Jalkapall Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 55 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lohja

Jalkapall - Lohja

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja 15.3 alkaen myös Kisakallion tekonurmella (to klo 19:30), sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2018 meillä on joukkueet piirisarjoissa KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa ja lisäksi myös KKi60 SM-turnauksessa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on käynnissä. Harjoit...

Timo kirjoitti: Lohjalla voin harkita pelaamista klo 21 mutta en missään tapauksessa niin myöhään Keravalla. Olen Lingmannin kanssa samaa mieltä matkakorvauksen hakemisesta Liikuntakeskukselta ja tässä FC auttaa varmastikin. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
76

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Heljä kirjoitti: Heljä out (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
49

Fclohja 09-10 ja 11-12 Nimenhuuto.com

Lohjalainen kognitiivisen ja kollektiivisen valmennuksen jalkapallojoukkue, joka aloitti toimintansa keväällä 2014. Valmennusta on niin tavoitteellisille kuin harrastefutareille. Tervetuloa mukaan hyvään seuraan! Varustetilaukset tehdään http://www.fclohja.seurashop.fi/ sivuston kautta. Joukkueen tilinumero: OP FI 29 5236 0420 1547 96 Saaja: FC Lohja09/10

Joukkue etsii pelaajia: Tule hyvään seuraan ja hyvään joukkueeseen pelaamaan ja kehittymään. Harjoitt...

Kari kirjoitti: Otteluohjelma: klo 13.30 kenttä 2 FCL - MasKi/Valkoinen klo 14.30 kenttä 2 FC Viikingit - FCL klo 15.30 kenttä 1 TuPS/vihreä - FCL Sijoitus/mitalipelit klo 16.45 tai 17.15 alkulohkon sijoituksesta riippuen. Otteluaika 25min. Kokoontuminen ennen turnausta klo 12.45. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
46

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: t0809@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoP...

Sari kirjoitti: Hei! Kiitos osallistuneille eilisestä vanhempainpalaverista! Hyvää keskustelua! Ja saatiin päätöksiäkin aikaiseksi. Palaverimuistio liitteineen löytyy tänään iltaan mennessä Nimenhuudosta tuolta ”kuvat ja materiaalit”-”palaverit” kohdasta. (Muistio siis Elinalla tarkistettavana, että ymmärsin hän... (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
39

Bulldogs Lions juniorit Nimenhuuto.com

Sipoo Bulldogs on amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella. Lohja Lions taas toimii Lohjan alueella. Seurat tekevät yhteistyötä kaikissa ikäluokissa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-17 vuotiaat pojat ja tytöt. Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Joukkue etsii pelaajia: (Päivitetty 24.4.2017) Tule pelaamaan vauhdikasta ja monipuolista kontaktilaj...

Jaakko kirjoitti: HUOM! Kypärätreenit, eli varustuksena pelkkä kypärö tänään! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Jenkkifutis
Keski Uusimaa, Lohja
Sekajoukkue
63

lopa06 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon P06 -joukkue on aktiivinen juniorijalkapallojoukkue Lohjalla. Pelaamme tällä hetkellä kahdella eri tasolla, mutta pelaajat kuitenkin liikkuvat harjoituksissa ja peleissä eri tasojen välillä monipuolisen kokemuksen saavuttamiseksi. Teemme myös yhteistyötä Lopan 05- ja 07-joukkueiden kanssa harjoitusten ja valmennuksen osalta.

Emil kirjoitti: Kenellä häkkihoito (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
39

LoPa 2012 Nimenhuuto.com

LoPa P2012. 12-13 syntyneille tytöille ja pojille. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Lohja. Joukkueeseen kuuluu 19 j...

