Jalkapall Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 55 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lohja

Jalkapall - Lohja

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Elina kirjoitti: Länskäri-Liigan buffetin syötävät ja juotavat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1a6zlw10-JPleY6ruEWPEw_h8eZJP9opTdpm3GDyUdu4/edit?usp=sharing Työvuorolista: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gw_MAMAPdqNHa1PNoSK4euQRKOfiMcH_Ikn9KuoBXzk/edit?usp=sharing (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
48

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: marika.suomi@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoP...

Sari kirjoitti: Heippa! Kiitos luottamuksesta! Ensimmäinen viestini jojona onkin mukava! Vanhempainkokouksessa päätettiin palkata toinen vastuuvalmentaja. Nyt on vastuuvalmentaja löytynyt: Jussi Hormavirta (Minnin isä) Jussi on suorittanut mm. Nuorten valmentajatutkinnon jalkapallosta ja on koulutukseltaan liiku... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
44

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja 15.3 alkaen myös Kisakallion tekonurmella (to klo 19:30), sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2018 meillä on joukkueet piirisarjoissa KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa ja lisäksi myös KKi60 SM-turnauksessa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on käynnissä. Harjoit...

Kimmo kirjoitti: Herätys ! Koetetaan hoitaa kunnialla tämäkin sarja ! (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
74

lopa06 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon P06 -joukkue on aktiivinen juniorijalkapallojoukkue Lohjalla. Pelaamme tällä hetkellä kahdella eri tasolla, mutta pelaajat kuitenkin liikkuvat harjoituksissa ja peleissä eri tasojen välillä monipuolisen kokemuksen saavuttamiseksi. Teemme myös yhteistyötä Lopan 05- ja 07-joukkueiden kanssa harjoitusten ja valmennuksen osalta.

Kalle kirjoitti: Kalle K: 164 cm Vieraspaita (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
37

ViTa Vixens T03-07 Nimenhuuto.com

ViTa Vixens T03-07 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä tänä vuonna kahdessa eri ikäryhmässä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-06, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Nick kirjoitti: Homework is two weeks worth because of our Christmas outing so here is four videos https://youtu.be/mlj_WfNk6Zw https://youtu.be/WK8O3hmbI_4 https://youtu.be/1Q70s1kSV84 https://youtu.be/UEr2dzvwNTA If you practice these you will have the start of some pretty good skills to go in your bag of tric... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
32

FC SauPa T0809 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2008-2009 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Janne kirjoitti: Peliin kutsutaan: Cessi, Jessica, Sara, Meriella, Anni, Liia, Viiu, Nepa, Minni Mette on jo ennakkoilmoittautunut. Saa tulla peliin. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 30.5. jonka jälkeen kutsutaan tarvittaessa muita pelaajia. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
30

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2001 -2010 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

Sampo kirjoitti: Tulen omalla kyydillä hieman myöhemmin. Pitäisi ehtiä perille ennen ekaa peliä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
36

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 03-06 syntyneitä poikia. Harjoittelemme kesäisin ja talvisin noin 3 kertaa viikossa. Lisätietoja Vastuuvalmentaja Kari Hakala, karihakala@hotmail.com, 050 4989159

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuosina 2003-2006 s...

Leo kirjoitti: Hei! Ottakaa huomiseen peliin varmuudeksi valkoiset paidat lisäksi mukaan jos vaan löytyy. Punainen paita kuitenkin päälle. Vastustajan peliasun väri on myös punaiset paidat ja sukat sekä mustat shortsit. T: Leo (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
23

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 2008-2009 syntyneille pojille. Yhteys joukkueenjohtajiin ja rohkeasti tervetuloa mukaan :) p0809@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Arthur kirjoitti: Arthur L. on IN. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
55

ViTa M2 Nimenhuuto.com

Maailman paras fudis-jengi, jossa yhdistyvät laatu ja hyvä henki. Kotikenttämme on Virkkalan keskuskenttä, jossa pelaamme kotiottelut ja treenaamme Kirkniemen kentän ohella. Talvella treenit ovat Inkoo Arenalla.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa-99 on laadukas, hyvähenkinen ja ulospäin suuntautunut joukkue. Treenaamm...

