Jalkapall Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility, salibandy, kahvakuula ja kuntonyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

AskU Sudet Nimenhuuto.com

AskU sudet 12-13 -jalkapallojoukkue aloitti toimintansa keväällä 2019. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2012-2013 syntyneet pelaajat ja koska joukkue pyörii vanhempien voimalla, niin aktiiviset vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan myös! Treenaamme 2-3 kertaa viikossa ja osallistumme sarjoihin talvella ja kesällä. Lisäksi osallistumme myös turnauksiin.

Katja kirjoitti: Tervehdys kaikille! Olisi tarkoitus päivittää pelivarusteet kuntoon ennen kuin Opel-liiga pyörähtää käyntiin huhtikuun lopulla. Jokaiselta pelaajalta tulee löytyä punainen pelipaita ja mustat shortsit sekä mustat sukat. Pelipaita ja shortsit hankitaan Stadiumista yhteistilauksena varustevastaavan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
45

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Anssi kirjoitti: Tervehdys. Palloliitolta tuli viesti, että tämä kausi on futsalin osalta lopetettu Koronan takia. Katsotaan ensi syksynä jos saisimme vielä joukkueen P17-sarjaan. Nyt omatoimisesti kaikki liikkumaan, kyllä tilanne jossakin vaiheessa helpottaa. Kiitos kaikille, olette hienoa porukkaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
28

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
33

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joukkue oli mukana työpaikkamme ABB Oy:n lasten urheilu- ja kulttuuriharrastusten tukiarvonnassa ja tällä kertaa arpaonni osui kohdalle. Tuki 400€ maksetaan joukkueen tilille marraskuun loppuun mennessä. T: Johanna Stjernberg (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
36

AskU-HAlku YJ Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden ja Halkian Alkun yhdistelmäjoukkue T15.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
20