Jalkapall Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 93 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, tennis, koripallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lahti

Jalkapall - Lahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Otteluohjelma: La 9.20 TPS - EPS La 11.50 EPS - FC Sport La 14.20 EPS - SalPa La 17.15 Honka Akat. keltainen - EPS Su 11.00 EPS - Pallo Iirot 12.45, 13.35 tai 14.25 sijoitusottelu Viimeistään 15.00 lähtö kotiin Paikka: Kaarinan keskusliikuntapuisto Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina Pelit 2 * 20 min (23 päivää sitten)

Päivitetty 12 minuuttia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
54

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Mathias kirjoitti: Peliryhmä: Sivi, Pinar, Ines G, Milla H, Dana, Martta, Mikaela, Lilli, Milla M, Olivia P, Sanni, Ines P. Varalla Rayaan, Meah (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
59

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Espoonlahti Cupin 26.-27.5. lauantaiaamun ensimmäiset ottelut (5) alkavat klo 8:00. Emil Bienek, Emil Forsström, Joonatan Kaunisto, Kaspar Ventsel ja Leevi Juujärvi, ilmoittautukaa klubitalon turnaustoimistolla klo 7:30. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
224

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Noel kirjoitti: Moikka, tiedoksenne, että seuraava kotipelipaitatilaus tehdään toukokuun viimeisenä päivänä. Ilmoitelkaa, jos haluatte tilata uuden kotipelipaidan. t. Jari --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hello, please not... (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
44

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Kuntofutiksessa on maksuton avoimet ovet ke 23.5. Houkutelkaa tuttavianne mukaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
62

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

VesVi 05 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kaudella 2018 pelaamme vaihtelevilla kokoonpanoilla Palloliiton Tampereen piirin sarjaa P13 Ykkönen ja turnauksia. Joukkueena treenaamme kesäkaudella kolme kertaa viikossa oman kylän tekonurmikentällä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 16 pelaajaa. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Jami kirjoitti: Jami lopettaa jalkapallon harrastamisen. Suurkiitos Markulle upeasta joukkueen vetämisestä. Parempaa valmentajaa ei olisi voinut olla. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Sekajoukkue
17

KuPS07-Kotkat Nimenhuuto.com

Länsirannan Kotkien futisjoukkue 07-08 syntyneille. Harjoittelemme 1 - 3 kertaa viikossa. Valmentajat: Hannu, Erkka, Jouni, Janne, Tuomas, Riku JOJO: Marko Talous; Seija, Johanna Kotiharjoitteita: http://1drv.ms/1OgCha2 https://www.fortumtutor.fi/jalkapallo/playbook/ FB-sivut: https://www.facebook.com/groups/1504100773217518/

Jouni kirjoitti: Lauantain pelitreeneistä Neulamäessä tulossa tynkätreenit pelaajien puuttuessa! Laitetaan Jopoxiin pikaisesti ilmoittautuminen kuntoon jos mahdollista. Minunkin kyytiin sopii jos se on esteenä. Lisäksi muistutus että nimenhuuto käytössä enää tämän kuun loppuun! T.Jounu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaislastenlahti
Pojat
29

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
31

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee T03-04 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Mauri kirjoitti: Ei juoksiharjoitusta, alkulenkki ja pitkät venyttelyt. Palauttavaa pelailua. Mau (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
36

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Reilun 30 pojan joukkue, jossa pelaa poikia Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Töölöstä ja Espoosta. Hyvä yhteishenki ja rennon urheilullinen meininki. Treenaamme 3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Rasmus kirjoitti: tarvitsee kyydin (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
34

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Hanna kirjoitti: Huom! Pelipäivä vaihtunut 2.6–> 3.6! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
37

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Kaisa kirjoitti: Vielä vähän epävarma (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
23

KaPy N Nimenhuuto.com

Talvesta 2011 alkaen KaPy:n naiset pelaavat yhteisellä "KaPy Naiset" joukkueella niin sarjapelejä kuin futsalia naisten harrastesarjassa. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
27

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Harri kirjoitti: Moi, laittaisitteko ilmoittautumiset kuntoon huomisen (13.4.) osalta, niin tiedetään pidetäänkö treenejä. Jos saadaan 6 pelaajaa treeneihin, niin pidetään, jos alle niin perutaan. Terv. Harri (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
36

Urho 05-06 futis Nimenhuuto.com

Suolahden Urho Futis valmentajat : Ilídio Flores 0408361191 / ilidio.flores@aanekoski.fi Valtteri(Allu)Tuunainen 0503805369 Maalivahti / valmentaja Sami Mäntynen 0405385286 Joukkueen johtaja : Jaakko Kurikka 0400429559

Michael kirjoitti: Hei! Mistä sen pelipassin pääsi uusimaan? (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Suolahti
Ei asetettu
25

FC Kuusysi N2 Nimenhuuto.com

FC Kuusysi Naiset2

Clara kirjoitti: Lahenliigasta suoraan kentälle. Pääsen klo19 töistä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Naiset
34

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Altti kirjoitti: Hei, ilmoitathan tähän turnaukseen ajoissa in / out, jotta pääsemme suunnitelemaan tarkemmin turnauksen kulkua. Kyseessä on joukkueelle erittäin tärkeä tapahtuma, kaikkia pelaajia tarvitaan. t: Janne (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Sekajoukkue
51

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Laura kirjoitti: Laura tulee olemaan useammat treenit poissa nyt toukokuussa, koska lähdemme reissuun. (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
29

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Jenna-Mari kirjoitti: Tänään keskiviikkona 23.5. mustan harjoitukset Mukkulassa päättyvät poikkeuksellisesti jo klo 19.30! Lopetellaan siis 15 min aikaisemmin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
40