Jalkapall Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 91 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, ringette, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lahti

Jalkapall - Lahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Chloe kirjoitti: Chloe tarvitsee kyydin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
45

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Sonja kirjoitti: Alustava (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
68

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Joulurauhaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2019! Kiitokset kuluneesta vuodesta - nähdään taas keväällä kentällä. Terv Juha (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
70

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Anu kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
45

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

LehPa-77 tytöt 05-08 Nimenhuuto.com

Haluatko harrastaa jalkapalloa hieman rennommin mutta tavoitteellisesti? Olemme tyttöjen jalkapallojoukkue jossa on pelaajia ikäluokista 2005 - 2008 Joensuun ja Kontiolahden alueelta. Tule kokeilemaan ja ota kaverisikin mukaan. Harjoituksia on talvella 2019 kolme kertaa viikossa. Harjoitusajat ja paikat kalenterissa. Tervetuloa mukaan oppimaan jalkapallon alkeita aloitteleva tai jo jonkin verran pelannut, pyrimme tarjoamaan jokaiselle taitotason mukaisia harjoituksia. Meillä pelaaminen on kaiken lisäksi erittäin edullista. Lisätietoja lehpatytot@gmail.com

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Tytöt
19

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Oskari kirjoitti: tarviin kyydin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
32

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Esa kirjoitti: Hei, voitaisiinko sopia että jos tuomari hyvissä ajoin ilmoittautuu peliin ja sitten viime tingassa laittaakin itsensä Out niin hankkii itse sijaisen? Huomasin juuri että parin tunnin päästä alkavaan peliimme ei olekaan yhtäkkiä lainkaan tuomaria, vaikka peliin on ilmoittautunut tuomari kauan sit... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
151

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
23

HooGee T18 Nimenhuuto.com

HooGee T18 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Mauri kirjoitti: Lähden Matinkylän tn 1parkkipaikalta klo 20.00 , viisi paikkaa vapaana Mauri (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
33

LJS Nimenhuuto.com

Laaksolahden Jalkapalloseura Ry perustettiin Espoon Laaksolahdessa loppuvuodesta 2018 edeltäjiensä FC Kyllikin ja Rastaalan Kokeneiden (RaKo)perinteiden jatkajaksi. LJS perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme aktiivisia pelaajia! Uudenmaan vitosta kaudella 2019 pelaava LJS etsii...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Polvi poks, eturistiside ja kierukka rikki samasta polvesta ku viimeksi joten en enää mukana kentällä peleissä / reeneissä. Sorry :( ja thänks Meriläinen kiittää ja kuittaa kaikista menneistä Kyllikki vuosista, hauskaa oli. Saunailtaa ootellessa :) :) (tulevista vuosista en tiä vielä ehkä saatan ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti, Espoo
Miehet
44

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Henna kirjoitti: HUOM!!!! Maanantai 12.11.2018 poistettu treenitapahtuma!!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
23

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Hanna kirjoitti: Mulla olis oma kki-35 peli samaan aikaan. Jos sinne meillä riittävästi väkeä niin tulen tänne (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
25

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Jenni kirjoitti: FC Kuusysin toimisto on suljettu 22.12.2018-1.1.2019. Olemme seuraavan kerran avoinna normaalisti keskiviikosta 2.1.2019 alkaen. Oikein hyvää ja rauhallista Joulua kaikille ja menestystä vuoteen 2019! FC Kuusysi r.y. (29 päivää sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
26

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Lotta kirjoitti: Minna Tsutsunen, lounas la ja su (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
40

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Altti kirjoitti: Turnaus siis ensijaisesti 05/06 ikäryhmälle. Joukkuetta täydennetään tarvittaessa 07 ikäryhmästä. t: Janne N (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Sekajoukkue
44

FC Kuusysi T11 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Roosa kirjoitti: Roosa on taas kuumeessa. T Marjo (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
14

Lahti Panthers Nimenhuuto.com

Lahti Panthers - jenkkifutista Lahesta! Seurallamme on tavoite olla jenkkifutiksen TOP3-harjoittelupaikka Suomessa. Tätä varten olemme hankkineet valmentajiemme työkaluksi mm. tämän Nimenhuuto.com -palvelun.

Eetu kirjoitti: Katsomassa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lahti
Miehet
51

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heip. Onko kausimaksusta jo jotakin tietoa? Laitettu Tomille sähköpostia 20.10. Aku ei pysty osallistumaan kuin vain sunnuntaisin jonka toivon huomioitavaa kausimaksussa. Jos aiheuttaa ongelmaa niin Aku jättää paikkansa ja palaa sitten futisasiaan ensi kesänä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
36

FC Kuusysi P08 Nimenhuuto.com

#futis on hauskaa kavereiden kanssa

Jenni kirjoitti: FC Kuusysin toimisto on suljettu 22.12.2018-1.1.2019. Olemme seuraavan kerran avoinna normaalisti keskiviikosta 2.1.2019 alkaen. Oikein hyvää ja rauhallista Joulua kaikille ja menestystä vuoteen 2019! FC Kuusysi r.y. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
47