Niklas kirjoitti: Hei, Otin käyttöön sponssilinkin joka löytyy myös 2012-13 Nimenhuudossa: https://lopa2012.nimenhuuto.com/sponssi Palvelussa löytyy todella paljon verkkokauppoja mm Nelly, Boozt, CDON, Supersaver .... Mikäli asioitte palvelun verkkokaupoissa niin joukkueen tilille kilahtaa rahaa joka ostoksesta. S... (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
38

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 2008-2009 syntyneille pojille. Yhteys joukkueenjohtajiin ja rohkeasti tervetuloa mukaan :) p0809@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Annukka kirjoitti: Pidämme syysloman viikolla 42 eli 15.10-21.10 eli myös jalkapallosta treenivapaa viikko! (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
50

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 03-06 syntyneitä poikia. Harjoittelemme kesäisin ja talvisin noin 3 kertaa viikossa. Lisätietoja Vastuuvalmentaja Kari Hakala, karihakala@hotmail.com, 050 4989159

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuosina 2003-2006 s...

Mia-Marii kirjoitti: Minulla on työeste, voisiko joku ottaa tämän kotipelin buffan hoitaakseen? (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
20

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Markku kirjoitti: LOPPUKIRI TYTTÖJEN OP LOHJA CUP JÄRJESTELYIHIN! Nyt on otettava reipasta loppukiriä ensi viikonlopun tyttöjen OP Lohja Cup`iin. Talkoolaisia kaivataan edelleen niin hankintojen, leipomisten kuin operatiivisen toiminnankin puolella. Alla linkki taulukkoon, jonne voi ilmoittautua. t. Markku https:/... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
51

LoPa P09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 2009 syntyneille pojille. Yhteys joukkueenjohtajaan ja rohkeasti tervetuloa mukaan :) p09@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2009 syntyneil...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
24

Atletico Club De Routio Nimenhuuto.com

Atletico Club De Routio

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako harraste urheilu? Atletico Club De Routio on juuri sinua varten!...

Kalle kirjoitti: vasenlaita jos tarvetta (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
52

LoPa P11 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon vuonna 2011 syntyneiden poikien joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Lopa PT2011-2012 on kesällä 2017 perustettu jalkapallojoukkue Lohjalla. Meill...

Mikko kirjoitti: Huomatkaa tämä 2012 turnaus! Olemme menossa tänne 2 joukkueella, joten tarvitsemme mahdollisimman monta 2012 syntynyttä mukaan! Myös tytöt voivat hyvin osallistua tähän. Kaikki saa 3 hyvää peliä täällä! 2011 joukkueella on oma turnaus Kirkkonummella seuraavana viikonloppuna. Sinnekin saa jo ilmoi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
51

ViTa M2 Nimenhuuto.com

Maailman paras fudis-jengi, jossa yhdistyvät laatu ja hyvä henki. Kotikenttämme on Virkkalan keskuskenttä, jossa pelaamme kotiottelut ja treenaamme Kirkniemen kentän ohella. Talvella treenit ovat Inkoo Arenalla.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa-99 on laadukas, hyvähenkinen ja ulospäin suuntautunut joukkue. Treenaamm...

Hannu kirjoitti: Ottelun kellon aika muuttunu. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
34

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Rosa kirjoitti: Jos jalka on parempi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
37

FC SauPa T0506 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2005-2006 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huom! Kaikki turnauksen tekoon osallistuvat vanhemmat mukaan! Käydään ohjelmaa ja turnausjärjestelyjä läpi! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
28

FC SauPa T0809 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2008-2009 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Janne kirjoitti: Peliin kutsutaan: Cessi, Minni, Senni, Ira, Annika, Kerttu, Jessica, Olga Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 20.5. jonka jälkeen kutsutaan tarvittaessa lisää. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
32

ViTa Vixens T02-07 Nimenhuuto.com

ViTa Vixens T02-07 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä tänä vuonna kahdessa eri ikäryhmässä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-07, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Heini kirjoitti: Hei ! Tässäpä kaksi kysymystä: 1. Mistä löydämme laskun pelikaudesta ? 2. Onko muille käynyt niin kuin meille: tilasimme pelipaidan painatuksella ja maksoimme, mutta missään vaiheessa ei kysytty, mitä paitaan painetaan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
40

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2001 -2010 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

Antti kirjoitti: Laitan nyt tähän että näitä treenejähän ei U15-pelin takia pidetä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
36

VitaPistoleros08 Nimenhuuto.com

ViTa Pistoleros 08 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty Pistoleros !!!

Axel kirjoitti: We are going to be in the summer cottage this week (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Ei asetettu
27