Jalkapall Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kiiminki

Jalkapall - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
91

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Jukka kirjoitti: Tänään on laivakankaalla säbää mukaan saa tulla kaikki kopalaiset ;-) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Sekajoukkue
41

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Hei! OBC- turnaus osaltamme peruttu, muuttuneiden aikataulujen takia. Valmentajilla ja useammalla pelaajalla esteitä. Tähtäämme Rospuuttoturnaukseen toukokuun lopulla! -Seita (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Harri kirjoitti: Paini/oheisharjoitukset on laitettu pakettiin tältä keväältä. Syksyllä mahdollisesti jatketaan (selviää kesän aikana). Suuri kiitos mukana olleille pojille. Nyt on jätskit syöty, joten kesä/futiskausi voi alkaa...toivottavasti hyvä ja rehellinen kamppailu näkyy myös futiskentällä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
25

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Lennu kirjoitti: Moikka. Huomenna on kiiminkijoen koululla joku konsertti juttu klo17.30-> ..mites nuo treenit? (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
22

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Heikki kirjoitti: Mukana ollaan syksyn futsaleissa. Ensimmäinen osallistuminen on vielä auki, kun voi olla että joudun kirurgin pöydälle vielä tälle syksyä. Mulla lähti sillon juhannuksen jälkeen kun pelattiin futista sormi pois paikaltaan (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
30

Lafk 09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, kiitos Anna joukkueen eteen tekemästäsi työstä ! Samoin kiitos valmentajille ja muillekin joukkueen toimijoille ! Jaakolla meni talvi jääkiekkohommissa, ei ehtinyt lainkaan futikseen, ja kesäkin näyttää menevän joukkueen treeneissä, joten jää nyt Lafk:sta pois. Mukavaa ja menestyksekästä kes... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
24

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Teemu kirjoitti: Pinja pelit on tänään! Toiseen peliin vielä ehdit! Kentälle klo 16.30. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
37

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Moro, Muistakaa, että tänään tulee OTP:n edustajia kertomaan OTP:n jalkapallo toiminnasta. Kun tuotte poikia harkkoihin niin jääkää pukuhuoneeseen keskustelemaan ja kuuntelemaan mitä heillä on kerrottavana, sekä kyselemään visaisia kysymyksiä. -Jukka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
15