Jalkapall Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 48 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lohja

Jalkapall - Lohja

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: marika.suomi@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoP...

Sari kirjoitti: Heippa! Tupperwaren konsulentti tarjoaa meidän joukkueelle ostettavaksi juomapulloa, joka on virallinen ensi kesän MM-jalkapallon palkintopokaalin muotoinen, kultainen EcoPure Champions-pullo 7,5dl! Pullon esite hinta on 9.90e/kpl, mutta meille hinta olisi 9.50e/kpl. Onko kiinnostuneita? Laitan k... (3 päivää sitten)

Päivitetty 16 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
43

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja 8.3 alkaen myös Kisakallion tekonurmella, sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2018 meillä on joukkueet piirisarjoissa KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa ja lisäksi myös KKi60 SM-turnauksessa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on alkanut. Harjoitte...

Jarmo kirjoitti: Nyt mahtuu erittäin hyvin muutama kertakävijä mukaan!!! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
70

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Maria kirjoitti: Hei! Olen laittanut maksutaulukon taas esille. Listauksesta huomaa, että myclubin käyttöönotto on ehkä hieman hämmentänyt maksamisia ja maksuja puuttuu tavallista enemmän. Tarkistattehan maksut myös joulukuun puolelta. Palatkaa, mikäli huomaatte kohdallanne epäselvyyksiä. Korjailen sitten oikeaan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
47

lopa06 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon P06 -joukkue on aktiivinen juniorijalkapallojoukkue Lohjalla. Pelaamme tällä hetkellä kahdella eri tasolla, mutta pelaajat kuitenkin liikkuvat harjoituksissa ja peleissä eri tasojen välillä monipuolisen kokemuksen saavuttamiseksi. Teemme myös yhteistyötä Lopan 05- ja 07-joukkueiden kanssa harjoitusten ja valmennuksen osalta.

Jukka kirjoitti: Tervehdys kaikki, Olemme valmennuksen kesken päättäneet tehdä pienen muutoksen perjantain harjoituksiin. Jatkossa, alkaen tulevasta perjantaista 2.2.2018, kaikki 06 syntyneet pojat treenaavat yhdessä Muijalan kuplassa 18:15-19:45. Aika on sama, jolloin siniset ovat harjoitelleet ja tosiaan jatkos... (23 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
35

LoPa 2011-2012 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon tyttöjen ja poikien vuosina 2011-2012 syntyneidän joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Lopa PT2011-2012 on kesällä 2017 perustettu jalkapallojoukkue Lohjalla. Meill...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Leevi H kävi kerran kokeilemassa uutta harrastusta harjoituksissa, mutta valitettavasti kipinä ei syttynyt ainakaan vielä. Lopettaa siis toistaiseksi, joten poistan meidät nimenhuudosta. t. Mikko Helvelahti (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
49

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Katri kirjoitti: Reissussa, tuun jos ehdin kotiin (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
27

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 03-06 syntyneitä poikia. Harjoittelemme kesäisin ja talvisin noin 3 kertaa viikossa. Lisätietoja Vastuuvalmentaja Kari Hakala, karihakala@hotmail.com, 050 4989159

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuosina 2003-2006 s...

Leo kirjoitti: Hei! Muutama erillisasia tiedoksi; Uudet joukkueenjohtajat Jenni Tieaho ja Harri Hautamäki on lisätty nimenhuutoon managerioikeuksin. Myös Rekolla on toistaiseksi managerioikeudet, jotta saa lisättyä kokouspöytäkirjat kun valmistuvat. Varmistan huomenna liikuntakeskuksesta onko sali normaalisti k... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
22

FC SauPa T0809 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2008-2009 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Sponsoreita haussa! Nyt on aika aktivoida joukkueen sponsorihaku! Eli kerätään rahaa tulevaa futisleiriämme sekä turnausjärjestelyjämme varten. Sponsoriksi voi ryhtyä mikä tahansa yritys tai vaikkapa yksityinen henkilö! Tuki voi olla kertaluontoinen rahallinen tuki esim. 50-500 e, sopimuksen muka... (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
30

