Jalkapall Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 47 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lohja

Jalkapall - Lohja

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 05 syntyneitä sekä muutama 06 syntynyt lapsi. Joukkue harjoittelee ja pelailee FC Lohjan Juniorijoukkueet joissa pelaa 2004, 2005 ja 2006 syntyneitä pelaajia. Pelaamme Uudenmaan piirisarjaa. Pelaajia joukkueessamme on noin 30 kappaletta. Harjoittelemme kesäisin ja talvisin 4 kertaa viikossa. Lisätietoja: Joukkueenjohtaja Jukka Tirkkonen Vastuuvalmentaja Jukka Tirkkonen 040 7629868

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuonna 2005 syntyne...

jukka kirjoitti: Moi. Sain Joukkuevalokuvat tänään ja tuon niitä tiistaina vanhempainpalaveriin. Niitä saa myös haettua meiltä osoite kankurintie 2. sovi koska olisit tulossa niitä hakemaan. Muistakaa maksaa joukkuekuvamaksu joukkueen tilille. hintahan oli 5 euroa kuva. t.Jukka (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
26

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme uusi tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: marika.suomi@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme uusi tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tä...

Lotta kirjoitti: Varustetilaus- asiaa: Kokosin nyt varustetilauksen yhteen tiedostoon ja latasin sen "Kuvat ja Materiaalit" > "Pelivarusteet" - hakemistoon. Sieltä löytyy tiedosto nimeltä "LOPA Seurahinnasto_Varustetilaus_Intersport_T0809_marraskuu" Tässä suora linkki tiedostoon: https://lopat0809.nimenhuuto.com/... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
43

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Elina kirjoitti: Hei, Vanhempainpalaverimuistio liitteineen on nyt luettavissa Kuvat ja materiaalit -kohdassa. Mikäli et ollut palaverissa mukana, niin lue muistio huolellisesti läpi. Lukekaa joukkueen pelisäännöt yhdessä lapsenne kanssa. Kiitos vielä kaikille niille vanhemmille, jotka osallistuitte palaveriin ja... (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
43

lopa06 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon P06 -joukkue on aktiivinen juniorijalkapallojoukkue Lohjalla. Pelaamme tällä hetkellä kahdella eri tasolla, mutta pelaajat kuitenkin liikkuvat harjoituksissa ja peleissä eri tasojen välillä monipuolisen kokemuksen saavuttamiseksi. Teemme myös yhteistyötä Lopan 05- ja 07-joukkueiden kanssa harjoitusten ja valmennuksen osalta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
36

FC Lohja 06 Nimenhuuto.com

2006 syntyneiden pelaajien joukkue on perustettu v. 2011 ja joukkueella on tapahtumia noin 4 kertaa viikossa. Joukkue osallistuu Palloliiton piirisarjaan, erilaisiin turnauksiin ja pelaa harjoitusotteluita muita joukkueita vastaan. Joukkue toimii harrastepohjalla, joten jokainen jalkapallosta kiinnostunut tyttö tai poika on tervetullut joukkueeseen riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta. Mukaan ovat tervetulleita myös jalkapallosta kiinnostuneet aktiiviset vanhemmat! Lisätietoja joukkueenjohtajalta: Tero Javanainen terokj(at)gmail.com 040-838 6356

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, meille LoPa jää ainoaksi vaihtoehdoksi - Nups on matkallisesti liian kaukana ja FC Lohja 05 joukkueessa myös vastustajat tulevat olemaan vuoden vanhempia... LoPassa on tällä hetkellä 06-07 joukkue, mutta talven kuplahallikauden jälkeen ne erotetaan ja 06-ikäluokalle muodostetaan oma joukk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
31

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2001 -2010 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

Antti kirjoitti: Pidetään LionsJunioreiden vanhempain palaveri ke 29.11. Ojamon koulun pukuhuoneessa samaan aikaan kuin junnuilla on harjoitukset. Harjoitukset ovat muutenkin vähän puolivillaiset kun meillä ei ole käytössä kuin puoli salia joten tuumattiin että tässä olisi hyvä paikka istahtaa alas ja katsoa miss... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
29

ViTa Tytöt 03-07 Nimenhuuto.com

Upouusi joukkue alkoi 2017, sekoitus kokeneita pelaajia ja aloittelijoille. Tarjoamme tehokasta valmennusta, hauskaa yhteispeliä ja hyvät harjoittelukentät. Otamme mielellämme uusia pelaajia. Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-06, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Nick kirjoitti: Homework is two weeks worth because of our Christmas outing so here is four videos https://youtu.be/mlj_WfNk6Zw https://youtu.be/WK8O3hmbI_4 https://youtu.be/1Q70s1kSV84 https://youtu.be/UEr2dzvwNTA If you practice these you will have the start of some pretty good skills to go in your bag of tric... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
21

