Jalkapall Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, futsal, ratsastus, sähly, muu, jääkiekko ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kangasala

Jalkapall - Kangasala

KU-68 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kangasalan Ylpeys pelaa jalkapalloa 6-divarissa!

Jussi kirjoitti: Ilmottaudu aina tuleviin tapahtumiin ajoissa, kiitos! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Miehet
24

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

TPV Ruutana 05 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tänään ei treenejä mutta kentälle saa toki mennä pitämään omia höntsyjä vapaasti, jos kelin kestää. (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
18

TPV Ruutana F6 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Torstaisin on koko heinäkuunkin ajan kenttä varattuna meille joten jonkinmoista höntsyilyä siis tiedossa. (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
37

TPV Ruutana 07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tänään ei treenejä mutta kentälle saa toki mennä pitämään omia höntsyjä vapaasti, jos kelin kestää. (29 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
20

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, Syyskauden pelit on nyt aseteltu ja ovat nähtävillä Nimenhuudossa sekä Palloliiton sivuilla. Lisenssin ostaneet pelaajat: Ilmoittautukaa peleihin hyvissä ajoin, jotta tiedetään paljonko 03-poikia täytyy pyytää mukaan. Pyydä/tarjoa kyytiä vieraspeleihin hyvissä ajoin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
33

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.