Jalkapall Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, alppihiihto, handboll, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kauniainen

Jalkapall - Kauniainen

GrIFK-06 Nimenhuuto.com

GrIFK-06 jalkapallo GRIFK-06 fotboll Tietoa GrIFK-06 toiminnasta: - mukana yli 50 2006 syntynyttä - kaikki uudet tervetuloa mukaan tutustumaan jalkapalloon -GrIFK uuden pelaajan opas http://www.grifkfotboll.fi/ohjeita-instruktioner/uuden-pelaajan-opas/ Tavoitteena on oppia jalkapallon perusasiat mahdollisimman oikein jo alusta alkaen. Samalla opimme joukkueessa toimimisesta ja käyttäytymistä positiivisella tavalla. Panostamme harjoittelun laatuun ja uuden oppimiseen. Pelaamme myös kilpasarjoissa. Träningarna genomförs på både finska och svenska.

Joukkue etsii pelaajia: GrIFK-06 harjoittelee 4.6 alkanen maanantaisin klo 17.30-18.30 keskuskentän n...

Cedric kirjoitti: Finaalipaikka meni mutta halli tulee kyllä taso alkaa olla jo kova kun ollaan pettyneitä siitä että tulee vaan pronssia hesa-cupista. Veikkaan että huomenna tuo tuntuu jo melko hyvältä. toisaalta voin jo nyt kertoa että valitusta hallin osalta ei ole tullut eli nyt lähdemme sitten ihan oikeasti r... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
75

GrIFK P00 Nimenhuuto.com

GrIFK-00 pelaa tavoitteellista ja urheilullista jalkapalloa hyvällä fiiliksellä. Kotikenttämme on Kauniaisten tekonurmi. Tarkemmat tiedot joukkueestamme ja toiminnastamme löytyvät kotisivuiltamme http://grifkfotboll.sporttisaitti.com/ GrIFK-00 spelar målinriktad och sportslig fotboll med bra fiilis. Vår hemmaplan är konstgräsplanen i Grankulla. Närmare information om laget och verksamheten finns på vår webplats http://grifkfotboll.sporttisaitti.com/

Joukkue etsii pelaajia: GrIFK P00 (B-jun) hakee maalivahtia. Ota yhteys! GrIFK pelaa tavoitteellista ...

Melis kirjoitti: Hyvässä pelikunnossa ja ei punaista alla (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallofotboll
Kauniainen Grankulla
Pojat
31

GrIFK T07-08 Nimenhuuto.com

GrIFK Fotboll Tytöt 07-08 perustettu! TERVETULOA mukaan GrIFK toimintaan kaikki 2007-08 tytöt! VÄLKOMMEN med alla 2007-08 flickor! Harjoitukset keskiviikkona klo 17-18 tekonurmi Ota yhteys: Jojot Jiri Nukarinen, jiri.nukarinen@gmail.com rahastonhoitaja: Pipsa Manninen 0407168444 Arto Tuohisto-Kokko, artuohi@hotmail.com

jiri kirjoitti: Moi kaikille! Näyttää siltä että tytöt on siirtyneet kesälaitumille. Tämän päivän ja ensi viikon treenit on peruttu kun vain pari tyttöä paikalla (ilmoittautunut). Koitetaan aloittaa treenit 2.8. Käykää ilmoittautumassa ajoissa jotta tiedetään sitten onko tarpeeksi tyttöjä paikalla vai joudutaank... (28 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Tytöt
25

Grifk05 Nimenhuuto.com

Grifk:n vuonna 2005 syntyneiden jalkapallojoukkue. Tarjolla jalkapallohuumaa, hyviä kavereita, kovaa harjoittelua, voittamisen riemua ja tappioiden nielemistä.

Joukkue etsii pelaajia: Tutustu joukkueen toimintaan Grifk:n verkkosivuilla http://www.grifkfotboll.f...

