Jalkapall Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Askola

Jalkapall - Askola

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Kesäkausi 2017 on päättynyt. Kiitos kaikille pelaajille ja huoltajille! Aloitamme uuden kauden 2018 tammikuussa Askolan yläkoulussa pidettävillä salivuoroilla keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 17-18.

Eino kirjoitti: Oliko AskU kaulahuiveja vielä saatavilla? (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
38

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Rauli kirjoitti: Huomio, huomio! Nyt on Hakalaisilla mahdollisuus ansaita rahaa Gutzin tuotteilla. Voitte käydä jo etukäteen tutustumassa sivuihin www.gutz.fi Olen perustanut viime viikolla Gutzin tunnukset itselleni Hakan yhteyshenkilönä ja yritän saada viikonlopun aikana perustettua kaikille myyjille omat tunnu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
34

AskU tytöt Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden tyttöjoukkue on tarkoitettu 2003-syntyneille & ja nuoremmille (-2007) tytöille. Harjoitukset pidetään Monninkylän Amistolla keskiviikkoisin klo 18:00-19.30 vielä toukokuun ajan. Ulkotreenit tiistaisin klo 18-19 Monninkylän nurmella. Valmentajana Petri Fomin, apuvalmentajana Erja Alanko, p.040-7066900.

Erja kirjoitti: Moi! Niin vähän oli ilmoittautuneita, että perutaan harkkapeli sunnuntailta 21.5. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
23

AskU Leijonat 09-11 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. AskU Leijonat (09-11 -syntyneet) treenaavat keskiviikkoisin klo 18-19 Monninkylän tekonurmella ennen siirtymistä nurmelle. Mukaan mukava vaatetus, säärisuojat, nappikset tai lenkkarit ja juomapullo.

Lauri kirjoitti: No niin tänään saatiin kausi päätökseen myös opel liigan osalta. Kiitos vielä kerran kaikille kaudesta. 19.11 aloitellaan yläkoululla leikkimieliset pelailu treenit. Varsinaiset treenit jatkuu sitten tammikuussa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.