Jalkapall Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, alppihiihto, kaukalopallo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pori United 04-05 Nimenhuuto.com

Pori United on vuonna 2014 perustettu Talenttijoukkue, jonka ovat perustaneet Satakunnan alueen TUL-jäsenseurat. Tällä hetkellä mukana ovat Toejoen Veikot, Karhu-Futis, Musan Salama, FC Ulvila, Noormarkun Koitto ja Nakkilan Nasta. Tavoitteena on tarjota jokaisen jäsenseuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille junioreille kovatasoisia harjoituksia ja pelejä, mutta samalla antaa juniorille mahdollisuus pelata mahdollisimman pitkään kasvattajaseurassaan. Tällä tavoin pystytään ehkäisemään myös lajia vaivaavaa drop out-ilmiötä.

Matias kirjoitti: Matiaksella todettiin severin tauti eikä saa juosta tai hyppiä n. kuukauteen. Onko jollakin kokemusta tästä ja jotain vinkkejä ehkä jatkoon? Kannattaako harkkoihin tulla lainkaan? Olisiko jotain kotiharkkavinkkejä? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
49

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Länsi-Suomen Vitosta

Antoine kirjoitti: 50% in. Ankle is still painful, I have to see tomorrow (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
23

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Olli-Pekka kirjoitti: Hei! Alla olevan linkin kautta käytte lunastamassa uuden pelipassin lapsellenne. Pelipassi on pakollinen joukkueemme toimintaan osallistuvien lasten osalta. Se sisältää vakuutuksen ja pelioikeiden liiton sarjoihin. Passi on voimassa kalenterivuoden. Käykää siis joukolla lunastamassa pelipassi vak... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
19

JPC Futsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Iiro kirjoitti: Polvessa vaivaa, jos on kunnossa niin voi tulla koittamaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
30

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Jerry kirjoitti: Hei.jerry ei jatka joukkueessa.pyry jatkaa kyllä.miten pelipaitojen kanssa?pyry olisi nro 87 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
24

Tove 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet, 2009 syntyneet ja nuoremmat, pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Artturi kirjoitti: Artturilla ei vielä kyytiä treeneihin. Tulee jos saan sellaisen järjestettyä. TV (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
21

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Torstain kotipeli, tämän kesän ainut!!!! Kioski vuorot 17.00- 18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 Makkaranpaisto 17.00-18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 2*leipojat (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

Musa tytöt 06-07 ja 08-09 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. E-tytöissä pelaa 06-07-syntyneitä tyttöjä ja F-tytöissä pelaa 08-09 syntyneitä tyttöjä. Haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Neea kirjoitti: en tuu harkoihin ku mul tulee kaveri yöks (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
57

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
53

FC Pori Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi.Tervetuloa pelaamaan FC Poriin.Tällä hetkellä treenaamme Länsi-Porin Koul...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
15

RuoVi Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: vähän kysymys merkki vielä, mutta luultavasti en pääse. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
38

MäKi Edustus Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi. Loppukauden asioita vielä....keskiviikkona siis viimeinen peli, jonka jälkeen kerään jälleen kaikilta pelipaidat "talvisäilöön". Jos et ole tulossa peliin, niin jos mitenkään mahdollista toimittaa paita jonkun kaverin mukana peliin niin teeppä se. Toinen mahdollisuus on tuoda paita mulle on ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
27

MuSaJV Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
19

TOVE 04 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: TOVE-turnaus 27.12.2018. Kokoontuminen klo 10.30. Pelit klo 12.00 Jazz ja 15.00 Eupa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
27

TOVE 10 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Tuun suoraan Pietarsaaresta et oon vähän myöhässä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
19

TOVE 2012-13 Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Tullaan vasta 1730 alkaviin reeneihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
32

TOVE 2011 Nimenhuuto.com

Viljo kirjoitti: Viljo ei pääsekään. Tuli pikku reissu just tohon väliin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
35