Jalkapall Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 53 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Skopan Pallokerho Nimenhuuto.com

REKRY KÄYNISSÄ! Joukko rapakuntoisia miehiä juoksemassa pallon perässä. Aloitetaan höntsätoiminta heinä-elokuussa 2019 Kesäkaudella pelataan jalkapalloa. Talvikaudella sählyä ja pipolätkää. Myös muut pallopelit mahdollisia. Pelaajavaatimukset: täysi-ikäinen, rapakunto, urheiluinnostusta. Arvostamme: Aiempaa urheilutaustaa, myös penkkiurheilun ystävät tervetulleita. Tarkemmat treeniaikataulut ja -paikat tarkentuu heinäkuussa. Pelit pyritään järjestämään klo 17-20.30, ensisijaisesti Kuopio-Siilinjärvi alueella. Kiinnostuitko? Pistä viestiä skopanpallokerho (@) gmail.com Lisätietoa 044 3462 655 GM Joni

Joukkue etsii pelaajia: UUSI höntsäpeliporukka etsii rapakuntoisia pelimiehiä Kuopio-Siilinjärvi alue...

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo, Sähly ja Pipolätkä
Kuopio, Siilinjärvi
Miehet
6

Hirvet 07-08 Nimenhuuto.com

Hei! Liity KuPSiin osoitteessa http://www.juniorikups.fi/fi/Juniori+KuPS.html ylävalikossa "ILMOITTADU", ja tule ilmaiskuukaudeksi kokeilemaan kuningaspeliä. Löydät harkat täältä! Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää Euroopan ja Aasian pohjoisella havumetsävyöhykkeellä. Hirvi on pohjoisiin oloihin sopeutunut eläinlaji, jonka ontot karvat suojaavat sitä pakkaselta. Pitkien vahvojen raajojensa avulla se pystyy kulkemaan hyvin lumessa, soilla ja ryteiköissä. [Wikipedia]

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Kupsin Niiralan kaupunginosajoukkue 05 syntyneille pojille. Rohkeasti ...

Timo kirjoitti: Moi. Lauantaina 8.4. Viimeinen salivuoro tänä keväänä. Viime aikoina mukana vain muutama poika. Vuoro loppuisi muutenkin ennen vappua. Kaarihallissa harjoitellaan Keskiviikkoisin siihen saakka kun päästään ulos. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Niirala
Ei asetettu
33

KuPS Ketut-06 Nimenhuuto.com

KuPS:n kaupunginosajoukkue Jynkänvuoresta ja Rautaniemestä. Kettu eli punakettu (Vulpes vulpes) on koko Suomessa esiintyvä, yleensä punaruskea koiraeläin. Se on nykyisin maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin, sen levinneisyysalue käsittää lähes koko Pohjois-Amerikan ja Euraasian. Lisäksi Pohjois-Afrikassa elää jonkin verran kettuja. [Wikipedia] KuPS kummipelaajat 2015 ovat Urho Nissilä ja Ebrima Sohna.

Jan kirjoitti: Hei, Tällaisen viestin sain KuPS:lta: KuPS JL 06 keltainen joukkueen aloitus palaveri vanhemmille pidetään Savon Sanomat areenalla ravintola Paitsiossa torstaina 9.11.2017 klo 17.00. Ja kuulemma kettupojat ovat Jopoxissa, joten voitte lisäksi yrittää kirjautua sinne http://www.juniorikups.fi/uuti... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
39

Kups Ahmat 05-06 Nimenhuuto.com

Kuopion Puijonlaakson kaupunginosajoukkueen "kotisivut". Tältä sivustolla näet harjoitusten ja pelien ajankohdat ja joukkueen jäsenten nimet. Ilmoittautuessasi joukkueen jäseneksi, täytä pelaajasta vähintään seuraavat tiedot: pelaajan koko nimi, nimimerkiksi etunimi, huoltajan yhteystieto (sähköposti ja puh.nro) ja syntymävuosi.

Roni kirjoitti: Miten Jopoxiin kirjaudutaan? T. Heli Jonninen /Roni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
20

KuPS Kobrat Nimenhuuto.com

Kups Kobrat / Kuopiolaisen jalkapalloseuran kaupunginosajoukkue. Pelaajat tulevat pääosin Neulamäen kaupunginosasta. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 2005-2008 synt.pelaajia. Harjoittelemme 1-2 krt viikossa poislukien harjoittelutauot. Kotikenttämme on Pihkapolun koulun sorakenttä. Pihkapolun koulun liikuntasali toimii talvikaudella harjoittelumme pääpaikkana. Osoitteessa Neulamäentie 26. Teemme paljon muutakin kuin pelaamme jalkapalloa eli pyrimme antamaan yleisiä liikunnallisia- ja sosiaalisia valmiuksia ryhmässä toimien. Valmentajien yhteystiedot löytyvät www.kups.fi sivustolta välilehdeltä juniorikups. Tervetuloa mukaan eli uusia pelaajia mahtuu mukaan!

