Jalkapall Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, koripallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Leevi kirjoitti: Tulee jos vielä mahtuu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Jari kirjoitti: Tiistain 50 peli siirtyi tunti ja viisitoista minuuttia myöhemmäksi. Peli alkaa 20:45 paikkana Rajakylä TN (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
73

NJS P07 Nimenhuuto.com

NJS P07 tarjoaa jalkapalloharrastusta 2007 syntyneille pojille Nurmijärven alueella. Joukkueessa on mukana n. 50 poikaa. Kesäisin joukkue harjoittelee Klaukkalassa ja Rajamäellä. Talvisin harjoitukset keskittyvät Klaukkalan jalkapallohalliin ja lämmitettävälle tekonurmelle. NJS P07 pojat on jaettu kilpa, haaste/harrasteryhmään). Ryhmäjaot on pyritty rakentamaan taitojen perusteella siten, että jokainen saisi harjoitella ja pelata oman tasoisessa ryhmässä. Liikkuminen peliryhmien välillä on mahdollista.Kannustamme kaikkia tulemaan mukaan kokeilemaan jalkapalloa NJS P07 -joukkueessa! Jokainen voi tulla kokeilemaan maksutta 2 viikon ajan harjoituksiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Sirpa Laukalaan njsp07@gmail.com

Noa kirjoitti: 164 (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
71

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4. ja 5.divaria sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Sini kirjoitti: Mun mukana tulee Elsa kokeilemaan meidän treenejä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
52

NJS T11 ja T12 Nimenhuuto.com

NJS T11 ja T12 joukkueen nimenhuuto sivut. Täältä löytyvät harjoitus- ja peliaikataulut sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa NJS tytöt 2011 ja 2012 syntyneet joukkueesee...

Eeva kirjoitti: NJS T11/T12 joukkueen nettisivut on julkaistu: https://www.njs.fi/joukkueet/tytot/t11-12/ Joukkueelle on myös perustettu suljettu Facebook-ryhmä, NJS T11/T12. Ryhmässä ei ole vielä sisältöjä, mutta luodaan yhdessä sisältöjä ja keskusteluita. Tulkaa siis mukaan keskustelemaan! Kaikkien pelaajien j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
51

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

NJS M2 joukkueen nimenhuuto

Sebastian kirjoitti: Ehkä (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
57

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Elias kirjoitti: Moi Vielä on yksi kuukausi b-junnukautta tässä kokoonpanossa jäljellä. Rahatilanne näyttää siltä, että pienet maksut pitää vielä lokakuulta laittaa. Pyydän huolehtimaan kaikki maksut ennen kauden vaihtumista, niin siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitos kaikille, Jenni (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
39

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Sofia kirjoitti: Sofia R, kuumetta. Poissa to ja ke treenit. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
47

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Onni kirjoitti: Onni tulossa! (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
63

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P2010 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Ville kirjoitti: Muistutuksena mm. tauolla oleville pelaajille. Olemme siirtyneet NJS P10 joukkueessa tapahtumien ja viestinnän ostalta Nimenhuudosta Myclubiin (samat tunnukset kun oli joukkuetta perustettaessa 2017), eli jatkossa kaikki tapahtuu vain MyClubissa. Jos et ole päässyt sinne sitään, tai sinulla ei mi... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
31

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töissä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
38

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei, Barcelonan reissu lähenee, enää 9 yötä lähtöön! Tässä teille matkaohjelmaa jo valmiiksi, toki ohjelma vielä elää, ainakin harkkavuoroissa tapahtui muutoksia vielä tänäänkin ja harkkapeliaika sekä vastustaja on vielä hakusassa. Mutta eiköhän se siitä. Tähän alle kopioin alustavan ohjelman rei... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
45

NJS P06 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: En pääsekään tänään treeneihin. Perhemeno. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
43

NJS P08 Nimenhuuto.com

Kristian kirjoitti: Ei mitään mahdollisuutta osallistua sunnuntaina mihinkään kellonaikaan. Kristianin pikkusisko lauantaina turnauksessa pelaamassa, voisinko toimittaa silloin esim. mokkapaloja Monikon jääkaappiin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
62

NJS T0910 Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
22

NJS-KUNTOFUTIS Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
33

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
37

NJSRAKEYJ Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran joukkue 02-, 03- ja 04-syntyneille tyttöpelaajille

Jenni kirjoitti: mokkapaloja pellillinen (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
66