Jalkapall Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, beach, puulaakilentopallo, harrastekiekko ja salibändy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo. You´ll never sauno alone

Tommi kirjoitti: Hei, tästä lähtien viikonlopun peleihin ilmoittautumiset torstaihin klo 18.00 mennessä (in tai out).Tämä siitä syystä, että ehtii kysellä tarvittaessa lisämiehiä hyvissä ajoin. (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Miehet
35

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä keskiviikkoisin Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. JOUKKUEEMME ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ! Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat sisäkaudella ja ulkokaudella nappikset. Esimerkiksi säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Tero kirjoitti: Tervehdys! Täydennetään joukkueen treeni- ja peliasuja. Käykää katsomassa valikoima osoitteessa: www.stadiumteamsales.fi/lafk Peliasu ( voi tilata muutakin valikoimasta) - Sukat NIKE CLASSIC II SOCK, musta (204923) Pelipaita NIKE PARK VI JSY JR, keltainen (227299) Shortsit NIKE PARK II SHORT NB Y... (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
34

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Harjoittelemme kesällä 2 kertaa viikossa Laivakankaan tekonurmella ja talvisin harjoitellaan sisällä futsalia. Osallistumme paikalliseen sarjaan ja mahdollisiin eri turnauksiin. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan jalkapalloa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot seuran sivuilla.

Antti kirjoitti: - (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
28

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Matias kirjoitti: +Esa (Vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
25

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Ville kirjoitti: Kaveri tulossa tuplaamaan panoksen (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
30

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä jalkapalloa ja futsalia kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ### SYKSYN PELIPAITA TILAUS 2018 ### Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 5.9.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
29

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Pinja kirjoitti: Heijastinpipot maksetaan minun tilille ja viestikenttään pelaajan nimi Terhi Heikkilä Osuuspankki FI70 5740 7560 9191 92 Eräpvm heti Iiris 12,50 Nette 12,50 Aliisa 12,50 Leeanoora 12,50 Katri 12,50 Emmu 12,50 Minja 12,50 Saana 12,50 Marine 12,50 Jenni 25,00 Kiitos 😊 Terhi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
39