Jalkapall Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 31 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, pesäpallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marita kirjoitti: Pienellä varauksella vielä (3 minuuttia sitten)

Päivitetty 3 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
39

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Veikka kirjoitti: Hei! Onko nämä toukokuun lopun harkat kaikille pojille, vai onko jotain rajoituksia? T: Aarno Laukkanen (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
41

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Saku kirjoitti: Onks ollu mitään meininkejä tänä kesänä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Oula kirjoitti: Nyt kun seuran johto on saanut jalkapallon kannalta oleellisen valokuvauksen järjestelyt hoidettua niin milloinkohan kesäharjoittelun aikataulu saadaan tietoomme. Talvilajien kesäharjoittelun aikataulutkin alkavat varmistua.. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
46

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jarmo kirjoitti: Tiedätkö miten harkoissa tulee toimia? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
24

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2020 P12- ikäluokka)

Sami kirjoitti: Viime viikon treenipalkinto menee Veeti R, Aarni ja Luka. Hyvää ja monipuolista liikkumista ja treenaamista. Haaste oli vaikea mutta moni oli saanut ainakin yhden täyden kierroksen. Isolta osalta pojista puuttuu toimittamatta edelleen päiväkirjat ja videot... Tämän viikon haaste on videolla, lask... (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
52

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden pelaajien joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p15 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/lautp04 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
22

LAUTP P14-P13 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-2007 syntyneistä pojista ja tytöistä. Tavoitteenamme on tarjota nuorille laadukkaita harjoituksia ja pelejä kansallisella tasolla sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa.

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Sekajoukkue
47

PEPO T9 Nimenhuuto.com

Pepon nuorimmat tyttöfutaajat.

Pasi kirjoitti: Hei! Toisiaankin palaamme joukkueharjoituksiin viikolla 23 kun kokoontumisrajoitteet helpottavat eli 50 henkilön kokoontumiset sallitaan. Tämä ohjeistus on toistaiseksi voimassa oleva. Tiedotamme, jos tulee muutoksia ohjeistuksiin. Pienemmät PEPOn juniorit eivät aloita pienryhmäharjoittelua, joka... (18 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
26

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: if I'm at office... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
59

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Aleksi kirjoitti: Torstain 24.10. futsal peruttu, kaupunki pitää koko syyslomaviikon salia kiinni, vaikka on omat avaimet. Hälyt päällä eivätkä ota pois. Joutsenoon keskiviikkona illalla klo 21 mahdollista mennä, mutta vain Antti toistaiseksi ilmaisi kiinnostustaan, joten en ole sen perusteella varannut sitä. Amik... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
50

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Sofia kirjoitti: ehkä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
27

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

PEPO T15-T14 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: T11-T13-joukkueet muodostuu 04-08- syntyneistä pelaajista. Mukana on juuri al...

Mika kirjoitti: Moi, PAPERIMYYNTI KÄYNNISTYY Futiskausi on vihdoin lähtemässä liikkeelle ja PEPO käynnistää paperinmyynnin. Toivon, että kaikki perheet lähtisivät mukaan projektiin. Tällä kertaa myymme Lambin laadukkaita papereita. Toimitaan seuraavasti: 1. Mukaan lähtevät perheet ilmoittavat Jennille su.31.5.20... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
36

LauTP T06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pelipaita mukaan. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
21

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
38

FC LaPa P10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Viime tiistaina Matvejlla on kadonut vaalea- vihreä pippo. Näikö joku sen? Jos on tietoja, pyydän ilmoittaa minun puh.nro 0402189525. Kiitos. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
15

Lappeen JK Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Su 28.1 klo 15 harkat peruttu. Syy: ei riittävästi osallistujia. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
30