Jalkapall Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Askola

Jalkapall - Askola

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Pelaajia on mukana aloittelijoista pitempään harrastaneisiin. Joukkue osallistuu P12 piirisarjaan III-tasolla (06-07-syntyneet) ja Opelligaan P11 sarjaan (07-08-syntyneet). Lisäksi osallistutaan erilaisilla kokoonpanoilla lähialueen turnauksiin ja tapahtumiin. Harjoitukset näkyvät nimenhuudossa. Valmentajina toimivat Jarno Alanko, Antti Hytönen ja Erja Alanko 0407066900

Jenna kirjoitti: Moi kaikki! Stadium Teamsales on siirtymässä varsinkin yksittäisissä tilauksissa entistä enemmän nettitilauksen käyttöön, ohessa on selkeä ohje nettitilauksien tekemiseen. Eli kaikki yksittäistilaukset tulisi tehdä mieluiten tuolla nettitilaustavalla. Yksittäistilaukset myös tulee maksaa paikanpä... (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
42

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Anssi kirjoitti: Mukaan myös nuoremmat jos ei ole muita treenejä. Tämän jälkeen hiihtolomatauko. (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
28

AskU jalkapallokerho Nimenhuuto.com

AskUn jalkapallokerho ⚽ 2011 - 2012 syntyneille innokkaille futaajille jatkuu sisätiloissa Askolan yläasteen liikuntasalissa tiistaisin klo 17:30-18:15/18:30. Kerhossa leikitään & pelataan, tutustuen jalkapalloon joukkuelajina. Kerho kokoontuu joka tiistai ajalla 2.10-27.11 (ei syyslomalla 16.10) Vetäjinä toimii tyttöjä AskUn tyttöjoukkueesta. Kerhotoiminta ei sisällä ryhmävakuutusta. Kausimaksu 20€, sisältäen kauden 2018 päättäjäiset/pikkujoulut kerholaisille. Tervetuloa niin nykyiset kuin uudetkin harrastajat ⚽ Lisäksi olemme suunnitelleet omaa jalkapallokerhoa 2013-2014 syntyneille tiistaisin klo 18:30-19:15 viikosta 43 alkaen. Tästä lisää myöhemmin ☺️

Hanne kirjoitti: Hei! Eilen on vaihtunut Kuoma kengät futiskerhon treeneissä. Keneltä löytyy siniset kuomat, minulla tallessa mustat kuomat koko 33. Siniset kuomat kuuluu Einolle. (28 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
34

AskU-HAlku YJ Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden ja Halkian Alkun yhdistelmäjoukkue T15.

Pinja kirjoitti: Lämmin kiitos kaikille Tyttöjen kotipelien kaffelassa kuluneella futiskaudella auttaneille ja tukeneille! 😊 Kahvion kauden kulut on jaettu oikeudenmukaisesti jokaisen joukkueen kesken ja tuotto kotipelin kahviosta on tullut suoraan joukkueelle. Kahvio on tuottanut tähän mennessä Tytöille jo 324€ ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
34

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. Harjoitukset sunnuntaisin Askolan yläkoululla kello 16-17.00

Maria kirjoitti: Moi kaikki! Stadium Teamsales on siirtymässä varsinkin yksittäisissä tilauksissa entistä enemmän nettitilauksen käyttöön, ohessa on selkeä ohje nettitilauksien tekemiseen. Eli kaikki yksittäistilaukset tulisi tehdä mieluiten tuolla nettitilaustavalla. Yksittäistilaukset myös tulee maksaa paikanpä... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
41

AskU Jalkapallokerho 2013-2014 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Moi kaikki! Syksyn ajan pienten jalkapallokerhoa luotsanneet Alisa ja Jenina ovat ilmoittaneet, etteivät pysty jatkamaan kerhon ohjaajina koulun ja muiden kiireiden vuoksi. Haluamme Hannen kanssa kiittää Alisaa ja Jeninaa heidän panoksestaan kerhon ohjaamisessa ja toivottaa menestystä niin koulun... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
20