Jalkapall Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lappeenranta

Jalkapall - Lappeenranta

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Topias kirjoitti: Topias on ollut flunssassa ja yskä vielä vaivaa, palaa remmiin kun toipuu riittävästi. (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
58

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marko kirjoitti: Kaikki käy !! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
44

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jani kirjoitti: Rusfanilta tulossa tuttu tuuraaja kaverinsa kanssa. Vielä jos vaikka 1-2 peluria saatais jostain niin ois hyvä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Teemu kirjoitti: 28.12. Ja 4.1. näyttäis olevan ainoat torstait ku futsalia ei oo. Ne varmaan ilmottaa liikuntatoimesta jos tää muuttuu. Mietin maksut ton mukaan. Laittaako joku nuo vuorot pois nimenhuudosta? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
43

LauTP 06-08 Haaste Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 9-11-vuotiaista pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa. Joukkueemme pelaajat tukevat myös ikäistensä kilpajoukkueita ja osallistuvat tarvittaessa heidän peleihinsä.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
25

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Hei, Alla tiivistettynä tulevien C-ikäluokan joukkueiden toiminnasta kaudella 2017-2018. P14-joukkueen (2004) (IPS/PEPO yj) 2018 valmennus: Jari Enbuska, Timo Ikonen, mahdollisesti (Ismo Penttilä, Marko Liikanen) riippuen heidän poikien joukkueesta Muut taustat: vielä avoinna Avoimet harjoitukset... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
42

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Ahto kirjoitti: Hei kaikki! Seurasta tuli viestiä, pyysivät vielä varmistamaan että kaikilla on tiedossa ensi viikolla maksuun tulevien seuramaksujen määrät ja eräpäivät. Tässä siis vielä kertauksena: Ensimmäisen erän eräpäivä on perjantai 24.11. Maksun suuruus 160€ (147€ 2010 syntyneille). Maksut joukkueen tili... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
49

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jussi kirjoitti: Perjantain korvaava treeni, jos et pääse saliin : 15 min lämmittely juosten (kevyt), kuntopiiri 5*(10 etunojapunnerrusta, 20 vauhtikyykkyä, 20 askelkyykky taakse vuorojaloin, 30 - 45 s lankku kyynärnojassa, 20 burbee askeltaen (lankku - vuorojaloin syväkyykkyyn ja ylös seisomaan -- > takaisin lan... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
31

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Jari kirjoitti: Hei! Tiistaina aloitetaan PEPO:n poikien osalta syksyn harkat kello 19.00. Oma pallo mukaan. Muistakaa ilmoittaa itsenne nimenhuutoon! Jari (26 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
36

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Heidi kirjoitti: Moikka! Janica Ryökkynen jatkaa taas tästä eteenpäin naistiimin yhteyshenkilönä, eli kioskiin yms. liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä häneen. Kiitos hyvin menneistä tapahtumista talkoolaisille! Terveisin, Heidi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
64

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (23 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
41

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Minna kirjoitti: Toiseen vähäksi aikaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Onko kenttä jo kunnossa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pihapelit tällä viikolla http://www.pepofutis.net/?x103997=2434843 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
53

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Oiskohan noita harkka aikoja mahdollista saada myöhäsemmäksi? (24 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
48

PEPOIPS-c15yj-v2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kausi on paketissa ja tämän nimenhuuto sivu nimetään uudelleen (pepoips-c15yj.nimenhuuto.com -> pepoips-c15yj-v2017.nimenhuuto.com.) Saat tästä kohta viestin. Näillä näkymin tämä sivu poistuu muutaman viikon sisällä kokonaan käytöstä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
40

LJK2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
18

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Paperinmyyntilomake tiedostoissa! Myykäähän huolella tavaraa, niin saadaan kassaan roposia! Ilmoita myydyt meikäläiselle viim. 6.3. Toimitus viikon 10 lopulla! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
47

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.