Jalkapall Vaajakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaajakoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, säbä, palokunta, vpk, vapaapalokunta, ammunta ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Vaajakoski

Jalkapall - Vaajakoski

FCV Nimenhuuto.com

FC Vaajakoski 05/06 -joukkue

Marko kirjoitti: Varustekartoitus! Vastaa lomakkeella viimeistään 30.11.2017. Uuden Sponsoripainatuksen yhteydessä kartoitetaan varustetilanne peliasun osalta. Samalla tilataan kaikille uusi treenipaita, joko pitkä- tai lyhythihainen, valinta tapahtuu enemmistön mukaan. Uuden sponsorin tukimaksu (300e) jyvitetään... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Pojat
40

FCV Reds 2 Nimenhuuto.com

FCV Reds 2 pelaa kaudella 2015 Keski-Suomen Kutosessa. Yksi Pohjois-Euroopan kovimmista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu, Jyskässä peli meidän vuorolla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Miehet
36

FCVaajakoski02-03 Pojat Nimenhuuto.com

FC Vaajakosken vuonna 2002-2003 syntyneet pojat aloittivat jalkapallon harrastamisen yhdessä keväällä 2010. Kaudella 2013 joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa Vaajakosken alueen kentillä.

Niilo kirjoitti: Eilen lauantaina 13.6. kortteliliigan pelitapahtumasta lähti Niilon mukaan vahingossa mustat Puman kollegehousut kokoa 140. Ei pelaajanumeroa. Onko joku huomannut sellaisten puuttuvan oman lapsensa varusteista? Sanna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Pojat
14

FCV08 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Huomenna keskiviikkona vielä aamutreenit klo 10-11:30! Torstaina ei pidetä, vähäisen osallistujamäärän vuoksi. - Joni (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Pojat
30

FCV 10-11 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: pelaamme talviliiga killerin hallissa. Mukana muutama 09 pelaaja. Merkkaa itsesi in/out. pelaamme 7 pelaajalla. valmentajat valitsevat ilmoittautuneista pelaajat. (24 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Sekajoukkue
27

JyPK 02 United Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Tulen perässä lauantaina iltapäivällä (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Tytöt
50

FCV P00 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Muistuttelen la 29.12 (eli huomisista) Killerin treeneistä klo 15-16. Samoin viikon päästä perjantaina treenit Hippos-hallin alakerran jalkapallotilassa. Tulkaahan kaikki mukaan! -s- p.s. Harkat eivät velvoita mihinkään. Saa tulla kokeilemaan omaa tasoa Puolen Suomen liigalaisten kanssa tai ihan ... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Vaajakoski
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.