Jalkapall Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, pesäpallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marita kirjoitti: katotaan ,Ehtisin vast ysin aikoihin keimeihin mukaa ku tullaa pelireissusta (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
42

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Mennään bussilla lähtö klo 12 amikselta. Kyytimaksu 20€. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
58

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Saku kirjoitti: Onks ollu mitään meininkejä tänä kesänä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Antti kirjoitti: KAUSIMAKSU 2020 JA PELAAJAKOHTAISET VIITENUMEROT: Tämän kauden kausimaksujen yhteenveto löytyy Nimenhuudon tiedostoista. Otamme tästä päivästä lähtien käyttöön säästösyistä pelaajakohtaiset viitenumerot, joita maksaen kaikki pelaajan maksut jatkossa tulee maksaa. Myös pelaajalista, jossa kunkin v... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
46

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden pelaajien joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p15 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/lautp04 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
22

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Jari kirjoitti: Hei! Jalkapallokausi on nyt ohi. Viimeisestä pelistä tappio, mutta se ei ole kuitenkaan häpeä. Pojat ovat taas kerran pelanneet hienon kauden ja ansaitsevat kyllä suuret kehut. Kaksi vuotta on nyt kulunut joukkueen peräsimessä ja on hyvä tehdä jonkinlainen katsaus menneeseen, ja vähän ehkä tuleva... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
29

LAUTP P14-P13 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-2007 syntyneistä pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä kansallisella tasolla sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa.

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Pojat
42

PEPO T9 Nimenhuuto.com

Pepon nuorimmat tyttöfutaajat.

Pasi kirjoitti: Torstain harjoitus 19.9. siirrretty keskiviikolle 18.9., koska itse olen to 19.9. Mikkelissä -05-06-tyttöjen Helmarileirillä. -Pasi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
19

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Otso-Pekka kirjoitti: Let´s play indoors, in LUT sport hall. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
60

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Aleksi kirjoitti: Torstain 24.10. futsal peruttu, kaupunki pitää koko syyslomaviikon salia kiinni, vaikka on omat avaimet. Hälyt päällä eivätkä ota pois. Joutsenoon keskiviikkona illalla klo 21 mahdollista mennä, mutta vain Antti toistaiseksi ilmaisi kiinnostustaan, joten en ole sen perusteella varannut sitä. Amik... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
47

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2018 P10-ikäluokka)

Santtu kirjoitti: Järvenpään turnauksesta tarttui meidän matkaan 152 cm adidaksen verkkahousut. Onko joltakin mukana olleelta hävinneet sellaiset? Ei nimikirjaimia. T:Sanrtu (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
56

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jarmo kirjoitti: Mahdollisimman moni mukaan ennen harkkoja (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
30

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Sofia kirjoitti: ehkä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
27

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

PEPO T15-T14 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: T11-T13-joukkueet muodostuu 04-08- syntyneistä pelaajista. Mukana on juuri al...

Jenni kirjoitti: PEPO T15-14 JOUKKUEPAITA 2020 Haemme tukijoita PEPO T15-14 -joukkueelle. Tarkoituksena on myydä sponsoreille joukkuepaitaan oma mainos tai nimi. Paidan etumukseen saavat mainoksensa ne tukijat, jotka lähtevät mukaan vähintään 200 €:lla. Selkään painatamme yksittäisten tukijoiden nimet. Yhden tuki... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
38

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
37

LauTP T06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pelipaita mukaan. (28 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
22

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Kiitos kaikille joukkueen päättäjäisissä olleille. Kaikilla tuntui olevan hauskaa 😊 Kiitos myös kuluneista vuosista ihan jokaiselle! (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
37