Jalkapall Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kajaani

Jalkapall - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin harkat koulun salissa, kesällä nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapalloturnauksiin. Aloittelijat ja kokeneemmat - kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan! Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan, ei tarvitse edes onnistua joka kerta ;P

Mari kirjoitti: EHKÄ. Toivottu on, varmistuu kun työvuorot selviää. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
50

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Susanne kirjoitti: Juuso ilmoitti että tänään ei ole MV-reenejä . (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
32

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Tervehdys! Ensinnäkin pahoittelen, että en ole ehtinyt hoitamaan tätä rahurin pestiä sen vaatimalla tarmokkuudella, mutta koitan nyt ehtiä tässä työn ohessa pikaisesti raapimaan hommaa kuosiin siten, että saisimme laskut maksettua. Jos havaitsette virheitä laskutoimituksissani, niin olkaa yhteyde... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
31

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Jaakko-Ola kirjoitti: HOX! Tänään siis viimeinen päivä tilittää toffee ja keksirasiat. Tiimi sai myytyä 183 rasiaa ja tuotto tiimille on 494,1e, eli hyvä juttu! Kiitos osallistujille! Tästä jatketaan! T:Sanna-Mari (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
45

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Mikko kirjoitti: Mulla on palloja (23 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

FC Wimma 05 Nimenhuuto.com

Pelaamisen riemua leikkiä unohtamatta!

Pekka kirjoitti: Sunnuntain 11.6. peliin mukaan molemmat peliasut (myös sukat). Juomapullo mukaan. Hallissa on varmasti lämmin sunnuntaina! Omia palloja ei tarvitse ottaa mukaan. Tuntia ennen pelin alkua Vimpelin pukukopilla. Peli on pallohallissa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
24

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
23

wimma01-02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Fc Wimma on tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloseura Kajaanista. Meid...

Jarmo kirjoitti: Moi, ilmoittakaa kuka tulee 15.11 olevaan puurojuhlaan nahdollisimman pian, niin saadaan ilmoitettua Terjelle henkilömäärä... T. Koutsi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
14

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Merkkaisitteko pelinumeron tänne omiin tietoihin/profiiliin niin helpottaa seuraavan vapaan numeron katsomista uusille tyttöille. Profiilista löytyy kohta pelinumerolle. Suurimmalla osalla numero olikin jo esillä.. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
20

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HOXHOX! 05/06 tiimi pitää huilia treeneistä, joten meillä tiistain ja keskiviikon treenit tällä viikolla jo klo 17.30-19.00. Paikalle varttia ennen. (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
30

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tänään ei treenejä, valmentajapulan takia. Vuoro käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun ja toivottavaa, että moni tämän hyödyntää (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
47

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
39

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Moikka! Te jotka tilasitte seurakamppeita, tilaukset ovat noudettavissa Kajaanin Interistä maksua vastaan. Jenni (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
51

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Tervehdys kaikille! Tilatut seuravaatteet noudettavissa Interistä. Osa onkin jo noutanut omansa. Terveisin Kari H (14 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
49

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Huomenta kaikille! KIITOS huikaisevasta kevätkaudesta! Oli koskettavan hienoa nähdä aito riemu poikien olemuksessa eilen kevään viimeisen pelin jälkeisessä (hurjassa!!!) tuuletuksessa pukukopissa. Piirisarjapelit jatkuvat sitten elokuussa. Vielä semmoista piti kertoman, että tilatut seuravaatteet... (26 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
36

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Heippa. Saan tilattua Laurille peliasun ja verkkapuvun 07-08-tiimin kautta. Pelinumeroksi valikoitui 34 :). Mukavaa kesäpaussia kaikille! t. Heli-äiti (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
29

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
22

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Fc wimman 06-07 joukkue on tilannut mustia wimman logolla varustettuja tuubihuiveja, joita meidänkin on mahdollisuus ostaa 10 e kappale hintaan. Mikäli siis haluat sellaisen itsellesi tai vaikka kaverille, niin laitatko viestin minulle whatsapp ryhmään ti 23.5 mennessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.