Jalkapall Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, pesis, lentopallo, bridge, luistelu, yleisurheilu ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kajaani

Jalkapall - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin pelaamme futsalia koulun salissa, kesällä jalkapalloa nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapallo-/futsalturnauksiin. Tule rohkeasti kokeilemaan! Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset, aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan :) Ilmoittaudu mukaan harkkoihin tapahtumasivun "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" -kentässä. Ilmoittautumisen takaraja mainitaan tapahtumasivulla.

Mari kirjoitti: Saimme salivuoroa aikaistettua puolella tunnilla! Harkat alken klo 19:30 torstaista 15.11. eteenpäin. Ovet auki klo 19:15-19:40. (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
52

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Susanne kirjoitti: Marraskuusta eteenpäin MyClub käytössä!! Nimenhuuto jää pois. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
35

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Tervehdys! Ensinnäkin pahoittelen, että en ole ehtinyt hoitamaan tätä rahurin pestiä sen vaatimalla tarmokkuudella, mutta koitan nyt ehtiä tässä työn ohessa pikaisesti raapimaan hommaa kuosiin siten, että saisimme laskut maksettua. Jos havaitsette virheitä laskutoimituksissani, niin olkaa yhteyde... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
31

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
24

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Raija kirjoitti: Taitokisat 2018 Tänä vuonna Pohjois-Suomen Piirin Taitokilpailut järjestetään Oulussa 10.-11.11.2018. Ilmoittautuminen Piirin Taitokilpailuihin 26.10.2018 mennessä osoitteeseen ari.harkonen@palloliitto.fi Ohessa linkki Taitokilpailujen infoon sekä Taitokilpailulajit ja säännöt: https://www.pallol... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
52

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Rasmus kirjoitti: Saatan myöhästyä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
102

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
23

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Käykää vastaamassa oheisesta linkistä vanhempainpalautekyselyyn. On erittäin tärkeää, että jokaisen pelaajan vanhemmat käyvät antamassa palautetta viime kaudesta ja visioimassa tulevaa. Vastatkaa kyselyyn keskiviikkoon 28.11 klo 18 mennessä. Kiitos palautteesta jo etukäteen. Mikko Link... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
41

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Töissä (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
40

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hieman tarkempaa selitystä kausimaksusta: Futsal-sarjamaksu 220e Futsal-tuomarimaksut 300e Futsal-bussit Oulu + 2xKemi 380e+2x480e=1340e Ruokailut Oulu + 2xKemi 60e/poika Valmentaja Marko 300e/kk + pelipäiviltä päiväraha 50e Valmennuspäällikkö 50e/kk Pallohallivuorot Tiistai + Perjantai 42,50+85=... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
28

KaPa13 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hyvää Iltaa, Tästä puhuttiin tänään harkoissa, jokainen osaltaa päättää osallistumisestaan Korttelisarjaan. Terveisin, Jari http://kajaaninpalloilijat.fi/blog/kapan-korttelisarja-2018/ (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
14

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Sanna-Mari kirjoitti: Väliaika tiedotus!!!! Kakkutukun tuotteet on ilmoitettu saapuvaksi huomenna torstaina, eli tarkoittaa sitä että meidän pihalle ilmestyy valtava kasa. Yritetään päästä siitä eroon mahdollisimman pian. Eli kun olen käynyt tilauksen läpi, että kaikki mitä pitikin on saapunut niin tervetuloa hakemaan... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
30

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Hei. Olen aloittanut joukkueenjohtajana tässä kapa 10/11 joukkueessa. Ensimmäiseksi tehtäväkseni olen saanut muodostaa whatsapp ryhmän pelaajien huoltajille viestintää varten. Käykää laittamassa numeronne nimenhuutoon jos ei siellä jo ole ,jos taas vastaavasti teitä ei saa lisätä tähän ryhmään il... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
34

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Markuksen lähtemistä Pudasjärven turnaukseen ei saatu onnistumaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
31

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Wäinö kirjoitti: Wäinöllä koulun retki klo 18 saakka. Wäinö ehtii sittenkin treeneihin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
25

AC Kajaani 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
20

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
15

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Illan palaveri on Vimpelin kahviossa klo 18 aiemmasta tiedosta poiketen. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
25

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Hei. Hävisi sähköpostista kaikki viestit,olisiko mahdollista saada sellaista yhteenvetoa asioista? Ja miten saataisiin Elinalle pelipuku? T: Suvi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
23