Jalkapall Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kellokoski

Jalkapall - Kellokoski

KelA M35 Nimenhuuto.com

KelA M35 osallistuu JKKI35 sarjaan Uudellamaalla kaudella 2014.

Teemu kirjoitti: Valitettavasti tämä 28.5. kaavailtu peli siirtyy uudelle ajakohdalle ke 26.7.klo 20.00. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Ei asetettu
46

KelA P02-01YJ Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku-03/02/01/00 pojat. C15 Kakkonen ja Kolmonen Pelitapa 11v11

Juha kirjoitti: Treenipeli sunnuntaina. Tips-KelA. Kaikilta IN/OUT viim. KESKIVIIKKONA!!! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Pojat
26

KelA-05 Nimenhuuto.com

Hävittiin tai voitettiin, reilu peli pelattiin!

Eetu kirjoitti: Tiikereiden Hesacupista valokuvia Sekalaiset kansiossa. Keulilla kuvaaja. (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
36

Kellokosken Alku JP 0304 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku yhdistetty 03- ja 04-ikäluokka. Pelaamme tällä hetkellä yhdessä 03-sarjaa, mutta pelaajia mahtuu kumpaankin ikäluokkaan.

Pekka kirjoitti: Hei! Kevätkauden päätyttyä eli Lahden turnauksen jälkeen tulee muutoksia joukkueeseen. Henkilökohtaisista syistä jättäydyn itse pois valmennustehtävistä ja Kalle siirtyy KelAn 0201-ryhmän mukaan, on kuitenkin tarvittaessa käytettävissä 0304-peleissä. Aurinkoista futiskesää kaikille! -Pekka- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
20

KelA P02 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku-02/03 pojat. D13 Kolmonen Pelitapa 9v9

Ari kirjoitti: Tapahtumiin ilmottautuminen siirretty 10.1.2016 alkaen uuteen KelA P02-01YJ nimenhuutoon. Kaikille on tullut sähköpostiin kirjautumispyyntö uuteen nimenhuutoon. Jos et jostain syytä ole saanut sitä ole yhteydessä jojo.kela02@gmail.com. T: Ari Ihatsu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Pojat
21

KelA45 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Syksyn alaloppusarjan pelit lisätty nimenhuutoon, käykää merkkaamassa ilmoittautumiset. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
22

KelA P10-11 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Tässä joukkueet jotka pelaavat omassa turnauksessa 18.6 sekä syyskaudella Opel-liigassa. Olemassa olevat pelit pelataan vanhalla mallilla. TIIKERIT Rasmus K Justus Johannes Rasmus H Erik Uula Vertti Topi Jimi Max LEIJONAT Tomas Elias Otto Sampo Simeon Alvar Aatos Arvo Miro Atte Paulus Eetu Paavo ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
33

Kellokosken Alku JP 2009 Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Tuulipuvut ja reput maksetaan joukkueen tilille Fi9050923020028280 Puku 40€ Reppu 20€ ilman painatusta, 30€ painatuksella. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Sekajoukkue
26

KelA Hertat Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei, ajattelin " vetää henkeä " eli pitää pienen tauon näin kauden lopuksi. Tulen toki huomiseen peliin ja kokoukseen ensi viikolla, mutta muulta osin pidän paussia vkon 42 loppuun. Pojat 07/08 pitävät myös pääosin taukoa tuon ajan niin olen kotosalla enemmän :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Naiset
32

Kela Jalkapallo 2006 Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Kaapo ja Joona, teidän numerot olivat jo käytössä joten valitsetteko uudet (lista päivitetty). Lisäksi Akselilta puuttuu vielä pelinumero. T: Riina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
18

KelA P07 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Yksi ylimääräinen pariton jalkapallosukka löytyi meiltä. Musta sukka, jossa harmaa kärki. Line one merkkiä. Kaipaako joku särkänniemicupin jäljiltä? (23 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski
Ei asetettu
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.