Jalkapall Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 53 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuopio

Jalkapall - Kuopio

Hirvet 07-08 Nimenhuuto.com

Hei! Liity KuPSiin osoitteessa http://www.juniorikups.fi/fi/Juniori+KuPS.html ylävalikossa "ILMOITTADU", ja tule ilmaiskuukaudeksi kokeilemaan kuningaspeliä. Löydät harkat täältä! Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää Euroopan ja Aasian pohjoisella havumetsävyöhykkeellä. Hirvi on pohjoisiin oloihin sopeutunut eläinlaji, jonka ontot karvat suojaavat sitä pakkaselta. Pitkien vahvojen raajojensa avulla se pystyy kulkemaan hyvin lumessa, soilla ja ryteiköissä. [Wikipedia]

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Kupsin Niiralan kaupunginosajoukkue 05 syntyneille pojille. Rohkeasti ...

Timo kirjoitti: Moi. Lauantaina 8.4. Viimeinen salivuoro tänä keväänä. Viime aikoina mukana vain muutama poika. Vuoro loppuisi muutenkin ennen vappua. Kaarihallissa harjoitellaan Keskiviikkoisin siihen saakka kun päästään ulos. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Niirala
Ei asetettu
33

KuPS Ketut-06 Nimenhuuto.com

KuPS:n kaupunginosajoukkue Jynkänvuoresta ja Rautaniemestä. Kettu eli punakettu (Vulpes vulpes) on koko Suomessa esiintyvä, yleensä punaruskea koiraeläin. Se on nykyisin maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin, sen levinneisyysalue käsittää lähes koko Pohjois-Amerikan ja Euraasian. Lisäksi Pohjois-Afrikassa elää jonkin verran kettuja. [Wikipedia] KuPS kummipelaajat 2015 ovat Urho Nissilä ja Ebrima Sohna.

Jan kirjoitti: Hei, Tällaisen viestin sain KuPS:lta: KuPS JL 06 keltainen joukkueen aloitus palaveri vanhemmille pidetään Savon Sanomat areenalla ravintola Paitsiossa torstaina 9.11.2017 klo 17.00. Ja kuulemma kettupojat ovat Jopoxissa, joten voitte lisäksi yrittää kirjautua sinne http://www.juniorikups.fi/uuti... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
39

Kups Ahmat 05-06 Nimenhuuto.com

Kuopion Puijonlaakson kaupunginosajoukkueen "kotisivut". Tältä sivustolla näet harjoitusten ja pelien ajankohdat ja joukkueen jäsenten nimet. Ilmoittautuessasi joukkueen jäseneksi, täytä pelaajasta vähintään seuraavat tiedot: pelaajan koko nimi, nimimerkiksi etunimi, huoltajan yhteystieto (sähköposti ja puh.nro) ja syntymävuosi.

Roni kirjoitti: Miten Jopoxiin kirjaudutaan? T. Heli Jonninen /Roni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
20

KuPS Kobrat Nimenhuuto.com

Kups Kobrat / Kuopiolaisen jalkapalloseuran kaupunginosajoukkue. Pelaajat tulevat pääosin Neulamäen kaupunginosasta. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 2005-2008 synt.pelaajia. Harjoittelemme 1-2 krt viikossa poislukien harjoittelutauot. Kotikenttämme on Pihkapolun koulun sorakenttä. Pihkapolun koulun liikuntasali toimii talvikaudella harjoittelumme pääpaikkana. Osoitteessa Neulamäentie 26. Teemme paljon muutakin kuin pelaamme jalkapalloa eli pyrimme antamaan yleisiä liikunnallisia- ja sosiaalisia valmiuksia ryhmässä toimien. Valmentajien yhteystiedot löytyvät www.kups.fi sivustolta välilehdeltä juniorikups. Tervetuloa mukaan eli uusia pelaajia mahtuu mukaan!

Markus kirjoitti: Hei kaikki, Tämä nimenhuuto on nyt sitten tullut tiensä päähän. Tänne ei enää tule infoa peliasioista vaan nämä hoituvat tuon Junnuliigan kautta. I Jätän tämän vielä auki vuoden loppuun ja katsotaan sitten siivoaminen ja poistaminen. ps. Caner toimittaa yhteisillä rahoilla ostetun huoltajan lauku... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
37

KuPS B3 Nimenhuuto.com

Kuopiolainen harrastejalkapallojoukkue muodostetaan vuonna 2015 marraskuussa Junnuliiga00 ja B3 joukkueiden pelaajista. Taitojalkapalloa rennolla asenteella! Tämän sivuston käyttö loppuu kauden 2016 jälkeen. Tuosta eteenpäin Juniori KuPSin joukkueiden tiedot ja viestintä löytyy osoitteesta http://team.jopox.fi/kups.

Mika kirjoitti: Hei, Näiden Nimenhuuto-sivujen käyttö ja päivitykset sekä viikkomeilit lopetetaan, koska Juniori KuPS siirtyy yhtenäiseen toimintamalliin ja kaikkien joukkueiden viestintä ja tapahtumien hallinta tapahtuu jatkossa osoitteessa http://team.jopox.fi/kups. Poistan tämän sivuston kokonaan vuodenvaihte... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
35

Zzz Nimenhuuto.com

KuPS B3 joukkue aloitti toimintansa joulukuussa 2013. Joukkueessa on vuoden 2015 huhtikuussa 23 iloista, mukavaa, taitavaa ja futikseen motivoitunutta poikaa. Joukkue pyrkii kaikessa tekemisessään laadukkaaseen ja pelaajien kehitystason huomoivaan toimintaan. Positiivisuus, mukava yhdessäolo ja joukkuehenki ovat tärkeitä. Meillä on ovet avoimina kaikille uusille pojille. Pelaamme mielellään harjoituspelejä.

