Jalkapall Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, saunaseura, amerikkalainen jalkapallo, jenkkifutis, laulu ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Keski-Uusimaa

Jalkapall - Keski-Uusimaa

Bulldogs Lions juniorit Nimenhuuto.com

Sipoo Bulldogs on amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella. Lohja Lions taas toimii Lohjan alueella. Seurat tekevät yhteistyötä kaikissa ikäluokissa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-17 vuotiaat pojat ja tytöt. Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Joukkue etsii pelaajia: (Päivitetty 24.4.2017) Tule pelaamaan vauhdikasta ja monipuolista kontaktilaj...

Janne kirjoitti: Tänään ei höntsävuoroa vähäisen osallistujamäärän vuoksi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Jenkkifutis
Keski Uusimaa, Lohja
Sekajoukkue
58

PK K-U Tytöt B ja C Nimenhuuto.com

Joukkue on Keski-Uudenmaan alueella Pallokerho Keski-Uusimaan alla oleva kilpajoukkue, joka on tarkoitettu kaikille -00-03 syntyneille tytöille. Lisätietoja löytyy joukkueen kotisuvuilta: http://www.pkku.fi/joukkueet/c-tytot-01-02-03

Joukkue etsii pelaajia: PKKU T01-02 joukkueella on Try-Out harjoitukset viikolla 41 ja 43. Viikko 42 ...

Jouni kirjoitti: Mennään ja tullaan bussikuljetuksella. Tiedotteen mukaan kokonaiskustannus on n.130€. Lopullinen kustannus määräytyy osallistujien mukaan ja laskutetaan leirin jälkeen. t,Jouni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Tytöt
39

TuusFudis Nimenhuuto.com

Futsal-harrasteporukka. Kaikki pallosilmää omaavat potkupalloilijat tervetulleita mukaan. Talven kausimaksu n. 30€/nappispari. Joka kerta vähintään 6 ilmoittautunutta, jotta peli toteutuu.

Ari kirjoitti: Moi kaikki tälle kaudelle ilmoittautuneet pallonpotkijat! Hi all you ball kickers of this season! On tullut aika kerätä kauden futsal-maksut. It's time to collect the payment for the futsal season. Kiitos Keravan alhaisten salimaksujen, koko kauden kustannukseksi tulee vain 20€ per nappispari. Ha... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Sekajoukkue
25