Jalkapall Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Nurmijärvi

Jalkapall - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Toni kirjoitti: Moro, Tänään potkutekniikkaan yksi paikka vapaana tällä hetkellä. Nopein ehtii. Paina In. Osallistujat pyrkikää olla hallilla viimeistään klo 19:00. (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
72

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Heikki kirjoitti: Reissussa (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
68

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Susanna kirjoitti: Moikka, nyt sitten talviset säät puskevat päälle. Elilen Henkka veti todella kivat ja tehokkaat kuntotreenit ja oli puhetta josko peruttaisiin nyt pois tuo keskiviikon ulkovuoro ja pidettäisiin helmi-huhtikuu keskiviikkoiltaisin hallin lämppäalueella kunto/pallonkäsittelytreeniä ja viimeinen 30mi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
56

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Caroline kirjoitti: Hei!! Huomenna ei harkkoja! t. Caro (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
45

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Reetta kirjoitti: Väliaikatietoja vastuuvalmentajarekrystä yms. Vastuuvalkkuasiaa Vastuuvalmentajarekryn hakuaika päättyi ma 15.1. Hakemuksia oli tullut muutama, ja seura on aloittanut haastattelut ja keskustelut 2 hakijan kanssa. Molemmat hakijat ovat erittäin hyviä ja päteviä tehtävään. Seuran johtokunta käsitte... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
63

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Eero kirjoitti: Hei, Nimenhuutoon on nyt lisätty uudet pelinumerot -exceli. Jonkin verran numerot vaihtuvat. Jos ja kun mietitte että miten nämä on keksitty niin ainoana ohjeena on ollut että vanhempi pelaaja pitää omansa. Tietyt numerot tulivat meille A-junioreista ... joten sieltä lähdettiin liikkeelle. Ilmoit... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
74

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P10 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Ville kirjoitti: Hei, Kuvat ja materiaalit kansioon on lisätty NJS P10 Pelaajien pelinumerot numerojärjestyksessä. t. Ville R. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
57

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Juha kirjoitti: Moi! Keskiviikon harkkojen jälkeen keräsin yhdet nappikset talteen harjoitusten jälkeen! Adidas Copa mundial koko 5. Kysykää joku olisiko jonkun T06 joukkueesta! Ajattelin tietenkin että ne on Mikon. Mutta Mikon jalka on kuulemma reipas 6! Hyvää Joulua kaikille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
49

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Annariikka kirjoitti: Hei! Olen P07-joukkuuen tänä syksynä aloittanut rahastonhoitaja ja Samuel O'Reardonin äiti. Toinen poikani pelaa P05:ssä, eli minut voi bongata Klaukkalasta varsin usein, vaikka Palojoella asunkin :-) 12.12. 2017 pidetyssä vanhempainillassa uusiksi maksuluokiksi päätettiin kilparyhmälle 55 €/kk, ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
87

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
43

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Aapo kirjoitti: Varvas poikki - junppailen omiani. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
32

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Vertti kirjoitti: Myöhässä (2 minuuttia sitten)

Päivitetty 2 minuuttia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
64

NJS T09 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Moi. Tyttöjoukkueet ovat yhteisesti päättäneet, että pidämme vanhan malliset keltaiset pelipaidat käytössä vielä tämän kauden. Otattehan tämän huomioon jos ja kun tilaatte uusia pelivarusteita. Sininen paita ei ole muuttunut. Terkuin Maria (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
27

NJS P06 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: JOUKKUEEN TREENITAUOT: TALVILOMA TAUKO 19.2-25.2 KESÄTAUKO 25.6-1.7 JA 16.7-29.7 (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJS P08 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Jouluterveiset Hei, Iso kiitos kuluneesta kaudesta pelaajille ja heidän perheilleen, valmentajille sekä toimihenkilöille. Kauteen on mahtunut treenejä, pelejä ja ensimmäinen joukkueen leiri Eerikkilässä. Kauden lopuksi tapahtui myös päävalmentajan vaihdos. Kaudessa on ollut onnistumisia sekä pett... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
46

NJSP04 Nimenhuuto.com

Taavi kirjoitti: Oliskohan Taavin verkkahousut (no 17) joutuneet jonkun toisen reppuun jo maanantain treeneissä? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
56

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.