Jalkapall Lievestuore

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lievestuore ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kisafutis C-tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Lievestuoreen Kisan C-tytöt -tytöt ovat hyvä harrastajatason joukkue.

Miina kirjoitti: Hei. Meiltä kaksi T. Päivi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
19

Kisafutis E-tytöt 0607 Nimenhuuto.com

Joukkueen tavoitteena on harrastaa liikuntaa jalkapallon muodossa. Harjoituksissa kehitetään pelaajien osaamista eri jalkapallon osa-alueilla, kuten pallon kuljettamisessa, syöttämisessä ja laukaisussa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
21

Lievestuoreen Kisa P0910 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Pojat
31

LievestuoreenKisa12-14 Nimenhuuto.com

Jalkapallo joukkue jossa pelaa 2011-2014 syntyneitä lapsia. Harkoissa hiotaan lajia taitoja ja harjoitellaan perus motoriikkaa. Mukaan saa tulla kokeilemaan, otathan ensin yhteyttä joko valmentaja Auli Kiiveriin tai yhteyshenkilöön Hanna-Kaisa Kestiin että tiedämme tulostasi.

Miriam kirjoitti: Hei! Muistakaa?ilmoittaudu " in" tai "out". Meillä olisi aika nyt järjestä kokous, jossa toivomme että kaikki vanhempia olisivat mukana. Mahdolliset päivät viikko 8 : tii 25.2 17.30 tai myöhemmän, perjantaina 21.2 18.00 treenien jälkeen tai viimeistan sunnuntaina 23.2 treenien jälkeen. Kirjoittak... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Sekajoukkue
14