Jalkapall Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 54 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Salo

Jalkapall - Salo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Marko kirjoitti: Moi. Otin mukaan kentältä yhden juomapullon , väriltään musta, punainen korkki ja teksti Fast. Tuon mukanani sunnuntaina Muuramen. (24 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
24

OsPa P05 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue v. 2005 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Yhteydenotot: - joukkueenjohtaja Vesa Hamari, vesa.hamari@ncc.fi, p. 050 549 2759 tai - vastuuvalmentaja Jukka Ronkainen, jukka_ronkainen@hotmail.com, p. 040 559 1759 Joukkueen tilinumero on FI87 5740 2720 0660 83.

Vesa kirjoitti: Hei, OsPa järjestää jäsenilleen kesällä päivisin toimintaa, meidän joukkueen pojille esim. ensi viikolla nuo kaksi päivä-pelailua yhdessä muutaman muun ikäluokan kanssa. Ohessa linkki jossa asiasta yleisesti kesän ajalta enemmän kerrottu. http://www.oulunsalonpallo.fi/?x118281=1027401 . Lisäilen ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
19

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka! Aikuisten jalkapallokoulun ilmoittautuminen on auki ja pyytäisinkin teitä, jotka olette innokkaita vielä jatkamaan kesäkaudelle, ilmoittautumaan pikimmiten, niin saadaan tietoon osallistujamäärät. https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448 Pyytäisin myös huomisiin harkkoihin osal... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
66

ospapojat03 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille pojille. Jalkapallon pelaamisesta ja iloisen liikumisen oppimisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin. Joukkoomme mahtuu vielä monta reipasta pejaajanalkua. Joukkueenjohtaja: Aimo Raasakka, aimo.raasakka @ outlook.com Valmentaja: Olli Nikkari, olli.nikkari @ dnainternet.net 040-5264927

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Syyslomaviikolla ( ti-pe) mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun klo 10-12 Ajax-hallilla ( Kurikkahaantie 7, Kempele). (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Pojat
20

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Mikko kirjoitti: Jo talvea silmällä pitäen oliskohan kellään ylimääräsenä kaukis kamppeita tämmönen L kautta XL. Omaisuuksia ei ole sijoittaa kun ei ole mun ykköslaji (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
36

LPS-02 Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Väisänen Puh.: 050-320 91 42 Email: joukkueenjohtaja02...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos! Sensei on siirtynyt syyskuun alusta 03:sten miesvahvuuteen. Tahtoo sanoa suurkiitokset valmentajille Knipille ja Vesalle, joukkueenjohdolle, joukkuekavereille sekä tukijoukoille! Viihtyi todella hyvin isompien poikien joukossa ja kehitystä jsekä kovuutta tuli. Futisterveisin Santeri&kotij... (21 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
47

Wilpas Nimenhuuto.com

Salon Wilppaassa kaikki harjoittelevat tavoitteellisesti...

Joukkue etsii pelaajia: Moi! UUSI kausi 2016 alkaa ja uudet pelurit ovat Tervetulleita joukkueisiimme...

Sami kirjoitti: Aloituspalaverina paikkana Salon golf ravintolan kapinetti TO 10.12 klo 19-. Tarjolla kahvia ja pullaa... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Salo
Miehet
41

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
38

OsPa T00-01 Nimenhuuto.com

Vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue Oulunsalosta.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Tytöt
21

OsPa T04-05 Nimenhuuto.com

Uusi pelaaja ota yhteyttä valmentajaan tai joukkueenjohtajiin; Valmentaja: Ari Björnholm, ari.bjornholm@gmail.com, 040 778 0834 Joukkueenjohtaja: Ari Venninen, ari.venninen@azchem.com OsPa Tytöt 04-05

Ari kirjoitti: Syyslomalla ei harjoituksia (7 päivää sitten)

Päivitetty 28 minuuttia sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
33

