Jalkapall Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, futsal, ratsastus, jääkiekko, sähly, muu ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kangasala

Jalkapall - Kangasala

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, A-poikien futsal sarjaan on tällä hetkellä ilmoittautunut vasta kaksi joukkuetta. Sarja tulee, jos joukkueita on vähintään neljä. Piiristä kyseltiin onko meillä kiinnostusta/mahdollisuutta asettaa toinenkin joukkue miesten vitoseen. Tällä hetkellä miehiin on ilmoitettu yksi joukkue, jonne Os... (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
31

TPV Ruutana 07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tällä viikolla kenttävuorot käytettävissä ken haluaa mennä potkimaan/pelailemaan. Pidetään päättäjäisiä seuraavalla viikolla jahka muulta elämältä kerkiää... (27 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
20

TPV Ruutana 05 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Ok, kiitos! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
17

TPV Ruutana F6 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Vietämme jalkapallon päättäjäisiä torstaina 7.9, yhdessä F9 ja F- tyttöjen kanssa. Luvassa on makkaranpaistoa ja tuttuun tapaan vanhemmat vs. lapset ottelu. Makkaraa ja pillimehua on myynnissä eurolla tai 1,5€ molemmat. P.S tänäänkin on kenttä vapaana ja valkkujakin oli jokunen tulossa paikalle. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
37

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18

FC Kangasala Ct Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (29 päivää sitten)

Jalkapallo
Kangasala
Tytöt
4

FC Kangasala T11 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 päivää sitten)

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Tytöt
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.