Jalkapall Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 41 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kaarina

Jalkapall - Kaarina

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Taneli kirjoitti: Tänään illalla kotipeli ja mä olen valitettavasti iltavuorossa töissä. Pääsisikö esim. Artun tai Juhon & Laurin perheestä joku buffettiin:)? Tämä tuli nyt vähän äkkiä, mutta jos ei sovi heille eikä muillekaan, niin sit jätetään vain väliin tämä kerta. Voihan pelkkää kahviakin myydä, ei tarvitse p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
25

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LTUPiPS yj Nimenhuuto.com

Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) sekä Piikkiön Palloseuran (PiPS) muodostama 2003 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki uudet futaajat! Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa LTU/PiPS 2003 s...

Anton kirjoitti: Antonilla kitaransoittoryhmä ti 5.9. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
27

KaaPo tytöt 03 Nimenhuuto.com

KaaPo T03 on Kaarinan Pojat tyttö- jalkapallojoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu 2011.

Joukkue etsii pelaajia: Moi 2003/2004 syntynyt tyttöfutari. Tervetuloa pelaamaan KaaPon tyttöihin. Ki...

Janina kirjoitti: Moikka, MUISTAKAA TÄNÄÄN HAKEA MERVIN LUOTA KAKKUTUKKURASIAT KLO 18 JÄLKEEN. Osoite Hallikuja 10, Littoinen t. susa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
31

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikille! Jerry lopettaa jalkapallon ainakin toistaiseksi. Hän ei ole löytänyt motivaatiota jatkaa koko kesänä ja emme voi häntä harjoituksiin pakottaakaan. Jerry ja vanhemmat kiittää kaikkia aktiivisia joukkuelaisia ja toivottaa onnea tuleviin peleihin! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
30

KaaNa tyttöjen taitokoulu Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden tyttöjen taitokoulu

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
19

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Santeri kirjoitti: Onko treenit ulkona? (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
31

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Otto kirjoitti: Hei! Onko mahdollista lähettää uusi kutsu joukkueen "viralliseen" WhatsApp-ryhmään? Ensimmäinen kutsu joutunut hukkaan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
49

KaaNa T09 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden vuosina 2009 syntyneiden tyttöjen ikioma jalkapallojoukkue.

Elvi kirjoitti: Varustelaskut: Maksa suoraan joukkueen tilille. Kevyttoppatakkeihin lisätään vielä brodeeraus noin 3-5€ kun saadaan tietää tarkka hinta. Elvi 8,90 Viola 7,25 Linnea 13,90 Emilia P. 14,90 Minea 175,4 Emilia v. 13.90 Olivia P. 68,8 Sofia D. 44,80 Iris 69,8 Lilli 34,90 Mea 59,7 Sara 17,8 Silja 47,7 ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
48

Hovirinta Nimenhuuto.com

Kaarinan Hovirinnan alueen 2009/2010 syntyneiden poikien futisjoukkue.

Roope kirjoitti: Moikka mitäs Niilo meinaa että jatkaako hän meidän kanssa tai siirtyykö ikäistensä joukkueeseen? Jos on halua tai aikaa niin tulkaa ehdottomasti pelailemaan lauantaina. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
9

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Antti kirjoitti: Ekaan ehdin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
103

KaaNaT11 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden 2011 -syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
18

Kesämäki 09-10 Nimenhuuto.com

Kesämäki 09-10 on Kaarinan nappuloiden kyläjoukkue, jossa pelaa Kesämäen alueen 2009 ja 2010 syntyneet uudet supertähdet. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa, jonka lisäksi on kesäisin peli. Joukkueeseen on tervetulleita kaiken tasoiset ja kokoiset uudet jalkapallon ystävät.

Leo kirjoitti: Hei,valmentajille tiedoksi,että Leo P. harjoittelee toisessa joukkueessa talven. T.Mervi Peltomaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina Kesämäki
Pojat
32

PiPS M45 Nimenhuuto.com

Kesällä harkat sunnuntaisin klo 19:00 Ovex -areenalla (Piikkiö)

Tapsa kirjoitti: Kevätristeilyn lähtö pe 7.4 ilta ja paluu la 8.4 ilta. -Tapio- (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö / Kaarina
Miehet
20

KaaNa Keskuri 09 Nimenhuuto.com

KaaNa Keskuri 09-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Tarja kirjoitti: Moikka! Mun laskujen mukaan kaikki pojat on nyt saaneet vihreät kortit jossain pelissä. Mikäli joku on vielä ilman, kommentoi vaikka tähän viestiin. Muuten loput kortit jaetaan pelinohjaajien mukaan... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
19

Kaarinan Pojat M35 Nimenhuuto.com

Ilon kautta voittoon – Ikääntyvien herrasmiesten nahkakuulaseura.

Tommi kirjoitti: Morjensta. Kausi pelillisesti ohi, mutta kausimaksut maksamatta osalla. Meillä on et-laskuja pystyssä ja tilillä ei ole rahaa. Tilikausi menee tässäkuussa poikki. Seuraavat pelaajat ovat maksun maksaneet: Hannu, Harri H, Marko S, Markus T, Jani K, Juha K, Erno, Mikko A x 2, Udd. Loputkin maksamaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Miehet
26

KaaPS-04 Nimenhuuto.com

http://www.kaarinanpalloseura.net/48

Teo-Petter kirjoitti: Moikka! Muistakaahan keskiviikon päättäjäiset! -Terhi- (25 päivää sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
20

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Martti kirjoitti: Sivussa useamman viikon (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
29

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja talvikaudella Kotimäen koulun salissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.