Timo kirjoitti: Mika P tulee illan peliin (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
33

LoPa 2011-2012 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon tyttöjen ja poikien vuosina 2011-2012 syntyneidän joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Lopa PT2011-2012 on kesällä 2017 perustettu jalkapallojoukkue Lohjalla. Meill...

Mikko kirjoitti: Huomatkaa tämä 2012 turnaus! Olemme menossa tänne 2 joukkueella, joten tarvitsemme mahdollisimman monta 2012 syntynyttä mukaan! Myös tytöt voivat hyvin osallistua tähän. Kaikki saa 3 hyvää peliä täällä! 2011 joukkueella on oma turnaus Kirkkonummella seuraavana viikonloppuna. Sinnekin saa jo ilmoi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
57

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Emmi kirjoitti: Pidetään M1 kotipelissä Harjulla buffa ti 23.5. Peli alkaa klo 19, paikalla on hyvä olla klo 18(kahvin ostajia on jo silloin paikalla). Laitan tähän listaa tuomisista, jokainen voi sitten varailla itselleen. Muutama tyttö voisi ilmoittautua myymään kiskaan, itse voin olla siinä heidän kanssa. Toi... (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
48

FC SauPa T0506 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2005-2006 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huom! Kaikki turnauksen tekoon osallistuvat vanhemmat mukaan! Käydään ohjelmaa ja turnausjärjestelyjä läpi! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
25

Atletico Club De Routio Nimenhuuto.com

Atletico Club De Routio

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako harraste urheilu? Atletico Club De Routio on juuri sinua varten!...

Jalis kirjoitti: Osallistuminen epävarmaa, stongat hukkuivat Prahan matkalla. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
38

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Kata kirjoitti: Kuvauslupa pitää olla täytetty ennen kuvan ottamista: https://goo.gl/forms/8KmbJx3V28Lh9K4k1 Kuvaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat joukkueessa mukana nyt tai aikovat liittyä toimintaan mukaan. Pelipaita päälle ja mustat housut tai shortsit. Jalkaan sisäliikkakengät. Jos ei ole pelipaitaa, ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
36

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Eero kirjoitti: https://goo.gl/forms/DXPbKRADpm9PZBB13 Linkistä ilmoittautumaan E-kurssille! (lasten ohjaaja/valmentaja koulutus). Koulutus tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta, eli tähän voi ilmoittautua myös säbäpuolen valmentajat ja muut toimihenkilöt! ViTalaisille koulutus on maksuton, ulkopuol... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
15

Länskäriliiga 2018 Nimenhuuto.com

Lohjan seudun hauskan futiksen korttelisarja, toteuttajina yhteistyössä Lohjan Pallo ja Länsi-Uusimaa :)

Joukkue etsii pelaajia

Johan kirjoitti: Tervehdys Länskäriliigalaiset, Huomenna jatketaan Harjun kentällä (Runokatu 1). Aloitamme klo 9.30 ensimmäiset pelit, koska kentällä on muita käyttäjiä aikaisemmin, kuin ehtisimme pelaamaan jos aloittaisimme klo 10. Otteluohjelma löytyy Lohjan Pallon nettisivuilta. https://www.lohjanpallo.fi/lans... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
118

ViTa 02 Nimenhuuto.com

VITA-02 joukkue on perustettu vuoden 2011 alusta.Joukkueen virallinen kotisivu www.virkkalantarmo.fi Seuravaatteet osoitteesta www.vita.seurashop.fi

Eero kirjoitti: porukkaa mukaan vaan, miehistä on tulossa 12 pelaajaa. tällä hetkellä siis pelaaja määrä treeneihin tulijoissa on 16 kun laskee teidät mukaan. saatais ihan ison kentän peliä aikaseks :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
18

LoPa D-kykykoulu Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon 12-14v kykykoululaiset

Joukkue etsii pelaajia

Raine kirjoitti: Moi ! Nyt olisi tarjolla kuntosali -ja uimakortti Neidonkeitaalle. Hinta lienee 20 €. Voimassa huhtikuulle. Tilaukset nopeasti eli viim. ensi perjantaina 8.12 IN-vastauksella Nimenhuutoon ! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
21

LoPa C-kykykoulu Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon vuonna 2002-2004 syntyneiden poikien treeniryhmä

Volter kirjoitti: Hei. Volterin takki maksettu. Pahoittelut unohduksesta ja viivästyksestä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
27