Jalkapall Laitila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laitila ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, koripallo, salibandy ja uinti.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Laitila

Jalkapall - Laitila

Jyske 04-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Lähtö urheilutalolta omilla autoilla kimppakyydein klo 09.15. Asuksi pelireissulle treenipaita, treenihousut ja tuulitakki. Myös suihkuvälineet mukaan. Varatkaa mukaan rahaa ruokailuun. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
48

Laitilan Jyske 07-08 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei taas! Sain äsken Simolalta viestin, että torstain osalta on tullut päällekkäisyys salivuoroihin ja emme siis saa Kappelimäkeen klo 18-19 vuoroa tälle talvikaudelle. Muut salit ovat täynnä, joten Kappelimäki ainoa jossa vapaata. Siellä kuitenkin olisi torstaille tarjolla klo 17-18 vuoro tai va... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
35

Jyske Jalkapalloilijat 10-13 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei kaikki! Ja sori kaikki tiedonkulun puutteista, menee mun piikkiin. Tulevaa toimintaa suunnitellaan parhaillaan. Ikäluokkien tiukka erottelu on ollut turkulaista epärealismia. :) Jatkossakin on tarkoitus jatkaa useamman ikäluokan ryhmällä. Treenitapahtumat vaan suunnitellaan niin että kaikilla... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
41

Jyske T-04-09-pienet Nimenhuuto.com

Tyttöfutis :) Treenit yleensä kahdesti viikossa. Treeneissa harjoitellaan tekniikoita, mutta myös pelataan.

Ada kirjoitti: Hei, en saa WhatsAppia toimimaan. Pitääkö tuo klo aika tänään paikkansa eli paikalla Raumalla klo 18.15. Tarkistan vain tätä kautta nyt. T: Johanna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Tytöt
41

Jyske Jalkapalloilijat 09 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Sunnuntain treenit teemalla pojat vs. isät, toivottavasti porukkaa riittää! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.