Markus kirjoitti: tulen kokeilemaan (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
29

Kups Kurjet 09 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 09 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Juri kirjoitti: Siirrytään käyttämään Jopoxia. En päivittele enää tapahtumia tänne Nimenhuutoon. Mikäli et ole saanut kutsua/aktivoimislinkkiä Jopoxiin niin laita siitä viestiä juri.hakala@gmail.com. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
27

LiPa Nimenhuuto.com

Treeneihin ilmoittautuminen samana päivänä klo 16 mennessä. Peleihin ilmottautuminen 3 päivää ennen peliä! #LiPaGoGo

Oka kirjoitti: Siinä ja siinä kerkeenkö (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
27

Kups peliryhmä 08 Nimenhuuto.com

Kuopion Palloseuran 2008 poikien peliryhmä. Kesytämme palloa ja opettelemme peli- ja liiketaitoja loistavien valmentajien johdolla. Tervetuloa mukaan oppimaan. Pidetään treeneissä yllä hyvää meininkiä ja tempoa.

Santtu kirjoitti: Santtu saattaa tarvita kyytiä Karttulaan päin mennessä... tarjouksia Pertulle (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
38

Elo2 Nimenhuuto.com

Elon kakkosjoukkue osallistuu vuonna 2019 Vitoseen.

Ilmari kirjoitti: Jos polvi on parempana (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Sekajoukkue
33

PALLOKISSAT UNITED Nimenhuuto.com

Haluatko harrastaa jalkapalloa hiukan rennommin, mutta tavoitteellisesti? Kesällä 2019 pelaamme naisten 3. divaria. Kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, jatkossa kuukausimaksu 35e.

Emma kirjoitti: Tulen, jos en tuu enempää kipeeks huomiseen mennessä (24 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Naiset
26

Rauhalahden Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion kovakuntoisin jalkapallojoukkue vuodesta toiseen, RaPa!

Väinö kirjoitti: Hep Huomasitteko viime su harkoissa alla olevan viestin mukaisia juttuja? Tai haluaako joku tunnustaa? ;) Martti Ahtisaaren koulun rehtori: "Hei, siistijä toi tiedon että vkonlopun aikana on näyttämön ovenkahva sekä patteri irti. Lisäksi sotkettu seinä (kahden viimeisen pukukopin välissä oleva su... (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kuopio
Sekajoukkue
42

Kuopion Elo Nimenhuuto.com

Voimistelua ja urheilua jo vuodesta 1919.

Aleksi kirjoitti: Pienellä varauksella (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Itkonniemi, Kuopio
Miehet
32

pallokissat05 Nimenhuuto.com

Pallokissat 05 joukkueen ilmottautumiset peleihin ja turnauksiin.

Saga kirjoitti: en pääse koska koulu loppuu 3 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
35

Kuopion Jalkapallokerho Nimenhuuto.com

Vuonna 2008 perustettu jalkapalloseura. Osallistuu vuonna 2019 Itä-Suomen piirin 5. divariin.

Aleksi kirjoitti: Lomalla 2vk reissussa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
36

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Ei ole vielä Larin puutarhakausi alkanut, siispä kaikki pelaamaan, pois sohvan pohjalta! (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
44

KuPS A20 Nimenhuuto.com

KuPS A20

Jonne kirjoitti: Työt loppuu 15:30, tulen myöhässä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
32

KuPS Kurjet -10 Nimenhuuto.com

KuPS Kurjet -10 on vuonna 2010 syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuPS Kurjet on Juniori KuPSin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jari kirjoitti: Hei Vanhempainpalaverissakin joulukuussa oli puhetta, että jatkavien pelaajien tulisi ilmoittautua KuPSin pelaajaksi tenavaliigaan ja sitä kautta maksaa ja saada Tenavaliiga -lisenssi. Enää ei siis jatketa Snadiliiga -toimintaa Snadi -lisenssillä. Ilmoittautumislomake on Juniori KuPSin uusilla ne... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
14

kupssudet08-09 Nimenhuuto.com

Iloista 08-09 poikien jalkapalloa Linnanpellon, Saarijärven, Itkonniemen ja Kelloniemen alueella. Tervetuloa mukaan

Toni kirjoitti: SIIRRYIMME JUNIORIKUPSIN SIVUILLE. NÄHDÄÄN SIELLÄ. http://www.juniorikups.fi/tenavaliiga/joukkueet/ BANZAI! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Linnanpelto, Kuopio
Pojat
32

KuPS JL -04 KPPS Nimenhuuto.com

KuPS -04 Junnuliigajoukkue, joka koostuu entisistä kaupungiosajoukkueista Kobrat, Peurat, Puumat ja Saukot.

Jukka kirjoitti: Tervehdys talkoolaiset Mennään seuraavilla vuoroilla: LA 7:30 - 12:00, Mari Väätäinen (vuoro täynnä) LA 12:00 - 17:00, Kati Penttinen ja Pia Hirvonen (vuoro täynnä) LA 17:00 - 21:30, Anne Höytö, puuttuu 1 SU 7:30 - 12:00, puuttuu 1 SU 12:00 - 17:00, Meri Vuorimaa, puuttuu 2 SU 17:00 - 21:00, Mark... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
39