Jalkapall Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lappeenranta

Jalkapall - Lappeenranta

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Jarno kirjoitti: Vois tulla jos tarvii? (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
44

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Topias kirjoitti: Topias on ollut flunssassa ja yskä vielä vaivaa, palaa remmiin kun toipuu riittävästi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
56

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jani kirjoitti: Rusfanilta tulossa tuttu tuuraaja kaverinsa kanssa. Vielä jos vaikka 1-2 peluria saatais jostain niin ois hyvä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Jari kirjoitti: Moi! Joukkue nimetty Kuopion turnaukseen. Jos et pysty osallistumaan turnaukseen esim. loukkaantumisen takia, niin ilmoita mahdollisimman pikaisesti itsesi OUT. Saadaan tilalle toinen pelaaja. Tällä kertaa lähdetään tällä porukalla. Teitte valinnan vaikeaksi, sillä kaikkien tekeminen on ollut hyv... (28 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
35

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Juha kirjoitti: Ma 19.2 normaalit harjoitukset on peruttu. Ainoastaan tapahtumaan nimetyt ilmoittautuvat ja pelataan 5 vs 5 harjoitus pelejä, -09 joukkuetta vastaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
61

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu vuonna 2011-12 syntyneistä pojista ja tytöistä. Harjoittelemme 1-2 kertaa viikossa ja osallistumme vuoden aikana eri turnauksiin ja alueemme sarjaan. Tavoitteenamme on, että kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden poikien (+ Viivi) joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p14 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/LAUTP-801070123316687/

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
26

LauTP P11-P10 haastajat Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 9-11-vuotiaista pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa. Joukkueemme pelaajat tukevat myös ikäistensä kilpajoukkueita ja osallistuvat tarvittaessa heidän peleihinsä.

Nuutti kirjoitti: Moikka,Nuutti peruu valitettavasti ensi lauantain (17.2.) harjoituspelin.tuli sukujuhlat siihen. T:Saara (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Pojat
27

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Ahto kirjoitti: Infoa uusista peliasuista! Hoidetaan uudet peliasut tilaukseen ripeällä tahdilla. Asut ovat uuden varustekumppanin Stadiumin Pepo-mallistosta (https://www.stadiumteamsales.fi/pepo/juniorit#) , joukkueelle tuleva asu sisältää lyhythihaisen pelipaidan, shortstit ja sukat. Kuva ohessa. Paitaan paina... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
49

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: IPS pelaajien pelipassit ja vakuutukset! Sain juuri laskun IPS:n kirjoilla olevien pelaajien pelipasseista ja kahdesta vakuutukset. Pelipassin hinta on 40€ per pelaaja. Tuomo Salolle ja Eetu Karviselle maksu on 80 € joka pitää sisällään vakuutuksen. Makselkaa maksu joukkueen tilille FI29 5620 092... (20 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
38

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Pentti kirjoitti: Moro! Amis aukeaa maaliskuun alussa.Liikuntatoimi oli jälleen ystävällisesti antanut Lirylle vain lauantain vuoron.Hirveän väännön jälkeen sain sovittua keskiviikoiksi kasilta tunnin vuoron puolikkaalle kentälle.Kiitos LauTP.lle joka luovutti omistaan meille tuon vuoron.Yritin tiistaille,mutta La... (22 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
46

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jussi kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta 2018 ! Sunnuntaina jatkuu joukkutreenit - ennen sunnuntaita kaksi juoksutreeniä omatoimisesti. 1. 10 min verryttely, 3*10*30 m rennosti (50 - 60 % maksimista, hölkkäpalautus vetojen välillä, 5 min kävelypalautus sarjojen välissä), 10 verryttely 2. 50 - 60 tasavauhtinen juok... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
33

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
41

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Minna kirjoitti: Toiseen vähäksi aikaa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Onko kenttä jo kunnossa? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

Fc LaPa P17 01-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
31

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: PIHAPELIT VIIKKOLLA 8 http://www.pepofutis.net/?x103997=2482966 (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
51

PEPO T11-T13 Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Kun pelimatkoilla käytetään pikkubusseja, niihin pitää löytyä kuljettajat, joilla on paljon kokemusta pikkubussin ajamisesta. Olette varmasti kaikki erinomaisia henkilöautokuljettajia, mutta pienen bussin ajaminen on kuitenkin eri asia. t. Eija Kilkki (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
64

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Su 28.1 klo 15 harkat peruttu. Syy: ei riittävästi osallistujia. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
29