FC SauPa T0506 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2005-2006 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Sponsoreita haussa! Nyt on aika aktivoida T06-joukkueen sponsorihaku! Eli kerätään rahaa tulevaa futisleiriämme sekä turnausjärjestelyjämme varten. Sponsoriksi voi ryhtyä mikä tahansa yritys tai vaikkapa yksityinen henkilö! Tuki voi olla kertaluontoinen rahallinen tuki esim. 50-500 e, sopimuksen ... (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
24

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 08-09 syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Kimmo kirjoitti: Taitokoulua ei ole tänään. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
50

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Markku kirjoitti: Hei! Minä lähden autolla, alustavasti kyydissä minä, Emilia, Meri ja Kanerva, elikkäs lisäksi mahtuu 3 tyttöä mukaan. Jos tulee autoista ahdasta, niin Meri voi lähteä myös autolla. Jos pelipaikalla pitää olla 17:30 ja sinne ajaa 40 min., niin olisiko lähtö Lempolasta 16:50 hyvä?. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
50

Atletico Club De Routio Nimenhuuto.com

Atletico Club De Routio

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako harraste urheilu? Atletico Club De Routio on juuri sinua varten!...

Jalis kirjoitti: 50/50, jos vaan kerkeen (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
32

ViTa Vixens T03-07 Nimenhuuto.com

ViTa Vixens T03-07 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä tänä vuonna kahdessa eri ikäryhmässä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-06, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Nick kirjoitti: Homework is two weeks worth because of our Christmas outing so here is four videos https://youtu.be/mlj_WfNk6Zw https://youtu.be/WK8O3hmbI_4 https://youtu.be/1Q70s1kSV84 https://youtu.be/UEr2dzvwNTA If you practice these you will have the start of some pretty good skills to go in your bag of tric... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
30

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2001 -2010 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

Antti kirjoitti: Vuoden 2017 harjoitukset on nyt siis pidetty. Siirymme joululomamoodiin joka katkeaa 3.1.2018 Ojamolla klo 17.30. Silloin pitäisi olla selvillä missä pelataan ja kenen kanssa jos kenenkään. Kaikille etsitään paikka jossa saavat peliaikaa varmasti mutta se että missä se paikka on selviää ennen vuo... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
35

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Eero kirjoitti: https://goo.gl/forms/DXPbKRADpm9PZBB13 Linkistä ilmoittautumaan E-kurssille! (lasten ohjaaja/valmentaja koulutus). Koulutus tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta, eli tähän voi ilmoittautua myös säbäpuolen valmentajat ja muut toimihenkilöt! ViTalaisille koulutus on maksuton, ulkopuol... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
16

lopa07 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) 06-07 syntyneiden joukkue. Kotisivut: http://www.lohjanpallo.fi/index.php?id=1696

Kati kirjoitti: Sponsorikyselyt Alla olevasta linkistä voi kirjata sponsorikyselyt taulukkoon, niin ei tule samoihin paikkoihin kyselyjä useaan kertaan. Samoin listaan voi "varata" firman, jos johonkin firmaan on yhteyksiä. Muistakaa käyttää sponsorikirjettä, joka löytyy kuvat ja materiaalit otsikon alta. Linkki... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
40

LoPa05 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) kesällä 2011 perustettu joukkue 2005 syntyneille pojille.

Mikael kirjoitti: Mikaelin pelipassi uusittu ja oma vakuutus on voimassa. (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
37

LoPa edustus +A Nimenhuuto.com

LoPa, miesten edustus + P20-juniorit

Janne kirjoitti: En välttämättä ehi, meen hakee frakkii helsingist (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
40

ViTa 02 Nimenhuuto.com

VITA-02 joukkue on perustettu vuoden 2011 alusta.Joukkueen virallinen kotisivu www.virkkalantarmo.fi Seuravaatteet osoitteesta www.vita.seurashop.fi

Hannu kirjoitti: Kauden 2018 pelipassien ja vakuutuksien myynti alkaa 7.12.2017 Pelipassien ja vakuutuksien ostaminen tapahtuu Pelipaikan kautta. Tuotteet ja niiden hinnat pysyvät nykyisellä tasolla kausien 2018 ja 2019 osalta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
19

LoPa B-juniorit Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon 2000-2002 -syntyneiden poikien jalkapallojoukkue

Matti kirjoitti: Hei Viikonlopun peli siirretty maaliskuulle hiihtoloman takia (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
43