OsPa M Harraste Nimenhuuto.com

Oulunsalon Pallon miesten harrastejoukkue

Veli-Jukka kirjoitti: No niin 8 jo kasassa.. Vieläkö löytyy lisää pelaajia? (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Miehet
33

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Max kirjoitti: LPS kehittymisen seurantapäivä Pallomyllyssä 5.10. LPS järjestää 2005-2009 syntyneille pelaajille kehittymisen seurantatapahtuman. Ohjelmassa on fyysisten ominaisuuksien testejä (nopeus, ketteryys jne.) ja pelaamisen analysointia. Tapahtumassa kerätään dataa pelaajien kehittymisestä, jota voidaan... (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
73

OsPa T06-07 Nimenhuuto.com

Oulunsalon Pallon T06-07-joukkue.

Jouko kirjoitti: Muutama sananen taitokisoista: Pyritäänpä siihen että about jokainen joka ei futista ole tänä kesänä aloittanut käy taitokisoista tekemässä tuloksen seuran taitokisoissa. Aikaa on nyt jonkin verran harjoitella lajeja, menkääpä seuran vuoroille lajeja harjoittelemaan. Lajien pitäisi olla aikalaill... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
42

OsPaT08-09 Nimenhuuto.com

Oulunsalon Pallo Tytöt 2008-2009 http://www.oulunsalonpallo.fi/joukkueet/tytot-08-092/

Emma kirjoitti: Hei, Ensi viikoksi tarvitaan huoltaja tyttöjen treeneihin! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
45

OsPa T10-12 Nimenhuuto.com

Ospan T10-12 Joukkue

Pekka kirjoitti: Ensi viikon maanantaina on viimeiset ulkoharkat tälle syksyä. Harkkojen lopuksi voitaisiin pelata lapset vastaan aikuset peli. Ottakaan vanhemmat ulkoiluun sopivaa vaatetta mukaan. Pidämme harkoista taukoa ainakin lokakuun ajan. Katsotaan talven kuvioita sitten treenitauon jälkeen. Talven salivuo... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
25

OsPa-P06 Nimenhuuto.com

Olemme Oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin.

Kasper kirjoitti: Hei! Elikkäs pieni sekaannus tuli paitojen painatuksessa, pahoittelut siitä! Tilaan Vili Polojärvelle uudet paidat. Tähän samaan tilaukseen on vielä mahdollista muillekin halukkaille laittaa treenipaitoja tulemaan. Laittakaa tähän alle viestiä, jos haluatte paitoja tilata! Laitan tilauksen ensi v... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
33

Ospa T02-03 Nimenhuuto.com

OsPa T02-03 on Oulunsalolainen jalkapallojoukkue 2002 - 2003 ikäluokan tytöille. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin.

Ismo kirjoitti: Terve, Alla viestiä Ajaxin b-tytöiltä. Lisäksi turnausjärjestäjä itse soitti ja pyysi meiltäkin apuja, jotta Ajax saa joukkueen kasaan. Kiinnostuneet 02-ikäiset laittakaa viestiä minulle, mikäli olette kiinnostuneet osallistumaan. Vaikka alla puhutaan jopa 98-ikäisistä, niin suurin osa pelaajista... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Tytöt
32

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Jaakko kirjoitti: Ei ihan 100-varma vieläkää (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
102

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Milja kirjoitti: Hei, millä tavalla hotelliin kirjautuminen tapahtuu tänään jos jokainen saapuu paikalle omia aikojaan? Jos jotain infoa on tullut niin se ei ole tavoittanut meitä. Yt.Heini (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
44

SalPa T01-03 Nimenhuuto.com

SalPa T01-02 joukkue pelaa kaudella 2017 B-tyttöjen kakkosta ja T15 8v8-sarjaa.

Teuvo kirjoitti: Moi, muutin joukkueen nimeksi Nimenhuudossa "SalPa T01-03". Samalla nimellä meidät löytää myös Jopoxista http://www.jopox.fi/salpa/joukkueet/3913 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Salo
Tytöt
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.