Jalkapall Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kouvola

Jalkapall - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Kauden 2017 joukkueeseen mahtuu vielä viime hetken tulijoitakin mukaan ja huhtikuusta lokakuuhun harjoittelemme oletuksena tiistaisin 19.30-21.00 Kymenlaakson Sähkö Stadionilla Myllykoskella. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
32

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Santtu kirjoitti: Santun jalikset on nyt potkittu :) Kiekko vie niin paljon aikaa, että keskitytään siihen. Kiitos kaikille Santun puolesta kesän reeneistä, peleistä, kuskauksista ja kannustuksesta. Voihan se olla, että ensi kesänä taas nähdään :) Kivaa syksyä kaikille ja tsemppiä loppusyksyn peleihin! - Jonna (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
30

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia ja valmentajia ym. taustahenkilöitä kaivataan. Kiinnostuneet o...

Niilo kirjoitti: tarvii kyydin (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
27

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Jarkko kirjoitti: Uusi erä suuren suosion saaneita Rummun pipoja on saapunut!!! Hinta: pelaajille 10€, muille 15€! Minä en pääse perjantain treeneihin, mutta yritän pipot sinne saada... jos ei onnistu, niin viimeistään lauantaina pipoja saatavana Lehtomäen treeneissä. Varaa tasaraha mukaan! (3 päivää sitten)

Päivitetty 35 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
66

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Inka kirjoitti: Huomio Susiin rekisteröidyt pelaajat ja toimihenkilöt! Susien kauden päättäjäiset 14.10. klo 13-15 Kaupungintalolla. (Myös vanhemmat halutessaan paikalle) Tuttuun tapaan ohjelmassa puheita ja palkitsemisia. Pukeudutaan yhtenäisesti KJP:n väreihin. Kokoontuminen 12.45 kaupungintalon aulassa. Tarjo... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
46

KJP B Valkoinen Nimenhuuto.com

Kouvolan Jalkapallon B-junioreiden yhteisjoukkue. Pelit näkyvissä sivulla http://kouvolanjalkapallo.fi/b17/otteluohjelmakjpyj2valkoinen/

Tuomas kirjoitti: Matka linja-autolla. Lähtö Kvl matkakeskus kll 11. Lounas matkalla, ruokaraha mukaan. (23 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
33

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue B17 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Toni kirjoitti: Moikka Myöskään fysiikkaharjoituksia ei ole keskiviikkona.valmentajilla työesteitä... Toni (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
35

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Tulen kun töistä joudan. Pääsen 19 (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
28

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi Harjoituksissa pelataan KumuJT 06 - KumuJT 07 peli. 06 joukkueen pelurit: Nooa, Elia, Juho, Veeti K, Elmo, Miko, Jere R, Ahmed, Kasper, Ava, Johannes, Arto, Vili, Veikka, Pyry, Tuukka -Janne (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
39

KJP-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
6

KJP 02 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: EI KAUSIMAKSUA SYYSKUUSSA! (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
52

KJP B17 YJ3 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Matka linja-autolla. Lähtö Kvl matkakeskus klo 13. (23 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
17

KJP TC14 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Halukkaat ilmoittautuminen suoraan Merjalle! Sudet Jalkapallo | Kouvola Pioneerifestareiden liikenteenohjaus 14.7 - 15.7.2017 Hei! Välitätkö viestiä kiireellisesti eteenpäin. Löytyisikö viikonlopulle talkooapua pioneerifestareille. Korvaus on 10 euroa /tunti Pioneerifestarit tarvitsevat apua liik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
36

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
16

MypaPurhaT04-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: harjoitteli T08-09 kanssa (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
9

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KouvolanjalkapalloBT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi KJP:n kauniit B-tytöt ja tosi komeat valmentajat :) Nimenhuuto alkaa nyt toimimaan. Tilasin myös käyttööni pro-verison, sillä tähän ilmaisversioon ei kuin muutama hassu ominaisuus eli esim. en pysty edes treeniaikojen pituutta säätelemään. Pro-versiossa pystyn varmaan myös ajamaan partanikin :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
25

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
23

Sudet Ressu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Treeniohjelmat siirtyneet Sudet MyClub järjestelmään. Ilmoittaudu treeneihin sielllä omilla tunnuksillasi! Mikäli et pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä minuun. Merja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.