Jalkapall Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 86 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, ringette ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Alustava peliryhmä lauantaille 13.4.: Iiris, Alli, Elina, Nea, Daniela, Stina, Melanie, Meira, Milla, Minni, Annabella, Marie, Lumia. Innokkaat saa ilmoittautua varalle. Valmentaja: Joel (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
45

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2020 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Otetaanpas ensimmäinen avoimet ovet 17.6., kun vuorolle näyttää hyvin mahtuvan. Eli kutsu kaverisi, ja voit ilmoittaa hänet nimenhuudossa: Lisää joukkueen ulkopuolinen pelaaja. Muutenkin voitte jakaa kutsua ja laajentaa rinkiä. Kevään rinki on aiempaan verrattuna pienempi, kun koronakevään epävar... (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
70

Lime Events futisryhmät Nimenhuuto.com

Lime Eventsin naisten futisryhmissä pidetään hauskaa futiksen opettelun merkeissä. Ryhmien pelaajat ovat jalkapallon aikuisiällä aloittaneita harrastajia tai lajia joskus muutaman vuoden pelanneita. Uutta opetellaan ja opitaan joka kerta, ja hiki virtaa varmasti. Ohjaaja / valmentaja Riina on kokenut jalkapallovalmentaja ja itse pelannut futista reilun 25 vuoden ajan. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Lime Eventsin naisten futisryhmiin mahtuu mukaan uusia pelaajia ympäri vuoden...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Naiset
27

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
40

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 5-1 06.8. KiLu - Renum United 1-6 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Henri kirjoitti: Hei kanssapelaajat! Maanantaina 19.8. pelataan kesän viimeinen peli Hinthaarassa klo 20! Kaikki kykenevät pelaamaan, niin kairataa se kauden avausvoitto, jotta päästään talvehtimaan voittajina ja matsin jälkeen voitaisii käydä oluella Hinthaaran paikallisessa. :) Lisäksi ilmoitan, että tämä on vi... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
39

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Esa kirjoitti: Joskus kuuden jälkeen paikalla (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
27

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
28

FCK - HooGee TB Nimenhuuto.com

FCK - HooGee ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta ja Kirkkonummelta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän sekä Kirkkonummen urheilupuiston tekonurmilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan.

Tuomas kirjoitti: Järjestäjä lähetti viestin. Olemme saamassa paikan turnaukseen. 9 päivän sisällä pitää maksaa varausmaksu (220€), jotta vahvistamme paikan. Voisitteko nyt aktiivisesti keskustella / suunnitella heinäkuuta kotona ja tehdä ilmoitus IN/OUT. Voi myös laittaa IN (ja kommenttikenttään viesti, että ehkä... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä, Kirkkonumm
Tytöt
51

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Tom kirjoitti: Hei pelinohjaajat, huomiseen Kivenlahden pelitapahtumaan tarvittaisiin vielä yksi pelinohjaaja lisää. Ilmoittaudu nopeasti Arja Nurmelle, niin pääset mukaan. (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
158

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Jenna kirjoitti: Tulen, jos pääsen töistä ajoissa. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
23

LJS Nimenhuuto.com

Laaksolahden Jalkapalloseura Ry perustettiin Espoon Laaksolahdessa loppuvuodesta 2018 edeltäjiensä FC Kyllikin ja Rastaalan Kokeneiden (RaKo)perinteiden jatkajaksi. LJS perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme aktiivisia pelaajia! Uudenmaan vitosta kaudella 2019 pelaava LJS etsii...

Kristian kirjoitti: Maalivahti tulossa tryoutille. (Yli 7 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laaksolahti, Espoo
Miehet
50

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Henna kirjoitti: HUOM!!!! Maanantai 12.11.2018 poistettu treenitapahtuma!!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
23

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

Janita kirjoitti: Hei, Masto Cup järjestetään elokuussa Lahdessa. Harraste P09-10 joukkue järjestää talkootöinä P11-10 harrastesarjan turnauspäivän Launeen kentällä sunnuntaina 9.8.2020. Jokaiselta pelaajalta toivotaan aikuisen työpanosta päivän järjestämiseen. Alle olen listannut tehtäviä, joihin toivon vastuuhen... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
42

PPJ Jätkä 2010-2011 Nimenhuuto.com

Jätkäsaaren, Ruoholahden ja Hietalahden alueiden PPJ (Pallo-Pojat Juniorit) kaupunginosajoukkue vuonna 2010-2011 syntyneille jalkapalloilijoille.

Daniel kirjoitti: Yksi huoltaja (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Jätkäsaari, Ruoholahti Etc
Ei asetettu
48

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Mikko kirjoitti: To työpäivä, yritän saada vaihdettua (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
26

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Arto kirjoitti: Lähden autolla. Kyytiin mahtuu Iinan lisäksi 5. (24 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
33

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
29

Japs ikämiehet Nimenhuuto.com

Jalkapalloilevia papparaisia

Ode kirjoitti: Mökillä poikien kanssa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
37

Punainen mylly Nimenhuuto.com

suuri ja mahtava espoon ylpeys

joonas kirjoitti: Hiukan epävarmaa vielä, joten jos täysjengi voin jäädä pois (15 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallero ja Vetäminen
Kivenlahti (Espoo)
Miehet
59

FC Kuusysi T11 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Helmi kirjoitti: Hi all parents! We will meet today even if today is not good evening for many of us. I will write notes and we continue in July in digi-channel. Please mark the MastoCup weekend to your calendars and Sign-In in Nimenhuuto :). (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
23