Jalkapall Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Nurmijärvi

Jalkapall - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Toni kirjoitti: Tervehdys kaikille, Tänään iltapäivästä valmennus (minä, Iiro ja Tuukka) palaveerasi ja teimme harjoitusryhmäjaot sekä alustavat peliryhmäjaot. Haluan heti painottaa sitä että ryhmäjaot eivät ole kiinteitä vaan yksittäisissä treeneissä pelaajat saattavat vaihdella harjoitusryhmästä toiseen. Sama ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
75

NJS-PEP T99 Nimenhuuto.com

NJS/PEP T99 YJ on Nurmijärven ja Pohjois Espoon alueella toimiva futisjoukkue jossa pelaa 2001 - 1999 syntyneitä tyttöjä. Vuoden 2013 alusta perustimme yhteisjoukkueet NJS:n ja Pohjois Espoon Ponnen (PEP) kanssa ja nyt meillä on kaksi joukkuetta TB-17 sarjoissa. Pelaamme aina mahdollisuuksien mukaan myös turnauksissa T00 (TC-15) sarjoissa hyvällä menestyksellä. Pelaamisen riemu vie meitä eteenpäin ja muitakin harrastuksia mahtuu mukaan. Tyttöfutis Rules!

Joukkue etsii pelaajia: NJS ja PEP T99-01 yhdisti joukkueensa 2013 alusta. Pelaamme kahdella joukkuee...

Jari kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE (lue huolella) Moi. Tänään Keskiviikkona 3.5.2017 on viimeinen NJS/PEP YJ treenivuoro Klaukkalan hallissa. Valitettavasti minulla itselläni on silloin oma peli Espoossa, mutta treenit pidetään vanhaan tapaan NJS Femmesin kanssa. Keskiviikon treeneissä on koko kevään ollut parikymme... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi/Espoo
Tytöt
40

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Susanna kirjoitti: Femmes syyskokous esitys siirretty Materiaaleihin - lukekaa läpi jos ette olleet paikalla kokouksessa, kiitos. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
52

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Tuomas kirjoitti: 10 pitää olla! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
68

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Caroline kirjoitti: Hei! Sunnuntaina fysiikkatestit. Käykää ilmoittautumassa mahd. pian! T. Caro (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
49

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Kati kirjoitti: Tervehdys, Ensi vuoden vuosisuunnittelu etenee ja joukkueemme talousarvio alkaa olla valmis. Kun kaikki on valmista, vien talousarvion materiaalipankkiin. Treenipelit alkavat olla valmiina jouluun saakka. Pyrimme saamaan kaikille ryhmille mahdollisimman kovia ja hyviä vastustajia. Kyselyitä on te... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
97

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Nina kirjoitti: Moikka, - 6.12 salitreenit peruttu (poistettu Nimenhuudosta) Suomi 100-juhliin liittyvän tilavarauksen takia. - Peliajat päivitetty HJK:n ensimmäiseen turnauspäivään. - Punaisten joukkueeseen mahtuisi vielä hyvin pelaajia. PS, muistakaa olla peliasut valmiina lämmittelyssä aina puoli tuntia ennen... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Jan kirjoitti: Moi! Janin NJS huppari (9/10) liian pieni. Vaihto isompaan tai myynti alle omakustannushinnan! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
89

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P10 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Otso kirjoitti: Otso K palaa vahvuuteen kahden viikon päästä! (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Veera kirjoitti: Minkälaisella vaatetuksella olisi hyvä osallistua torstain tekonurmi harkkoihin, kun kelit alkaa viilentyä? T: eka talvi pallon perässä (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
51

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

JoJo kirjoitti: Hei! Pojat esittivät eilen vahvan toiveen päättäjäisten saunasta. Toteutamme toiveen siten, että ne jotka haluavat saunovat ja samassa yhteydessä on saunan kabinetti, jossa voimme samanaikaisesti ruokailla. Ruoaksi pojat valitsivat lihapullat ja muusin. Jokainen voi tuoda omat limsat mukaan. (Ei ... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
46

NJS P00 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2000 syntyneiden poikien joukkue koostuu Klaukkalan, Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen alueiden innokkaista pelaajista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Varusteasiaa vanhemmille. Sade/tuulitakin tilaaminen siirtyy marraskuun lopulle. Takin voi tilata itse Sportiasta aikaisemmin, painatuksen lisäämisestä myöhemmin ryhmätilauksen yhteydessä ei tule lisäkuluja. Terveisin Minna (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Klaukkala, Kuntotie
Pojat
3

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJSP04 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Ensi viikonlopun peliryhmät nimetty. Merkitse mahdollisimman nopeasti jos et pääse mukaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
66

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Oon salee snadisti myöhäs (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
67

NJS M1 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Paikalla, mutta teen omia juttuja. (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
30

NJS P08 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Hei, Haluaisimme muistuttaa riittävän pukeutumisen tärkeydestä ulkotreeneissä. Tänään tekiksen treeneissä parilla pojilla oli kylmä ja joltain puuttui pipo. Toivomme, että muistuttaisitte poikianne, miten ulkotreeneihin pukeudutaan lämpimästi. Suosittelemme kerrastoa treenivaatteiden alle sekä lä... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.