Jalkapall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 118 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Jyväskylä

Jalkapall - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Mika kirjoitti: Myöhässä luultavasti.. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
72

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Heissan! Tuomio beachfutis tulee taas 19.8 ja tällä kertaa on myös sekasarja. Olisiko innostusta? Toukokuun loppuun mennessä ilmottautuneille turnausmaksu 120e. Viimevuonna olin miestensarjassa pelaa ja oli kivaa. Tein tapahtumankin tästä. Lisää infoa https://tuomiobeachfutis.wordpress.com/ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
24

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 30 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2017 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2017 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Liisa kirjoitti: Ilmoittautukaapas loputkin in/out sunnuntain päättäjäisiin tämän päivän aikana. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
46

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: On vielä tämän keskiviikon RaiVolla se Vehkalammen vuoro kuplassa. Eikö mennä sinne? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava Cityketut hakee uusia pelaajia ja erityisesti...

Aleksi kirjoitti: Vähän myöhäs (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
48

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Viimeinen kausi JJK juniorit organisaatiossa on saatu päätökseen ilmeisen onnistuneella ulkomaan reissulla. Iso kiitos ja kädenojennus valmentajille ja muille taustatoimijoille, jotka ovat uhranneet vuosien varrella vapaa-aikaansa poikien eteen! Ilman teitä ei toiminnan järjestäminen ... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Riku kirjoitti: HUOM! Päivitetty lista maksetuista maksuista. Hoitakaa kuntoon, viime muistutuksen jälkeen vain muutama hoitanut! Tilin rovot ehtyy, 425 euroa siellä ja kesältä on tulossa vielä monta laskua. Kausimaksu siis 150/75e. Isompi summa työssä käyviltä, pienempi muilta. Tili FI61 5290 0220 5021 97. Ensi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä viestillä!)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä 4-...

Ville kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
86

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 25 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tero kirjoitti: Miten Kasperin jalka jaksaa? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Vili kirjoitti: Saatan myöhästyä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
51

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Anniina kirjoitti: Tiistain 22.8 harjoitukset peruttu!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sami kirjoitti: Tukea tarvitseville taloudellista apua harrastustoimintaan: http://jyvaskyla.pelastakaalapset.fi/evaita-elamalle/ https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/pelastakaalapset/main/2015/12/29105539/hakemus_harrastustuki1.pdf (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Tanja kirjoitti: Hei! Välitän viestin Stadiumista! Kampanjan kunniaksi Team Stadium Seuroille loistava BLACK WEEK TARJOUS! -20% ALENNUS _TEAM HINNASTA_ MISTÄ TAHANSA TEAM SALES VALIKOIMAN JALKAPALLOSTA!! Alla muutama hyvä vaihtoehto, mallistoa löytyy lisää www.stadiumteamsales.fi Adidas cometition, virallinen ott... (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Eino kirjoitti: Takki nro 25 nimellä Tuomala paikallistettu Killerin hallista, tuodaan tänään Vehkalle harkkoihin. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
64

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2017 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Lisätietoja: www.soulsac.net

Berbatov kirjoitti: Jos saadaan tarpeeksi, min 10 osallistujaa niin järjestetään treenivuoro. Otetaan tälle 5€ omavastuu näin alkuunsa, kun en ole vielä saanut PJ:n enkä taloudenhoitajan vastausta. Paikkana siis JJK:n omistuksessa oleva Killerin jalkapallohalli (Buugin vieressä), jossa pystyy hyvin pelaamaan 8vs8 pe... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
30

Jyväskylän Komeetat B2 Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee 4-5 kertaa viikossa.

Tomi kirjoitti: Muutoksia treeniaikoihin ja paikkoihin 19.11. sunnuntai muuttunee Vehkahalliin, ainakin yritys on kova. Aika tarkentuu huomenna. 20.11. maanantai treenit vaihtuvat Vehkahalliin aika myös muuttui hiukan 23.11. torstaina uusi vuoro Vehkahalliin, treenit 17.30-19.30 24.11. perjantaina on yhteiset fy... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.