Jalkapall Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility, salibandy, kahvakuula ja kuntonyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Pelaajia on mukana aloittelijoista pitempään harrastaneisiin. Joukkue osallistuu P12 piirisarjaan III-tasolla (06-07-syntyneet) ja Opelligaan P11 sarjaan (07-08-syntyneet). Lisäksi osallistutaan erilaisilla kokoonpanoilla lähialueen turnauksiin ja tapahtumiin. Harjoitukset näkyvät nimenhuudossa. Valmentajina toimivat Jarno Alanko, Antti Hytönen ja Erja Alanko 0407066900

Casper kirjoitti: Saattaa tulla vähän myöhässä, mupe loppuu 16.30 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
38

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Rauli kirjoitti: Voi olla että lähetään perjantaina mökille niin ei varmaa pääseekö peliin (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
28

AskU Sudet Nimenhuuto.com

AskU sudet 11-13 -jalkapallojoukkue aloittaa toimintansa keväällä 2019. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2011-2013 syntyneet pelaajat ja koska joukkue pyörii vanhempien voimalla, niin aktiiviset vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan myös!

Eemil kirjoitti: Asu asiaa!! tässä tilaus asia etenee ja muutamilta vanhemmilta haluaisin varmistusta tilaatteko asun vai ei?! Eelis Lilja Niklas Eemeli Miko Mica ja jos joku tietää ettei ole tilannut mutta haluaa tilata niin nyt on viimeinen aika ilmoittaa asiasta!!!!! riia 0503770479 (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
53

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. Harjoitukset sunnuntaisin Askolan yläkoululla kello 16-17.00

Rasmus kirjoitti: Sunnuntaina mukana (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
37

AskU-HAlku YJ Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden ja Halkian Alkun yhdistelmäjoukkue T15.

Pinja kirjoitti: Lämmin kiitos kaikille Tyttöjen kotipelien kaffelassa kuluneella futiskaudella auttaneille ja tukeneille! 😊 Kahvion kauden kulut on jaettu oikeudenmukaisesti jokaisen joukkueen kesken ja tuotto kotipelin kahviosta on tullut suoraan joukkueelle. Kahvio on tuottanut tähän mennessä Tytöille jo 324€ ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
36