FC SauPa T0506 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2005-2006 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huoltajien whatsapp-ryhmä Jos jonkun pelaajan huoltaja puuttuu vielä vanhempien wappiryhmästä niin ilmoittakaa minulle asiasta niin lisään! (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
28

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Katri kirjoitti: Saadaanko pelit pystyyn vai menenkö toisen lajin pariin? Pian ilmottautumiset kiitos (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
19

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 08-09 syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Kimmo kirjoitti: Kaikki kenellä on joukkueen varapaidat/shortsit (ei ole lapsen nimeä selässä)palauttakaa ne välittömästi joukkueelle. (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
51

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin uuden sukupolven tekonurmella ja salissa futsalia, sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2017 meillä on joukkueet KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on alkanut. Harjoitte...

Jarmo kirjoitti: Näyttää että ehdinkin (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
69

FC SauPa T0809 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2008-2009 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huoltajien whatsapp-ryhmä Jos jonkun pelaajan huoltaja puuttuu vielä vanhempien wappiryhmästä niin ilmoittakaa minulle asiasta niin lisään! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
29

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Markku kirjoitti: Hei! Minä lähden autolla, alustavasti kyydissä minä, Emilia, Meri ja Kanerva, elikkäs lisäksi mahtuu 3 tyttöä mukaan. Jos tulee autoista ahdasta, niin Meri voi lähteä myös autolla. Jos pelipaikalla pitää olla 17:30 ja sinne ajaa 40 min., niin olisiko lähtö Lempolasta 16:50 hyvä?. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
54

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Eero kirjoitti: https://goo.gl/forms/DXPbKRADpm9PZBB13 Linkistä ilmoittautumaan E-kurssille! (lasten ohjaaja/valmentaja koulutus). Koulutus tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta, eli tähän voi ilmoittautua myös säbäpuolen valmentajat ja muut toimihenkilöt! ViTalaisille koulutus on maksuton, ulkopuol... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
18
Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
30

LoPa05 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) kesällä 2011 perustettu joukkue 2005 syntyneille pojille.

Onni kirjoitti: Heippa kaikille. Järjestän viime vuonna suuren suosion saaneen LAVISMARATON- tapahtuman sunnuntaina 7.1.2018 klo 17-19 Harjun koulun liikuntasalissa. Tuotto tapahtumasta kokonaisuudessaan joukkueelle. Teen huomenna mainoksen, jota toivon, että jaatte omilla fb-sivuilla ja laitatte muutoinkin sana... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
43

LOPA-A Nimenhuuto.com

Lohjan Pallo A-juniorit

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seuraavat pelinumerot päivitetty: Salonen 18, Koppinen 19 ja Kreander 10. Nimenhuuto päivitetty. Päivitän myös excelin. Jos mitään ei muuta kuulu. Näillä lähtee huomenna painoon. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
38

lopa 06-07 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) 06-07 syntyneiden joukkue. Kotisivut: http://www.lohjanpallo.fi/index.php?id=1696

Sebastian kirjoitti: Moikka! ! 06 syntyneille on lähtenyt kutsu nimenhuutosivuille joka on 06 pelaajille oma. Tarkoitus olisi että 1.12 alkaen 06 ilmottautuisi sit kautta tapahtumiin. käykää aktivoimassa sinne ja täydentämään tiedot. niin olisi kaikki valmiina joulukuun alussa. siirtymäaika siis pari viikkoa. Kutsu o... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
75

lopa-edustus Nimenhuuto.com

LoPa, miesten edustus

Joni kirjoitti: Jos ehdin (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
33

ViTa 02 Nimenhuuto.com

VITA-02 joukkue on perustettu vuoden 2011 alusta.Joukkueen virallinen kotisivu www.virkkalantarmo.fi Seuravaatteet osoitteesta www.vita.seurashop.fi

Hannu kirjoitti: KUVAUSLUPA!! Seuran virallinen joukkuekuvaus on tulossa taas ensi keväänä. Joukkue-esittelyt julkaistaan sitten taas uusien kuvien myötä somessa, sitä varten tarvitsee kuvassa olevilta olla lupa somejulkaisuun. Mikäli alaikäisen pelaajan vanhemmat / täysi-ikäinen pelaaja itse ei ole antanut lupaa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.