Jalkapall Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kiiminki

Jalkapall - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
89

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiimingin nurmikentällä (kirjaston vieressä)/Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat sisäkaudella ja ulkokaudella nappikset. Esimerkiksi säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Viikonlopun turnauksen aikataulut: Lauantai 22.9: 12.00-12.20 LaFK10- Ranska10 PSG, Nurmi 3A 13.00-13.20 LaFK10-Hollanti 10 Sininen, Nurmi 3B Sunnuntai 23.9: 11.00-11.20 LaFK10-Kreikka 10 AEK Sininen, Nurmi 3A 12.00-12.20 LaFK10-Ruotsi 10 Valkoinen, Nurmi 3B Pelit pelataan siis ulkona, Viikkopele... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
34

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Asko kirjoitti: Naisilla ja miehillä on tässä oma nimenhuutoryhmä. Laittakaa itsenne in tai out, mikäli haluatte liittyä tuohon ryhmään. (26 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Sekajoukkue
40

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Matias kirjoitti: +Esa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
26

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä jalkapalloa ja futsalia kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ### SYKSYN PELIPAITA TILAUS 2018 ### Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 5.9.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# (28 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
26

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Aaro kirjoitti: Kaunista kesää kaikille! Saatiin sama futsalvuoro ensi talveksi Laivakankaan salista. Eli klo 21-22. Aloitetaan syyskuussa sitten kun futiskausi on lopeteltu. Salivuoro on käytettävissä 26.8. alkaen. Maksu sen mukaan, paljonko on pelaajia. Syys- ja kevätkauden hinta molemmat erikseen 240 €, eli y... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
30

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Tomas kirjoitti: Tomas ollut jo pitempään pois ja motivaatio hukassa. Jää nyt pois ja katsotaan sitten myöhemmin jos into palaisi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
22

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Jouni kirjoitti: Perutaan tämän päivän treenit sateen vuoksi. (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
29

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Moi. Miska on reissussa joten ei pääse. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
15