kuitti mukaan, jos maksu 22.4. jälkeen. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
52