Jalkapall Keuruu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keuruu ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, juoksu ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Keuruu

Jalkapall - Keuruu

keupa07 Nimenhuuto.com

KeuPa 07 on Keuruulaisista -07 ja -08 valioista koottu jalkapallojoukkue. Meillä kaikki pelaa, kaikki kehittyy ja kaikilla on kivaa.

Ilpo kirjoitti: Hankoon lähtijät Huom ! Reissumme startti lähestyy ja pakkaaminen on toivottavasti jo käynnissä… Aiemman informoidun lisäksi pakatkaa mukaan: - Hyvät jalkineet ( lenkkarit) ja joukkueen reppu ( liikumme Hangossa kävellen mm. pelitapahtumiin) - Laturit & kuulokkeet , matkalle ajanvietettä ( kirjat... (11 minuuttia sitten)

Päivitetty 11 minuuttia sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
29

Keupa 08 Nimenhuuto.com

Keupa G08 on POP-jalkapallokoulun pohjalta kasattu joukkue, joka pelasi piirin ottelut syyskaudella 2015. Ikäjakauma oli 08-10 syntyneistä ja ensiaskeleet futikseen tuli otettua.

Veikka kirjoitti: Moi, sitä tässä mietin, että miten tuo poikien joukkue on nyt Megaturnauksessa yllättäen 08/09 joukkue? Eikös tämän joukkueen pitänyt olla 08 joukkue, johon pelaajia piti tulla 07 joukkueessa, jossa pelaa tukku 08 syntyneitä?? Vaan sama kai se millä joukkueella pojat pelaavat, kunhan on hauskaa.... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Keuruu
Sekajoukkue
14

Keupa G10 Nimenhuuto.com

Keupa G10 joukkue on kasattu innokkaista pelaajista kesällä 2016. Pelaajien tausta on Keupan jalkapallokoulusta, ainakin useimpien. Nyt harjoitellaan ja sarjapelit ovat tulevaisuudessa.

Jere kirjoitti: Keupan toimisto tiedottaa: Lipunmyyntiin Keuruun Markkinoille tarvitaan 10 hlöä joka tunnille, joten tilaa on. Myös MegaCupin talkoolaisille on tarvetta, vain kahdesta joukkueesta on tähän mennessä tullut ilmoittautumisia. Yövalvontaan on saatu tarvittavat henkilöt, kentille ja keittiöön tarvitaa... (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
32

Keuruun Pallo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme nelosdivaria Keski-Suomessa, jos pelaaminen joukkueessamme kiinnosta...

Arto kirjoitti: Janne Mäkiaho huommenna vaan peliin mukaan olet edustuskelpoinen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keuruu
Miehet
38

Keupa 06 Nimenhuuto.com

Julia kirjoitti: Ja turnaukseen osallistumismaksu 20€, torstaille ja perjantaille on varattu joukkueille lounaat 8€/kerta.. elikkäs joukkueen Keupa06 tilille FI36 5521 0720 0938 05 maksu 36€ maanantaihin 17.7 mennessä, kiitos :) Marko laittaa sinisten ja valkoisten joukkueet lähempänä turnausta. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Ei asetettu
22

Keupa 04 Nimenhuuto.com

Alexander kirjoitti: Onko Alexander A sama kin Alexander? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
40

Keupa 09 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tervehdys!! Kävin tänään pankissa kuittaamassa 09 joukkueen tilinkäyttöoikeuden. Samalla minulle kerrottiin, että tili näkyy pankkitunnuksilla. Tili ei kuitenkaan vielä jostakin syystä näy, joten en voi sitä tässä julkaista. Alla kuitenkin jäsenmaksun suuruuteen liittyvää tietoa ennakkoon. Julkis... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
15

Keupa B-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keuruu
Tytöt
19

Keupa 05 Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Ehtii toiseen peliin, tulee suoraan leiriltä (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
18

KeuPa II Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Keuruu
Ei asetettu
26

KeuPa D-Tytöt Nimenhuuto.com

Hilla kirjoitti: Lähden lauantaina kuskaamaan, meidän kyytiin sopii kolme vielä. Moneltako ja mistä lähdetään ? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Tytöt
25

Keupa03 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Keskiviikkona 28.6. ei harjoituksia. (28 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
23

Keupa 2011 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Keuruu
Sekajoukkue
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.