Jalkapall Lievestuore

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lievestuore ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lievestuore

Jalkapall - Lievestuore

Kisafutis D-tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Lievestuoreen Kisan D-tytöt pelaavat ovat hyvä harrastajatason joukkue jotka pelaavat talvella Killerin talviliigaa ja kesäisin Keski-Suomen piirinsarjaa.

Josefiina kirjoitti: Hei, Josefiina ei pääse tänään harkkoihin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
18

Kisafutis E-tytöt 0607 Nimenhuuto.com

Tämä tyttöjoukkue muodostettiin juuri osin aiemmista joukkueista ja ihan uusistakin pelailijoista. Toimimme Lievestuoreen Kisa seuran alla. Tavoitteena on harrastaa liikuntaa jalkapallon muodossa. Osallistumme kevät- ja syyskaudella 2017 Keski-Suomen piirin pienkenttäsarjoihin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.