Jalkapall Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, koripallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Toni kirjoitti: Helsinki Cup ryhmäjaot: Musta 16+2mv Topias Sean Kode Touko Tomi Jussi Akseli Luca Rasmus Samu LauriP Eevert LauriK Basti Sami Miska Atte Niilo Sininen 15+2mv Ilmari JuhoW Pyry Kristeri Kalle Eemeli JuusoV AnttoK Vilho Viljami Eino Kalle Akseli Sebastien ArttuM Veka Leevi Willy Nikke (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
55

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Sami kirjoitti: Yks vielä olis kova👍 (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
75

NJS P07 Nimenhuuto.com

NJS P07 tarjoaa jalkapalloharrastusta 2007 syntyneille pojille Nurmijärven alueella. Joukkueessa on mukana n. 50 poikaa. Kesäisin joukkue harjoittelee Klaukkalassa ja Rajamäellä. Talvisin harjoitukset keskittyvät Klaukkalan jalkapallohalliin ja lämmitettävälle tekonurmelle. NJS P07 pojat on jaettu kilpa, haaste/harrasteryhmään). Ryhmäjaot on pyritty rakentamaan taitojen perusteella siten, että jokainen saisi harjoitella ja pelata oman tasoisessa ryhmässä. Liikkuminen peliryhmien välillä on mahdollista.Kannustamme kaikkia tulemaan mukaan kokeilemaan jalkapalloa NJS P07 -joukkueessa! Jokainen voi tulla kokeilemaan maksutta 2 viikon ajan harjoituksiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Sirpa Laukalaan njsp07@gmail.com

Sirpa kirjoitti: alussa ja lopussa (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
77

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4. ja 5.divaria sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Sini kirjoitti: Mun mukana tulee Elsa kokeilemaan meidän treenejä. (27 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
65

NJS T11 ja T12 Nimenhuuto.com

NJS T11 ja T12 joukkueen nimenhuuto sivut. Täältä löytyvät harjoitus- ja peliaikataulut sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa NJS tytöt 2011 ja 2012 syntyneet joukkueesee...

Eeva kirjoitti: NJS T11/T12 joukkueen nettisivut on julkaistu: https://www.njs.fi/joukkueet/tytot/t11-12/ Joukkueelle on myös perustettu suljettu Facebook-ryhmä, NJS T11/T12. Ryhmässä ei ole vielä sisältöjä, mutta luodaan yhdessä sisältöjä ja keskusteluita. Tulkaa siis mukaan keskustelemaan! Kaikkien pelaajien j... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
49

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

NJS A-junioreiden ja M2 joukkueiden yhteinen nimenhuuto

Simo kirjoitti: Jos ehdin töistä (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
64

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Reetta kirjoitti: Maaottelu Suomi-Tanska (T03) Tiedoksi seuralta: NJS on saanut järjestettäväkseen T03 maaottelun Suomi-Tanska. Ottelu pelataan perjantaina 30.8.2019 klo 17.30 alkaen Klaukkalan Nurmikentällä. Ottelun järjestämisestä vastaavat seuran päätoimiset työntekijät. Lisäksi tarvitaan paljon vapaaehtoisia e... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
69

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Eero kirjoitti: Treenihuili, ei treenejä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
48

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P2010 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Ville kirjoitti: Muistutuksena mm. tauolla oleville pelaajille. Olemme siirtyneet NJS P10 joukkueessa tapahtumien ja viestinnän ostalta Nimenhuudosta Myclubiin (samat tunnukset kun oli joukkuetta perustettaessa 2017), eli jatkossa kaikki tapahtuu vain MyClubissa. Jos et ole päässyt sinne sitään, tai sinulla ei mi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
70

NJS T09 T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2009, 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Sofia kirjoitti: Sofia R, kuumetta. Poissa to ja ke treenit. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
62

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töissä (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
40

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
35

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei, Muutos mustien otteluohjelmaan. Hei, B15 otteluohjelmaan on tullut kenttämuutoksia, joten tarkastathan oman joukkueesi ohjelman täältä - https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=159257 T:ari jojo (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
48

NJS P06 Nimenhuuto.com

Tiia kirjoitti: Hesa Cupiin lähtijät ilmoittautukaa :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
53

NJS P08 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: NJS-hupparit tilattavissa! Kerään joukkueemme osalta NJS-hupparitilaukset. Mikäli haluat tilata huppareita, ilmoita määrä ja koko/koot minulle sähköpostitse nsaarimaa@gmail.com 6.6. mennessä. Huppareiden koot löytyvät täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOW2aNIfNXsvVuJuG3h8FZzAc8AGR... (30 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
63

NJS-KUNTOFUTIS Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
35

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
37

NJSRAKEYJ Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran joukkue 02-, 03- ja 04-syntyneille tyttöpelaajille

Jenni kirjoitti: mokkapaloja pellillinen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
65