Markus kirjoitti: Hei kaikki, Tämä nimenhuuto on nyt sitten tullut tiensä päähän. Tänne ei enää tule infoa peliasioista vaan nämä hoituvat tuon Junnuliigan kautta. I Jätän tämän vielä auki vuoden loppuun ja katsotaan sitten siivoaminen ja poistaminen. ps. Caner toimittaa yhteisillä rahoilla ostetun huoltajan lauku... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
37

Zzz Nimenhuuto.com

KuPS B3 joukkue aloitti toimintansa joulukuussa 2013. Joukkueessa on vuoden 2015 huhtikuussa 23 iloista, mukavaa, taitavaa ja futikseen motivoitunutta poikaa. Joukkue pyrkii kaikessa tekemisessään laadukkaaseen ja pelaajien kehitystason huomoivaan toimintaan. Positiivisuus, mukava yhdessäolo ja joukkuehenki ovat tärkeitä. Meillä on ovet avoimina kaikille uusille pojille. Pelaamme mielellään harjoituspelejä.

Markus kirjoitti: tulen kokeilemaan (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
29

Kups Kurjet 09 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 09 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Juri kirjoitti: Siirrytään käyttämään Jopoxia. En päivittele enää tapahtumia tänne Nimenhuutoon. Mikäli et ole saanut kutsua/aktivoimislinkkiä Jopoxiin niin laita siitä viestiä juri.hakala@gmail.com. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
27

PALLOKISSAT UNITED Nimenhuuto.com

Haluatko harrastaa jalkapalloa hiukan rennommin, mutta tavoitteellisesti? Kesällä 2019 pelaamme naisten 3. divaria. Kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, jatkossa kuukausimaksu 35e.

Emma kirjoitti: Pääsen töistä 16:30, tulen heti kun pääsen! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Naiset
24

10peliryhmäKuPS Nimenhuuto.com

2010 vuonna syntyneiden Kuopion kaupunginosan joukkueiden KuPSin ylläpitämä ylimääräinen jalkapallo harjoitusvuoro.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
13

LiPa Nimenhuuto.com

Treeneihin ilmoittautuminen samana päivänä klo 16 mennessä. Peleihin ilmottautuminen 3 päivää ennen peliä! #LiPaGoGo

Iiro kirjoitti: Voin vetää reenit mutta en ite reenaa ku kipeenä ollu (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
26

Kups peliryhmä 08 Nimenhuuto.com

Kuopion Palloseuran 2008 poikien peliryhmä. Kesytämme palloa ja opettelemme peli- ja liiketaitoja loistavien valmentajien johdolla. Tervetuloa mukaan oppimaan. Pidetään treeneissä yllä hyvää meininkiä ja tempoa.

Santtu kirjoitti: Santtu saattaa tarvita kyytiä Karttulaan päin mennessä... tarjouksia Pertulle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
43

Rauhalahden Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion kovakuntoisin jalkapallojoukkue vuodesta toiseen, RaPa!

Paul kirjoitti: About 4 Extra guys will be joining us for tonight's game. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kuopio
Sekajoukkue
42

Elo2 Nimenhuuto.com

Elon kakkosjoukkue osallistuu vuonna 2019 Vitoseen.

Ossi kirjoitti: Varauksella (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Sekajoukkue
34

Kuopion Elo Nimenhuuto.com

Voimistelua ja urheilua jo vuodesta 1919.

Aleksi kirjoitti: Pienellä varauksella (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Itkonniemi, Kuopio
Miehet
33

pallokissat05 Nimenhuuto.com

Pallokissat 05 joukkueen ilmottautumiset peleihin ja turnauksiin.

Saga kirjoitti: en pääse koska koulu loppuu 3 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
35

Kuopion Jalkapallokerho Nimenhuuto.com

Vuonna 2008 perustettu jalkapalloseura. Osallistuu vuonna 2019 Itä-Suomen piirin 5. divariin.

Aleksi kirjoitti: Lomalla 2vk reissussa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
36

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Ei ole vielä Larin puutarhakausi alkanut, siispä kaikki pelaamaan, pois sohvan pohjalta! (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
44

KuPS A20 Nimenhuuto.com

KuPS A20

Jonne kirjoitti: Työt loppuu 15:30, tulen myöhässä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
32

KuPS Kurjet -10 Nimenhuuto.com

KuPS Kurjet -10 on vuonna 2010 syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuPS Kurjet on Juniori KuPSin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jari kirjoitti: Hei Vanhempainpalaverissakin joulukuussa oli puhetta, että jatkavien pelaajien tulisi ilmoittautua KuPSin pelaajaksi tenavaliigaan ja sitä kautta maksaa ja saada Tenavaliiga -lisenssi. Enää ei siis jatketa Snadiliiga -toimintaa Snadi -lisenssillä. Ilmoittautumislomake on Juniori KuPSin uusilla ne... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
14

kupssudet08-09 Nimenhuuto.com

Iloista 08-09 poikien jalkapalloa Linnanpellon, Saarijärven, Itkonniemen ja Kelloniemen alueella. Tervetuloa mukaan

Toni kirjoitti: SIIRRYIMME JUNIORIKUPSIN SIVUILLE. NÄHDÄÄN SIELLÄ. http://www.juniorikups.fi/tenavaliiga/joukkueet/ BANZAI! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Linnanpelto, Kuopio
Pojat
32