Jalkapall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 115 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Jyväskylä

Jalkapall - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Janne kirjoitti: Varmaan la out ku sarjapeli ja su in (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
65

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 30 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2017 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2017 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Liisa kirjoitti: JJK pelin pelaajasaattajat klo 18.00 pääportille peliasussa. Siellä JJK:n tapahtumavastaava ohjeistaa. Yksi aikuinen/saattaja pääsee ilmaiseksi peliin. Nähään huomenna! -Liisa (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
45

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: On vielä tämän keskiviikon RaiVolla se Vehkalammen vuoro kuplassa. Eikö mennä sinne? (15 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Heissan! Tuomio beachfutis tulee taas 19.8 ja tällä kertaa on myös sekasarja. Olisiko innostusta? Toukokuun loppuun mennessä ilmottautuneille turnausmaksu 120e. Viimevuonna olin miestensarjassa pelaa ja oli kivaa. Tein tapahtumankin tästä. Lisää infoa https://tuomiobeachfutis.wordpress.com/ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
26

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Alexandr kirjoitti: IN /OUT! (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Kevin kirjoitti: riparilla ni ei pääse treeneihi (30 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Stig kirjoitti: Kaipaako kukaan sadetakkia. Poimin taannoin yhden sellaisen Palokan kentän laidalta. JJK logot ja pelinumerot on lähteny irti, joten sitä kautta on vaikea löytää omistajaa. (29 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava Cityketut hakee uusia pelaajia ja erityisesti...

Jukka kirjoitti: Mulla auto, kellä muilla? (28 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
39

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä viestillä!)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä 4-...

Ville kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
68

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2017 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Lisätietoja: www.soulsac.net

Vesa kirjoitti: Pienellä varauksella.. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
26

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien haastajajoukkueen (JJK 05 RED) oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Olli kirjoitti: HARJUN TALKOIDEN KOULUTUS/INFO PAVILJONGISSA Tämä tulee nyt nopealla aikataululla mutta tänään tiistaina on harjun EKn liikenteenohjauksen info Paviljongin A3 Wolmar salissa klo 18:00-20:00. Tänne olisi ensikertalaisten hyvä osallistua, jotta saa tietoa siitä minkälaiseen talkooseen on osallistum... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
40

Komeetat -08 Nimenhuuto.com

Komeettojen yhdistetty 08/09 syntyneiden joukkue. Päävalmentajana Alejandro Ylönen. Jalkapallon kanssa hauskaa pitämään mahtuu edelleen lisää pelaajia!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei vanhemmat! Ajattelin laittaa tänne tälleen yleisesti, liittyen piirisarjapelitapahtumiin... Eli kun on meidän joukkueen isännöinti-vuoro Comets parkissa, tarkoittaa se, että meidän vastuulla on huolehtia kenttien laitto, tuomarit sekä pienimuotoinen kioski. Kahvi, tee, pillimehu ja mokkapaloj... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
47

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Arttu kirjoitti: Arttu lomailee ainakin vielä tulevan viikon ja on pois harkoista (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
49

Jyväskylän Komeetat B2 Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee noin 3-4 kertaa viikossa.

Tero kirjoitti: Kokoonpano JIPPO/2 peliin. Vahvistakaa ilmoittautuminen! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
38

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Anelka kirjoitti: Saisko joltain kyydin huomiseen peliin (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Petteri kirjoitti: pääsen töist 19:30 (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
29

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sami kirjoitti: Pelaajia tarvitaan kipeästi illan peliin! (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.