Miia kirjoitti: Lauantain 29.7. klo 17:00 peliin kaivataan lisää pallopoikia, löytyisikö innokkaita? Ilmoittaudu tapahtumaan ja laita kommentti viestikenttään, jos pääset pallopojaksi. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
46

GrIFK P04 Jalkapallo Nimenhuuto.com

Granin jalkapallojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille

Joukkue etsii pelaajia: Meillä saat peliaikaa! Haemme muutamaa uutta pelaajaa täydentämään noin 20:n ...

William kirjoitti: Hei, kiitos kuluneesta keväästä teille kaikille! Monen futaajan kesän kohokohta Helsinki Cup siintää jo kulman takana. Tähänkin tapahtumaan ehtii vielä varautua uusien peliasujen merkeissä kun nopeasti reagoi. Olemme tankanneet varastoja tuota suurtapahtumaa ajatellen ja esim. sadetakkeja löytyy ... (15 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen, Espoo
Pojat
31

GrIFK03-ICE-Jalkapallo Nimenhuuto.com

Grani 03 Jääkiekko joukkuueen (kesä) jalkapallo joukkue.

Tommy kirjoitti: Moi Pelaajat ja Vanhemmat, Kiitos vielä kerran Hesa Cupista. Oli mahtavaa katella viimeisen pelin asennetta ja tsemppiä jolla saatiin vastustaja siltaan mutta ei ihan vyörytettyä. Lopputulos cupista 2 voittoa, 3 tappiota ja maaliero 7-7 kertoo että omaksuimme nopeasti 11 v 11 pelaamisen. Futikses... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Pojat
24

GrIFK-08 Nimenhuuto.com

GrIFK-08 ikäluokka aloitti toimintansa Maanantaina 11.03.2013 Kauniaisten tekonurmella.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Kiitos varustetilauksista, ohessa näette listasta paljonko poikanne osuus on. Maksakaa varusteet joukkueen tilille FI1640550011675671, ja kun haette varusteet, näyttäkää samalla kuitti maksusta. Varusteet pitäisi tulla parin vkon sisällä. Kiitos kovasti, Terveisin Niina Edward C 97,5 Oska... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
48

GrIFK Edustus Nimenhuuto.com

GrIFK Edustus

Toni kirjoitti: Oma (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Miehet
32

GrIFK-09 Nimenhuuto.com

GrIFK-09 harjoitukset maanantaisin klo 17.00-18.30 Kauniaisten keskuskentällä ja keskiviikkoisin klo 17.45-19.00 Kristillisen koulun kentällä Kerassa.

Mats kirjoitti: Hei! Vielä puuttuu ilmoittautumisia 12.8 miniliigaan. En ole myöskään saanut mitään reagointia kahvio-asiaan. Käykää ilmoittautumassa asap, kiitos! Jos ei tule riittävästi omia pelaajia, niin joudumme perumaan tapahtuman, ja se olis reilumpaa tehdä nyt kuin muutama päivä ennen. Etukäteen kiitos a... (22 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
36

GrIFK-10 Nimenhuuto.com

GrIFK-P10 ma klo 17-18.30 Kauniaisten keskuskentän tekonurmi. GrIFK-P10 måndag kl. 17-18.30 på Grankulla centralplan, konstgräsplan. Tervetuloa mukaan / Välkommen!

Arto kirjoitti: Elokuu GrIFK S-Market JALKAPALLOLEIRI ma-ke 07-09.08.2017. Ilmoittautuminen elokuun futisleirille 07-09.08.2017: Ilmoittaudu leirille, ikäryhmä 2012-2005 (klo 9-15) GrIFK järjestää jalkapalloleirin tytöille ja pojille Elokuussa ma-ke 07-09.08.2017 Kauniaisten tekonurmella jäähallin vieressä. Jalk... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Pojat
50

GrIFK-12 Nimenhuuto.com

GrIFK-12 aloittaa harjoitukset 28.2.2017 klo 18-19 Kauniaisten jäähallin tekonurmella. Ilmoittaudu heti GrIFK-12 nettisivuilla.

