Jalkapall Karjaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karjaa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: käsipallo, fotboll, handboll, sähly ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Karjaa

Jalkapall - Karjaa

BK-46 Jalkapallo Maalivahdit Nimenhuuto.com

BK-46 Juniorijalkapallon maalivahtien oma sivu

Rasmus kirjoitti: Rasse puolikuntoinen (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Karjaa
Sekajoukkue
25

BK-46 Fotboll Knattar-Nappulat Nimenhuuto.com

BK-46 Fotbolls yngsta juniorers riktigt egna knattelag. Här leker vi bollar, springer och spelar fotboll. BK-46 Jalkapallon nuorimpien junioreiden ikioma joukkue. Leikimme pallon kanssa ja iman, juostaan ja pelataan jalkista.

Lina kirjoitti: Knattarnas träningar pågår juni månad till slut! Sen håller vi paus fram till skolstarten! En ny knattedag kommer att ordnas i augusti, då bli det nya lag för de som är födda -10 och -11. Lina (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Sekajoukkue
16

BK-46 Damernas hobbylag Nimenhuuto.com

Fotbollslag för damer i varierande ålder som vill spela fotboll i motionssyfte och för att det är roligt. Jalkapallojoukkue kaiken ikäisille naisille, jotka haluavat pelata jalkapalloa kuntoilumielessä ja koska se on kivaa.

Gittan kirjoitti: Ni som inte kommer imorgon, är det nån veckodag som inte passar för er framöver? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Naiset
33

BK-46 P07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laget tar gärna emot nya spelare! Kontakta tränaren eller lagledaren! Joukkue...

Elias kirjoitti: Skit, missade datumet... förlåt! Om det fortfarande går så för Elias: spelskjorta långärmad blå 2xs, träningsskjorta 2xs +väska (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Karis Karjaa
Pojat
21

BK-46 P05 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Nyt on mahdollisuus auttaa sekä BK:ta että itseänne! Huoltamalla autonne Lohjanportin Autossa, saatte kausikortin miesten peleihin ilmaiseksi. Mainostakaa myös sukulaisille ja tuttaville. Mitä enemmän huoltoja, sitä enemmän sponsoritukea. Lisää tietoa Nimenhuudon Kuvat ja materiaalit kansiossa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
24

BK-46 B17-Akatemia Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Moi, menkää Sportiaan kokeilemaan uusia pelivaatteita ja college-pukua. Aikaa on tämän viikon!! Yritän saada vaatteita mukaani Sportialta torstain treeneihin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karjaa
Pojat
53

BK-46 Fotboll P10 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

emma kirjoitti: Hej. Jag är lagledare för P09. De pojkar (2010) som vill är välkomna att komma med på P09:s träningar. Vi tränar på tisdagar kl.16.30-18 i Karjaan yhteiskoulu och söndagar kl.12.30-14 i karjaan yhteiskoulu. Det är bara att dyka upp. Tränaren är Nicklas Laine. Har man frågor kan man kontakta mej, ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
27

bk46p01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hej igen det blev ändring på avslutningen vår det blir den 19.9 kl 16 i Påminne sedan mat på KW så ni kan anmäla er på nytt !! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
23

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Erkki kirjoitti: Sarjapelit alkaa ja niiten kanssa kahvilavuorot. VIT vuorot on: 7/8 17.45 Kristian, Oskar ja Arthur. 21/8 17:45 Moncef, Milton ja Johan 4/9 17:45 Eliel ja Victor 18/9 17:45 Markus ja André 5/10 17:15 Atte ja Kenny. Myydän makea ja suolasta leivonta (voi ostaa), kahvia, tee, trip etc. Minulla on t... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.