Jalkapall Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 89 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, sähly ja ringette.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2021 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Pekka kirjoitti: Joudun Peruun selkävaivojen takia😕 (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
55

FC Kuusysi T2007 Nimenhuuto.com

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki vuonna 2007 syntyneet tytöt aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Uusia tyttöjä otetaan mukaan ympäri vuoden. Joukkuetta kaudella 2020-2021 valmentaa kolme valmentajaa + erillinen fysiikkavalmentaja (koronarajoitukset huomioiden). FC Kuusysin 2007 tytöt harjoittelevat kevään 2021 aikana 3-5 kertaa viikossa (3-4 pallollista ja 1 fysiikkaharjoitus). Kesällä jatkuvat palloliiton sarjapelit. Joukkueen sarjoina ovat T14 Kakkonen ja T14 8v8. Toiminnan voi aloittaa ilmoittautumalla joukkueenjohtajalle, jolta saa lisätietoa toiminnasta. Joukkueenjohtaja Joni Kallio fc69t07(a)gmail.com Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki vuonna 2007 syntyneet tytöt aikaisemma...

Jenni kirjoitti: Oletko tänään tai huomenna suuntaamassa lenkkipolulle?🏃 Mitä jos kävelyllä tai juoksullasi sinulla olisi mahdollista tukea paikallista jalkapalloseuraa?👐 Never Stop Run 2021 tapahtuma järjestetään 11.6. klo 18–12.6. klo 18 välisenä aikana. 💥LÄHTÖLAUKAUS ON SIIS TÄNÄÄN!💥 TUE seuraa ostamalla lippu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
35

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
27

Lime Events futisryhmät Nimenhuuto.com

Lime Eventsin naisten futisryhmissä pidetään hauskaa futiksen opettelun merkeissä. Ryhmien pelaajat ovat jalkapallon aikuisiällä aloittaneita harrastajia tai lajia joskus muutaman vuoden pelanneita. Uutta opetellaan ja opitaan joka kerta, ja hiki virtaa varmasti. Ohjaaja / valmentaja Riina on kokenut jalkapallovalmentaja ja itse pelannut futista kohta 30 vuoden ajan. Naisten aloittelijoiden futisryhmiä on kaksi: pari vuotta pelanneiden ryhmä ja ihan juuri aloittaneiden ryhmä. Lisätiedot ryhmistä: www.lime-events.fi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Lime Eventsin naisten aloittelijoiden futisryhmiin mahtuu mukaan uusia pelaaj...

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Naiset
57

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
40

FC Kuusysi P17 II Nimenhuuto.com

FC Kuusysi P17 II joukkue koostuu tällä hetkellä -04, -05 ja -06 pojista. Pojat pelaavat kahdessa eri joukkueessa ja etsivät vastustajia harkkapeleihin. Ota yhteyttä valmentajiin: (-05/-06) Pasi Ahava p.045-1388579, (-04) Paavo Liimatainen p. 040-5268735 tai joukkueenjohtajaan Vuokko Priha-Kuitunen p.040-7217514

Jenni kirjoitti: Oletko tänään tai huomenna suuntaamassa lenkkipolulle?🏃 Mitä jos kävelyllä tai juoksullasi sinulla olisi mahdollista tukea paikallista jalkapalloseuraa?👐 Never Stop Run 2021 tapahtuma järjestetään 11.6. klo 18–12.6. klo 18 välisenä aikana. 💥LÄHTÖLAUKAUS ON SIIS TÄNÄÄN!💥 TUE seuraa ostamalla lippu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
37

FCFeeniks Nimenhuuto.com

FC Feeniks on Lahtelainen harrastelija jalkapallojoukkue, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2020. Joukkueeseen kuuluu eri ikäisiä naisia ja miehiä. Joukkue pyrkii ennen kaikkea liikkumaan yhdessä, mutta tuottamaan myös yhdessä hyvää. Lisäksi pyrimme puhumaan kehopositiivisuudesta ja ystävyyden puolesta. Kukaan maailmassa ei pärjää yksin ja me halutaan kannustaa ihmisiä luomaan ystävyysuhteita, luottamaan toisiimme sekä olemaan omia itseämme.

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Sekajoukkue
34

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Rasse kirjoitti: Penkki ja tarvittaessa kentälle, reisi/nivus vähän hajalla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
24

PitsiPöxyt Nimenhuuto.com

Espoolainen nuorten naisten harrastejoukkue PitsiPöxyt tähtää ehjään kokonaissuoritukseen, jossa menestys mitataan viihtyvyydellä – eikä tämä suinkaan merkitse sitä, että urheilullinen menestys olisi toisarvoista. Vahva kilpailuviettimme vaatii aina täyden tyydytyksen, mutta toiminnallamme on myös muita päämääriä. Jalkapalloilu on monitasoinen ilmiö. Meille Pöxyille se on ennen kaikkea hauska ilmiö. www.sexypoxyt.fi/

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Espoo Laaksolahti
Naiset
32

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 5-1 06.8. KiLu - Renum United 1-6 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
40

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 ja 11v11 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
27

FCK - HooGee TB Nimenhuuto.com

FCK - HooGee ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta ja Kirkkonummelta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän sekä Kirkkonummen urheilupuiston tekonurmilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä, Kirkkonumm
Tytöt
56

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
24

LJS Nimenhuuto.com

Laaksolahden Jalkapalloseura Ry perustettiin Espoon Laaksolahdessa loppuvuodesta 2018 edeltäjiensä FC Kyllikin ja Rastaalan Kokeneiden (RaKo)perinteiden jatkajaksi. LJS perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme aktiivisia pelaajia! Uudenmaan vitosta kaudella 2019 pelaava LJS etsii...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti, Espoo
Miehet
59

FC Kuusysi T2011 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011-syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Terhi kirjoitti: Masto Cup - turnausjärjestäjän ohjeet joukkueille Ruokailu Koronatilanteesta johtuen pyydämme teitä huomioimaan ruokaillessa seuraavat asiat: Lämpimillä aterioilla turnauksen ovella on järjestäjän puolesta vahdit päästämässä teidät sisään. Sisätilaan siirrytään yksi joukkue kerrallaan, mutta ruok... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
33

FC Kuusysi P2013 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2013 syntyneiden poikien joukkue.

Niilo kirjoitti: Hei oliko Niilo vielä turnauksen joukkueissa kun ei ainekaan sattunut silmään pelaaja listoista. Aloitti joukkueessa futiskoulun jälkeen 26.7. Hannele (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
62

Punainen mylly Nimenhuuto.com

suuri ja mahtava espoon ylpeys

henrik kirjoitti: Skidisti epäily vielä, joku flunssa homma yrittää puskea päälle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallero ja Vetäminen
Kivenlahti (Espoo)
Miehet
61

Nissenpallo Nimenhuuto.com

Klassikkojengin Nissen pallo Lahden kortteliliigassa.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mukkula, Lahti
Miehet
34

Japs KKI-35 Nimenhuuto.com

Jalkapalloilevia papparaisia

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
36

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

Jenni kirjoitti: Oletko tänään tai huomenna suuntaamassa lenkkipolulle?🏃 Mitä jos kävelyllä tai juoksullasi sinulla olisi mahdollista tukea paikallista jalkapalloseuraa?👐 Never Stop Run 2021 tapahtuma järjestetään 11.6. klo 18–12.6. klo 18 välisenä aikana. 💥LÄHTÖLAUKAUS ON SIIS TÄNÄÄN!💥 TUE seuraa ostamalla lippu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
38