Arto kirjoitti: Elokuu GrIFK S-Market JALKAPALLOLEIRI ma-ke 07-09.08.2017. Ilmoittautuminen elokuun futisleirille 07-09.08.2017: Ilmoittaudu leirille, ikäryhmä 2012-2005 (klo 9-15) GrIFK järjestää jalkapalloleirin tytöille ja pojille Elokuussa ma-ke 07-09.08.2017 Kauniaisten tekonurmella jäähallin vieressä. Jalk... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Pojat
41

GrIFK-13 Nimenhuuto.com

GrIFK-13 aloittaa harjoitukset 27.2.2017 klo 18-19 Kauniaisten jäähallin tekonurmella. Ilmoittaudu heti GrIFK-13 nettisivuilla.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Pojat
3

FC PuHa Nimenhuuto.com

Fc pullohaukat nyt myös nimenhuudossa. kirjaudu mukaan niin saadaan rinki pyörimään.

Alex kirjoitti: Hi guys, here is Alex. it was great to see you all again. Thank you for that warm "welcome back". That means a lot. Let me know if you guys are planning to go to some bar or so. My email is alexjcq@gmail.com and my phone is 0407779443. Best wishes to y'all. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Miehet
19

Rocket Queens Nimenhuuto.com

Hei! Nämä ovat Rocket Queens-fudisjoukkueen "nimenhuuto" sivut, jonka kautta ilmoitetaan treeneistä ja matseista. Jokainen pelaaja pääsee omilla tunnuksillaan ilmoittautumaan tapahtumiin. Osallistumme kuntodivariin (6+1 pelaajaa).

Nicholas kirjoitti: Joni tiesitkö, että meillä matsi huomenna? Onko pelaajia? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Miehet
14

GrIFK-05 taitokoulu Nimenhuuto.com

Taitokoulutoiminta

Tomppa kirjoitti: Hei, Tom on pitänyt taitokoulusta talvikaudella kovasti ja harjoitusten yhdistäminen normaalin fudiksen kanssa viikottain on kehittänyt lajitaitoa hyvin. Kunto, liikkuvuus ja kilpailutaitoja sekä pelikäsitystä talvella tuovat muut lajit hyvin lisää. Tom osallistuisi oikein mielellään jatkossakin ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
14

GrIFK-07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Max kirjoitti: Tää Maxille hankalampi päivä, mutta jos tarvii niin järkätään (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
77

GrIFK jalkapallo T0506 Nimenhuuto.com

Anders kirjoitti: Hei, tämänpäivän treenit joudumme perumaan, osallistujien vähäinen määrä + mahdollinen ukkonen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Tytöt
24

Handbags Nimenhuuto.com

Charlotta kirjoitti: GrIFK:n halliprojekti etenee! Hallihanke etenee kovalla vauhdilla – Hallprojektet framskrider i hård takt Tänään tuli vihdoinkin tärkeä uutinen poikkeuslupapäätöksestä. Päätös on nyt lainvoimainen ja tämä tarkoittaa että hallihanke etenee toivotulla tavalla. Ensi viikolla allekirjoitamme vuokraso... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kauniainen
Naiset
22

GrIFK KKI-45 Nimenhuuto.com

Etäisesti jalkapalloa muistuttavaa peliä harrastava ukkoporukka.

Mika kirjoitti: jos mahtuu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Miehet
29

KasvU Nimenhuuto.com

Kasavuoren Urheilijat on Kauniaisissa1989 perustettu urheiluseura, joka on osallistunut jalkapallon, lentopallon sekä salibändyn sarjoihin menestyksekkäästi.

Olli kirjoitti: Terve kaikki, jos joku on paikalla ja kiinnostaisi pelata futista, huomenna olisi Käpylän nurmikentillä tarjolla ainakin pari kolme peliä. Kyseessä on eurooppalainen virastojen välinen turnaus, jossa entisten kollegojeni joukkue tarvitsisi vahvistusta ja olisi hienoa jos joku KasvU:n pelaaja viel... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.