Jalkapall Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, luistelu, yleisurheilu, futsal ja golf.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kajaani

Jalkapall - Kajaani

FC Wimma johto Nimenhuuto.com

FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut uusi kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 29.10.2007 ja merkitty yhdistysrekisteriin 31.12.2007. Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon ja Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin. Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä kahdeksan, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kajaanin ja Kainuun suurin jalkapalloseura. Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuo

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään seuraan! Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava...

Petri kirjoitti: Olen lisännyt tämän päivän aineiston valmennus-kansioon ja alustavan kenttävarausluettelon kenttä- ja salivuorot-kansioon. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
25

FC MeLu Nimenhuuto.com

Kajaanilainen naisten harrastejalkapallojoukkue Fc Menneisyyden Lupaukset. Talvisin harkat koulun salissa, kesällä nurmella. Osallistumme myös naisten harrastejalkapalloturnauksiin. Aloittelijat ja kokeneemmat - kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan! Hyvässä hengessä ja ilon kautta pelaillaan, ei tarvitse edes onnistua joka kerta ;P

Mari kirjoitti: Oon n. klo 21 asti (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
44

Fc Wimma 06-07 Nimenhuuto.com

Kesällä 2012 perustettu 06-07 tytöille suunnattu jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kesällä 2012 perustettu tyttö jalkapallo joukkue( 06-07). Kaikki innokkaat pe...

Teemu kirjoitti: Hei! Janin tietojen mukaan vkl pelien jäljiltä tyttöjen paikkoja kolottaa ja flunssaa ilmassa, joten siirretään tämän illan juoksuharjoitukset huomiselle! Sama aika ja sama paikka! T:Teemu (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
31

Wimma-B-tytöt-ja-edustus Nimenhuuto.com

Energinen ja iloinen tyttö- ja naisjalkapallojoukkue joka nauttii jalkapallon pelaamisesta! Pelaamme kaudella 2017 naisten Kolmosta.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia vastaan! Jos olet 2000-1970 syntynyt tyttö tai nainen j...

Jussi kirjoitti: Tervehdys! Ensinnäkin pahoittelen, että en ole ehtinyt hoitamaan tätä rahurin pestiä sen vaatimalla tarmokkuudella, mutta koitan nyt ehtiä tässä työn ohessa pikaisesti raapimaan hommaa kuosiin siten, että saisimme laskut maksettua. Jos havaitsette virheitä laskutoimituksissani, niin olkaa yhteyde... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Naiset
31

FC PELURIT Nimenhuuto.com

FC Pelurit Kajaani ry.. Jalkapalloa parhaimmillaan..

Joukkue etsii pelaajia: Treenaamme talvisaikaan kerran viikossa. Näin kesäaikana treenit 3 x viikossa...

Kyösti kirjoitti: Kuukauden viimeisen perjantain vuorot on nuorisotoimen käytössä, ensimmäinene peruttu vuoro 25.9 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Miehet
25

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Miikka kirjoitti: Löytääkö ovelle helpolla, kun ei oo aikaisemmin tullu käytyä? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
87

Kajaanin Haka Team P07-08 Nimenhuuto.com

Kajaanin Haka Team P07-08

Joonas kirjoitti: Heippa kaikille! Lisäsin tiedostoihin Hakan tuotekuvastoon (löytyy kohdasta kuvat ja materiaalit ja siellä sekalaiset-kansiosta). Tästä voi tutkailla Hakan vaatemallistoa :) t. Maarit (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
49

FC Wimma 05 Nimenhuuto.com

Pelaamisen riemua leikkiä unohtamatta!

Pekka kirjoitti: Sunnuntain 11.6. peliin mukaan molemmat peliasut (myös sukat). Juomapullo mukaan. Hallissa on varmasti lämmin sunnuntaina! Omia palloja ei tarvitse ottaa mukaan. Tuntia ennen pelin alkua Vimpelin pukukopilla. Peli on pallohallissa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
24

wimma03-04 Nimenhuuto.com

FC Wimman 03-04 joukkue perustettiin helmikuussa 2010. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 19 innokasta futaajaa. Jos olet syntynyt 03-04 ja olet kiinnostunut jalkapallosta, ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta.

Emma kirjoitti: Saijalle ja Emmalle mielellään la-aamusta vuoro. Ja su kerettäisiin olla 8-10. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
23

wimma01-02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Fc Wimma on tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloseura Kajaanista. Meid...

Jarmo kirjoitti: Moi, ilmoittakaa kuka tulee 15.11 olevaan puurojuhlaan nahdollisimman pian, niin saadaan ilmoitettua Terjelle henkilömäärä... T. Koutsi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
14

Kajaanin Haka team-03 Nimenhuuto.com

Petski kirjoitti: Moi! Tässä Karjalaisen Tuomaksen (Kainuun liikunta) terveisiä ja info asiaan liittyen, löytyy tiedostoista. Kasva Urheilijaksi - leirit Kainuun Liikunta, Vuokatin Urheiluopisto, Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia ja kainuulaiset urheiluseurat järjestävät kolme Kasva Urheilijaksi – leiriä kainuulaisill... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kajaani
Ei asetettu
31

KaPa 05-06 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hoplaa! Sunnuntain tirnajaisten ohjelma on "Kuvat ja materiaalit" -kansiossa nimellä "Mestareiden_liiga_2017.pdf" Nähdään viimeistään sunnuntaina! - Teemu (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
34

Kajaanin Haka Team 05 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Moi, välitän Tuomas Karjalaisen viestin Kasva Urhelijaksi-leiristä. Tiedostoissa myös lisätietoa. -Sanna Kasva Urheilijaksi - leirit Kainuun Liikunta, Vuokatin Urheiluopisto, Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia ja kainuulaiset urheiluseurat järjestävät kolme Kasva Urheilijaksi – leiriä kainuulaisille u... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
43

FC Wimma 10-11 Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Aino ei valitettavasti pääsekään tänään harkkapeliin, kun Gymnasticin kalenterikuvaukset ovat yhtä aikaa. Toivottavasti on tarpeeksi pelaajia kuitenkin. Terkuin Tiina-äiti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
26

Kajaanin Haka Team 10-11 Nimenhuuto.com

Sanna-Mari kirjoitti: HEI! Gutzin kollit olivat saapuneet eilen ja voin sanoa että niitä on paljon :). Paketit olivat valmiiksi nimellä pakattuja eli Saa joko hakea täältä Varsitieltä Kajaanista tai sitten sovitellen tuon treeneihin. Jokainen maksaa tilauksensa tiimin tilille VIIMEISTÄÄN 9.10 mennessä, jotta loppulask... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
29

KaPa 09 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Hei! Onko päätösturnauksen joukkueista Jeren nimi jäänyt pois vai onko tullut kirjoitusvirhe? T. Anne (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
48

KaPa 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
40

FC Wimma 08-09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Huomenna ei ole treenejä, olen myös palaverissa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Tytöt
22

KaPa 08 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Terve! Vimpeli suljettu toistaiseksi. Tämän viikon hatkat tiistaina ja keskiviikkona Lehtikankaan uudella kentällä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
45

Kajaanin Haka 01ja02 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: monelta huomenna ne pelit alkaa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kajaani
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.